Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Redbox

Ok mastery jak i czy da sie polączyć z GODa na H5. Oczywiscie bez koniecznosci sciagania nowej kroniki etc.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

Cytat: Redbox w Maj 01, 2012, 04:58:19 PM
Ok mastery jak i czy da sie polączyć z GODa na H5. Oczywiscie bez koniecznosci sciagania nowej kroniki etc.

nie da się
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

ugh

Cytat: Redbox w Maj 01, 2012, 04:58:19 PM

Za duże zmiany. Możesz ew. ściągnąć system H5 i próbować uruchomić. Przy czym mieć nadzieję, że NCSoft nie wyrzucił z klienta stary wygląd mobków. Lokacje będą wyglądały jak w GoD, ale pozostałe rzeczy powinny śmigać.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Negnal

Ah te fascynujace opowiesci z instancji! A najlepsze że juz niedlugo bedzie tauti i nowa instancja i wiecej opowiesci z dreszczykiem emocji! Fascynujaca gra!

Alarion

Cytat: Negnal w Maj 01, 2012, 06:41:46 PM
Ah te fascynujace opowiesci z instancji! A najlepsze że juz niedlugo bedzie tauti i nowa instancja i wiecej opowiesci z dreszczykiem emocji! Fascynujaca gra!

cool story bro, tell us moar : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AsmWalker

:D :D :D  Mnie kiedyś akamanah na kartii grupowej wypadł  podniosłem ale nie dałem rady calemu pt  8)

Horken

Właśnie kurde powinny być takie eventy co na privach były z automatu, jakieś CTF, TvT, etc.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Grande

Umyliło by to ten czas czekania na pt czasami zgadzam się.

AsmWalker

Cytat: Grande w Maj 01, 2012, 09:53:26 PM
Umyliło by to ten czas czekania na pt czasami zgadzam się.
Dzisiaj godzine szukałem healera na fortune i nic . Pmów wysłalem chyba z 10 . Coraz gorzej z healerami i tankami jak chcesz coś randomowo trzasnąć

Alarion

niesttey 90% healerów i tanków jest bez mózgu i jednej ręki. Te pozostałe 10% gra zazwyczaj w CP...

Ale przejrzyjcie początek tego topicu, mówiłem, że tak będzie na dalszym etapie serwera : D

Cat Drama Maker

Horken

Albo to ja mam kasztańskiego neta jakiegoś albo od 3 dni laguje niemiłosiernie sporą część serwa wieczorami.
Która z tych opcji?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

AyGo

Cytat: Alarion w Maj 01, 2012, 10:06:22 PM
niesttey 90% healerów i tanków jest bez mózgu i jednej ręki. Te pozostałe 10% gra zazwyczaj w CP...

Ale przejrzyjcie początek tego topicu, mówiłem, że tak będzie na dalszym etapie serwera : D

Tiaa i nie ma jak dd podczas ostatnich 2 rb na fortunia np trzaskajacy masowkami albo zaczynajacy tluc rb zanim go sciagne do kata... Naprawde wszystko wina 90% nieogarnietego supportu...

DD'cy na spezionie bijacy mooby przed wystrzeleniem z dziala, podczas farmienia mf (i to guardow) to tez wina zlego MA tanka...

Pozniej setki pm'ow ze nie chodze z randomami na instancje, lol tank itp... Owszem czasem sie zdarzaja bledy.

Ok, nie ogarniam...

@Horken: nie wiem, nie mam lagow.
AyGo

ugh

U mnie bez bp nie da się grać pomiędzy 8 a 24. Serwery stoją w rosji więc czego się tu spodziewać.

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Russe

Cytat: Horken w Maj 01, 2012, 10:59:25 PM
Albo to ja mam kasztańskiego neta jakiegoś albo od 3 dni laguje niemiłosiernie sporą część serwa wieczorami.
Która z tych opcji?

Nope, lagów nie stwierdzono.

Cytat: ugh w Maj 01, 2012, 11:12:36 PM
U mnie bez bp nie da się grać pomiędzy 8 a 24. Serwery stoją w rosji więc czego się tu spodziewać.
Działa dobrze. Wiele osób (w moim CP też) ma zjebanego providera i tyle :)
A może by wrócić na oficjal :)

Negnal

Cytat: Alarion w Maj 01, 2012, 07:11:40 PM

cool story bro, tell us moar : )

http://lol-sotrue.tumblr.com/post/22205210641

;]

Alarion

Cytat: AyGo w Maj 01, 2012, 11:12:18 PM

Tiaa i nie ma jak dd podczas ostatnich 2 rb na fortunia np trzaskajacy masowkami albo zaczynajacy tluc rb zanim go sciagne do kata... Naprawde wszystko wina 90% nieogarnietego supportu...

DD'cy na spezionie bijacy mooby przed wystrzeleniem z dziala, podczas farmienia mf (i to guardow) to tez wina zlego MA tanka...

Pozniej setki pm'ow ze nie chodze z randomami na instancje, lol tank itp... Owszem czasem sie zdarzaja bledy.

Poczułeś się urażony? Piszę o 90% tanków i healerów, jeżeli uważasz, że zaliczasz się do tych 90% to przykro mi.

Tak, DD-cy też spierdolą nie jeden raz, ale mają do tego mniej okazji niż healer lub tank.

Cat Drama Maker

Draghar

W sumie to z Twojej wypowiedzi Alarion wynikło że albo grasz w CP albo jesteś nubem :<
Ale faktem jest że ogar supportu (a przynajmniej jakieś jego części) spada wraz ze wzrostem lvla

Deric

http://www.youtube.com/watch?v=0-OB7OKObOw&feature=youtu.be

krótki frapsik ze wczoraj.. szkoda że kilka akcji mi się nie nagrało ;/ no i pov healera czyli nuda  :D

Fatality

Muszę przyznać że frapsik naprawdę niezły, gz :)

Smolensk

Cytat: Deric w Maj 02, 2012, 08:24:50 AM

krótki frapsik ze wczoraj.. szkoda że kilka akcji mi się nie nagrało ;/ no i pov healera czyli nuda  :D

a gdzie frapsik vs me drugi raz ? :D

anyway maczki gankowały cały boży dzień, fajnie było. Szkoda tylko że CP na majówke pojechało bo działo by się znacznie więcej.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Deric

Cytat: Smolensk w Maj 02, 2012, 10:04:59 AM
Cytat: Deric w Maj 02, 2012, 08:24:50 AM

a gdzie frapsik vs me drugi raz ? :D

anyway maczki gankowały cały boży dzień, fajnie było. Szkoda tylko że CP na majówke pojechało bo działo by się znacznie więcej.

te 2v1 pt ^^? po za tym ładne pvp było z halasterem 1v1pt ale mi się nie nagrało :( nawet z ruskimi się biliśmy i jakąś minutkę może 2 udało się nam ustać xD

TTerrorPropaganda

Juz nie bądź taki skromny, dobrze wiemy ze chciałeś napisać 99,99%, stawiając tylko siebie w tych 0,01%. A ja mówiłem ze na dalszych etapach tego serwera będzie tylko ciemność, bo go zamkną...

Deric

gdzie się blokowało użytkowników forum bo nie mogę znaleźć  :beksa: :beksa: :beksa:

a nvm znalazłem  8)