Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lempartus

jeśli zrobilibyśmy pr z poczekalni niestety 3/4 ludzi dostało by crashe i nim byśmy się zebrali i przebili do tronowki skończyliby i tak crest.
Niestety ally nie udało się przebić do crest roomu :( szkoda.
Jedyne co mogliśmy zrobić to ustawić tanki przy artefakcie z odpalonym selfressem i wtedy po kolei mogliby przerywać casta. zabrakło ok 15 sec do mass teleportu :(
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Shanique

imo GF to all... bardzo zacięty siege :) i tak jak ktoś tam już wspominał przy takiej przewadze liczebnej ze strony atakujących utrzymaliśmy zamek przez 1,5h... o czymś to świadczy chyba.
140 vs 200 to jest jakieś 8 dodatkowych pt.
Dla mnie świetny siege... jeden z lepszych, na których walczyłam :)
Do zobaczyska za 2 tyg xD

Deric

ruskie po 6miesiącach osiągnęły cel i potrzymają teraz aden 2tyg  :D

Russe

Cytat: Shanique w Czerwiec 04, 2012, 07:24:02 AM
imo GF to all... bardzo zacięty siege :) i tak jak ktoś tam już wspominał przy takiej przewadze liczebnej ze strony atakujących utrzymaliśmy zamek przez 1,5h... o czymś to świadczy chyba.
140 vs 200 to jest jakieś 8 dodatkowych pt.
Dla mnie świetny siege... jeden z lepszych, na których walczyłam :)
Do zobaczyska za 2 tyg xD
Shani, zamerdamy ich ogonkami na śmierć  8)
Wczoraj na siege o 16 było do jednego party aż 5 chętnych healerów także zawsze możemy ich zaleczyć na ŚMIERĆ !!
A może by wrócić na oficjal :)

Shanique

jo... ogonki > all (nawet ruskie na programach) :P
W sumie... dlaczego nie pomyśleliśmy wcześniej... jakby tak oślepić wroga spamem heala to nie wiedziałby co targetować xD

Itherus

oni nie ale auto target tak :) Wczoraj przy tym zergu byl tak potężny lag ze glowa mala. Bije Toplesa w tych ścinach z obrazem wyświetlanym 1 fps na sec a ten biega leczy, celki  i jeszcze pedał mnie odpycha i mark of lumi wrzuca.  Teraz juz jestem przekonany co do ich "ogaru".  :D

Draghar

Taaaaa ściny były piękne. Stoję przez 5 sekund na kompletnym freeze a tu patrzę gryzę glebę :o

Shanique

ejj ale... kurczaczq... hmm... słowo harcerki, że nie używam, żadnych programów... ja wczoraj na siege też helowałam, wrzucałam debufy, odpychałam... na low detalach, ale lagów nie miałam... czy to znaczy, że nieświadomie używam 3th programs?
:elf_1_3:

Draghar

/flejm on

LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL Luciferiony prawie jak ruskie... Tracę wiarę w HB.... :<

//flejm off

Alarion

Cytat: Shanique w Czerwiec 04, 2012, 10:08:15 AM
ejj ale... kurczaczq... hmm... słowo harcerki, że nie używam, żadnych programów... ja wczoraj na siege też helowałam, wrzucałam debufy, odpychałam... na low detalach, ale lagów nie miałam... czy to znaczy, że nieświadomie używam 3th programs?
:elf_1_3:

miałbym to samo co Shani, tylko z racji internetu i prędkości 2mb (trochę smutno jak na dzisiejsze standardy) kiedy w jednym miejscu robiło się 400+ ludzi niestety dopadały mnie freezy po 4-5 sec. Nawet Battle Ping nie pomaga przy tak gównianym necie, chocia bez niego nawet pewnie bym się nie ruszył : /
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

lempartus

generalnie większość od nas nie miala lagów ( mówie o moim party) i naprawdę bardzo przyjemnie się gra
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

ale zakładam, że nie macie neta o prędkości 2...

