Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Draghar

Cytat: Alarion w Lipiec 14, 2012, 02:43:14 PM
ta Soul gra na oly najlepiej ze wszystkich summonerów, kwestia tylko by dobiła 99 i hero przy odrobinie wysiłku może sobie ugrać sama. Pytanie jak wielki "god w/o hands wanna be" kardi zareaguje w takim przypadku (zapewne skończy się to dramą). Pytanie tylko, czy będzie lizała ruskim dupę, czy powalczy o hero.

fixed

@Draghar

Niewiele ruskim możemy zrobić, bo większość farmerów u nich ma już 98-99, a u nas osoby 98 lvl to chyba aż 4-5 osób i żadnego 99 poza Gravem. Lvl w tej kronice odgrywa zbyt wielką rolę, a szczególnei te ostatnie 3 lvle to kosmos po prostu.

Nie no ja sobie zdaję sprawę z tego że szanse są marne. Jednak bezmyślne rozbieranie się też nie ma sensu. Lepiej powalczyć licząc na jakiś bład enemy niż bezmyślnie oddawać pkt. 

kamiil

CytatNie no ja sobie zdaję sprawę z tego że szanse są marne. Jednak bezmyślne rozbieranie się też nie ma sensu. Lepiej powalczyć licząc na jakiś bład enemy niż bezmyślnie oddawać pkt.

moze niektorym sei nie chce spamowac 5minut skilli ,a chca zrobic tylko 15 walk

Horken

Cytat: Draghar w Lipiec 14, 2012, 03:15:29 PM
Nie no ja sobie zdaję sprawę z tego że szanse są marne. Jednak bezmyślne rozbieranie się też nie ma sensu. Lepiej powalczyć licząc na jakiś bład enemy niż bezmyślnie oddawać pkt. 

Ale przecież tak ludzie robią i ich cisną ^^
Z summonerów ciency są na pewno Oton, Kardi i Tallahassee - reszta nie wiem bo nie walczyłem z nimi.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

pokit

Cytat: Horken w Lipiec 14, 2012, 03:42:23 PM
Cytat: Draghar w Lipiec 14, 2012, 03:15:29 PM

Ale przecież tak ludzie robią i ich cisną ^^
Z summonerów ciency są na pewno Oton, Kardi i Tallahassee - reszta nie wiem bo nie walczyłem z nimi.

a co jedziesz talahasse i kardiego ?

Horken

Kardiego pocisnalem juz 2 razy na olimpiadzie with no sweat gdi nie miał jeszcze 99. Talli nie pocisnę z prostej przyczyny, Kardiego atm też, a co? ^^
R.I.P. Ciapu

ome1

wisła/legia są lepsi niż real/barca ale niestety nie mają takiego zaplecza finansowego żeby z nimi konkurować  hahaha

Judasz

ten Soul gra na oly najlepiej ze wszystkich summonerów, kwestia tylko by dobił 99 i hero przy odrobinie wysiłku może sobie ugrać sam(a). Pytanie jak wielki "god w/o hands wanna be" kardi zareaguje w takim przypadku (zapewne skończy się to dramą). Pytanie tylko, czy będzie lizał ruskim dupę, czy powalczy o hero.

Cytat: Horken w Lipiec 14, 2012, 04:05:58 PM
Kardiego pocisnalem juz 2 razy na olimpiadzie with no sweat gdi nie miał jeszcze 99. Talli nie pocisnę z prostej przyczyny, Kardiego atm też, a co? ^^

O jakiej przyczynie piszesz?:D Umcyk(97) pocisnal wczoraj talahase 2 na 4 razy, a z ottonem wygrywal za kazdym razem jak ze soba walczyli, wiec skoro Soul ogarnia tak jak pisze alarion i ma juz ten 98 lvl to raczej szanse na hero ma spore nawet bez 99 ;)

