Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Delios

Archeage <3

Itherus

Cytat: Alarion w Kwiecień 11, 2012, 11:21:32 AM
Cóż to znaczy chęć pokazania za wszelką cenę PvP z nami, do tego stopnia, że jak chwilę wcześniej dostali 2 x w dupę (z czego raz w 30 sekund), to oczywiście potrafią pokazać tylko PvP w których musieli się mocno napocić, by dać sobie radę. Ofc frapsed, by zaraz jakiś lol haterek nie powiedział, że sobie to zmyślam ; p  Tak btw
-  Amethyst w tym PvP nie jest z naszego party
- w 1 pvp tytus dostaje DC gdzieś w 3/4 walki. Niby ich tank z minutę później też, ale jednak było ciężko z tego powodu

no ale gf, szkoda, że pokazuje się 1 stronę medalu tylko, gdzie wszystkie 4 pvp rozgrywały się tego samego dnia w tym samym czasie...

powiem więcej, taki lol Queem co kozaczy kim to on niby na PvP nie był, w swoim filmiku a ka "Klikam skille z myszki bo jestem jednoręcznym graczem" w opisie filmiku dał "all pvp with Alarion" co miało chyba znaczyć, że jak zobaczy mnie w jakimś random party, to znaczy, że pocisnął {Amber} party ; p

Alarion nie ma sie o co spinać, jesli ich nastukaliscie podobnie jak oni was nie widze problemu gf i gramy dalej. Sa wygrane i przegrane walki a ludzie pokazują to co im sie podoba to chyba żadna ujma dla waszego honoru:) tym bardziej ze nikt nie próbował w tym frapsie udowodnić ze jesteście słabi.Jednemu sie nadziwić nie moge, dlaczego Rolans dalej z panterami biega one sa tak usless na pvp ze az szkoda gadac, szczegolnie jesli bijecie sie z mobilnym pt.

Bardzo fajny fraps szczególnie pierwsze ustawki.

Delios

Cytat: Itherus w Kwiecień 11, 2012, 11:41:10 AM
dlaczego Rolans dalej z panterami biega one sa tak usless na pvp ze az szkoda gadac, szczegolnie jesli bijecie sie z mobilnym pt.

useless...
Sczególnie gdy jak goniony przez pantery się zatrzyma na chwilę to zginie i jego możliwości w pvp są ograniczone.
Co muszę zarzucić rolansowi to że nie używa skoku na panterach - jak np nuker odskoczy.

a kosy są useless? robią słaby dmg i robią siekę z kompa-  Animacje aoe nuka reaperów są zbugowane i wywołują znaczne spadki fps w trakcie każdego użycia oraz over-time (skill zostawia po sobie ślad w pamięci i po użyciu go wielokrotnie nie da się grać).
Dlaczego na początku pvp z summonerami jest 40 fps a na końcu 10 ? dlatego. :S
Archeage <3

Horken

U pantery akurat w grę wchodzi sam crit. Na regulary to nawet nie ma sensu zwracać uwagi.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

WollferDrHouse

Dobra wszyscy juz wiemy ze summoner na pvp jest bleeeeeeeee, a co do filmiku wiadomo ze pvp magiem wyglada efektownie tryskajacy dmg na ekranie, snery + liczne teleporty, muzyka troche nie w moim typie osobiscie nie lubie na sile robic z tej gry epic bog wie czego dlatego uwazam ze taka muzyka nie pasuje w klimacie Epica, Nightwish etc moze w filmikach gdzie jest drastyczna przewaga wroga typu stare filmiki Deliany z Cadmusa taka muzyka znajduje zastosowanie. Mimo to sam filmik w sobie nie najgorszy widac ze gosc calkiem ladnie sobie radzi grajac magiem, wsumie  nie dziwi mnie dlaczego sa wrzucone  frapsy z Amber pt i awakendemon, co mieli dodac pvp z VeaVictis czy enclave ktore trwaja 30 sec lub zaczynaja sie i koncza seria PRow.

lempartus

OMG Michał nie spinaj się tak od razu :)

Po co mieli pokazywać przegrane pvp ? Czy ktoś tak w ogóle robi ? ? Patrząc na długość takiej rundy  wtedy fraps byłby tylko vs Amber party a to chyba nie oto chodzi.

A co do samego frapsa naprawdę bardzo fajnie się go ogląda no i chłopaki pięknie masakrują. Na siegu 3 osoby z tego party stanowiły głowny nasz target ( mówię o całym OOC)
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Delios

Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 12:23:28 PM
Na siegu 3 osoby z tego party stanowiły głowny nasz target ( mówię o całym OOC)

A potem się dziwię że na ostatnim TW moje życie trwało góra 5 sekund między rezami bo combat log nagle pękał od otrzymywanego dmg.

