Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

Cytat: Acid w Październik 16, 2012, 11:56:55 PM
Czy po dzisiejszej aktualizacji launchera trzeba od nowa calego klienta pobierac?

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Nie. Ja miałem u siebie po prostu 2 updaty dzisiaj. Jeden launchera, a drugi już na stronie jakaś łatka do samej gry(8mb).
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Draghar

Znam 5 osób które po dzisiejszym updejcie zmuszone były/są do zassysania całej gry od nowa. 100% z nich to Vista userzy + sporo osób miało podobny problem + poszła już notka do Innovy.

Deric

Cytat: Khav w Październik 16, 2012, 10:24:49 PM
Cytat: Vraghor w Październik 16, 2012, 09:45:43 PM
tazio i tak ich nabije
Taziu juz quitnął bo server no competition, dead, no i jako pierwszy quiter wygrał serwer.
ja byłem pierwszy.. zquitowałem na 26levelu fuck yeah,
serio nie wiem jak można na czymś takim grać robiłem ponad 2h quest na wilka  :P

Shanique

Ja mam 7 i też mi kazało ściągać całość... na szczęście nie trwało to długo. Po ściągnięciu nowej gry straciłam wszystkie screeny i filmiki QQ.

Acid

Masakra... patrze, a L2 na dysku brak. :o

Shen

Cytat: Shanique w Październik 17, 2012, 08:07:56 AM
Ja mam 7 i też mi kazało ściągać całość... na szczęście nie trwało to długo. Po ściągnięciu nowej gry straciłam wszystkie screeny i filmiki QQ.
Tez mam w7, wszystkie screeny od startu serwera poszly sie je&%#. Kolejny sukces failnovy.

Russe

Siema!! Wraca wasz ulubiony policjant Russe :D Streścicie mi proszę sytuację na serwerze, kto kogo ownuje, komu zawinęli zamek i ogólnie co tam??
<otwiera worek z plusami i minusami  :P >
A może by wrócić na oficjal :)

Shanique

dobra dobra... zacznij od zaległych plusów :P

Na serwie bez większych zmian... HI ownuje all, BS udaje, że się nie poddaje, OOC jest drugim sidem, a reszta flaguje się gdzieś tam skitrana z tyłu i w każdej chwili gotowa palić PR, gdyby ktoś ich  zauważył na fladze xD

Redbox

Cytat: Shanique w Październik 17, 2012, 08:07:56 AM
czyli jednak to nie dzieewczyna usuneła mi gre, hmm

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

tytusDeZoo

Cytat: Shanique w Październik 17, 2012, 10:01:12 AM
dobra dobra... zacznij od zaległych plusów :P

Na serwie bez większych zmian... HI ownuje all, BS udaje, że się nie poddaje, OOC jest drugim sidem, a reszta flaguje się gdzieś tam skitrana z tyłu i w każdej chwili gotowa palić PR, gdyby ktoś ich  zauważył na fladze xD

Hi udaje ze ownuje , BS udaje ze sie nie poddaje , OOC udaje ze jest 2 sidem, reszta udaje ze nie pali pr  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Fatality

Cytat: Acid w Październik 17, 2012, 08:45:40 AM

Nie chwal się już tak tym samsungiem ;P

misiek440

a co żąl ci d... ściska że nie masz? :P

Fatality

Nie skomentuje.. ;) btw, jakieś oficjalne info dali czemu L2 znikło ludziom z dysków ?:>

Shanique

To ty nic nie wiesz? Wprowadzają ograniczenia co do długości grania. Teraz można tylko 1h dziennie, po tym czasie usuwa ci się gra z kompa!

:noob:

Sesto

jezeli ktos posiadal  instalke 4 game-a w folderze z gra pozbywal sie wszystkiego 8) nic zaskakujacego dziwi tylko fakt ze w erze dyskow po kilka terabajtow nikt nie zrobil sobie kopi :D

Redbox

Cytat: Sesto w Październik 17, 2012, 03:12:04 PM
jezeli ktos posiadal  instalke 4 game-a w folderze z gra pozbywal sie wszystkiego 8) nic zaskakujacego dziwi tylko fakt ze w erze dyskow po kilka terabajtow nikt nie zrobil sobie kopi :D
szczególnie w erze wchodzących dysków ssd

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Qra

Cytat: Redbox w Październik 17, 2012, 05:05:52 PM
Cytat: Sesto w Październik 17, 2012, 03:12:04 PM
szczególnie w erze wchodzących dysków ssd

I szybkiego internetu.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Draghar

To ja chyba jako jeden z nielicznych nie miałem ZADNYCH problemów po ostatnim update :p

Fatality

Ja w sumie też, oszukałem system i wywaliłem l2 jakieś pół roku temu.. ;)

asdf1movie

WiLdEcaRd

Pozdrowienia z gw2 ale mam blast jak za c3,a tu coś dla fanów kucy "legendarna broń
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kw48VVpVVLc
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

John100

Cytat: Fatality w Październik 17, 2012, 11:06:59 AM
Cytat: Acid w Październik 17, 2012, 08:45:40 AM

Nie chwal się już tak tym samsungiem ;P
Samsung shit, Fatal u r alive ??
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

milan9

Cytat: WiLdEcaRd w Październik 18, 2012, 04:07:47 PM
Pozdrowienia z gw2 ale mam blast jak za c3,a tu coś dla fanów kucy "legendarna broń

troche obciachowy ten luk jak na legendary, twilight > kazda legendary bron.

WiLdEcaRd

Cytat: milan9 w Październik 18, 2012, 06:28:52 PM
Cytat: WiLdEcaRd w Październik 18, 2012, 04:07:47 PM

troche obciachowy ten luk jak na legendary, twilight > kazda legendary bron.
tak pewnie chcieli dla dziewczynek zabawkę zrobić:),a ty jak tam l2 cały czas czy moze gw2?
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Arimas

Zaje..iste :D
"A: Co cie zabiło? B:Tęcza "

Wiesz, jestem pewien, że w głębi Internetu jest gdzieś obrazek na którym jakiś ultra pony zabija tęczą :D
//Russe

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.