Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

W jaki sposób uzyskać oczje*ny zielony kolor nicka?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

kamiil

Cytat: Horken w Marzec 28, 2012, 10:59:18 PM
W jaki sposób uzyskać oczje*ny zielony kolor nicka?

zabij pk, tylko musi byc  +- iles tam lvl od twojego

Horken

Ale ten  taki jaskrawy zielony nie ten ciemny.
R.I.P. Ciapu

kamiil

Horken

Bo widziałem kilka osób właśnie z takim kolorkiem nicki. Możliwe, że trzeba mieć sporo tej reputacji za dymanie PK - aczkolwiek to tylko takie domysły.
R.I.P. Ciapu

endriuu

Tak musisz pozabijac wiecej ludzi pk jako pierwszy wtedy bedziesz jaskrawo zielony :)

Sarelian

Alarion.. aż kur..a założyłem konto na forum żeby odpowiedzieć na twoją propagandę.
Dajesz przykład party sproota jak jechali na programach. Ja dam przykład jak wy jedziecie.
Sytuacja.. mamy z wami wara... biegniemy na soa.. przodem tank, healerzy z tyłu.. Tank ledwo zauważył was (gra na full detalach), a wasz tank już na oślep pruł przez pół lokacji, mijając pozostałą część naszego party, żeby przyciągnąć naszego medyka, a twoi magowie momentalnie go ubili. Jeszcze raz powiem.. Wasz tank agrował naszego medyka, zanim my was mieliśmy w polu widzenia. A nie sądzę żebyście znali nick medyka którego z randomów przyjęliśmy 2 dni wcześniej do klanu.
Więc Alarion, przestań pieprzyć głupoty, i lepiej zmień serwer, bo większej kpiny z siebie zrobić nie możesz...

P.S. Chociaż w sumie nie. Zostań. Serwer bez czołowego błazna byłby nudny. Nawet petycje do NCSoft możemy napisać, o nową klasę hero : ClownCryer, i dać Ci ją na wyłączność.

Tyle w temacie.

tytusDeZoo

Cytat: Sarelian w Marzec 29, 2012, 12:04:55 AM
Alarion.. aż kur..a założyłem konto na forum żeby odpowiedzieć na twoją propagandę.
Dajesz przykład party sproota jak jechali na programach. Ja dam przykład jak wy jedziecie.
Sytuacja.. mamy z wami wara... biegniemy na soa.. przodem tank, healerzy z tyłu.. Tank ledwo zauważył was (gra na full detalach), a wasz tank już na oślep pruł przez pół lokacji żeby przyciągnąć naszego medyka, a twoi magowie momentalnie go ubili. Jeszcze raz powiem.. Wasz tank agrował naszego medyka, zanim my was mieliśmy w polu widzenia. A nie sądzę żebyście znali nick medyka którego z randomów przyjęliśmy 2 dni wcześniej do klanu.
Więc Alarion, przestań pieprzyć głupoty, i lepiej zmień serwer, bo większej kpiny z siebie zrobić nie możesz...

P.S. Chociaż w sumie nie. Zostań. Serwer bez czołowego błazna byłby nudny. Nawet petycje do NCSoft możemy napisać, o nową klasę hero : ClownCryer, i dać Ci ją na wyłączność.

Tyle w temacie.

Haha rozbawil mnie gosc ... To pewnie ten co dostal strzala i plakal ze mu przerwalo bsoe  hahaha
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Arimas

Cytat: tytusDeZoo w Marzec 29, 2012, 12:07:35 AM
Sytuacja.. mamy z wami wara... biegniemy na soa.. przodem tank, healerzy z tyłu.. Tank ledwo zauważył was (gra na full detalach), a wasz tank już na oślep pruł przez pół lokacji żeby przyciągnąć naszego medyka, a twoi magowie momentalnie go ubili. Jeszcze raz powiem.. Wasz tank agrował naszego medyka, zanim my was mieliśmy w polu widzenia. A nie sądzę żebyście znali nick medyka którego z randomów przyjęliśmy 2 dni wcześniej do klanu.

Tyle w temacie.

Haha rozbawil mnie gosc ... To pewnie ten co dostal strzala i plakal ze mu przerwalo bsoe  hahaha
Alarion na kanale: co ten gośc ku-_-a piszę... co on... ja nie mogę...

Dzięki anon, niezły ubaw na kanale :D
True story

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Negnal

kiedys na klase leczaca mowiono healer w l2 ale to teraz juz sie mowi medyk ?  Ciekawe kiedy bedzie doktor albo lekarz moze od nowej kroniki \o/

Arimas

Cytat: Negnal w Marzec 29, 2012, 12:10:22 AM
kiedys na klase leczaca mowiono healer w l2 ale to teraz juz sie mowi medyk ?  Ciekawe kiedy bedzie doktor albo lekarz moze od nowej kroniki \o/
UZDROWICIEL EOLH

@lemp: win

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Sytuacja.. mamy z wami wara... biegniemy na soa.. przodem tank, healerzy z tyłu.. Tank ledwo zauważył was (gra na full detalach), a wasz tank już na oślep pruł przez pół lokacji, mijając pozostałą część naszego party, żeby przyciągnąć naszego medyka, a twoi magowie momentalnie go ubili. Jeszcze raz powiem.. Wasz tank agrował naszego medyka, zanim my was mieliśmy w polu widzenia. A nie sądzę żebyście znali nick medyka którego z randomów przyjęliśmy 2 dni wcześniej do klanu.
Tyle gramy już razem a oni wciąż nie chcą się podzielić tymi magicznymi programami ze mną  :beksa:
Oh, w8, przecież my ich nie mamy lolku  hahaha
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

