Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Smolensk

Cytat: tytusDeZoo w Lipiec 26, 2012, 10:15:31 AM
Cytat: Smolensk w Lipiec 26, 2012, 08:14:40 AM
Cytat: Russe w Lipiec 25, 2012, 11:01:49 PM
Cytat: Smolensk w Lipiec 25, 2012, 10:40:00 PM
czy ty też masz jakieś problemy ? 

żadnego ally nie ma z HI, nie było i nie będzie.

wmawiajta sobie dalej.
A kto pisze o ally ??
Ludzie piszą jedynie o tym, że na spotach współpracujecie rączka w rączkę z HI a zapowiadałeś wara z BSami i HI. :)

Szczerze powiedziawszy mało mnie interesuje co robi gavin, czy dim. A wara HI nie możemy dać bo mamy full atm.

No to najwyrazjniej ktos gra na twojej postaci jak cie nie ma  :D

poproszę przykłady kiedy pomagałem HI (poza dawnym SoA - gdzie sam nawet nie wiem co się stało).

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Russe

Cytat: Smolensk w Lipiec 26, 2012, 10:17:56 AM
poproszę przykłady kiedy pomagałem HI (poza dawnym SoA - gdzie sam nawet nie wiem co się stało).

Ja tam do Doomcia nawet pretensji nie mam. Przyszły osoby z HI i powiedziały, że chcą pelerynki ale z HI ma być spokój i Doomcio musiał się podporządkować. Co można zrobić jak papa sproot nie chce dać pelerynki?? Wyjść z klanu i przejąć klan zrobiony tylko wymagający podbicia lvlu do 11. Ot cała tajemnica.

Szkoda tylko Doomcio, że zamieniłeś klan w którym mogłeś coś podziałać na pet klan HI. A najzabawniejsze jest to, że pewnie nawet nie widziałeś, że to będzie pet klan.
A może by wrócić na oficjal :)

Itherus

wy piszecie takie głupoty ze czasem ręce opadają...

Revolte

mi nie mogą bo trzymam na biurku... :P
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Smolensk

Cytat: Russe w Lipiec 26, 2012, 10:39:30 AM
Cytat: Smolensk w Lipiec 26, 2012, 10:17:56 AM

Ja tam do Doomcia nawet pretensji nie mam. Przyszły osoby z HI i powiedziały, że chcą pelerynki ale z HI ma być spokój i Doomcio musiał się podporządkować. Co można zrobić jak papa sproot nie chce dać pelerynki?? Wyjść z klanu i przejąć klan zrobiony tylko wymagający podbicia lvlu do 11. Ot cała tajemnica.

Szkoda tylko Doomcio, że zamieniłeś klan w którym mogłeś coś podziałać na pet klan HI. A najzabawniejsze jest to, że pewnie nawet nie widziałeś, że to będzie pet klan.

Przypominam że mój leader klanu BS nie zareagował na to że jest friendly fire na spocie, gdzie po 5 min skoczyły pt z HI i nie dość że grave nadal mnie bił, to jeszcze do tego HI mnie biło. Sprawa z OOC się ma tak że to nie jest pet klan. Rozmowa była krótka że nie będzie żadnej cooperacji ani z BS ani z HI, i z oboma tymi klanami będzie war. BS i TH dostało wara, do tego jeszcze aurora,enclave i ktoś tam jeszcze, z racji tego nie możemy dać więcej warów. Dla wiadomośći BS zapytajcie kogo kolwiek w HI (czy to hero pt, czy mak0, oraz inne trashe) że jak tylko któryś z nich jest zflagowany od razu walczymy. Warto wspomnieć panie Alarionie, Shani itd że nawet wasze party były świadkami jak walczymy z ruskimi, ask Qra,Defro,Maczek. Także polecam na przyszłość przestać trollować bo słabo wam to wychodzi, może pora wyjść z nory i pokazać się gdzieś na spotach, poza wpadaniem w 1 pt, 3 pt jak to ma w zwyczaju wasz szanowany i jakże lubiany Neme, gdzie i nawet mu to słabo wychodzi.
I jak tam wasz Grave ? Bo ostatnim razem gość ze swoim nowym CP halasterem etc spalił 13 razy PR w SoH. Biedny grave nie może zrobić daily questów :(. Super wybrałeś analionie. Blessed set,weapon a nie może nawet iwony zabić na rapso  :oops:
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Qra

Mnie o nic nie pytajcie. Ja jestem ślepy beż rąk a skille klikam dziobem.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Shanique

Cytat: Smolensk w Lipiec 26, 2012, 12:25:44 PM
Przypominam że mój leader klanu BS nie zareagował na to że jest friendly fire na spocie
...

