Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itherus

a co chcielibyscie zeby nic sie nie zmieniało? Przeciez to normalne. Ta gra nie zdechnie nam weszlo tauti kore ma juz w testach kolejne 2 kroniki. A to jedynie swiadczy o tym ze gra ma naprawde duze wzięcie.

Smolensk

Cytat: Khav w Sierpień 24, 2012, 12:47:46 PM
Dla mnie te zmiany są zabawne, nie dlatego że ich nie popieram, ale dlatego że ewidentnie pokazują, że awakening to był fail.;)

Bardziej bym przyjął postawę, że chodzi tutaj o urozmaicenie rozgrywki, możliwość budowania inny setupów CP, niż jak większość u nas 2x yul + x, czy naia 2x feoh + yul. Poza tym nie wiadomo co inne klasy dostaną.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Deric

moim zdaniem super pomysł aby klasy dostały nowe skille rasowe coś jak skille z 83

Khav

Cytat: Smolensk w Sierpień 24, 2012, 01:52:25 PM
Cytat: Khav w Sierpień 24, 2012, 12:47:46 PM
Dla mnie te zmiany są zabawne, nie dlatego że ich nie popieram, ale dlatego że ewidentnie pokazują, że awakening to był fail.;)

Bardziej bym przyjął postawę, że chodzi tutaj o urozmaicenie rozgrywki, możliwość budowania inny setupów CP, niż jak większość u nas 2x yul + x, czy naia 2x feoh + yul. Poza tym nie wiadomo co inne klasy dostaną.
Ale w końcu wcześniej było to urozmaicenie, poszli w ślady innych MMO, ludziom się nie spodobało i wracają do starego. Aczkolwiek można podejść do tematu tak jak Dzondzy napisał. Że w ich zamysłach miały być bardziej rozbudowane klasy, ale wprowadzali to stopniowo.

Ither;) ale ja nie mówię że ma się nie zmieniać. Bardzo dobrze, niech się zmienia.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Smolensk

O skillach rasowych też gdzieś był post. A w zasadzie chodziło tylko o Humana który w porównaniu do innych ras jest poza skalą porównania. Light Elfem zrobisz weapon na 310 + p.crt 400+, D.elf absorb + detarget, a human bida, nie ma nic :D

Khav

Porównując light elfa do np. d.elfa czy zielonego, to też ciekawie nie ma;D D.elf activa ma fajnego, a ork pasywa
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Smolensk

Cytat: Khav w Sierpień 24, 2012, 04:35:15 PM
Porównując light elfa do np. d.elfa czy zielonego, to też ciekawie nie ma;D D.elf activa ma fajnego, a ork pasywa

Skupiam się bardziej na OLY, i nie chodzi w zasadzie tylko o same skille rasowe. (Z punktu widzenia tanka, i po części innych klas)

Dorf/Kamael/D.elf/L.elf/Orc  - każda z tych ras ma dodatkowe 10 attri na weapon ~ 310 z full attri weapon, przewaga oly, jeśli na  któregoś nie masz na 311, to wtedy 25% więcej DMG.

Kamael ~ resist na debuffy przydatne na oly, nieco mniej w open pvp.Battle Instinct 1% PvP Dmg, 5% claritki, transfo, do tego jeszcze w tych +10 dark, resist na silence i fear.

D.elf ~ wiadomo detarget, LS, crit dmg 208

L.elf ~ cap crita na oly ze swordem, evasion na psyh/magic, (jako jedyny tank ma capa crita na oly)

Orc ~ w zasadzie CL, tego nigdy za dużo, berk.

Dorf ~ dorf to w ogóle jest niesamowity pod każdym względem. Reflect, Dexterity skill dmg +2%, Earth Tremor knock down.

HUMAN -  M.def +18, P.atk+32, M.atk +31, HP/MP regeneration + 1.0, Critical chance +3%, chance to receive critical -3%, i mój ulubiony skill, którego nigdy jeszcze nie użyłem :
Removes Poison / Bleed / Hold and Stun effects and will become immune from these effects for 10s - rozumiem żeby tu jeszcze było Yoke, to może był by to w miarę fajny skill.

Reasumując, human nie ma nic co nadawało by się dla którejkolwiek klasy (w dobie epicków, które praktycznie każdy ma). Nie mamy bonusu do attri.

Human to chyba obecnie najgorsza rasa jaką można wybrać, jeśli chce się grać oly. Mam nadzieje że może kiedyś wprowadzą możliwość zmiany rasy (szkoda że tylko siebie oszukuje).

