Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TTerrorPropaganda

Cytat: Khav w Wrzesień 18, 2012, 03:55:48 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 18, 2012, 01:24:49 PM
Piękny płacz, w obronie treści i dobra tego forum...Dziwne tylko ze informacje w nim zawarte, mają i zawsze miały mało wspólnego z sama grą...
Zdefiniuj "płacz".. bo widzę że to twój jedyny argument w rozmowach z ludźmi. Albo ktoś jest z tobą albo płacze.:D

Definicja "płacz"...albo nie, podam ci od razu przykład,poczytaj swoje  posty

Alarion

Cytat: xRelapse w Wrzesień 18, 2012, 03:05:58 PM
Chociaż Waszych sporów (postów na ten temat, od dawna nie czytam do końca), Quentim i Alarion, to jednak teraz pytanie:
Kto kogo pierwszy rzucił? Bo to wygląda jak niespełniona miłość jakaś, odwrócona w nienawiść jak to często bywa po nieudanych związkach :D

Fajnie to ująłeś ; D

Wiesz, to jest ta zagadka, która intryguje mnie do dzisiaj ; p

Ściągnął mnie na ru offa, bo brakowało bisha do CP. Kiedy CP było już pełne, odszedł na lvlu ~~52 zostawiając EE-ka naszemu znajomemu (Yami), by dalej na nim grał, podczas gdy on poszedł bocić na jakiegoś priva. Po paru tygodniach/miesiącach wrócił na ru offa, ale do innego klanu i CP i od tego momentu zaczął się ten wielki hate, którego rozgryźć do dziś nie mogę, ale mówi się trudno ; p

Jak to Horken fajnie ujął :

Z miłości do nienawiści bardzo krótka droga   : >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Khav

Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 18, 2012, 04:05:28 PM
Cytat: Khav w Wrzesień 18, 2012, 03:55:48 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 18, 2012, 01:24:49 PM
Piękny płacz, w obronie treści i dobra tego forum...Dziwne tylko ze informacje w nim zawarte, mają i zawsze miały mało wspólnego z sama grą...
Zdefiniuj "płacz".. bo widzę że to twój jedyny argument w rozmowach z ludźmi. Albo ktoś jest z tobą albo płacze.:D

Definicja "płacz"...albo nie, podam ci od razu przykład,poczytaj swoje  posty
Czytam, i .. nadal nie wiem co to płacz.
Proszę o definicję..
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Horken

A no. Zawiodłeś chopa iii dupa  ; o

On topic
Ujmijmy rzecz w ten sposób:
narzekanie, że w tym topicu wieje chu*em.
Otóż, jedyne o czym właściwie tu można pisać to pojazd na:
HI (że botują i nie ogarniają) - nikt za bardzo nie stanie w tym topicu w ich obronie bo to forum to nie ich rewir

OOC (sam o nich nic nie wiem więc nie wiem o czym by tu można było gadać - chyba tylko że PRy walą) - jako jedyne     przedstawiciel OOC na forum jest Doomcio więc 1 vs reszta forum chu*a pokręci drame

RG (że palą PRy, sa free fragami i takie tam) - tak samo jak wyżej

Aurorę (że Evander zły bebok jest i coś słabsza się ostatnio Aurora jako klan zrobiła [szczerze to sam bym się chciał dowiedzieć więcej w tej kwestii]) - no kilku od nich może coś tam odpisze w temacie ale i tak zaraz zostanie to stłamszone przez wyjadaczy forum

OB (że wolno expia, PALĄ SOE DO CH PO ZAKOŃCZENIU INSTANCJI ŻEBY NIE WYGLEBIĆ OD WARA) - nikt zaś stąd się nie odezwie bo generalnie społeczeństwo pod banderą likasa ma tego typu kwestie głęboko w poważaniu i wolą nakręcić dramę na zamknętym forum własnego klanu aniżeli truć się tutaj. No może poza jednym drama mejkerem ^^

TH (że w zasadzie to chłopcy do bicia bo są koksami, a słaby ogar) - też jakaś mniejszość

Hunters - no wiadomo! Pojazd na Rejiego :D i że wstają do ch po glebie na PvP

Enclavy, srele i inne duperele (że nikt tego nie kojarzy zbytnio) - nikt też się nie odezwie

