Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Err0rcrc

arimas podobno jesteś najlepszym forum playerem ever  ;> ?? Już 4 osoba mi to pisze ;p

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

Delios

Archeage <3

siedle

Cytat: Arimas w Kwiecień 19, 2012, 12:37:12 AM
HB gankuje ludzi w orbis jołłł  :D

Wyfarmili się chłopaki - nie mają kogo gankować to chodzą  łapać łatwe fragi na low levelach.
hahaha
NAIA:  ADV 85 - Sold
CORE:  OTHEL 98 - Sold
CORE:  FEO 94 - i już nie rośnie :(

Alarion

hmm łatwe fragi? to jakie lvle do orbis 3 przychodzą? 85-90? Myślałem, że ~~95 ((((
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Redbox

Cytat: siedle w Kwiecień 19, 2012, 09:24:07 AM

Wyfarmili się chłopaki - nie mają kogo gankować to chodzą  łapać łatwe fragi na low levelach.
hahaha
mowa była ze gangujemy randomow w orbis wiec chyba tam na 85 nie chodza

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

lempartus

forum 4 game jest więcej niż tragiczne, a deepblue to chyba nie ma mózgu.
wlasnie dostalem ostrzeżenie za wklejenie odpowiedzi Milady aka Gavin do Hax-a ( Milady dostał zakaz pisania) - powód w odpowiedzi napisalem ze wklejam gdyż kolega dostał bana i nie moze sam napisać - uzasadnienie podważam, dyskutuje o karach na forum publicznym :)

P.S. Acid jesteś fajnym adminem :)
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

Poza wybiorczym czesto karaniem uzytkownikow, to nasza administracja jest faktycznie duzo lepsza niz 4game forum
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Evander

Cytat: TastyB w Kwiecień 19, 2012, 12:08:56 AM
co do Xplo to pisalam do lempa wiec nie oczekiwalam od Ciebie zadnego komentarza na ten temat  :)

Cytat: Evander w Kwiecień 18, 2012, 09:34:31 PM
(...) tak nagini( ich healer) miała kłopoty zdrowotne razem z cp czekali na nią duuużo czasu zanim stwierdziła że definitywnie kończy z grą więc proszę cię nie pisz że ktokolwiek miał do niej pretensje (...)
jak niewiesz czegos na pewno to sie nie wypowiadaj... Rozmawialam z nia telefonicznie jak byla w szpitalu i miala dosc tych ciaglych pretensji dlatego wolala dac sobie definitywnie spokoj z L2 - nie dziwie sie...
fake gadała z nami na tsie czemu przestaje grać
(...) nie mam i nigdy nie miałem 10 cp w klanie coś ci się pomyliło :/ (...)
Ty chyba zapomniales, ze dodales mi bota do swojego klanu zebym mogla sprawdzac czy Xplo rzeczywiscie ma kare za swoje zachowanie wzgledem moich klanowiczy  hahaha Myslisz, ze nie sprawdzilam sobie ile ludzi masz i na jakich lvlach?  :D
słabo u ciebie z liczeniem :/
(...) dobra mój błąd przyznaje pmy były fake... (...)
dziekuje, ze sie przyznales do tego... Tylko teraz mi jeszcze wyjasnij dlaczego wypowiedziales mi wara - przeciez tak mnie zapewniales o lojalnosci i o przyjazni pomiedzy klanami... Ciagle Ci podsylalam pelne CP do przyjecia do klanu bo u mnie nie preferuje takiej struktury (nawet dzien przed wypowiedzeniem wara przyjeles pelne CP ode mnie). Tak wg ciebie wyglada lojalnosc i przyjazn?  :shock: Niezle  :P
ciągle podsyłałaś mi pełne cp ciekaw jestem które to ...
straszenie kupieniem wara nazywasz lojalnością i przyjaznią ?