Horken

Z Umcykiem wczoraj akurat miałem rozmowę. Itemy jakimi ja dysponuję w stosunku do reszty serwera są tak do dupy, że wszyscy moi znajomi mówią, że śmierdzę pod tym względem więc chociażby dlatego :D
Żeby nie było, że się migam - przyjmijmy, że nie ogarniam i mam problemy przeskoczyć grade wyżej oraz przewagę lvlową :)
eot

----
edit:
no szanse na hero ma tylko nie robi full walk
R.I.P. Ciapu

Shanique

Sous ma 98 i z tego co wiem to raz gra ona, a raz on ;)

Revolte

Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Smolensk

gdzie te shinzui ?
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

He4DSh0t

sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Revolte

Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

asdf1movie

Shanique

po pierwszym siege przez 15 min było TW o.O

Alarion

by sperminatorka from 4 game forum

Cytat
To sum up this siege weekend.

OOC + hunters vs enclave + severance + oldboyz with help of Aurora and some randoms clans ****ing around - taking DION from Primalfear and then fighting for it.
OOC win
Was fun observing it.

GLUDIO same as dion this time enclave defending
Hunters win

GIRAN, UlrickKnight getting bored as fack with no active attackers, seems like no1 gives a fack about giran

HEINE taken from HI alt clan by Oldboyz (HI too busy with Vision ally)

OREN under attack by Irontron ally + 1 lol pt of LTunited vs vision ally defending, Irontron ally giving up after 3 rushes, 40 min till end of siege with almost full HP doors up
Blackswans (hearthbreakers) win

SCHUGGART RedGuard doing 1 attack vs defending Aurora, getting killed and retreating to aden to defend it vs Vision ally
Aurora win

GODDARD Redguard getting bored coming to assist ally on oren in last rush, i think Aurora did 1 or 2 rushes not 100% sure
RedGuard win

ADEN being hit by vision ally, got doors down to -40% at 20 min of siege, at same time Irontron ally hit rune with no reinforcements taking down doors and crystals. HI retreating to aden to defend it, killing Vision ally. Thehorde going back to rune killing RG and shadows and going back to aden with 2 pts left at rune defending. Vision ally with both clans not signed to aden and aoeing eachother cant handle full defences of HI + RG and after 3 unsuccessful rushes retreats to Rune.
HI wins

Fight at second siege interval in last hour moves to RUNE. In second rush Irontron ally defeats Vision ally defense forces and breaks into castle 18 min to end of siege. Shadows caster "xAmalx gets interupted till out of time.
TheHorde wins

Ty Irontron ally for participating and providing fun, despite oren siege was kinda boring.
GF

Oh forgot to add : DEAD SERVER!!!!!

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Qra

W tym czasie Unkind na HV "LF DD orbis 3"
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Horken

Srogo musiało ich tam lagować pod Aden ^^
R.I.P. Ciapu

Sesto

male sprostowanie na dion  niby z aurora razem  mielismy isc  ale w polowie  juz przeciwko aurorze nie wiem czy to tak ciezko   zrozumiec niektorym  zeby sie nie atakowac ale skonczylo sie   wielka bijatyka 
pod koniec zrobil sie taki  przekladaniec  ze juz sie bili wszyscy z wszystkimi co w takim ukladzie uniemozliwialo dobicie ooc w zamku

Draghar

Pod Heine też nie było zbyt łatwo. Aurora nawet swoim TytanowymJanuszem dała radę przecrestować. Skończyło się jak widać w World Info :]

He4DSh0t

Nom bardzo fajne pvp, przynajmniej nikt się nie nudził :) gdyby nie mass dc po zejściu z mostu przed siage zone może udało by się przecrestować 2 raz :/ GF!
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Shanique

GZ wszystkim, którzy zdobyli lub utrzymali zamki :)

Russe

Cytat: Shanique w Lipiec 16, 2012, 11:39:44 AM
GZ wszystkim, którzy zdobyli lub utrzymali zamki :)
Czyli merdasz ogonkiem dla zwycięzców :P
Siege fajne tylko straszne mało FPSów.
A może by wrócić na oficjal :)

Rickert

Ile pt jest na siege z jednego sida?
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted