Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itherus

Alarion

Cytat: kamiil w Marzec 28, 2012, 01:37:01 PM
alarion co mozna uzywac na pvp a czego nie ?? bo moje party jest pve i nie wiem :(

używaj czego chcesz, twoje party jest jednym z bardziej no skillowych na PvP jakich widziałem (bez obrazy Wilde, to akurat nei do ciebie). High lvle, dobry sprzęt, a jesteście jechani jak szmaty.

Respekt macie ode mnei tylko taki, że w przeciwieństwie do ruskich, gracie legit, czego oni nie umieją i tylko piszą "Alarion stop using PvP software"

@Raziel
Mi by było smutno, że żeby pokonać enemy, muszę użyć kilkadziesiąt b resów w 1 pvp, podczas gdy enemy używają 1-2. Trochę kiepsko imho świadczy o danym party.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

lempartus

Kurde ja tego nie kumam co jest bardziej lamerskie
mieć hero w składzie, nie korzystać z hero buffów i przegrać pvp czy wykorzystać to na co się ciężko cały miesiąc pracowało
mieć kasę, kupić bressy, QHP, i inne możliwe zabawki i wygrać pvp czy płakać że inni mają kasę i tego używają.

hmm bez obrazy ale niedługo będziesz bardziej rozpoznawalny niz Kononowicz
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

kamiil

CytatHigh lvle, dobry sprzęt, a jesteście jechani jak szmaty.

przez kogo  :shock:

asdf1movie

ogolnie to uzywanie resurection tez jest troche lamerskie. swiadczy to o twoim nieogarze Alarion, nie umiesz healowac poprostu.

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

asdf1movie

obawiam sie ze ktos wczesniej wrzucil ten cytat na mistrzów zanim sie tu pojawil

Rickert

Cytat: lempartus w Marzec 28, 2012, 02:44:02 PM
Kurde ja tego nie kumam co jest bardziej lamerskie
mieć hero w składzie, nie korzystać z hero buffów i przegrać pvp czy wykorzystać to na co się ciężko cały miesiąc pracowało
mieć kasę, kupić bressy, QHP, i inne możliwe zabawki i wygrać pvp czy płakać że inni mają kasę i tego używają
win.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Err0rcrc

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

Jaffeveyda

Cytat: Err0rcrc w Marzec 28, 2012, 03:07:55 PM
ja też chce respekt on analiona :((
Rispekt only when 7vs7 u do jong padalan.

Alarion

Cytat: kamiil w Marzec 28, 2012, 02:45:43 PM
CytatHigh lvle, dobry sprzęt, a jesteście jechani jak szmaty.

przez kogo  :shock:

przez nas? czyli gorzej ubrane i lvlowo party od was?

Do tego stopnia, że musieliście ruskich zaprzęgnąć do roboty, by nas zgankowali, żebyście wy mogli sobie w tym czasie przejść koło naszego spota i wracać dalej do PvE, bo co pokazaliście na PvP było właśnie "mistrzostwem".

Lemp:
Masz 3 hero w party, masz najwyższe lvle na serwerze i najlepszy sprzęt i oskryptowane na PvP party przez programy. Walczysz z dużo gorszym (lvl/itemz) party od siebie i walisz kilkadziesiąt b rezów, podczas gdy to gorsze party używa słownie kilku.
Nie piszę, że nie można, ale nie uważasz, że coś jest nie halo?

Cat Drama Maker

JamesDoakes

przestaniesz kiedyś płakać że inni mają więcej/lepiej niż ty ?

Shen

Cytat: kornes w Marzec 28, 2012, 03:29:34 PM
qqalarion zawsze znajdzie jakiś powód żeby  :beksa:  i tak od ponad 300 stron.

olprax

Cytat: kornes w Marzec 28, 2012, 03:29:34 PM
chyba nie przestanie,bo z kogo będzie wtedy beka na całe forum  :D

Jaffeveyda

Niech nie przestaje czytanie tego umila mi dzien w pracy.Zawsze troche placzu potrzebne jest.

asdf1movie

ty myslisz ze rosjanie jadą na zrangerze, oni myslą ze wy czitujecie. haraszo kamandir! wsio panimaje

kamiil

Cytatprzez nas? czyli gorzej ubrane i lvlowo party od was?

