Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

A ile mozna pisac o tym co rickerty i inni? Wiesz Baska nie znam cie, ale przez wzglad na Russe ktory cie lubi, daj spokoj, bo nie wiem o co ci chodzi : )
:D
//Russe
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Biz0n

Cytat: TastyB w Październik 13, 2012, 10:21:17 PM
Cytat: Alarion w Październik 13, 2012, 09:55:30 PM
Noooo, nie to co te mityczne rpg over 90000000000000000000000000000000 z over xxxxxx stron  :oops:

wez juz sie odczep... ilez mozna..? nie nudzi Ci sie..? nie masz co robic to pozmywaj dla odmiany po obiedzie/kolacji i przestan tak monotematycznie hejtowac bo sie juz zygac chce...

Mimo wszystko pozdrawiam...

Można się przyzwyczaić- podobnie pisał jak grał na lancerze, a ludzie czekali na core ;P
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Arimas

Cytat: Biz0n w Październik 14, 2012, 12:20:55 AM
Noooo, nie to co te mityczne rpg over 90000000000000000000000000000000 z over xxxxxx stron  :oops:

wez juz sie odczep... ilez mozna..? nie nudzi Ci sie..? nie masz co robic to pozmywaj dla odmiany po obiedzie/kolacji i przestan tak monotematycznie hejtowac bo sie juz zygac chce...

Można się przyzwyczaić- podobnie pisał jak grał na lancerze, a ludzie czekali na core ;P
Ahahahaha xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Troszke inaczej bylo:

1) wiekszosc polskich cp miala zostac, a jednak w ostatniej chwili stwierdzili, ze odchodza
2) odszedl shandis, a znalezienie polskiego ogarniajacego healera 2 tyg przed otwarciem core graniczyloby z cudem

Ale ogolnie kaczor wiesz lepiej zapewne )))))

Cat Drama Maker

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Biz0n

Cytat: Alarion w Październik 14, 2012, 01:23:36 AM

Troszke inaczej bylo:

1) wiekszosc polskich cp miala zostac, a jednak w ostatniej chwili stwierdzili, ze odchodza
2) odszedl shandis, a znalezienie polskiego ogarniajacego healera 2 tyg przed otwarciem core graniczyloby z cudem

Ale ogolnie kaczor wiesz lepiej zapewne )))))

Nie odbieraj tego jako hate, ja tylko pisze jak jest...
1)"wiekszosc polskich cp miala zostac"- z tego co pamietam zostać chcieliście Wy, Schocki i Lempy- czyli gralismy na lancerze tylko w 5 polskich party?
2) Jak Shandis był już zdecydowany, że będzie grał w Mefa pt na Core rozmawiałem z Tobą na ts i ostro przekonywałeś mnie, że lepiej zostać na lancerze bo core to będzie pewnie 1side server itp itd...

Osobiście nic do Ciebie nie mam, ale w pewnych kwestiach musze przyznać racje Twoim "heiterom"- najlepiej jest tam gdzie Ty grasz- i to już zaczęło się od przeprowadzki z franza na hinde, później L2 "śmierdziało", a aion był fajny, dalej lancer zajebisty, a na core to będzie pewnie wyścig szczurów... zresztą sam możesz sobie sprawdzić Swoje posty ;)

Od zawsze prawie grałem na ofie, a teraz ide na priva- gra ma sprawiać przyjemnośc- GoD mi się nie podoba :(

TastyB

Cytat: Alarion w Październik 13, 2012, 11:58:18 PM
A ile mozna pisac o tym co rickerty i inni? Wiesz Baska nie znam cie, ale przez wzglad na Russe ktory cie lubi, daj spokoj, bo nie wiem o co ci chodzi : )

Ja do Ciebie tez nic nie mam ale wez sobie sprawdz ostatnie swoje posty... to juz naprawde nie jest smieszne... i nie dlatego, ze ja ide na RPG ale dlatego, ze przesadzasz i to ostro... W tym momencie wszyscy dali sobie spokoj z hate na Core a Ty dalej cisniesz niewiadomo po co i na co... Wyluzuj chlopie bo trafi Cie szlag zanim bedziesz mial 30 urodziny ;)

Pozdrawiam

p.s.
@AsmWalker
dzieki za zwrocenie uwagi - juz zmienilam (uwstecznia sie czlowiek z biegiem lat :( )
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Biz0n

TastyB

Cytat: Smolensk w Październik 14, 2012, 09:13:46 AM
I tak wrócicie na Core.

ale ja nigdy nie mowilam, ze nie wroce... Klan jest... CH w Rune jest... Wszystko stoi i czeka na ewentualny powrot :)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Misf

ale tu cisza od kiedy powastal ten forumczat :P

Rickert

Cytat: Misf w Październik 15, 2012, 08:25:12 PM
ale tu cisza od kiedy powastal ten forumczat :P
Tutaj jest cisza od kiedy skonczyl sie flame RPG v Core, ten temat od dawna tylko ta 'dyskusja' trzymala.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Alarion

Cat Drama Maker

marnow

RPGowcy nie mają czasu pisać bo byli zajęci wciskaniem F5 pół dnia, a teraz jako że jest noc koxają . Dlatego jest cisza w temacie.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

Redbox

ciekawe kiedy pójda spac i bedą cisnac za ncih driverzy

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Qra

Słyszałem że Tazman ma już 100000kkkk PvP i Hero na 7 klasach.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

JamesDoakes

Cytat: Redbox w Październik 16, 2012, 08:50:19 AM
ciekawe kiedy pójda spac i bedą cisnac za ncih driverzy
jeden rusek miał na twitchu streama od startu do ~17 dzisiaj, farmiąc non stop... teraz tylko napisał, że daje driverowi pograć i idzie się przespać :D

Shanique

asdf1movie

Vraghor

nie bylo mnie jakis czas i widze ze jedynie kilka postwo przybylo... dead forum dead serwera :)
retired

Arimas

Dunno o co chodzi ze scandalem, jest jeszcze 5 innych gości 60 :P

Vraghor

retired

tytusDeZoo

Cytat: Arimas w Październik 16, 2012, 08:39:46 PM
Dunno o co chodzi ze scandalem, jest jeszcze 5 innych gości 60 :P

Nawet zabawna ta gadka z shouta byla
-Scandal
- No scandal ale jaki nick ma
- Scandal
- No juz mowiles ale jaki on ma nick
itd ... :P
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Khav

Cytat: Vraghor w Październik 16, 2012, 09:45:43 PM
tazio i tak ich nabije
Taziu juz quitnął bo server no competition, dead, no i jako pierwszy quiter wygrał serwer.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Acid

Czy po dzisiejszej aktualizacji launchera trzeba od nowa calego klienta pobierac?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2