Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Khav

Cytat: Draghar w Sierpień 27, 2012, 01:51:09 PM
Ach ach ach. Z każdym postem mówiącym o tym jak to OB ma dickholding HI mam coraz. większą beke z Was drogie BSy mimo ze wiele razy było mówione że OB nigdy nie poprosiło HI o pomoc. I przestaje się dziwić kamilkowi, Tazmanowi i innym trollom ;).
Znajdź w moich postach, gdzie piszę że JEST dickholding ob z hi. Albo że prosiliście hi o pomoc?
Dziękuję z góry.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Itherus

Cytat: husEndru w Sierpień 27, 2012, 01:25:49 PM
BS glupie przed i po siege'u. Atakujac Ind. pokazali, ze chca miec wara z calym serwerem. Nie trzeba geniusza zeby sie domslic, ze HI przyjdzie im przeszkadzac, a wiec mieli na glowie neutralne ally OB+S+Enc plus IronThrone. Do tego widzialem, ze pojawily sie oocki, ktore tez nie palaja wielko miloscia do BS/TH-  a ze OB sa generalnie lubiani na serwerze to z checia tez sie przylaczyli. Nast razem radze po prostu bijcie sie o aden i nie blaznujcie gdzies po katach z casual klanami, bo HI i tak wam nie da przejac, no chyba, ze cl bs wypoleruje berlo HI

Japa

powstrzymam sie od wypowiedzi "mistrzu ciętej riposty"

He4DSh0t

lol drama :D to, że HI przyjdzie BS przeszkadzać było pewne jak to, że OB będą starali się to wykorzystać więc nie wiem skąd to zdziwienie, każdy normalny klan zrobił by tak samo... Z waszych postów wynika jakbyście liczyli na reakcje OB w stylu " dalej chłopaki pomóżmy BS zabić HI, a potem niech BS odbiją nam zamek". A najlepsze jest to, że pchacie ally OB w stronę HI swoimi bezsensownymi postami :/
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Khav

Ale dobra drama po ciekawym siege musi być;D Dziwią się pojedyncze osoby na to co się stało. Dla większości sprawa była jasna, może nie liczyliśmy że aż tyle klanów przyjdzie. Ja właśnie mam wrażenie, że OB tutaj nakręca dramę z BS`ami, żeby później była wymówka dlaczego z HI trzymają.
Ale.. To się jeszcze przekonamy.
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

Drac

CytatJa właśnie mam wrażenie, że OB tutaj nakręca dramę z BS`ami, żeby później była wymówka dlaczego z HI trzymają.
Czlowieku OB ma wara z RG a HI nikt nie zaprawszal na siege, nie wiem ile razy trzeba Ci to pisac zebys zrozumial.

Shen

Deric

Cytat: Drac w Sierpień 27, 2012, 02:00:39 PM
Ale jak padne to itak moge zrobic "to castle"  hahaha
to nic dziwnego że składacie się na 1 masówke...
Co do siegu był fajny, w przyszłości nie popełnimy tych samych błędów, mam nadzieje  (następnym razem zaopatrzymy się w zrangery  bo z murów ciężko sprawnie targetować  :D)

Cytat: He4DSh0t w Sierpień 27, 2012, 02:26:39 PM
lol drama :D to, że HI przyjdzie BS przeszkadzać było pewne jak to, że OB będą starali się to wykorzystać więc nie wiem skąd to zdziwienie, każdy normalny klan zrobił by tak samo... Z waszych postów wynika jakbyście liczyli na reakcje OB w stylu " dalej chłopaki pomóżmy BS zabić HI, a potem niech BS odbiją nam zamek". A najlepsze jest to, że pchacie ally OB w stronę HI swoimi bezsensownymi postami :/
a niech se idą do HI jak chcą być ich przydupasami i pracować na nich a oni i tak mają wszystkich w dupie, nawet swoich klanowiczy w huja robią a co dopiero jakieś ally (to jest tylko moje zdanie żeby nie było)

Cytat: Drac w Sierpień 27, 2012, 02:34:46 PM
CytatJa właśnie mam wrażenie, że OB tutaj nakręca dramę z BS`ami, żeby później była wymówka dlaczego z HI trzymają.
Czlowieku OB ma wara z RG a HI nikt nie zaprawszal na siege, nie wiem ile razy trzeba Ci to pisac zebys zrozumial.
czy khaw w poście napisał że ich zapraszaliście? przestańcie się bronić już tym bronić... w dupie to mamy