Na samym końcu dochodzimy do słynnych BS, klan który próbuje zaistnieć jako drugi side na serwerze, starający się uzyskać miano "przeciwwagi" ally HI. Niestety ale ten temat był już omówiony wraz z polityką klanu. Tak się też składa, że większość osób udzielających się w temacie właśnie siedzi w Black Swansach i w zasadzie jakakolwiek dywersja w tę stronę skończy się lawiną postów od membersów - którzy oczywiście dysponują szerokim wachlarzem argumentów :)
Co chciałem powiedzieć przez ten post, a lekko się przeciągnęło to to, że:
albo koleżanki i koledzy zrobicie jakąś dramę między sobą którą przeniesiecie tutaj gdzie ja i wielu innych będzie mogło dorzucić swoje czasem gó*no warte 3 grosze albo przynajmniej będzie to coś co można przeczytać dla funu.

btw:
CytatUwaga - podczas czytania wysłano 544 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
o lol ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

Dlatego ja w sprawie BS vs reszta serwera nei zabieram za bardzo głosu, bo i tak na brak moich postów, zacznie pisać 10 innych memberów ; D

Ja lubię się tylko wtrącić przy okazji takich "nowinek" jak doomcio z dupy wystrzeli, że jestem scamerem i złodziejem, albo Quentimek QQ po kilku tygodniach siedzenia cicho, nagle wyskakuje z nory, coś tam się pluje i potem znów się chowa ; p

Chcesz Horken dramy u nas? A jaki jest tego sens? Żeby HI się panoszyło i robiło co chcą i gdzie chcą? Akurat z tego co zauważyłem, sporo Ob często z nimi koksa (albo z RG), wasz wybór, ale przynajmniej my łatwo się nie damy zergować ; >

Cat Drama Maker

GhostHunter

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2012, 05:11:50 PM
Dlatego ja w sprawie BS vs reszta serwera nei zabieram za bardzo głosu, bo i tak na brak moich postów, zacznie pisać 10 innych memberów ; D

Ja lubię się tylko wtrącić przy okazji takich "nowinek" jak doomcio z dupy wystrzeli, że jestem scamerem i złodziejem, albo Quentimek QQ po kilku tygodniach siedzenia cicho, nagle wyskakuje z nory, coś tam się pluje i potem znów się chowa ; p

Chcesz Horken dramy u nas? A jaki jest tego sens? Żeby HI się panoszyło i robiło co chcą i gdzie chcą? Akurat z tego co zauważyłem, sporo Ob często z nimi koksa (albo z RG), wasz wybór, ale przynajmniej my łatwo się nie damy zergować ; >

Ciężko wam będzie z 2 czy tam nawet 3 aktywnymi CP w klanie :)

Shanique

chyba jest nas jednak troszkę więcej niż 3 CP...

Horken

@Alarion
Koks, a PvP to są dwie odmienne kwestie.
Ja koksam z kim bądź i szczerze nie interesuje mnie to. Nikt mi nie nakłada łańcuchów, że za expienie z warem wyciągane będą jakieś konsekwencje. Tak samo jak biegam z randomami i mają oni swoje wary to często wdaję się w skromne PvP o ile nie stracę przy tym klanowych punktów ;) z resztą w takich sytuacjach też jestem resowany przez healerów z mojego pt więc nic nie tracę.

Jaki sens miała by w waszym klanie drama? No taki, że by była bo chyba o to tu chodzi :D o nic więcej
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Arimas

Raziel znowu w akcji...
/Chyba zapomnieliście jaka boje prowadziliście tutaj przeciwko RPG w tym temacie, żądając trzymania sie tematyki stricte CORE!
Raziel

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

xRelapse

Dziwne, że dawnemu największemu trollowi na forum chce się tak z@pierdzielać jak chomik w kołowrotku dla jakiegoś idiotycznego kolorku i statusu na forum  :D
Recydywista robiący syf teraz pilnuje porządku.

/Spam 5%
Raziel

GhostHunter

Cytat: RazielIII w Wrzesień 18, 2012, 07:37:10 PM
Core (EU) - Screeny, PvP, Flame
Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam  !! ??

