Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tyumio

Cytat: Alarion w Październik 10, 2012, 08:03:04 AM
Cytat: Tyumio w Październik 09, 2012, 11:07:15 PM
Dla Was może dziecinada, a dla Alariona poważna sprawa.

Komputer spalony od 2 tygodni ponad, nie wiem co sie dzieje w ogole, wiec try harder hater : )

Wlasciwie wyskoczyles z dupy ogolnie, nie wiem kim jestes w ogole? zgadales sie juz z reszta ekipy z koleczka rozancowego? : D
Ja kółeczko założyłem, lol.
Ja jestem zwykły sobie gracz, gdzie mi tam do factorów z Core, zamek to ja zobaczę na mapce ctrl+ coś tam, nawet na YT mam zastrzeżone, bom random.

Deric

Cytat: Arimas w Październik 10, 2012, 03:26:55 PM
Dobrze rozumiem? jedna strona zaczęła wysyłać petycje a w efekcie pobanowali jednych i drugich?  :D
mak0 zaczął wygrywać z toples a queem z kardim, ruskie nie wytrzymały i próbują się konkurencji pozbyć... reszta jest oczywista

Vraghor

Your character has been blocked for 3 days for sharing your account to other user. Your character will be unblocked on 12.10.2012 in 14:00.

Sincerely, Head GM PowerMan
retired

Biz0n

Ruskie niby przez tyle czasu botowali i używali programów na pvp i Wy nie byliście wstanie nic z tym zrobić, a teraz ktoś pojechał ich kilka razy na oli i posypały się bany?!  hahaha
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Judasz

Cytat: Biz0n w Październik 10, 2012, 04:50:19 PM
Ruskie niby przez tyle czasu botowali i używali programów na pvp i Wy nie byliście wstanie nic z tym zrobić, a teraz ktoś pojechał ich kilka razy na oli i posypały się bany?!  hahaha

Opanuj emocje i zastanow sie jeszcze raz nad tym co napisales

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Noamda

marnow

Cytat: Biz0n w Październik 10, 2012, 04:50:19 PM

Z botowaniem jest inna sprawa.. trzeba mieć mocne dowody, akażdy się może tłumaczyć że ma makro. Taki mi gm-owie napisali.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

Vraghor

takie petition warsy juz na naia i franz byly... ciekawe czy mi oddadza za runke crystala - wywalilem im wall of text godny alariona w odpowiedzi na banana, ciekawe co odpisza.
retired

Deric

Cytat: Vraghor w Październik 10, 2012, 05:16:07 PM
takie petition warsy juz na naia i franz byly... ciekawe czy mi oddadza za runke crystala - wywalilem im wall of text godny alariona w odpowiedzi na banana, ciekawe co odpisza.
alarion pościł wall of text godny lempa i go odbanowali :)

Redbox

Cytat: Vraghor w Październik 10, 2012, 04:44:04 PM
Your character has been blocked for 3 days for sharing your account to other user. Your character will be unblocked on 12.10.2012 in 14:00.

Sincerely, Head GM PowerMan
a mówiłem zebys nie dawał grać Taziowi, to nie, on ogarnia, on umie. Masz za swoje

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Mel

Cytat: Deric w Październik 10, 2012, 03:56:43 PM
mak0 zaczął wygrywać z toples a queem z kardim, ruskie nie wytrzymały i próbują się konkurencji pozbyć... reszta jest oczywista
To bardzo ciekawe bo jakos wszyscy zbanowani z was tutaj dostali go we wtorek, a ruskie jakos juz w poniedzialek. Ale ofc - to oni nadaja na innych...
A propo filmiku Troya, jak nie pokazywali frapsow to bylo ze uzywaja zR, jak pokazali to tez zle bo "znalazł kolejne party plebsów co mu targetuje i nie musi włączać zR.". Takie rzeczy tylko w Polsce. Banda hejterow.
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Vraghor

zakladam ze grasz w HI i dostales za tego posta garsc epaluetek :)
retired

Redbox

Cytat: roli w Październik 10, 2012, 02:45:02 PM
Cytat: Itherus w Październik 10, 2012, 12:00:15 PM
Lindvior opis klas i skilli oficialny patch notes

http://power.plaync.co.kr/lineage2/%5B테스트+서버%5D+파멸의+여신+챕터3+클래스#hd92569
Czyli OL i SWS best enchanters ?
nie koniecznie. Ol z tego co wiem bedzie taki debufferem w uj, przywracanie cp na klan itp. Ale nie bedzie mial sonat, wiec do party bedzie chyba kiepski co innego na 2x enchanter w pt?
Sws spoko, ale bd tez meduzuje;d  Najgorzej to chyba wcek wypada