(...)jednak jeśli już wywlekamy brudy to przypomnij mi naszą ostatnią rozmowę na tsie i kto straszył mnie że zacytuję " jeśli nie uspokoisz xplo <...> ZAPŁACĘ takim klanom jak bmf hb vv ooc za wara z wami"
my nie negocjujemy z terrorystami !  hahaha
żeby było śmiesznie nie interesuje mnie czy faktycznie zapłaciłaś za tego wara czy nie  (...)
jak kto jest doprowadzony do furii to mowi rozne rzeczy i faktycznie wspomnialam ze postaram sie wszelkimi sposobami o wara dla Ciebie ale byla mowa tylko o BMF i dobrze o tym wiesz (podalam Ci tez przyczyne dlaczego o nich mowie) a jak Ciebie nie interesuje czy faktycznie zaplacilam czy nie to przestan glupio -_-' swoim klanowiczom bo oni Tobie uwierzyli... Zastanow sie choc trochu w jakim swietle postawiles lidera i klan OOC... Jestes az tak glupi..?
nie interesowało mnie jak wściekła wtedy byłaś i nie mówiłaś tylko o bmfach wiec zakończ sie pogrążać
w jakim świetle ? że za każdym razem kiedy padał ktoś na spocie ktoś z ooc pisał pozdrowienia od tasty ?...
smieszne jest to zapytałem sie kumpla o co z tym chodzi to powiedział tylko bo ktoś mu mówił żeby tak robić ...

Cytat: TastyB w Kwiecień 18, 2012, 07:42:59 AM
(...) tak poddałem wara z ooc  :beksa:
też poddaliście pod koniec  :beksa: nie przypominam sobie też żebyśmy jakoś bardzo gineli ... albo w ogóle :beksa:
mam gdzieś cyferki (...)
NIE PODDALAM WARA Z TOBA - niech Ci sie to zakoduje porzadnie w glowie. Nikt u mnie w klanie (poza mna) nie ma dostepu do tej opcji a mnie wowczas nie bylo 3dni w grze  :)
a jednak trzeba czekać 21 dni :p

Na koniec chcialabym Ci podziekowac za uznanie jakim mnie darzysz - set R95 na +6 to nie byle co jako nagroda za moja glowe  8)
tak nawet 2 ! hahaha
te... to Twoi klanowicze pisali do mnie gdzie jestem i co robie bo oni chca mnie pozabijac i to od nich mam to info... Nawet sie zastanawialam z klanem jak to zrobic zeby Ci wcisnac kogos ode mnie zeby ten konkurs wygral i zebym mogla Tobie potem tego seta shiftnac ale doszlismy do wniosku, ze pewnie sie z obietnic nie wywiazesz wiec szkoda zachodu  hahaha
to że xplo czy ktoś z jego cp czy byłego cp pisał do ciebie coś takiego no cóż oni cię po prostu nie lubili i tyle dalej masz o to pretensje ? kazałaś im "-_-'ć" zebrali zabawki i zmienili piaskownice

Mam tylko nadzieje, ze Twoi klanowicze czytaja ten temat i sie dowiedza jakiego wspanialego maja lidera (tylko po to z Toba dyskutuje teraz)

Pozdrawiam
a i owszem czytają lubią dobrą drame w przerwach na pvp/farme czy co tam robią <anarchia>  hahaha
Aurora Clan Leader - retired
sQam sQuad Member
Evander - 1st Tyrr Warrior TRUE HERO on Core

AsmWalker

Ale drama  :D Był Kamil i Alarion teraz Evander TastyB.  8) Fajnie się pośmiać czasem i poczytać takie kłótnie . Popcorn i czekamy na dalsze akty nie krępujcie się  :D

Grande

Tylko że kamil był dobry w pve, a alarion w 7vs7 a ci teraz nie są ani w jednym ani w drugim dobrzy.

TastyB

@Evander

nie bede Ciebie cytowala bo to meczace...