Przypominam, że Twój leader klanu BS był na trzytygodniowym szkoleniu, do domu zjeżdżał na weekendy, a i wtedy nie dane mu było pograć swobodnie... (z wiadomych przyczyn xD )

Poza tym Doomcio ja nie mam zamiaru Cię trollować, nigdy nic złego mi nie zrobiłeś/powiedziałeś, więc nawet nie mam powodu, żeby Cię nie lubić.

Ostatnio walczyliśmy z wami na GF, gdzie na plecy wpadło jeszcze pt z HI i nikt nikomu nie pomagał... trzeba przyznać.

Vraghor

Lubię te demoty i miny które Mu wybierają
/Sebal

Ja też :P
//Russe
retired

kamiil

CytatPrzypominam że mój leader klanu BS nie zareagował na to że jest friendly fire na spocie
...

hahaha płakac do lidera o takie głupoty !!

Revolte

Uważaj Kamiil, bo jeszcze trochę i Cię Alarion polubi :D
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Shanique

Cytat: Revolte w Lipiec 26, 2012, 04:21:19 PM
Uważaj Kamiil, bo jeszcze trochę i Cię Alarion polubi :D
to mu chyba nie grozi xD

kamiil

@Alarion grave mnie bije na spocie

macie 12 lat ??  hahaha

Russe

Cytat: kamiil w Lipiec 26, 2012, 04:50:50 PM
@Alarion grave mnie bije na spocie

macie 12 lat ??  hahaha
A co, szukasz rówieśników??
Przygarnę czyjegoś Issa jeśli już nie potrzebuje lub chce pożyczyć na 2-3 godzinki dziennie :)
A może by wrócić na oficjal :)

Kard

Nie wiem po cholerę te płacze, Doomcio ma swój klan i działa jak mu się podoba i bije się z kim mu podoba, jego podwórko i jego zabawki, nie jedni się już na tym forum wypowiadali i zarzekali, a potem robili co innego :) , wiec walnijcie się najpierw w swoją pierś a potem wytykajcie takie rzeczy innym. Jak dla mnie to zawsze porządne pvp jest z Doomciem bez głupiego wyzywania i kończy się "gf" niezależnie które pt leży i gryzie glebę :P
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

AsmWalker

Cytat: Kard w Lipiec 27, 2012, 05:41:38 PM
Cytat: kamiil w Lipiec 27, 2012, 04:27:55 PM
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,49388.350.html

to prawda ze na jakims privie GoD gra wiecej ludzi niz na officialu  ?? :shock:
żalisz się czy chwalisz?
A czym miałby się chwalić?
@Kamiil  Zwróć uwage kiedy ten priv wstał a kiedy officjal .

asdf1movie

przypomnij sobie ile bylo ludzi na starcie core, przez 2-3 miesiace? 5k lekko
potem  po przebudzeniu zostali tylko wytrwalsi, a do 95+ doszli tylko powazni gracze ( z pewnymi emo noobami, ale i tak wiekszosc 95+ wie co ma robic w party)

asdf1movie

z tym ze na spez nie wejdziesz przy 88lvl ;p

russek

tam wejdziesz z jakim lvl chcesz :P istina chyba tam dawała 110 % na 90 :D na 95 jakieś 40 nie pamiętam już hahaha

AsmWalker

Cytat: Reji w Lipiec 28, 2012, 01:39:56 PM
Gdy zaczyna sie gre na low, to raczej w 3-4 miechy nie jestes wstanie zobaczyć endgame. Nawet ruskich do konca to tutaj jeszcze nie spotkało. Niestety ale ta gra jest teraz tak skonstrułowana ze potrzeba troszke wiecej czasu.
Jezeli sie go nie ma to konczy i idzie na jakis HR. Wydaje mi się ze to własnie ludzie chca ci przekazać.

Jedni wolna np.. koksać swoja postać przez rok, bo go to cieszy, a znowu 2 osoba robic pvp na HR.
To zalezy tylko od gracza jak do tego podchodzi, co do serwerów x10 wyzej, grałem sam na kilku i to naprawde startujacymi 7k+ online jak swego czasu BFDR x12, gdzie po 6 miechach online spadł do mniej niz 1k ludzi.
PvP z tymi samymi PT, tez sie szybko nudzi, tak jak wszystko.

Co do tekstów "dead" serwer... napewno on dłuzej postoi niż RPG.
Zawsze bedzie oficjalnym serwerem gdzie gracze będą na niego przychodzić.