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Mel

Cytat: Vraghor w Październik 10, 2012, 05:36:41 PM
zakladam ze grasz w HI i dostales za tego posta garsc epaluetek :)
zakladam ze chcesz je kupic, pewnie w fortecy mieliscie za duze kolejki zeby je wyfarmic ;)
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Deric

Cytat: Mel w Październik 10, 2012, 05:28:34 PM
To bardzo ciekawe bo jakos wszyscy zbanowani z was tutaj dostali go we wtorek, a ruskie jakos juz w poniedzialek. Ale ofc - to oni nadaja na innych...
A propo filmiku Troya, jak nie pokazywali frapsow to bylo ze uzywaja zR, jak pokazali to tez zle bo "znalazł kolejne party plebsów co mu targetuje i nie musi włączać zR.". Takie rzeczy tylko w Polsce. Banda hejterow.
po 1. to jest krytyka a nie hejt... no chyba że żartobliwe wstawienie słowa plebs to jest dla ciebie hejt to ok!
po2. pierwsze bany były dla mak0 i queena za to że oly zaczeli wygrywać? dla queema za acc sharing dla mak0 za próbę sprzedaży itema którego nawet na serwie nie ma(tu gmowie się pogrążyli)
Jeżeli uważasz że takie zachowania nie są godne wysłania petycji w przeciwną stronę to jesteś po prostu głupi. w końcu by pomyśleli że bezkarnie się mogą czuć.

wracając do troya jako archer chyba wiesz jak powinna wyglądać gra nim i jeżeli uważasz UE z f1 kilka się myszką a tookeny są na 4pasku gdzie też się klika z myszki i to na dodatek tylko 1 to współczuje, oglądnę cały to coś może jeszcze dopisze

Dzondzy

Cytat: Mel w Październik 10, 2012, 05:28:34 PM

Rozumiem że pijesz do mnie, śmiem wątpić że w dupie byłeś... dokończ sobie sam. Nie gram na Twoim serwerze, a że PT ruskich leci na zR wiem ze słyszenia, i nie specjalnie się jakoś przyjrzałem im frapsom, like do I care. Natomiast Troya znam dobre kilka lat, i jego ostatnim CP na Nai, było CP Mitsa wraz z Martelem (Kto to Martel nie musze nikomu mówić), stąd powiedzenie że dorwał party plebsów żeby mu targetowało, tak jak to miało miejsce na Nai.

Vraghor

CytatDear members,

We would like to draw your attention to some changes in Violations and Penalties. Please pay attention. Changes will concern Para 8.1. and 8.2. from Clause 8.
New penalties shall be applicable starting from 14th October, 2012.

8.1. Unauthorized access to another Users' Account - From 3 days to permanent blocking of the account that was accessed and/or account that was involved into violation (if any), recall of the last exchange deals and item displacement from one character/account to another.

8.2. Sharing your Account information with other Users - From 3 days to permanent character/game account blocking, recall of the last exchange deals and item displacement from one character/account to another.

These will be changed respectively to:

8.1. Unauthorized access to another Users' Account - From warning to permanent blocking of the character/account that was accessed and/or character/account that was involved into violation (if any), recall of the last exchange deals and item displacement from one character/account to another.

8.2. Sharing your Account information with other Users - From warning to permanent character/game account blocking, recall of the last exchange deals and item displacement from one character/account to another.

Thank you.