Zacznijmy od tego, ze:

* najpierw wysluchujesz mnie wscieklej
* przepraszasz
* wyznaczasz kare Xplo
* przyjmujesz mi bota do klanu zebym mogla sobie sprawdzac czy Xplo kare ma
* przepraszasz ze rzeczywiscie kary niema
* poprawiasz blad (czyli zmienisz range Xplo)
* kara trwa ponad tydzien
* I NARAZ MASZ JAKIES PRETENSJE ZE CIE STRASZE I WYPOWIADASZ MI WARA bo nie bedziesz dyskutowac z terrorystami
* na pytanie o powod wara pierdolisz cos o PMach (gdzie sie tutaj przyznajesz ze to byl fake)

Wez Ty sie czlowieku ogarnij bo z konsekwencja i logika u Ciebie krucho...

Co do nagrody to jezeli bylby to ktos ode mnie to pamietalabym nick pajacu - to byl ktos kogo nie znam, popytaj sie w klanie bo to Twoi ludzie a nie moi... Tak samo popytaj o te CP bo ja sobie nie prowadze statystyki kogo i ile Ci wyslalam (swoja droga niezle rekrutujesz ludzi jezeli nawet nie pytasz skad sie o Was dowiedzieli - widze, ze masz gdzies takie pytania byleby bylo Was duzo).

I ostatnie... 21dni..? Rozwin temat...

...

p.s.
a Nagini Wam powiedziala na TSie, ze chce wrocic do nas? ;)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

WollferDrHouse

Widze oba klany bardzo elitarne bylo kogo nie przyjmuja, drobny szczegol ze party matching jest bardziej atrakcyjny od nich  hahaha.

lempartus

od wściekłego byka tylko bardziej niebezpieczna jest rozdrażniona kobieta :)

ale fajnie przynajmniej jest co czytać w pracy

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

AsmWalker

Cytat: Grande w Kwiecień 19, 2012, 02:24:56 PM
Tylko że kamil był dobry w pve, a alarion w 7vs7 a ci teraz nie są ani w jednym ani w drugim dobrzy.
:D :D :D   Właśnie co tam Kamil u ciebie odpuściłeś w ogóle gre? Po co tak farmiłes ? Farma dla farmy?

Evander

Cytat: TastyB w Kwiecień 19, 2012, 02:28:49 PM
@Evander
* najpierw wysluchujesz mnie wscieklej
* przepraszasz
* wyznaczasz kare Xplo
* przyjmujesz mi bota do klanu zebym mogla sobie sprawdzac czy Xplo kare ma
* przepraszasz ze rzeczywiscie kary niema
* poprawiasz blad (czyli zmienisz range Xplo)
* kara trwa ponad tydzien
"spławiłem cię" byłem na ostrym kacu i nie chciało mi się więcej słuchać twojego marudzenia ....
tak zabrałem xplo prawa do wchodzenia wychodzenia z zamku/fortecy a ty myślałaś ze nie może robic instancji fortecowej  :bump:

* I NARAZ MASZ JAKIES PRETENSJE ZE CIE STRASZE I WYPOWIADASZ MI WARA bo nie bedziesz dyskutowac z terrorystami
* na pytanie o powod wara -_-' cos o PMach (gdzie sie tutaj przyznajesz ze to byl fake)
a i owszem xplo powiedział o wszystkim ludziom z klanu po wyśmianiu cię stwierdzili że chcą z tobą wara nawet jeśli przekupisz cały serwer  !! ktoś coś gdzieś dodał że  holy blod obrażało nasz klan i buuum war

Wez Ty sie czlowieku ogarnij bo z konsekwencja i logika u Ciebie krucho...

Co do nagrody to jezeli bylby to ktos ode mnie to pamietalabym nick pajacu - to byl ktos kogo nie znam, popytaj sie w klanie bo to Twoi ludzie a nie moi... Tak samo popytaj o te CP bo ja sobie nie prowadze statystyki kogo i ile Ci wyslalam (swoja droga niezle rekrutujesz ludzi jezeli nawet nie pytasz skad sie o Was dowiedzieli - widze, ze masz gdzies takie pytania byleby bylo Was duzo).
szczerze ? informacje skąd ktoś wie o moim klanie mało mnie interesują ... tylko po co chcą dołączyć i czego oczekują
nie prowadzimy otwartej rekrutacji jak to robią inne klany spamując co chwile na generalu ...
podania ? hahaha to nie są wybory miss  to tylko gra ... pixele ... pisanie podania do klanu jest dla mnie smieszne
a no fakt jakoś ostatnimi czasy troche się nas zrobiło widać ja czy też nasz klan sam w sobie nie jest taki zły jak o nim mówicie/piszecie  :oops:

I ostatnie... 21dni..? Rozwin temat...

nie mam ku temu chęci ani powodów

p.s.
a Nagini Wam powiedziala na TSie, ze chce wrocic do nas? ;)

a nie wiem dawno z nią nie gadałem....
czy chce czy nie jeśli znowu gra jej wola
sQam sQuad Member

lempartus

ech to pytanie o picie herbaty aż się łezka w oku pojawia :) To był pomysł Nehema czy masz Evander w składzie jakiegoś starego outcastersa ?
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

jac0l

Cytat: Grande w Kwiecień 19, 2012, 02:24:56 PM
flame kamila i alariona nie był przynajmniej taki żenujący.
CytatWYPOWIADASZ MI WARA bo nie bedziesz dyskutowac z terrorystami

gimnazjum mode on
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Delios

jeszcze trochę i będziecie mile wspominać Kamill vs. Alarion :P
Archeage <3

Russe

Cytat: Evander w Kwiecień 19, 2012, 01:52:03 PM
co do Xplo to pisalam do lempa wiec nie oczekiwalam od Ciebie zadnego komentarza na ten temat  :)

(...) tak nagini( ich healer) miała kłopoty zdrowotne razem z cp czekali na nią duuużo czasu zanim stwierdziła że definitywnie kończy z grą więc proszę cię nie pisz że ktokolwiek miał do niej pretensje (...)
jak niewiesz czegos na pewno to sie nie wypowiadaj... Rozmawialam z nia telefonicznie jak byla w szpitalu i miala dosc tych ciaglych pretensji dlatego wolala dac sobie definitywnie spokoj z L2 - nie dziwie sie...
fake gadała z nami na tsie czemu przestaje grać
(...) nie mam i nigdy nie miałem 10 cp w klanie coś ci się pomyliło :/ (...)
Ty chyba zapomniales, ze dodales mi bota do swojego klanu zebym mogla sprawdzac czy Xplo rzeczywiscie ma kare za swoje zachowanie wzgledem moich klanowiczy  hahaha Myslisz, ze nie sprawdzilam sobie ile ludzi masz i na jakich lvlach?  :D
słabo u ciebie z liczeniem :/
(...) dobra mój błąd przyznaje pmy były fake... (...)
dziekuje, ze sie przyznales do tego... Tylko teraz mi jeszcze wyjasnij dlaczego wypowiedziales mi wara - przeciez tak mnie zapewniales o lojalnosci i o przyjazni pomiedzy klanami... Ciagle Ci podsylalam pelne CP do przyjecia do klanu bo u mnie nie preferuje takiej struktury (nawet dzien przed wypowiedzeniem wara przyjeles pelne CP ode mnie). Tak wg ciebie wyglada lojalnosc i przyjazn?  :shock: Niezle  :P
ciągle podsyłałaś mi pełne cp ciekaw jestem które to ...
straszenie kupieniem wara nazywasz lojalnością i przyjaznią ?