Osobiście jestem w trakcie robienia nowego tanka, bo human śmierdzi, nawet jeśli te bonusy są małe, to jednak na oly widać różnice. Super ogarem na oly nie jestem, ale wydaje mi się że różnica jest między HUMANEM, a każdą inną rasą.

W innych kronikach human był fajny bo miał porządne staty, teraz zrobili z niego -_-'.

@BTW

Na stronie offie niby passyw ma dawać 3% wiecej crit, w grze już nie daje. A jedynie zmniejsza o -3% otrzymywany.

Vraghor

retired

Smolensk

Cytat: Vraghor w Sierpień 24, 2012, 05:11:54 PM
znaczy sie ze rolujesz?

Na Doomcio gram, i będę grał do momentu aż drugim nie wbiję 98/99

Deric

Cytat: Smolensk w Sierpień 24, 2012, 05:16:10 PM
znaczy sie ze rolujesz?

aż mnie ciarki przeszyły na myśl wbijania 99 od nowa... a jaką rase wybrałeś ;d? d.elfa czy krasia?

AsmWalker

znaczy sie ze rolujesz?

Matko człowieku, że ci się chce :) Jaki lvl masz?

asdf1movie

zainwestuj ze 100 erło i kup sobie :D

a nie, 100 euro to 400zl
to z 2-3 miesiące kieszonkowego QQ

Draghar

Cytat: AsmWalker w Sierpień 24, 2012, 05:50:45 PM
znaczy sie ze rolujesz?

99 wbił paręnaście dni temu ;)

Horken

Powinni bardziej wyprofilować te klasy, że idą w różnych kierunkach ale są wybalansowane. Dużo osób narzeka, że nie grają dark elfem.
up: ciekawe czy zrobią rozdzielenie dla każdej klasy skoro mają niby usunąć skille ze starych profek ;s
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Smolensk

Cytat: asdf1movie w Sierpień 24, 2012, 05:58:43 PM
zainwestuj ze 100 erło i kup sobie :D

a nie, 100 euro to 400zl
to z 2-3 miesiące kieszonkowego QQ

Teoretycznie o tym myślałem, ale niestety na allegro nie ma tanków dorfów. Kieszonkowego nie dostaje już od 20 lat. Teraz się to nazywa wypłata  :oops:

CytatMatko człowieku, że ci się chce :) Jaki lvl masz?

85

Cytataż mnie ciarki przeszyły na myśl wbijania 99 od nowa... a jaką rase wybrałeś ;d? d.elfa czy krasia?

Dorf

Qra

Cytat: Draghar w Sierpień 24, 2012, 06:21:13 PM
znaczy sie ze rolujesz?

99 wbił paręnaście dni temu ;)

Prawdopodobnie chodziło o 2 postać.....
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Arimas

znaczy sie ze rolujesz?

Widać ludzie vadoxa nie znali  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Rickert

A co mu pozostalo, kiedy odchodzi czolwoka pvp ogranicza sie tylko do epickow/siege, a ze na godzie o epicki sie nie walczy to tylko siege i farma.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Arimas

Cytat: Rickert w Sierpień 24, 2012, 11:43:04 PM
A co mu pozostalo, kiedy odchodzi czolwoka pvp ogranicza sie tylko do epickow/siege, a ze na godzie o epicki sie nie walczy to tylko siege i farma.
Ten post właśnie udowodnił, że -_- o rzeczach o których nie masz pojęcia  hahaha

Misf

Deric

jak się komuś dupy ruszyć na pvp nie chce to go nie ma... proste

Rickert

Cytat: Arimas w Sierpień 25, 2012, 12:30:57 AM
Ten post właśnie udowodnił, że -_- o rzeczach o których nie masz pojęcia  hahaha
nom.

Na godzie jest pvp o epicki, pvp o spota co chwile, brak instancji, duzo ludzi, a ziomek koxa postac od nowa bo na spotach 85+ dzieje sie najwiecej)))

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

pokit

Cytat: Rickert w Sierpień 25, 2012, 03:27:17 AM
Cytat: Arimas w Sierpień 25, 2012, 12:30:57 AM
nom.

Na godzie jest pvp o epicki, pvp o spota co chwile, brak instancji, duzo ludzi, a ziomek koxa postac od nowa bo na spotach 85+ dzieje sie najwiecej)))

jak to ?