Best,
Innova Team
tez mi zmiana...
retired

Mel

Cytat: Deric w Październik 10, 2012, 05:55:12 PM
po 1. to jest krytyka a nie hejt... no chyba że żartobliwe wstawienie słowa plebs to jest dla ciebie hejt to ok!
krytyka? cokolwiek by nie zrobili zawsze ta sama spiewka o botach, szkoda ze do dzis zaden z was nie ma na to dowodow
Zreszta tu masz odpowiedz:
Cytat: Dzondzy w Październik 10, 2012, 06:04:35 PM
że PT ruskich leci na zR wiem ze słyszenia

po2. pierwsze bany były dla mak0 i queena za to że oly zaczeli wygrywać? dla queema za acc sharing dla mak0 za próbę sprzedaży itema którego nawet na serwie nie ma(tu gmowie się pogrążyli)
Jeżeli uważasz że takie zachowania nie są godne wysłania petycji w przeciwną stronę to jesteś po prostu głupi. w końcu by pomyśleli że bezkarnie się mogą czuć.
Nie wiem kiedy dostali bany mako czy queem, zwisa mi to, ale pewnie ty wiesz lepiej kto na kogo donosi. Dla zaspokojenia Twojej ciekawosci na clan chacie w HI prosi sie zeby nie wysylac zadnych petycji na nikogo.
wracając do troya jako archer chyba wiesz jak powinna wyglądać gra nim i jeżeli uważasz UE z f1 kilka się myszką a tookeny są na 4pasku gdzie też się klika z myszki i to na dodatek tylko 1 to współczuje, oglądnę cały to coś może jeszcze dopisze
A to przepraszam jest jakis oficjalny zestaw skrotow na pierwszym pasku dla luka? Jego postac niech sobie gra jak mu wygodnie co tobie do tego ze na f1 ma ue? Albo ze klika je myszka? Gram lukiem i tez klikam zarowno ue jak i tokeny z myszki i co? Nie mozna?
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Vraghor

Cytat: Mel w Październik 10, 2012, 06:14:55 PM
krytyka? cokolwiek by nie zrobili zawsze ta sama spiewka o botach, szkoda ze do dzis zaden z was nie ma na to dowodow

Nie wiem kiedy dostali bany mako czy queem, zwisa mi to, ale pewnie ty wiesz lepiej kto na kogo donosi. Dla zaspokojenia Twojej ciekawosci na clan chacie w HI prosi sie zeby nie wysylac zadnych petycji na nikogo.
A to przepraszam jest jakis oficjalny zestaw skrotow na pierwszym pasku dla luka? Jego postac niech sobie gra jak mu wygodnie co tobie do tego ze na f1 ma ue? Albo ze klika je myszka? Gram lukiem i tez klikam zarowno ue jak i tokeny z myszki i co? Nie mozna?

prosze wypelnic
retired

Shanique

Cytat: Vraghor w Październik 10, 2012, 06:09:31 PM
CytatDear members,

We would like to draw your attention to some changes in Violations and Penalties. Please pay attention. Changes will concern Para 8.1. and 8.2. from Clause 8.

8.1. Unauthorized access to another Users' Account - From 3 days to permanent blocking of the account that was accessed and/or account that was involved into violation (if any), recall of the last exchange deals and item displacement from one character/account to another.

8.2. Sharing your Account information with other Users - From 3 days to permanent character/game account blocking, recall of the last exchange deals and item displacement from one character/account to another.

8.1. Unauthorized access to another Users' Account - From warning to permanent blocking of the character/account that was accessed and/or character/account that was involved into violation (if any), recall of the last exchange deals and item displacement from one character/account to another.

8.2. Sharing your Account information with other Users - From warning to permanent character/game account blocking, recall of the last exchange deals and item displacement from one character/account to another.

Thank you.

Best,
Innova Team
tez mi zmiana...
ano jest zmiana... bo teraz sproot i spółka dostaną ostrzeżenie, że mają nie szerować akontów a ty dostaniesz perma... tylko dlatego, że sproota kumpel to GM (confirmed). Yo!

Shen

Cytat: Shanique w Październik 10, 2012, 06:24:34 PM
Cytat: Vraghor w Październik 10, 2012, 06:09:31 PM
CytatDear members,

Thank you.

Best,
Innova Team
tez mi zmiana...
ano jest zmiana... bo teraz sproot i spółka dostaną ostrzeżenie, że mają nie szerować akontów a ty dostaniesz perma... tylko dlatego, że sproota kumpel to GM (confirmed). Yo!
a tak wam dobrze szło, zamek, pierwsi hero a teraz będzie ban =[

Neural

Cytat: Mel w Październik 10, 2012, 06:14:55 PM

To dobry łucznik jesteś ;) z takim klikaniem to powodzenia z asystą. A do tego czy możesz, to owszem możesz ;)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Shanique