(...)jednak jeśli już wywlekamy brudy to przypomnij mi naszą ostatnią rozmowę na tsie i kto straszył mnie że zacytuję " jeśli nie uspokoisz xplo <...> ZAPŁACĘ takim klanom jak bmf hb vv ooc za wara z wami"
my nie negocjujemy z terrorystami !  hahaha
żeby było śmiesznie nie interesuje mnie czy faktycznie zapłaciłaś za tego wara czy nie  (...)
jak kto jest doprowadzony do furii to mowi rozne rzeczy i faktycznie wspomnialam ze postaram sie wszelkimi sposobami o wara dla Ciebie ale byla mowa tylko o BMF i dobrze o tym wiesz (podalam Ci tez przyczyne dlaczego o nich mowie) a jak Ciebie nie interesuje czy faktycznie zaplacilam czy nie to przestan glupio -_-' swoim klanowiczom bo oni Tobie uwierzyli... Zastanow sie choc trochu w jakim swietle postawiles lidera i klan OOC... Jestes az tak glupi..?
nie interesowało mnie jak wściekła wtedy byłaś i nie mówiłaś tylko o bmfach wiec zakończ sie pogrążać
w jakim świetle ? że za każdym razem kiedy padał ktoś na spocie ktoś z ooc pisał pozdrowienia od tasty ?...
smieszne jest to zapytałem sie kumpla o co z tym chodzi to powiedział tylko bo ktoś mu mówił żeby tak robić ...

(...) tak poddałem wara z ooc  :beksa:
też poddaliście pod koniec  :beksa: nie przypominam sobie też żebyśmy jakoś bardzo gineli ... albo w ogóle :beksa:
mam gdzieś cyferki (...)
NIE PODDALAM WARA Z TOBA - niech Ci sie to zakoduje porzadnie w glowie. Nikt u mnie w klanie (poza mna) nie ma dostepu do tej opcji a mnie wowczas nie bylo 3dni w grze  :)
a jednak trzeba czekać 21 dni :p

Na koniec chcialabym Ci podziekowac za uznanie jakim mnie darzysz - set R95 na +6 to nie byle co jako nagroda za moja glowe  8)
tak nawet 2 ! hahaha
te... to Twoi klanowicze pisali do mnie gdzie jestem i co robie bo oni chca mnie pozabijac i to od nich mam to info... Nawet sie zastanawialam z klanem jak to zrobic zeby Ci wcisnac kogos ode mnie zeby ten konkurs wygral i zebym mogla Tobie potem tego seta shiftnac ale doszlismy do wniosku, ze pewnie sie z obietnic nie wywiazesz wiec szkoda zachodu  hahaha
to że xplo czy ktoś z jego cp czy byłego cp pisał do ciebie coś takiego no cóż oni cię po prostu nie lubili i tyle dalej masz o to pretensje ? kazałaś im "-_-'ć" zebrali zabawki i zmienili piaskownice

Mam tylko nadzieje, ze Twoi klanowicze czytaja ten temat i sie dowiedza jakiego wspanialego maja lidera (tylko po to z Toba dyskutuje teraz)

Pozdrawiam
a i owszem czytają lubią dobrą drame w przerwach na pvp/farme czy co tam robią <anarchia>  hahaha

Gratuluję najdłuższego posta w tym temacie. Pobiłeś prawdopodobnie nawet Alariona :)

Cytat: Arimas w Kwiecień 18, 2012, 10:41:54 PM
Delios to murzyn!
:D
Delios to Mudżin !! Gra z TB choć w BF3 czy faktycznie tak zapierdziela w pracy bo sam nawet nie wiem :(

Kurde, niech zrobią znów promocję na PA bo bryndza straszna  :shock:
A może by wrócić na oficjal :)

lempartus

PA jak PA ale widzieliście wczoraj ceny runek ? 7D - 100-120 kk masakra
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Delios

Cytat: Russe w Kwiecień 19, 2012, 03:13:59 PM
Delios to Mudżin !! Gra z TB choć w BF3 czy faktycznie tak -_-' w pracy bo sam nawet nie wiem :(
a po polskiemu? :D

oczywiście że gram w BFa : P jak mam czas lolooollo
i w TERĘ BĘDĘ GRAŁ! (OH NOES!)    "Delios recommends TERA"
ale bez constu i na pół etatu bo praca na lepiej nie pozwoli :P
Archeage <3

asdf1movie

Cytat: lempartus w Kwiecień 19, 2012, 03:16:03 PM
PA jak PA ale widzieliście wczoraj ceny runek ? 7D - 100-120 kk masakra

ktos do tego musiał sie przyczynic :>>>>

TastyB

@Evander

ta ta ta...  hahaha Splawiles mnie bo byles na kacu... To niezle chlejesz jak masz tygodniowe syndromy dnia poprzedniego :D