`` MY CC ASSIST ----> rainbowDelios
Archeage <3

Itherus

Cytat: Delios w Kwiecień 11, 2012, 11:48:13 AM
Cytat: Itherus w Kwiecień 11, 2012, 11:41:10 AM
dlaczego Rolans dalej z panterami biega one sa tak usless na pvp ze az szkoda gadac, szczegolnie jesli bijecie sie z mobilnym pt.

useless...
Sczególnie gdy jak goniony przez pantery się zatrzyma na chwilę to zginie i jego możliwości w pvp są ograniczone.
Co muszę zarzucić rolansowi to że nie używa skoku na panterach - jak np nuker odskoczy.

a kosy są useless? robią słaby dmg i robią siekę z kompa-  Animacje aoe nuka reaperów są zbugowane i wywołują znaczne spadki fps w trakcie każdego użycia oraz over-time (skill zostawia po sobie ślad w pamięci i po użyciu go wielokrotnie nie da się grać).
Dlaczego na początku pvp z summonerami jest 40 fps a na końcu 10 ? dlatego. :S
nie zgadzam sie z Toba wcale, pantery więcej biegają niz bija co z tego ze maja większy dps skoro target odbiegnie kawałek i dostaje spam heala. Ripery bija fizycznie  do tego moga stac w miejscu zadajac caly czas dmg do tego masówki ,moze i sa zbugowane itp ale za to zdecydowanie lepsze na mobilne pt.

lempartus

Jakbyś słyszał jak się Dobo wścieka jeśli ktoś z targetów żyje dłużej niż 10 sec :)

tu mała próbka jego możliwości :) Jako wyjaśnienie podam że najpierw powiedział że wszyscy na lewą stronę, a później coś zabełgotał (dopiero na powtórce na frapsie zrozumieliśmy o co mu chodziło)

http://www.youtube.com/watch?v=n2zJtHY4x_8&feature=player_embedded

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Dzondzy

Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 12:43:22 PM
Jakbyś słyszał jak się Dobo wścieka jeśli ktoś z targetów żyje dłużej niż 10 sec :)

tu mała próbka jego możliwości :) Jako wyjaśnienie podam że najpierw powiedział że wszyscy na lewą stronę, a później coś zabełgotał (dopiero na powtórce na frapsie zrozumieliśmy o co mu chodziło)

To jeszcze nic... Jak grałem w PT mitsa na Nai, to dopiero był krzykacz :P

Próbka : http://www.youtube.com/watch?v=vMzyAxUtDuA

:D

WiLdEcaRd

Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Dzondzy

E Wilde, bluźnisz teraz... :) CP Mitsa swego czasu było TOP CP Nai. I chcąc nie chcąc, jest jaki jest ale liderem CP był świetnym. Zresztą nie na darmo mają teraz pake : Mits, Troy i Martel

HAHA: widze ninja edit był ;p

WiLdEcaRd

Cytat: Dzondzy w Kwiecień 11, 2012, 12:53:51 PM
E Wilde, bluźnisz teraz... :) CP Mitsa swego czasu było TOP CP Nai. I chcąc nie chcąc, jest jaki jest ale liderem CP był świetnym. Zresztą nie na darmo mają teraz pake : Mits, Troy i Martel

HAHA: widze ninja edit był ;p
ta
ps
Niga plz rece opadają oni nawet nie grają w tą sama gre br0

Russe

Ludzie są śmieszni jak tak przeżywają :D
Inna sprawa, że z mojej perspektywy lepiej i gorzej, że cpL jest też healerem. Plus, że nie stawia nierealnych wymagań bo wie ocb na healerze. A minus taki, że łatwiej mu punktować moje ewentualne brak :P
A może by wrócić na oficjal :)

lempartus

OoO Wilde ty jednak na core zostajesz ?
Btw jakbyś miał ochotę healerem pograć to u screama szukają drivera na hertzoga
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

NotTheFakeTazman

Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 12:43:22 PM

nie grales z nim w pt nie wiesz co to jest prawdziwy rage, chodz w 2 przypadkach myslalem ze zejdzie na zawal - jak przegralismy 9vs9 vs jakies tam party to z angielskiego rage przeszedl na bulgarski bo chyba my sie slowa skonczyly albo jak tracilismy wardy to krzyczal ze on juz nie gra w ta gre. I do tego te jego komendy "left" "right" a potem rage ze ktos mial inaczej kamere niz on i pobiegal gdzie indziej :D:D:D:D Daje glowe ze z bazowego pt zostal tylko on sam przez te wlasnie rage, na rpg jeszce byl shandy ktory wyzywal go jak dziwke za kazdego rage tutaj chyba nie bylo nikogo takiego :D

lempartus

a ten jego angielski jest legendarny wręcz dopiero na 3 siegu skapnęliśmy się że szablablashabla to shadow snare :).