/Spam 5%
Raziel

Vraghor

retired

xRelapse

Cześć, dzisiejszy dzień na europejskim serwerze Core zarządzanym przez Innovę był bardzo emocjonujący. Wiele Keltirów i króliczków straciło życie na korzyść mego doświadczenia potrzebnego do osiągnięcia następnego poziomu, a wszystko to aby stać się jeszcze potężniejszym graczem. Po ciężkim dniu gry i krwawej walki na PvP pragnę podzielić się ze społecznością wspomnianego serwera odrobiną humoru:

http://www.sadistic.pl/dubstep-remont-vt139548.htm

KoCzi

Cytat: Horken w Wrzesień 18, 2012, 05:01:37 PM

TH (że w zasadzie to chłopcy do bicia bo są koksami, a słaby ogar) - też jakaś mniejszość

Jestem chlopcem do bicia QQ :((( Wez swoje 2 pt i zatanczymy xD

Arimas

Cytat: xRelapse w Wrzesień 18, 2012, 08:09:45 PM
Cześć, dzisiejszy dzień na europejskim serwerze Core zarządzanym przez Innovę był bardzo emocjonujący. Wiele Keltirów i króliczków straciło życie na korzyść mego doświadczenia potrzebnego do osiągnięcia następnego poziomu, a wszystko to aby stać się jeszcze potężniejszym graczem. Po ciężkim dniu gry i krwawej walki na PvP pragnę podzielić się ze społecznością wspomnianego serwera odrobiną humoru:

http://www.sadistic.pl/dubstep-remont-vt139548.htm
Still better than justin bieber  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Smolensk

Chyba nie zaprzeczysz że zablokowaliście cała CI/FI, po czym nawet 1 KE nie oddaliście na klan. Jak to Fenris ujął, "można na tym sporo kasy zrobić". Just sayin. W każdym razie, znudziła mi się tutaj drama, za dużo BS, żeby coś sensownie podramowac.

Grać nie umiem, nic nie wiem, OOC to gówno palimy przed wami PR to co będę dalej pisał  :beksa:

joł
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Shen

Cytat: Smolensk w Wrzesień 18, 2012, 08:50:11 PM

Chyba nie zaprzeczysz że zablokowaliście cała CI/FI, po czym nawet 1 KE nie oddaliście na klan. Jak to Fenris ujął, "można na tym sporo kasy zrobić".
joł
To samo na franz robił. Liczy się tylko cp, klan można olać.

Deric

Cytat: Vraghor w Wrzesień 18, 2012, 08:04:06 PM
ej a pamietacie?

widać że pt z GoDa.. 7slotów w pt  :D

A fenris to żyd  :P

tytusDeZoo

Chyba nie zaprzeczysz że zablokowaliście cała CI/FI, po czym nawet 1 KE nie oddaliście na klan. Jak to Fenris ujął, "można na tym sporo kasy zrobić". Just sayin. W każdym razie, znudziła mi się tutaj drama, za dużo BS, żeby coś sensownie podramowac.

Grać nie umiem, nic nie wiem, OOC to -_-' palimy przed wami PR to co będę dalej pisał  :beksa:

joł

No ale gdzie ten scam i zlodziejstwo ??  LOL kolejny doomcio fail

PS.Pomijajac fakt ze jak zwykle nie masz racji oczywiscie.
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

GhostHunter

Cytat: tytusDeZoo w Wrzesień 18, 2012, 10:07:32 PM

Grać nie umiem, nic nie wiem, OOC to -_-' palimy przed wami PR to co będę dalej pisał  :beksa:

joł

Kto był w BS wie o co biega z KE ;)

tytusDeZoo

Cytat: GhostHunter w Wrzesień 18, 2012, 10:23:30 PM
Cytat: tytusDeZoo w Wrzesień 18, 2012, 10:07:32 PM

joł

Kto był w BS wie o co biega z KE ;)

Moze i wie ale raczej nikt z nawet odrobina inteligencji nie nazwal by tego scamem czy zlodziejstwem..
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

xRelapse

Alarion

Zatem o co chodzi? : )

To co, kolejny anonimowy hater wkracza do akcji? I like it : D

Cat Drama Maker

pokit

Jestem w HB/BS od samego poczatku a nie wiem o co chodzi z KE, ich konst ich sprawy.