Zresztą o ile red guards / shadows / ruskie i randomy nie atakowały w tym samym czasie w tym samym miejscu to też lagów nie miałem, więc widać po prostu jaki jest limit takiego neta.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Kamal

Prędkość niewiele ma do rzeczy... Na privie mając niepełne 1Mb jakoś spokojnie grałem przy 300 vs 300 ;)

asdf1movie

Cytat: Kamal w Czerwiec 04, 2012, 10:49:51 AM
Na privie
to wiele wyjasnia, kronika tez robi swoje
ale i tak zauwazylem ze od kilku tyg jak by lepiej mi chodzi gra w porownaniu do momentow poczatkowych 85+

Sesto

generalnie wczoraj  bez scin 100 v 100  na 2 odpalonych kontach,  hiler ma jednak troche latwiej bo moze display-a dac sobie  mniej niz targetujacy  tak samo detali wtedy  siege chodzi jak zloto  nawet przy wiekszych   fajerwerkach

ad1  popieram przedmowce  wydajnosc servera sie jakby  poprawila

Draghar

Nie no dobra. Przyznam że w sumie dało się ładnie grać. Najgorzej było przy samej bramie i tam w sumie najwięcej freezów. Na początku i poza siege zone dało się nawet całkiem ładne PvP robić. Warto dodać że latam bez SSD i BP, chociaż może u mnie net 40 mbps robi jakąś tam różnice

Itherus

Moje pt miało jakaś totalna masakrę gra stawała na 10 sec i tak w koło, dla mnie to chyba najgorszy cs pod względem lagów. Robilem przynajmniej z 6 relogów podczas CS i za kazdym razem to samo.

Arimas

Idę o zakład, że jakbyście walczyli pod Heine do było by o wiele lepiej.

Przynajmniej 2 kroniki temu porównując siege z innych miast do heine to tam nigdy nie było lagów

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

RazielIII

Cytat: asdf1movie w Czerwiec 04, 2012, 11:00:45 AM
Na privie
ale i tak zauwazylem ze od kilku tyg jak by lepiej mi chodzi gra w porownaniu do momentow poczatkowych 85+
Silnik pozostaje ten sam więc co ma piernik do wiatraka...
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Smolensk

Cytat: RazielIII w Czerwiec 04, 2012, 02:01:16 PM
Cytat: asdf1movie w Czerwiec 04, 2012, 11:00:45 AM
Na privie
Silnik pozostaje ten sam więc co ma piernik do wiatraka...

a no ma to że można zminimalizować pewne rzeczy, jak np naprawa skilli, summonów etc.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

RazielIII

I co ma naprawa skilli do płynności rozgrywki?
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

asdf1movie

kiedys jak była opcja wyłączenia tekstur to gra śmigała mi o wiele szybciej ;p

jak by teraz podczas siege mozna było włączyc tryb "minercrafta"...

Arimas

Cytat: asdf1movie w Czerwiec 04, 2012, 02:16:55 PM
kiedys jak była opcja wyłączenia tekstur to gra śmigała mi o wiele szybciej ;p

jak by teraz podczas siege mozna było włączyc tryb "minercrafta"...
Zaraz cie zjedzą ludzie którzy nie ogarniają, że można grać bo ci się to podoba a nie dla grafiki

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

asdf1movie

po godzine spędzonej na ofensywnej grze w party juz mi wystarczy podziwianie efektów i chętnie podmienił bym grafike z minercraft do l2

Revolte

Cytat: Reji w Czerwiec 04, 2012, 12:57:12 AM
Cytat: WollferDrHouse w Czerwiec 04, 2012, 12:26:10 AM
lol klany zdobywaja lol zamki i tyle. Poki co tylko Aden sie liczy.
A pan niby z jakiego klanu??
Poprowaź taki lol klan, zrob cos sam a co najlepsze znajdz ludzi ktorzy za toba pojda.
Poźniej sie wypowiadaj...

Co do siegów, pod Oren / Giran walczylo po +/-100 ludzi z kazdej strony.
Aktualnie udało nam sie utrzymać obydwa zamki w nowym ally (Giran i Oren w tym samym czasie siega).
Przeciwnikom GF, i dzieki za zabawe, Czekamy na następne.

A wszystkim tym co byli pewni że stracimy Giran, powiem tylko; że nie raz sie jeszcze rozczarujecie ^^

Reji to naprawdę musiały was jakieś lolklany atakować skoro 26 klanów było zapisane na atak Aden
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+