Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

asdf1movie

hahahaha nc
dobrze ze zmniejszyli exp za questa na PI.
nie pamietacie moze jak miesiac, dwa temu przebudzeni nukerzy masowo czekali na waiting liscie? a jak przyszlo co do czego, jakas bardziej skomplikowana akcja to nie wiedzieli co robic, bo cały 77-85 wbili na PI uzywajac F1 F4
teraz i tak jest dodane pełno questow, udogodnien dla 70-85lvli, miejscowki sa juz bardziej puste niz kiedys i mozna smialo od 68-78 w fog robic taaaaaaaaaaakie trainy z ISS buffem czy na swampland bic solo z iss buffem

Arimas

Cytat: asdf1movie w Marzec 27, 2012, 04:57:07 PM
hahahaha nc
dobrze ze zmniejszyli exp za questa na PI.
nie pamietacie moze jak miesiac, dwa temu przebudzeni nukerzy masowo czekali na waiting liscie? a jak przyszlo co do czego, jakas bardziej skomplikowana akcja to nie wiedzieli co robic, bo cały 77-85 wbili na PI uzywajac F1 F4
teraz i tak jest dodane pełno questow, udogodnien dla 70-85lvli, miejscowki sa juz bardziej puste niz kiedys i mozna smialo od 68-78 w fog robic taaaaaaaaaaakie trainy z ISS buffem czy na swampland bic solo z iss buffem
W fogu od dawna można było robić taaaaaaaaakie trainy  :D
Wystarczyło mieć issa, przebudzonego nuka i brak skrupułów ^__^

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

asdf1movie

kiedys jak wchodziles do fogu od 17 do 23 to buffa traciłes na znajdowanie sali, a czasem po 20min szukania trafiło sie dwoch cwaniakow ktorzy zrobili flage dla party i za chwile party leżało ;p

lempartus

Sprawdzał ktoś o ile zmniejszyli dmg zadawany przez summony na rb ?
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Horken

Słaba jakość tych orbisów :(

btw: jakiś dziwny config ma ten summoner z filmiku
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Arimas

Cytat: asdf1movie w Marzec 27, 2012, 05:06:09 PM
kiedys jak wchodziles do fogu od 17 do 23 to buffa traciłes na znajdowanie sali, a czasem po 20min szukania trafiło sie dwoch cwaniakow ktorzy zrobili flage dla party i za chwile party leżało ;p
Ja byłem tym co wyganiał ludzi z dark spota  :D

Cytat: Rizzer w Marzec 27, 2012, 05:08:50 PM
http://www.own3d.tv/video/542292/L2_Core_Voodoo_PT__HB__vs._OOC_PT

mały fraps z wczorajszego Orbis ;]
Spoko tylko daj w jakiejś normalnej jakości :X

Cytat: lempartus w Marzec 27, 2012, 05:12:07 PM
explain?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Negnal

Cytat: Arimas w Marzec 27, 2012, 05:21:07 PM
Cytat: lempartus w Marzec 27, 2012, 05:12:07 PM
explain?

5. Amount of damage inflicted by Wynn Summoner's summons to Raid Bosses has been reduced.

Horken

Właśnie coś czułem, że smyram ostatnio te bossy ale myślałem, że to moja wina :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Deric

Cytat: Rizzer w Marzec 27, 2012, 05:08:50 PM
http://www.own3d.tv/video/542292/L2_Core_Voodoo_PT__HB__vs._OOC_PT

mały fraps z wczorajszego Orbis ;]
wooow jestem na frapsie . przyznasz że jak na pt 92-94 sobie nieźle poradziliśmy (pt maczkk666 lub jak ktoś bardziej skojarzy te z prezesem :P ) 20sec do reb i byłoby o wiele dużej  :D

Rizzer

tak, całkiem nieźle 12 minut sie bilismy chyba :)

co do jakosci to już w HD jest (na 19 calowym monitorze na inną pozwolic sobie niestety nie mogę)

AsmWalker

Quest na Pi to była kpina i bardzo dobrze, że go znefrowali to była patologia ja na runie , Pa swoim tyrantem w pt z tankiem i bd wolniej expiłem na Swamp niż typ bez Pa na Pi .  :P

Grande

Tylko dlaczego tak puźno to zmienili? Czy nie można było tego zmienic w grudniu/styczniu? Ja bym był za tym aby kartie/isitne/fortune zrobic od 97 lvl a trajana zlikwidować wtedy się będzie grało wszystkim miło i przyjemnie a serwer będzie się rozwijał jak nigdy dotąd.

pokit

Cytat: Grande w Marzec 27, 2012, 06:50:33 PM
Tylko dlaczego tak puźno to zmienili? Czy nie można było tego zmienic w grudniu/styczniu? Ja bym był za tym aby kartie/isitne/fortune zrobic od 97 lvl a trajana zlikwidować wtedy się będzie grało wszystkim miło i przyjemnie a serwer będzie się rozwijał jak nigdy dotąd.

widocznie sie nie dalo...

asdf1movie

wszedł update z nowymi questami daily 80+ wiec coś za coś.
pi i tak było oblegane przez magów, wcków i feoh wizardów wiec lekko mowiac bylo nie sprawiedliwie dla innych klas

WiLdEcaRd

5. Amount of damage inflicted by Wynn Summoner's summons to Raid Bosses has been reduced.  :shock:
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

haran

Cytat: asdf1movie w Marzec 27, 2012, 07:00:45 PM
wszedł update z nowymi questami daily 80+ wiec coś za coś.
pi i tak było oblegane przez magów, wcków i feoh wizardów wiec lekko mowiac bylo nie sprawiedliwie dla innych klas
Chyba chciałeś napisać, ze 1 quest. Bardzo dużo...

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

kamiil

Cytat: WiLdEcaRd w Marzec 27, 2012, 07:51:28 PM
5. Amount of damage inflicted by Wynn Summoner's summons to Raid Bosses has been reduced.  :shock:

pora na rerola

Arimas

Cytat: kamiil w Marzec 27, 2012, 08:20:15 PM
Cytat: WiLdEcaRd w Marzec 27, 2012, 07:51:28 PM

pora na rerola
Po co?
oh wait gracie dla pve  :D

Deric

omg ludzie ogarnijcie się q na PI źle, teraz jego brak omg ale idioci pracują w NcSofcie, teraz jest bardziej sprawiedliwie i tyle, i serio mniejszy online jest jak dla mnie na + bo jest większa grywalność - na moba nie jest 10osób tylko tyle ile powinno być

Grande

Trajana powinni zlikwidować albo chociaż zrobic cooldown z jeden dzień jak każda normalna instancja, bo za szybko się na tym expi a i na harnak by ludzie wrócili.

Deric

dobrze że nie masz wpływu na decyzje żółtków. płaczesz o zmianie q na PI a szybki exp na trajanach który jest wolniejszy od EXPa na SoA z randomami ci nie pasuje?

Shen

Epicki serwer, freez na 20 sekund, całe party gleba a teraz npc w całym mieście wcięło na minute  :)

asdf1movie

jak idziesz na trajana w 2 healerow i 3 tyrów bez atri to jest wolniejszy;p
idz sobie w 2 sumonow, luka i maga na 1 healera to zobaczysz :D

Arimas

Cytat: asdf1movie w Marzec 27, 2012, 08:47:02 PM
jak idziesz na trajana w 2 healerow i 3 tyrów bez atri to jest wolniejszy;p
idz sobie w 2 sumonow, luka i maga na 1 healera to zobaczysz :D
4 summonerów > all