Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

Tauti & Glory Days asap plox... :[
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shen

ugh

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Neural

Cytat: Grande w Maj 15, 2012, 08:37:14 PM
Moge to skomentować w jeden sposób a nie mówiłem? To samo powiem za jakiś czas o tym GOD serwerze.

Ta na pewno, już tak powiedział hellsing kiedy szedł na dexa potem był kolejny priv potem tera i pewnie coś jeszcze po drodze :D  także powodzenia :D a ten serwer będzie Death jak se narysujesz...
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

lempartus

Hellsign jeszcze chyba Aiona przeszedł do napisów końcowych
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Arimas

Cytat: lempartus w Maj 15, 2012, 11:49:51 PM
Hellsign jeszcze chyba Aiona przeszedł do napisów końcowych
Hey hey hey! a co z Diablo 3! :D

btw. podaj ktoś namiar na ts'a bo nie mogę nękać alariona :(

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Russe

Cytat: Arimas w Maj 15, 2012, 11:58:53 PM
Poszło :)
A może by wrócić na oficjal :)

Alarion

Cytat: Russe w Maj 16, 2012, 12:09:53 AM
Cytat: Arimas w Maj 15, 2012, 11:58:53 PM
Poszło :)

;s

Pieczątka to D3 pyknął jeszcze całe na Becie, a TERE przeszedł w czasie kilkudniowego headstarta. Grunt to trzymać dobry poziom
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Grande

Cytat: Neural w Maj 15, 2012, 11:48:52 PM
Moge to skomentować w jeden sposób a nie mówiłem? To samo powiem za jakiś czas o tym GOD serwerze.

Ta na pewno, już tak powiedział hellsing kiedy szedł na dexa potem był kolejny priv potem tera i pewnie coś jeszcze po drodze :D  także powodzenia :D a ten serwer będzie Death jak se narysujesz...
Sam przeczysz swoim słowom albo przeczytałeś tylko 1 post z rozmowy i nie wiesz o co chodzi i o jakim serwerze rozmawiałem.

olprax

Cytat: Grande w Maj 16, 2012, 09:12:16 AM
Cytat: Neural w Maj 15, 2012, 11:48:52 PM

Sam przeczysz swoim słowom albo przeczytałeś tylko 1 post z rozmowy i nie wiesz o co chodzi i o jakim serwerze rozmawiałem.
pewnie kijowym

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Alarion

https://forum.4game.com/showthread.php?t=10436

Może kogoś zainteresować, szczególnie nowych, albo chcących poexpić subki.

Cat Drama Maker

TTerrorPropaganda

Cytat: Deric w Maj 15, 2012, 08:22:03 PM
o dexlude można powiedzieć tyle:
1.wielki szum przed otwarciem
2.dzień otwarcia- najlepszy sewer ever wszyscy tam grają, online 100kk
3. 3dni później nic o dexie nie słychać bo online spadał w -_-' i ogólnie serwer okazał się failem  hahaha hahaha hahaha

Równie dobrze można by w ten sam sposób opisać Core...

Sesto

Cytat: Alarion w Maj 16, 2012, 06:46:49 PM
https://forum.4game.com/showthread.php?t=10436

Może kogoś zainteresować, szczególnie nowych, albo chcących poexpić subki.

czas rozgrzewac  bdka do akcji:P

PReK

Ale mi chodzi o liczby, czy może ktoś napisać ile około graczy jest obecnie na serwerze Core ? Pozdrawiam!

JamesDoakes

Cytat: PReK w Maj 16, 2012, 08:56:43 PM
Ale mi chodzi o liczby, czy może ktoś napisać ile około graczy jest obecnie na serwerze Core ? Pozdrawiam!
to zależy czy alariona liczymy dwa razy, w końcu duży jest chłopak

Alarion

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: kornes w Maj 16, 2012, 09:51:39 PM
Cytat: PReK w Maj 16, 2012, 08:56:43 PM
to zależy czy alariona liczymy dwa razy, w końcu duży jest chłopak
Wy macie naprawdę narobione pod kopułą  :shock:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Tabalugos

Na party matching cały czas składają party , w aden sporo ludzi pod npc od karti. Nawet na h3 ostatnio sporo ludzi siedzi i farmi. Orbis 3 wieczorami po 10 party farmi. Na soa tez zawsze jakieś party zobaczysz czasami nawet ciezko o spot na cocra daily. Myśle ze wieczorami jest 2-3 k +  może i wiecej

Grande

Cytat: Tabalugos w Maj 16, 2012, 10:58:05 PM
Na party matching cały czas składają party , w aden sporo ludzi pod npc od karti. Nawet na h3 ostatnio sporo ludzi siedzi i farmi. Orbis 3 wieczorami po 10 party farmi. Na soa tez zawsze jakieś party zobaczysz czasami nawet ciezko o spot na cocra daily. Myśle ze wieczorami jest 2-3 k +  może i wiecej
Podobne rzeczy zaobserwowałem osatnio. Czasami faktycznie dość pusto ale coraz częsciej mam wrażenie że jest coraz więcej ludzi na serwerze znowu. Samemu ostatnio expiąc sube na harnaku rozmawiałem troche z ludzmi którzy przyszli 2-3 tyg temu na serwer i są to całe klany w dodatku sciągają nowych.
Ale co ja tam wiem serwer oczywiście dead według płaczków którzy zaliczyli faila i od dawna nie grają tu już.

Horken

Low lvli nie ma za bardzo. Epickie bajoro na SoS'ie puste, VoS empty, w ToIu sporo ludzi jest.
R.I.P. Ciapu

Grande

A po co się meczyć na sos, a na vos co robić dropić recki na rece dc? Ktoś ogarniety wejdzie na serwer 76 zrobi w jeden max 2 dni w toi i potem na swamp. Wy to byście chcieli żeby nadal na lokacjach 1-35 lvl biegło po 20 osób do jednego moba jak na starcie.
Akurat teraz jest tyle osób że można spokojnie pograć o pt łatwo a nie trzeba pół dnia czekać na wolny room w toi czy na harnaku.

Alarion

Cytat: Grande w Maj 16, 2012, 11:54:55 PM
A po co się meczyć na sos, a na vos co robić dropić recki na rece dc? Ktoś ogarniety wejdzie na serwer 76 zrobi w jeden max 2 dni w toi i potem na swamp. Wy to byście chcieli żeby nadal na lokacjach 1-35 lvl biegło po 20 osób do jednego moba jak na starcie.
Akurat teraz jest tyle osób że można spokojnie pograć o pt łatwo a nie trzeba pół dnia czekać na wolny room w toi czy na harnaku.

zacznijmy od tego, że wbicie 1-80 to z buffami od issa z miasta (albo czasem jakimś boxem od kumpla) to 1-2 dni, więc dlaczego niby lowbie spoty miałyby być pełne?

Zajrzyjcie pod altar w prime time gdy jest otwarty, to zobaczycie mass pvp cały czas ; D

Cat Drama Maker

Horken

Mnie tam w ToIu many brakuje na nuku i jestem nieogarem bo nie wbijam od 1-76 w 2 dni.
W ogóle co to za pier*olenie, lulz
Zerg na spotach na starcie był właśnie zaje*isty  ^^
R.I.P. Ciapu