W odroznieniu od Ciebie ze mnie sie smial tylko Twoj klan i to tylko dlatego bo sa niedoinformowani/oklamywani (niepotrzebne skreslic). Z Ciebie sie smialo pare klanow - przyjmowac do klanu bota tylko po to zeby inny lider sprawdzal czy Twoj klanowicz ma kare TO JEST DOPIERO SIARA MIEC TAKIEGO LIDERA  hahaha

I przypomne Ci jeszcze jak z ally wychodziles... Tak sie pociles i tak przepraszales a po wyznaniu az musiales leciec zapalic bo tak Cie nerwy zezarly  :oops:

Wez idz wypowiedz slabszym klanom znowu wojny bo Ci sie chyba skonczyl reuse i nie mowie tutaj o moim klanie ale o tych wszystkich slabszych klanach ktorym ta wojne wypowiedziales... Przeciez dla Ciebie liczy sie tylko dobra zabawa... Co Ty myslisz, ze nie mam znajomych w klanach na moim poziomie?
Wlasnie dlatego nie mam i juz nigdy nie bede miala do Ciebie zadnego szacunku - czlowiek pozbawiony zasad i kregoslupa jest gorszy od czegokolwiek innego

Pozdrawiam

p.s.
i przestan szczekac na [H]untersow Ty miniaturko pudelka bo do piet im nie dorastasz...

/edit TastyB
jak sie przyjmuje wara? resign? bo wlasnie mamy powtorke od Aurory  hahaha
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Arimas

Cytat: siedle w Kwiecień 19, 2012, 09:24:07 AM

hahaha
Hehe, chyba udało mi się kogoś ztrollować

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Evander

Cytat: TastyB w Kwiecień 19, 2012, 03:48:03 PM
@Evander

ta ta ta...  hahaha Splawiles mnie bo byles na kacu... To niezle chlejesz jak masz tygodniowe syndromy dnia poprzedniego :D

W odroznieniu od Ciebie ze mnie sie smial tylko Twoj klan i to tylko dlatego bo sa niedoinformowani/oklamywani (niepotrzebne skreslic). Z Ciebie sie smialo pare klanow - przyjmowac do klanu bota tylko po to zeby inny lider sprawdzal czy Twoj klanowicz ma kare TO JEST DOPIERO SIARA MIEC TAKIEGO LIDERA  hahaha

I przypomne Ci jeszcze jak z ally wychodziles... Tak sie pociles i tak przepraszales a po wyznaniu az musiales leciec zapalic bo tak Cie nerwy zezarly  :oops:
zdarza się każdy moze miec gorszy tydzien  :oops:

Wez idz wypowiedz slabszym klanom znowu wojny bo Ci sie chyba skonczyl reuse i nie mowie tutaj o moim klanie ale o tych wszystkich slabszych klanach ktorym ta wojne wypowiedziales... Przeciez dla Ciebie liczy sie tylko dobra zabawa... Co Ty myslisz, ze nie mam znajomych w klanach na moim poziomie?
Wlasnie dlatego nie mam i juz nigdy nie bede miala do Ciebie zadnego szacunku - czlowiek pozbawiony zasad i kregoslupa jest gorszy od czegokolwiek innego
wolisz nie wiedzieć gdzie mam to co o mnie myślisz  8)
a i owszem miałem nie lubię jak ktoś kto ledwo odrasta od ziemi szczeka albo wchodzi mi w plecy jak kogoś bije :/

Pozdrawiam

p.s.
i przestan szczekac na [H]untersow Ty miniaturko pudelka bo do piet im nie dorastasz...
hal hal  hahaha

/edit TastyB
jak sie przyjmuje wara? resign? bo wlasnie mamy powtorke od Aurory  hahaha
:oops: i did it again
sQam sQuad Member