Do tego stopnia, że musieliście ruskich zaprzęgnąć do roboty, by nas zgankowali, żebyście wy mogli sobie w tym czasie przejść koło naszego spota i wracać dalej do PvE, bo co pokazaliście na PvP było właśnie "mistrzostwem".

5v7 ok bro

CytatMasz 3 hero w party, masz najwyższe lvle na serwerze i najlepszy sprzęt i oskryptowane na PvP party przez programy. Walczysz z dużo gorszym (lvl/itemz) party od siebie i walisz kilkadziesiąt b rezów, podczas gdy to gorsze party używa słownie kilku.

:beksa:

Horken

Jeszcze bardziej wieśniackie jest wyzywanie po PvP ^^

btw: QHP to akurat lame w chu* jest
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

Cytat: asdf1movie w Marzec 28, 2012, 03:40:33 PM
ty myslisz ze rosjanie jadą na zrangerze, oni myslą ze wy czitujecie. haraszo kamandir! wsio panimaje

Ale co ty bredzisz chłopcze? Ja daję frapsy więc jak na dłoni widać, czy używamy software, a z ruskimi każdy kto się trochębił, wie jak jest. Ofc Kamilek nazwie przerzucanie 2 losowo brakujących buffów po cancelu w środku walki "skillem" a ja nazwem auto rebuffem z programu, tak samo jak przerzucanie każdego ukradzionego noblesa w tempie krótszym niż pół sekundy i auto targeting, gdzie Delios robi teleport za róg, a ruskie klinują się na auto follow na ścianie na kilka sekund.

Hipokryzja? : )

Kamilku, na początku może było 5 vs 7, ale za drugim razem w korytarzu wyraźnie widzę na frapsie: Queem, Busen, Fantomiza (i nawet atakowała, więc nie powiesz chyba, że ktoś dual boxował ; p ), bispo, Wilde, Rayleigh, Bastard = 7. Gdzie cię uczyli dodawać? : >

PS. na najbliższym frapsie zresztą dokładnie na zwolnieniu pokazuję jak działają nasze "pvp programy" : )

Cat Drama Maker

Deric

Cytat: Alarion w Marzec 28, 2012, 03:23:00 PM

Lemp:
Masz 3 hero w party, masz najwyższe lvle na serwerze i najlepszy sprzęt i oskryptowane na PvP party przez programy. Walczysz z dużo gorszym (lvl/itemz) party od siebie i walisz kilkadziesiąt b rezów, podczas gdy to gorsze party używa słownie kilku.
wytłumaczenie jest tylko jedno... ty też walisz propagandę i masz lepsze skrypty  :D  :D :D

z drugiej strony może jadą na skryptach pve i dla tego im nie idzie??  :D :D :D

asdf1movie

kamiil

CytatPS. na najbliższym frapsie zresztą dokładnie na zwolnieniu pokazuję jak działają nasze "pvp programy" : )

nie wiedziałem ze mozna wylaczyc program a potem frapsowac , alarion jednak ma łeb nie od parady  :D :D

pokit

Cytat: Deric w Marzec 28, 2012, 04:02:43 PM
Cytat: Alarion w Marzec 28, 2012, 03:23:00 PM

Lemp:
wytłumaczenie jest tylko jedno... ty też walisz propagandę i masz lepsze skrypty  :D  :D :D

z drugiej strony może jadą na skryptach pve i dla tego im nie idzie??  :D :D :D

to nie jest propagnda, tylko fakt.

Alarion

nie, ja nic nie wyłaczam, od początku do końca na każdym frapsie widać jak to działa, tak samo jak na każdym frapsie z Lancera : )

@pokit

Jak ludziom dajesz fraps, a oni dalej buuls1ht uprawiają "bo ty Alarion też używasz" to już bardziej nie wytłumaczysz ^_^

Cat Drama Maker