Proponuje wam pokazać waszego skila do PvP / Farmy. Przyjść na innove, dogonić czołówke serva, wbić 98+ pojechac ludzi z forum na PvP. Wtedy powiedzieć że osiągneliście coś na innovie, bo z tego co czytam mizerne mieliście powody do odejscia, gdy konczylo sie przed 95lvl. Na 100% ludzi z serwa postawią wam wyzej poprzeczke niz osoby na RPG ^^
Jeżeli się nie zgadzacie z tym... powodzenia na RPG, może mniej będziecie tutaj flamować.
Na to nie licz  :) Dopiero się zacznie wrzucanie screenów zobaczcie jakie rpg wspaniałe a jakie core sux.
Ja teraz gram w diablo i odpuściłem sobie chwilowo l2 ale myślę, że wróce szkoda, że pve nie jest tak przyjemne ciekawe i trudne jak na inferno w diablo. A z drugiej strony patrząc szkoda, że w diablo nie ma pvp . Tak, źle i tak nie dobrze  :D Btw jak tam reji twój klan pytam z czystej ciekawośći bez złośliwości jakoś się trzymacie?Jak z onlinem i lvlami?

kamiil

wróciłbym na core, ale po co wracac na 1k serwer na ktorym nic sie nei dzieje (chodzi o mass pvp i walka o cos)  grać zeby codzinnie robic te same instancje za 1% expa i tak przez XX miesiecy  :shock:

EsTeCzteryRkA

ja to bym pogral zeby poflejmowac Michala  :afro:
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

kamiil

przecież GoD to l2pve, mozesz byc top equip, top epiks, zgarniac herosy i expic bez ani jednej wygranej pvp walki
BO NIE WALCZYSZ O NIC  , jedyne pvp to ustawki na arence  :shock:

Reji

@AsmWalker
Klan ma sie dobrze, cały czas rozwija, lvl rosną swoim tepem. Jedni maja wiecej czasu inni mniej.
Wazne że w klanie sa osoby na których mozna polegać i pomagamy sobie czy to na exp czy PvP.
Bo tak klan właśnie buduje gdzie mozna przyjsć pogadać, expoexpic, a nie grać o złote gacie, czy kto ma wiekszego w spodniach :)

@Kamil.
Proponuje zobaczyć L2 z innej perspektywy.
Jak większość ludzi mówi tutaj na forum... że tyle czasu zajmie im lvl-owanie, długo sie expi czy 1lvl ma ogromną róznice na pvp.
W najbliższej kronice (Glory), nie dochodza nowe lvl-e itp.. Wszyscy dobiją do tego 99lvl za 3-4 miesiące, każdy swoim tępem.
Wtedy będą lokacje na których będzie siedziało te twoje "1k ludzi", (chociaz na Core gra o wiele wiecej).
To juz troszke zerg sie tworzy.
Gra tak naprawde rozwinie skrzydła gdy 3/4 serwa wbije ten 99lvl, nikt nie będzie sie spiał o %, będzie miał więcej czasu pobiegać z CP na pvp. Co najwazniejsze ten lvl nie bedzie miał juz znaczenia.
Osobiście proponuje ci to przemyśleć. Moje CP tez nie gra za wiele, ja gram bez PA (bo nie uznaje dotowania pod zadna postacia), dlatego wolniej expimy, mam w klanie kilka dobrych CP które tez sa na niskich lvl-ach, które kiedys tez zasila strone serwa pod katem PvP.
Tak ma większosć klanów i ludzi grających bez PA... wolniej expia ale dojda do max lvl tez, tylko troszeczke pozniej.

Co do ustawek i walczenie o cos (epic RB), troche tego brak. Lecz myśle ze kolejne kroniki to naprawia, a przynajmniej mam taka nadzieje.
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

Prokrastynator

Cytat: Deric w Lipiec 28, 2012, 12:46:30 PM
aha to nowy rpg+inne lol privy to więcej luda niż l2 west eu ru i azjatyckie offy? srsly?
nie dziwne że ludzie wolą osbie farmić+mieć pvp "gorsze niż na prv" ale mieć pewność że serwer będzie grywalny przez pare lat a jak przestanie to jest merg a nie zamknięcie serwera
chcecie tam grać to idźcie, nikt wam nie broni jak wam się tam lepiej gra to sobie tam ownijcie ...
btw rpg jest dead i niedługo znowu poroni

teraz udało się Core podpiąć do kroplówki pod nazwą "Aria" i dorzucić te paręset online, a co będzie za kilka miesięcy? z kim merge zrobi Core, RuOffem?
rpg powstał 15 listopada 2010, czyli ponad 1.5 roku i nadal grają tam ludzie i mają sporo zabawy.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Prokrastynator

był tu juz taki jeden, co z imprezy rodzinnej biegł do domu sprawdzić forum
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi