Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TTerrorPropaganda

Kurcze z waszych opowiadań to ktoś by mógł pomyśleć ze ten serwer wciąż żyje, i na zamkach bawią się tysiące ludzi...Rozumiem ze w tych legendarnych 5 party o których wspominaliście, na czele przoduje Wściekła Pieść herbu Czarny Zakon z klanu Wielkich Wrzodów znany również jako Alarion?. Tak swoja droga to oni są tak dobrzy ze w 5 party jada wszystko, czy po prostu tak mało gra ludzi? I jaki miał na to wpływ wystartowanie nowego MMO GW2? który jest gra pvp z niewielkim dodatkiem PvE. Czy w jakiś sposób zakłócił tendencje rosnącą ludzi chętnych do grania w gry PvE z niewielkim dodatkiem PvP zwana również lineage 2? 

Deric

Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 10, 2012, 03:31:00 PM
Kurcze z waszych opowiadań to ktoś by mógł pomyśleć ze ten serwer wciąż żyje, i na zamkach bawią się tysiące ludzi...Rozumiem ze w tych legendarnych 5 party o których wspominaliście, na czele przoduje Wściekła Pieść herbu Czarny Zakon z klanu Wielkich Wrzodów znany również jako Alarion?. Tak swoja droga to oni są tak dobrzy ze w 5 party jada wszystko, czy po prostu tak mało gra ludzi? I jaki miał na to wpływ wystartowanie nowego MMO GW2? który jest gra pvp z niewielkim dodatkiem PvE. Czy w jakiś sposób zakłócił tendencje rosnącą ludzi chętnych do grania w gry PvE z niewielkim dodatkiem PvP zwana również lineage 2?
hahaha

Vraghor

retired

husEndru

Od Glory days bedzie mozna zapisywac sie na wiele zamkow, oj bedzie ciekawie :)

Horken

Myślę, że do tego czasu w końcu uda się BSom coś zająć.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Deric

Cytat: Horken w Wrzesień 10, 2012, 04:06:20 PM
o ile rusie nie przestaną mieć takiej psychozy lub ich ally od niech quitnie to są małe szans  :D swoją drogą jak można być tak głęboko w dupie ( mowa o shadowsach) aby olać swój zamek z polecenia HI  hahaha

Revolte

Po raz kolejny piszecie tak jakby Horda Wam w niczym nie pomogła  :P

Cytat: Alarion w Wrzesień 10, 2012, 03:08:28 PM

nie wymagaj od takiego typka (tak jak i innych anonimów, co głośno szczekają) zbyt wielkiej inteligencji : S

Przepraszam, Alarion że nie podałem swojego nicku i przez to Bóg nie obdarował mnie "zbyt wielką" inteligencją :S
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

husEndru

Cytat: Deric w Wrzesień 10, 2012, 04:16:36 PM
o ile rusie nie przestaną mieć takiej psychozy lub ich ally od niech quitnie to są małe szans  :D swoją drogą jak można być tak głęboko w dupie ( mowa o shadowsach) aby olać swój zamek z polecenia HI  hahaha

Troche wyluzujecie z tym hejtem. Mnie wydaje sie, ze byli zwyczajnie zbyt pewni siebie, wiec wyluzowali obrone, wysylajac wsparcie na badz co badz silne BS, az obudzili sie z reka w nocniku.
A tak notabene caly czas dziwie sie, ze BS nie idzie na Aden, bo i tak czy siak maja ruskich+ally na placach.

Horken

Cytat: Deric w Wrzesień 10, 2012, 04:16:36 PM

LOJALNOŚĆ ;D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

Cytat: Revolte w Wrzesień 10, 2012, 04:29:03 PM

Pomogła, nigdzie nei zaprzeczam temu. Problem polegał na tym, że nie udało się tego skoordynować odpowiednio i HI wyleciało wam na przeciw na moście, podczas gdy my portnęliśmy się na siege zone i akurat wlatywało CC OB, które musieliśmy wpierw wybić, zanim pobiegliśmy do was. pechowo, tak bywa.
Cytat: Alarion w Wrzesień 10, 2012, 03:08:28 PM

nie wymagaj od takiego typka (tak jak i innych anonimów, co głośno szczekają) zbyt wielkiej inteligencji : S

Przepraszam, Alarion że nie podałem swojego nicku i przez to Bóg nie obdarował mnie "zbyt wielką" inteligencją :S

Uderz w stół, a nożyce się odezwą. shen QQ jest skrajnym przypadkiem emo, co potwierdziło wiele osób. Nie zmienia to faktu, że dlaczego ciągle bronisz się przed podaniem nicka IG? Wiem, że hate'ować jest łatwiej jako anonim, ale no ballz? Od nas ludzie się nie kryją ze swoimi opiniami, ale nikt nie ukrywa "kto je wytacza".
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Khav

Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 10, 2012, 03:31:00 PM
Opinia mojego znajomego, z dzisiaj rano:

I odpowiem na twoje pytanie. Nie zauważyłem żadnego wpływu.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Deric

wystarczy że nie będziemy im pomagać w CSsie (ally już nie ma w końcu) i ktoś całkowicie przypadkiem napisze o tym dla ruskich i horda powie bb zamkowi na rzecz shadowsów, no i po raz kolejny coś ci się źle wydaje

Fenris

ale zauważcie że oni się bronią "ręcami" i nogami przed podaniem nicku w grze ...

btw pewnie tak wyglądacie :

pewnie macie na "naszejklasie" czy "fejsie" zdjęcia z podpisem "jeb#ć policje" i "hwdp" ? Poźniej jak gdzieś gliny widzicie to wzrok w glebe i cichutko nie?
http://www.youtube.com/watch?v=foS84bEZSO4

Internetowe napinacze ... a w realu kaska od mamusi na PA i twardziel ...

bula

Cytat: Fenris w Wrzesień 10, 2012, 08:27:23 PM

pewnie macie na "naszejklasie" czy "fejsie" zdjęcia z podpisem -_-'#ć policje" i "hwdp" ? Poźniej jak gdzieś gliny widzicie to wzrok w glebe i cichutko nie?

"btw" w tym momencie sie skompromitowales i to wlasnie ty wychodzisz na internetowego napinacza wrzucajac takie fotki/piszac w ten sposob

srsly, a z wczesniejszych postow wygladalo ze jestes nawet normalnym czlowiekiem, pozory myla

tytusDeZoo

Cytat: bula w Wrzesień 10, 2012, 09:44:24 PM
Cytat: Fenris w Wrzesień 10, 2012, 08:27:23 PM

pewnie macie na "naszejklasie" czy "fejsie" zdjęcia z podpisem -_-'#ć policje" i "hwdp" ? Poźniej jak gdzieś gliny widzicie to wzrok w glebe i cichutko nie?

"btw" w tym momencie sie skompromitowales i to wlasnie ty wychodzisz na internetowego napinacza wrzucajac takie fotki/piszac w ten sposob

srsly, a z wczesniejszych postow wygladalo ze jestes nawet normalnym czlowiekiem, pozory myla

To chyba nie widziales zdjec patri z bananem  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Fenris

revolte nooo powiedz jaki nick masz w grze ... niby jesteśmy tak -_-'*anym" klanem a boisz sie nas ?
widziałem więcej odwagi u 4letniego dziecka niż u ciebie

ps a oto patri z bananami

poza tym jak widać wipizd w tej murzynlandi jak w radomskiem

Shen

Po co ma podawać nick jak super się czyta te wypociny kilku gimbusów.

Alarion

Cytat: Shen w Wrzesień 11, 2012, 11:22:46 AM
Po co ma podawać nick jak super się czyta te wypociny kilku -_-'ów.

na ciebie już szczególnei szkoda czasu, bo co miesiąc grę albo postać zmieniasz i wszędzie chodzisz tylko i płaczesz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Xaxaxaxoxoxoxo jestem cheaterem, jadę na Z ranger  : D

Cat Drama Maker

Fenris

to jest the best wypowiadają sie osoby które nawet na serwerze nie były ...

revolte to jaki masz nick ?
zreszta znajdziemy cie na ts kiedys ... obiecuje ze nagranie bedzie zamieszczone tutaj :D

Alarion

lolz Fenris wystarczyło, że trolowałeś na forum 4 game... : X

Cat Drama Maker

Arimas

Widzę DimVision albo zmienił właściciela albo koleś trochę się ogarnął bo kiedyś to nawet pogadać nie szło  :D

Fenris: widziałem inne, lepsze zdjęcie :P

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Quentim

Cytat: Fenris w Wrzesień 11, 2012, 01:03:09 PM
to jest the best wypowiadają sie osoby które nawet na serwerze nie były ...

revolte to jaki masz nick ?
zreszta znajdziemy cie na ts kiedys ... obiecuje ze nagranie bedzie zamieszczone tutaj :D

kolejny z problemami emocjonalnymi?
Cytat: Alarion w Wrzesień 11, 2012, 12:33:01 PM

na ciebie już szczególnei szkoda czasu, bo co miesiąc grę albo postać zmieniasz i wszędzie chodzisz tylko i płaczesz.
ja za takie coś to bym go wysłał do obozu koncentracyjnego, zresztą tak jak wszystkich co nie graja w l2 na core

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Dyma

hmm odszedłem z l2 na moje miejsce przyszedł Fenris; teraz przyszedł na polaczkowo to chyba też 3ba się zmywać...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Arimas

Cytat: Dyma w Wrzesień 11, 2012, 03:34:18 PM
hmm odszedłem z l2 na moje miejsce przyszedł Fenris; teraz przyszedł na polaczkowo to chyba też 3ba się zmywać...
Chwalisz się czy żalisz?  8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Cytat: Quentim w Wrzesień 11, 2012, 02:43:49 PM

ja za takie coś to bym go wysłał do obozu koncentracyjnego, zresztą tak jak wszystkich co nie graja w l2 na core

cześć Q Quentim. Znów z przyczajki atakujesz? : )

Cat Drama Maker