Cytat: Shen w Sierpień 27, 2012, 02:35:30 PM
wymówki to akurat specjalność bs :)
chyba exciusy  :D

Khav

Cytat: Drac w Sierpień 27, 2012, 02:34:46 PM
Człowieku, czy ty po tym siege masz przerośnięte ego?? Jeszcze raz proszę, zacytuj mi, gdzie napisałem że zapraszaliście ich na siege??? Jedyna moja wypowiedź na temat zapraszania to:
Cytat: Khav w Sierpień 27, 2012, 11:58:25 AM
A czy OB dołączy do tego grona, zobaczymy teraz, po siege. Bo faktycznie nie musieli prosić HI o pomoc. Tylko mogą z tej przychylności teraz korzystać. Tak jak stało się to już z kilkoma klanami:D
Cytat: Khav w Sierpień 27, 2012, 12:48:15 PM
Człowieku, co ty -_-'. Jakie płacze. Każdy ocenia siege. Nikt nie ma pretensji do OB, a ty jakieś z dupy tematy zaczynasz. Chcieliśmy podwędzić, nie udało się. HI im pomogło, trudno. Prosili ich o to czy nie, ich sprawa. Teraz zobaczymy czy to była jednorazowa współpraca na siege, czy początek nowego dickholdingu.

Cały czas powtarzam. Okaże się teraz jak ten siege odbije się na relacjach OB - HI. Eot

Drac

Deric czytajac twoje posty stwierdzam ze jestes idiota i kompletnie nie umiesz czytac ze zrozumieniem i nie rozumiesz aluzji zawartych w postach, ale coz nie kazemu to dane.

husEndru

Ja juz sie pogubilem, moze jakies podsumowanko (obiektywne), dlaczego BS nie ma zamku ?

Khav

Podsumowanie obiektywne...
Zaatakowaliśmy zamek OB, podejrzewaliśmy iż przyjdzie HI z nudów. Zaskoczeniem było iż poza HI przyszło całe RG, LTunited, Shadows, i kij wie kogo tam jeszcze przyciągnęli. Ciężko było oprzeć się takiej ilości luda, co zakończyło się do przewidzenia, 20 min przed końcem siege straciliśmy zamek. W 10 min zdążyliśmy wrócić, przebić się do crest roomu, ale pozostałe 10 min nie wystarczyło na skuteczne przecrestowanie.
All

pokit

Cytat: husEndru w Sierpień 27, 2012, 02:47:31 PM
Ja juz sie pogubilem, moze jakies podsumowanko (obiektywne), dlaczego BS nie ma zamku ?

nie mamy zamku bo dalismy dupy w kilku sytuacjach, no i co by nie mowic mamy za malo ludzi na walke z ally hi..

Deric

Cytat: Drac w Sierpień 27, 2012, 02:46:03 PM
Deric czytajac twoje posty stwierdzam ze jestes idiota i kompletnie nie umiesz czytac ze zrozumieniem i nie rozumiesz aluzji zawartych w postach, ale coz nie kazemu to dane.
twój post nic nie wniósł ale wywołał u mnie coś takiego:  :D

wam się wydaje że wszyscy przyjmowali się tym że OB możne pójść w stronę HI? ja byłem gotowy na coś takiego

Drac

Khav wiec po co nam wymowki skoro sami przyszli? Gdybysmy chcieli z nimi trzymac to nie mieli bysmy wara z RG i sami bysmy ich zaprosili na to siege. Zreszta nie ma sie z czego tlumaczyc.

Cytattwój post nic nie wniósł ale wywołał u mnie coś takiego:  :D
A mogl nawet wywolac wielokrotny orgazm, lata mi to kolo ptaka.

Shen

Smutne bs chyba nie zdaje sobie sprawy jaka role w l2 odgrywa polityka. Zamiast trzymac sztame z OB gdzie pare osob  z bs gralo przez jakis czas, to wyskakuja z tekstem ze maja oddac zamek bez walki. Tak to jednak jest w kazdym mmo ze polacy miedzy soba sie wola bic.