No ale trza przyznać że ostatnio coraz częściej Dobo jest zadowolony i nas chwali :), więc albo jako klan gramy dużo lepiej albo przeciwnicy coraz mniej ogarniają.
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

TTerrorPropaganda

Cytat: Alarion w Kwiecień 11, 2012, 11:21:32 AM
Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 10:02:02 AM
kolejny fraps z Core

http://www.youtube.com/watch?v=nOcUSehKB54

sleepers cp aka kingsize cp aka sagara cp aka james > bahhie aka 6 strong guyz + hax presents:

Pov is Feoh Wizard 95/96

Pvps inside:

7v7 Alarion (2 rounds)

Cóż to znaczy chęć pokazania za wszelką cenę PvP z nami, do tego stopnia, że jak chwilę wcześniej dostali 2 x w dupę (z czego raz w 30 sekund), to oczywiście potrafią pokazać tylko PvP w których musieli się mocno napocić, by dać sobie radę. Ofc frapsed, by zaraz jakiś lol haterek nie powiedział, że sobie to zmyślam ; p  Tak btw
-  Amethyst w tym PvP nie jest z naszego party
- w 1 pvp tytus dostaje DC gdzieś w 3/4 walki. Niby ich tank z minutę później też, ale jednak było ciężko z tego powodu

no ale gf, szkoda, że pokazuje się 1 stronę medalu tylko, gdzie wszystkie 4 pvp rozgrywały się tego samego dnia w tym samym czasie...

Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 10:02:02 AM
hmm swoją drogą ciekawe czemu wszystkie frapsy rozpoczynają się od tego samego zestawu czyli pvp vs Amber party :)

powiem więcej, taki lol Queem co kozaczy kim to on niby na PvP nie był, w swoim filmiku a ka "Klikam skille z myszki bo jestem jednoręcznym graczem" w opisie filmiku dał "all pvp with Alarion" co miało chyba znaczyć, że jak zobaczy mnie w jakimś random party, to znaczy, że pocisnął {Amber} party ; p

hahaha Analion pieprzysz tak jakbyś sam, tylko samych wygranych nie pokazywał... No tak ale wy nigdy nie przegrywacie i nigdy nie robicie PR-a

Rolans

Itherus masz racje co do tych panter ja już mam ich naprawdę dość bo są strasznie nudne a latam jeszcze z nimi bo nie mam kasy na zmianę atri w broni i na seta z atri :(

NotTheFakeTazman

Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 01:40:49 PM
a ten jego angielski jest legendarny wręcz dopiero na 3 siegu skapnęliśmy się że szablablashabla to shadow snare :).

No ale trza przyznać że ostatnio coraz częściej Dobo jest zadowolony i nas chwali :), więc albo jako klan gramy dużo lepiej albo przeciwnicy coraz mniej ogarniają.

Dziwisz sie ? Na rpg jego party bylo najmocniejszym party na serverze a jedyne 9vs9 jakie przegrywalismy to byl jakis przypadek a i tak wtedy szedl mega rage to sie nie dziwie ze tutaj po 3miesiacach oklepu od doslowanie kazdego cale party mu quitnelo. Co do klanu to na rpg mial u siebie top5 party na serverze i nasi enemy byli -_-' ponizej minuty z przewaga typu 50vs80+ i zawsze byla z nich pompa ze caly server zrekrutuja. A na core przyszedl bez zadnego silnego party i to on byl tym ktory rekrutuje wszystko co sie rusza. Wiec sie nie dziw ze po takim failu jak juz chyba wszystkie top party quitnely poza kardim/alarionem/sagara awaken moze cos pograc jako party i klan i jest szczesliwy ze jego klan jest "top" :D

teraz trzeba poczekac az reszta hb/hi quitnie i awaken oglosi ze wygral server ma najsilniejszy klan i najsilniesze party w klanie :D

lempartus

HB to akurat ma mass rekrutację. Dzisiaj rano widziałem 116 osób w klanie, więc chyba nie myślą o ucieczce.
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

WiLdEcaRd

Cytat: lempartus w Kwiecień 11, 2012, 01:21:46 PM
OoO Wilde ty jednak na core zostajesz ?
Btw jakbyś miał ochotę healerem pograć to u screama szukają drivera na hertzoga
Czy zostaje to jeszcze nie jestem pewny jak mnie d3 nie wciągnie to pewnie bede grał na core do tego czasu to luźna guma moze oly polatam,jakies rendomowo,driverować nie bede to nie w moim stylu.
póki co to sie nie moge ze starymi kolegami z cp rozmówić.

Deric

Tazman czemu odkąd nie grasz w ooc/z dobo to ciśniesz po nim i po ooc? w moich oczach to hujowo wygląda żeby jechać po kimś z kim długo się grało i miałeś dobre stosunki(a jeżeli złe to po co z  kimś tyle grać), tak samo jak alarion vs quentim.

Abruzzi

Cytat: NotTheFakeTazman w Kwiecień 11, 2012, 01:58:36 PM
Dziwisz sie ? Na rpg jego party bylo najmocniejszym party na serverze a jedyne 9vs9 jakie przegrywalismy to byl jakis przypadek a i tak wtedy szedl mega rage to sie nie dziwie ze tutaj po 3miesiacach oklepu od doslowanie kazdego cale party mu quitnelo. Co do klanu to na rpg mial u siebie top5 party na serverze i nasi enemy byli -_-' ponizej minuty z przewaga typu 50vs80+ i zawsze byla z nich pompa ze caly server zrekrutuja.

Do takich rzeczy dopisuj w jakim etapie serwera tak się działo bo ludzie którzy nie grali na rpg mogą sobie pomyśleć że OOC było top od początku do końca.
born different.