Cytat: Russe w Marzec 29, 2012, 12:14:50 AM
Tyle gramy już razem a oni wciąż nie chcą się podzielić tymi magicznymi programami ze mną  :beksa:
Oh, w8, przecież my ich nie mamy lolku  hahaha
no way

Alarion

haha, to już na kanale trzeba uważać, bo taka menda Arimas siedzi i słucha ; p

Człowieku, nie znam cię, nie wiem kim jesteś, jaki masz nick itd. Ale tak, masz rację, jesteśmy oscryptowani, każdy mój fraps to udowadnia co nie? : )

Jeszcze raz powiem.. Wasz tank agrował naszego medyka, zanim my was mieliśmy w polu widzenia.

2 rady:
1) zwiększcie display limit z minimalnego na maxymalny
2) naucz się jaki zasięg ma agro, bo nie wynosi ono pół mapy mim otego co piszesz : D

miło mi, kolejny kretyn, co popisze fajne teksty na temat moich programów : >

PS. Czekajcie na nowego frapsa. Bonusowy materiał zawarty, z zwolnieniami i strzałkami, pokazującymi, jak działają nasze configi.
: D

Eh Alarion, musiałem.
Cytat/6. Obraza drugiego użytkownika: 10%
/Sebal

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bleble12

Cytat: Horken w Marzec 28, 2012, 11:12:08 PM
Bo widziałem kilka osób właśnie z takim kolorkiem nicki. Możliwe, że trzeba mieć sporo tej reputacji za dymanie PK - aczkolwiek to tylko takie domysły.

Musisz mieć ten ciemniejszy i doprowadzić do tego żeby od mobów paść, tak na Ru offie robiliśmy, sam taki nick miałem, 1-2 razy musisz paść
nope

Arimas

Cytat: Alarion w Marzec 29, 2012, 12:20:56 AM
haha, to już na kanale trzeba uważać, bo taka menda Arimas siedzi i słucha ; p
Ty -_-o
:beksa:

kamiil

alarion chodzi ze wasi magowie mają rangera i przerywają skille a nie ty  :( wiec mozesz frapsowac dalej

Arimas

Cytat: kamiil w Marzec 29, 2012, 12:42:34 AM
alarion chodzi ze wasi magowie mają rangera i przerywają skille a nie ty  :( wiec mozesz frapsowac dalej
Delios: tak przerywamy skille earth elementem

Alarion

tak, Magowie do tej pory używający earth w broni odpychają ziemią. Cool story Kamilku, dawaj dalej

Cat Drama Maker

Sarelian

Człowieku, nie znam cię, nie wiem kim jesteś, jaki masz nick itd.
I nawet nie chcę cię znać. I nie chcę żebyś Ty mnie znał: hahaha

------------
Jeszcze raz powiem.. Wasz tank agrował naszego medyka, zanim my was mieliśmy w polu widzenia.

2 rady:
1) zwiększcie display limit z minimalnego na maxymalny
2) naucz się jaki zasięg ma agro, bo nie wynosi ono pół mapy mim otego co piszesz : D

a.d. 1.
Tank ledwo zauważył was (gra na full detalach)
a.d. 2.
a wasz tank już na oślep pruł przez pół lokacji, mijając pozostałą część naszego party, żeby przyciągnąć naszego medyka
To miałem na myśli pisząc w dalszej części "agro". Zły dobór słów.
-------------------
miło mi, kolejny kretyn, co popisze fajne teksty na temat moich programów : >
Miło że kretyn kretynowi odpisuje.
-----------------
PS. Czekajcie na nowego frapsa. Bonusowy materiał zawarty, z zwolnieniami i strzałkami, pokazującymi, jak działają nasze configi.

Twoje f(r)ap(s)y są tak wiarygodne jak wiadomości tvnu. więc to żaden dowód.

A co do użycia słowa medyk zamiast healer: oj tam oj tam..

Arimas

Cytat: Sarelian w Marzec 29, 2012, 12:49:10 AM
Twoje f(r)ap(s)y są tak wiarygodne jak wiadomości tvnu. więc to żaden dowód.
To chyba tyle w temacie.

Alarion

aha, fotomontaż na frapsie mówisz? Coraz ciekawsze teorie słyszę, dziękuję, że tak mi schlebiasz, ale nie mam takich zdolności w zakresie edycji/obróbki filmików, sorry : (

Jedziecie dalej panowie z kolejnymi teoriami, na razie mamy mistrzostwo:

Agrowanie przez pół mapy i przerywanie skilli earthem (Delios odpycha kamieniem!) : D

Cat Drama Maker

Arimas

Sarelian

a wasz tank już na oślep pruł przez pół lokacji, mijając pozostałą część naszego party, żeby przyciągnąć naszego medyka

To miałem na myśli pisząc w dalszej części "agro". Zły dobór słów.
Może teraz nie przegapisz tego..

A gdzie ja pisałem że to fotomontaż.
Chyba oczywiste jest to, że nie dasz filmiku, gdzie używacie programów, bo byś siebie sam pogrążył, a za wszelką cenę będziesz na nich pokazywał jacy to wy nie jesteście święci.. Tyle w temacie mr. ClownCryer

Clovery