Judasz

Cytat: tytusDeZoo w Sierpień 27, 2012, 01:32:13 PM
Mam nadzieje ze po tych tekstach na forum lemp powypowiada pare wojen i bedzie JAPA  :D

Juz gdzies to slyszalem...  :D

Deric

Cytat: Drac w Sierpień 27, 2012, 02:55:05 PM
Khav wiec po co nam wymowki skoro sami przyszli? Gdybysmy chcieli z nimi trzymac to nie mieli bysmy wara z RG i sami bysmy ich zaprosili na to siege. Zreszta nie ma sie z czego tlumaczyc.

Cytattwój post nic nie wniósł ale wywołał u mnie coś takiego:  :D
A mogl nawet wywolac wielokrotny orgazm, lata mi to kolo ptaka.
dzięki tobie od dziś będę bił zflagowanych OB czego wcześniej nie robiłem... tobie to lata koło ptaka pewnie mam nadzieje że innym też bęzie

Khav

Cytat: Shen w Sierpień 27, 2012, 02:59:39 PM
Smutne bs chyba nie zdaje sobie sprawy jaka role w l2 odgrywa polityka. Zamiast trzymac sztame z OB gdzie pare osob  z bs gralo przez jakis czas, to wyskakuja z tekstem ze maja oddac zamek bez walki. Tak to jednak jest w kazdym mmo ze polacy miedzy soba sie wola bic.
Chyba pierwszy raz z tobą się zgodzę;) BS zamiast szukać sojuszników, robi sobie więcej wrogów. I kończy się tak jak ostatni siege.

Deric

Cytat: Khav w Sierpień 27, 2012, 03:05:51 PM
Chyba pierwszy raz z tobą się zgodzę;) BS zamiast szukać sojuszników, robi sobie więcej wrogów. I kończy się tak jak ostatni siege.
jak dochodziliśmy do HB był płacz że mamy ally z 80%serwera teraz że wszyscy na nas... ja wole tą sytuacje co teraz mamy

Dyma

Cytat: Khav w Sierpień 27, 2012, 03:05:51 PM
Bicie sie z całym serwerem nie jest złe, ale:
albo ma się odpowiednie środki do tego, a takowych nie macie bo piszecie, że samo ally hi>wy
albo bije się ze wszystkimi i nie narzeka jak jest(aczkolwiek wtedy nei ma szans na coś większego..)

z tego co piszecie to nie ma co sie dziwić HI, że chodzą po innych siegach jak u nich nawet nikt się nie zapisał.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Itherus

Qra

Nikt z nami nie będzie robił sojuszu bo bardziej boją się HI niż nas. Wolą pozostać neutralni i w czasie CSow mieć spokój.

Btw ktoś wie dlaczego pod inadril pojawiło się LTu ? Kto przyprowadził tam swoje pieski ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Khav

Cytat: Dyma w Sierpień 27, 2012, 03:16:13 PM

Bicie sie z całym serwerem nie jest złe, ale:
albo ma się odpowiednie środki do tego, a takowych nie macie bo piszecie, że samo ally hi>wy
albo bije się ze wszystkimi i nie narzeka jak jest(aczkolwiek wtedy nei ma szans na coś większego..)

z tego co piszecie to nie ma co sie dziwić HI, że chodzą po innych siegach jak u nich nawet nikt się nie zapisał.
Co do "ally hi>wy". Jeżeli chodzi o samo ally IronTrone (bo chyba tak się nazywają), to myślę że w tej chwili już sytuacja jest wyrównana. Z tym że niepisane ally HI faktycznie > my. Bo u nas do nadal 2 klany, przy HI jest ich teraz z 6...

husEndru

Cytat: Khav w Sierpień 27, 2012, 03:27:38 PM
Co do "ally hi>wy". Jeżeli chodzi o samo ally IronTrone (bo chyba tak się nazywają), to myślę że w tej chwili już sytuacja jest wyrównana. Z tym że niepisane ally HI faktycznie > my. Bo u nas do nadal 2 klany, przy HI jest ich teraz z 6...

okolo 6 klanow, moze troche wiecej detali, moze jakies nazwy ?

Qra

HI RG Shadows VV LTu i coś tam jeszcze było.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.