Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Arimas

Ale tu gołym okiem widać, że to sproot i spółka płacze na hero, a to co dostał na pm nie kwalifikuje się do płaczu O.o

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kard

Spoota to właściwie na tym pvp nie było widać (może tak szybko padał) a po przez  2 h jape darł, toż to najspokojniejszego człowieka na świecie z równowagi może wyprowadzić :P
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Khav

Ja mam pompę ze Sproota. Po całej akcji, poszli na parnasus.. bo wyczaili że moje cp się zbiera w giran.. jak się tepneliśmy do baylora (po przebiegnięciu przez rusków na celce), Sproot aż kipiał pianą "Sonia use pr..""only enter in ISS INVO" (Tak.. według nich weszliśmy do instancji na INVO ISSA)... co śmieszniejsze.... myśleli że robimy baloka i czekali pod instancją dobre 30 min;) gdzie my po zrobieniu baylora daliśmy kulturalnie soe do ch.
Jak Sproocik się dowiedział że go w jajco zrobiliśmy.. aż z nerwów poszedł szukać warów na subach:D
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Revolte

Łoo.. toć na którym lvl'u Iss dostaje tak zacnego skila  hahaha

btw. dobrze dobrze, że się wkurwiają może to do czegoś ich zmotywuje tylko  :oops: lvl 100 już nie wbiją
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Khav

Przecież jak ludzie dobiją 99 to ruskie będą się chować skuteczniej niż aurora..
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Revolte

Prawda jest taka, że jak ludzie dobiją 99 polityka serwera zmieni się drastycznie dlatego lecą w liczebność bo już wtedy będą liczyły się tylko umiejętności które ich są mizerne choć za nich to i tak bot ciśnie to po co im to :P. Tak samo będzie z oly już nie będzię przewagi lvli wtedy stracą połowe hero prawda Alarionie ?
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Horken

Dobre kompy >> all

[edit]: no i jeszcze czas spędzony w grze ; p
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

roli

ugh

Cytat: roli w Czerwiec 12, 2012, 07:23:31 PM
jak zrobić full check'a ?

Na stronce, trochę wyżej od przycisku "play" są dwa małe kółka zębate. Klikasz na nie i wybierasz "Fix game"

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

roli

Zrobiłem tak i trwało to 3 sekundy, zakończone komunikatem udanej operacji. Wybierałem także folder z zainstalowaną grą i to samo hmmm w zapuszczaczu było lepiej :<

NotTheFakeTazman

Cytat: Khav w Czerwiec 12, 2012, 05:14:54 PM
Ja mam pompę ze Sproota. Po całej akcji, poszli na parnasus.. bo wyczaili że moje cp się zbiera w giran.. jak się tepneliśmy do baylora (po przebiegnięciu przez rusków na celce), Sproot aż kipiał pianą "Sonia use pr..""only enter in ISS INVO" (Tak.. według nich weszliśmy do instancji na INVO ISSA)... co śmieszniejsze.... myśleli że robimy baloka i czekali pod instancją dobre 30 min;) gdzie my po zrobieniu baylora daliśmy kulturalnie soe do ch.
Jak Sproocik się dowiedział że go w jajco zrobiliśmy.. aż z nerwów poszedł szukać warów na subach:D

Widze next level lineage, chwalimy sie ze wykolowalismy typow bo wbilismy na instancje na celce od bisha a nie od issa...

Redbox

widze ze tazman zna tak mechanike gry i wie ze pt 97 ma wielkie szanse z pt 99 z hero.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

NotTheFakeTazman

Cytat: Redbox w Czerwiec 12, 2012, 09:32:36 PM
widze ze tazman zna tak mechanike gry i wie ze pt 97 ma wielkie szanse z pt 99 z hero.

Spoko wiem ze sprooty sa out of competition na tym servie ale chwalic sie ze wbieglo sie na instajce na celce :D ?

Jak ktos by mi tak wbiegal tez bym z niego cisnal pompke na hv a tutaj widze jest next lvl bo cisnie ten co wbiega na inste :D:D

Obsess

Trzeba złożyć petycję do NCsoftu, że coś im się pomyliło i nie zrobili peace zone przed wejściem na inst, żeby care beary nie musiały na celce do npc lecieć.

Alarion

Tazman, sam wiesz jak ruskie cioty na programach jadą non stop, bo grałeś i widziałeś, do tego 4 hero +99 lvle, więc co może zrobić party 96-97?

i gwarantuję ci, że bez programów gubiliby się strasznie.

o widzę obsess drugi cwaniak ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Obsess

Ja tylko piszę jak jest, widząc w jaką stronę zmierza ta gra brak peace zone przed wejściem na inst musi być czyjąś pomyłką. Mała petycja i po następnym update nie będzie tego problemu.

NotTheFakeTazman

Cytat: Alarion w Czerwiec 12, 2012, 09:35:29 PM
Tazman, sam wiesz jak ruskie cioty na programach jadą non stop, bo grałeś i widziałeś, do tego 4 hero +99 lvle, więc co może zrobić party 96-97?

i gwarantuję ci, że bez programów gubiliby się strasznie.

o widzę obsess drugi cwaniak ; )

Nie chodzi mi o ruskich tutaj bo wiem jak wyglada sytuacja ale z tego co wiem osoby wbiegajace na instancje na celkach powinny ciuchutko siedziec, przemilczec pompe z nich na hv i gonic z expem/itemamy a tutaj jak juz pisalem "next lvl lineage".

Alarion

Cytat: Obsess w Czerwiec 12, 2012, 09:38:45 PM
Ja tylko piszę jak jest, widząc w jaką stronę zmierza ta gra brak peace zone przed wejściem na inst musi być czyjąś pomyłką. Mała petycja i po następnym update nie będzie tego problemu.

aktualnie śmiem twierdzić, że zorganizowanych party vs party albo mass pvp jest w l2 kilkakrotnie więcej niż w TERA, ale słyszałem od ciebie, że TERA miała zdeklasować L2. Coś nie pykło? Kupujesz pre paida dalej?

@Tazman

Jeżeli uwypuklasz tylko ten aspekt, to się z tobą zgadzam.

Cat Drama Maker

Obsess

Nie nie planuję kupować pre paida do Tery. Wersja wprowadzona na rynek przez Europejskiego developera zawiera mniej niż 30% contentu dostępnego w Korei. Brakuje najważniejszych elementów do PvE i jedynego elementu do PvP (battlegroundów).
Aktualnie czekam na nowy server od RPG :>

Alarion

Cat Drama Maker

Obsess

Z tego co pamiętam z ostatnich RPGów to boty nie działały, problem był z l2c i l2r ale przynajmniej kronika zachęca i pozawala na mass pvp ;>

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Russe

Cytat: Obsess w Czerwiec 12, 2012, 10:35:35 PM
Z tego co pamiętam z ostatnich RPGów to boty nie działały, problem był z l2c i l2r ale przynajmniej kronika zachęca i pozawala na mass pvp ;>
No proźba... Frosta przeskakują a zabezpieczeń RPGclub nie przeszkoczą  :P
Dobry serwer dla tych co chcą zarobić adenę. Szybko nafarmić, potem sprzedać i kasa na piwo i kolejne wychodzące gry  8)
A co do celki przed instą to nie kto inny jak jedno z CP w HI (z litości nie przypomnę które) wbijało na Speziona na celce od enchantera  :P
A może by wrócić na oficjal :)