Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TTerrorPropaganda

Cytat: Kard w Październik 25, 2012, 06:43:54 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 25, 2012, 05:12:58 PM
Zle rozumiecie ludzi grających na RPG, to raczej nie jest online vs online, czy chodzby serwer vs serwer, tylko kronika vs kronika. Tak ciężko co niektórym paranoikom zrozumieć, ze w opinii chyba większości miłośników l2 GoD to fail? Tym co się nie podoba wola rpg. Na max detalach, przy takiej ilości sklepików jaka jest na rpg mam powyżej 25 klatek, a jest ich naprawdę wiele... A w GoD fikuśne skile i lagujace piętrowe miejscówki, sprawia ze gra jest irytująca zamiast sprawiać przyjemność.
pier...sz, w ogóle nie rozumiem i wyobraź sobie, że dobrze mi z tym, w ogóle priwy mam głęboko w d... , tylko takie ćwoki jak ty mnie irytują (podobnie jak komary) powtarzaniem w kółko tego samego, ile razy już pisałeś, że GoD to fail i lagi i ogólnie syf, myślisz, ze wszyscy są tak upośledzeni jak ty by trzeba im to powtarzać 100 razy by dotarło? czy też uważasz, że każda głupota może stać się prawdą jeśli to powtórzysz 100 razy?
chcesz być zabawny? beke kręcisz? jak przestaniesz brać to świństwo to może się zorientujesz, że tylko nudny jesteś...

Skąd taka irytacja? tyle gniewu i złości?Koledzy w szkole dokuczali? może tata w nocy?Próbowałeś porozmawiać o tym z jakimś specjalista?Albo nie powinieneś grac w grę która źle wpływa na twoja słabą psychikę?

Vraghor

ma racje bo ile mozna powtarzac w kolko to samo, tak wiemy ze god dla niektorych to dno ale tutaj jest forum dla osob grajacych na god i takich ktorym sie podoba ta kronika wiec nie wiem po co sie produkujesz? nie lubisz god, nie grasz na core - sio do dzialu rpg i nie wychylaj stamtad nosa trolujac.
retired

kamiil

Cytat: Vraghor w Październik 25, 2012, 09:43:00 PM
ma racje bo ile mozna powtarzac w kolko to samo, tak wiemy ze god dla niektorych to dno ale tutaj jest forum dla osob grajacych na god i takich ktorym sie podoba ta kronika wiec nie wiem po co sie produkujesz? nie lubisz god, nie grasz na core - sio do dzialu rpg i nie wychylaj stamtad nosa trolujac.

to jest flame, gdzie nasmiewamy sie z ludzi grajacych na god  8)

Vraghor

ale jak poszliśmy sie ponasmiewac z grających na h5 to wielki placz byl w dziale rpg
hahaha
retired

TTerrorPropaganda

Cytat: Vraghor w Październik 25, 2012, 09:43:00 PM

Ale wy kochacie jak się was troluje, wiec czemu mam przestać?

Draghar

Robił ktoś dziś Istine? Jak wygladał drop? Bo u nas 3 CC zostało zrobionych w kunia i nic nie dropnęła.

Alarion

Cytat: Draghar w Październik 25, 2012, 11:50:58 PM
Robił ktoś dziś Istine? Jak wygladał drop? Bo u nas 3 CC zostało zrobionych w kunia i nic nie dropnęła.

nam jakaś broń i armor poleciały.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Kard

Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 25, 2012, 07:22:41 PM
Skąd taka irytacja? tyle gniewu i złości?Koledzy w szkole dokuczali? może tata w nocy?Próbowałeś porozmawiać o tym z jakimś specjalista?Albo nie powinieneś grac w grę która źle wpływa na twoja słabą psychikę?
nie przenoś własnych doświadczeń na innych
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Smolensk

Cytat: montezuma w Październik 25, 2012, 04:32:22 PM
jak na razie Glory Days jest na +++ jeżeli chodzi o zmiany

poprawili stabilność gry i niewielka optymalizacja
nerf blink z augmentu, koniec blink co 20s z blokada targetowania na 5s
bufz z ceremon dający +400% m att działa tylko w pve, wreszcie koniec z nuker party gatunkując jedynie kiedy maja ten buff
nowy system clan war, teraz widać dokładnie ilość zgonów, przegrana -5k crp

wady, jak na razie jedna i to duża. W momencie zabicia kogoś z wrogiego klanu wielki niebieski komunikat na cały ekran , to sam jak ktoś z wrogiego klanu zabije  , tylko kolor się zmienia na czerwony. Fajne przy pierwszych 10 komunikatach, później irytujące, brak możliwości wyłączenia, lub nikt nie znalazł jeszcze sposobu.

Uploaded with ImageShack.us

jak tam octa/epic octa coś już wiadomo?
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

montezuma

Cytat: Smolensk w Październik 26, 2012, 06:49:59 AM

jak tam octa/epic octa coś już wiadomo?

tz co? Biliśmy epic octavis przed updatem GD bez problemow wiec, teraz podobno ma być jeszcze łatwiej.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Shanique

właśnie chcieliśmy wiedzieć, czy faktycznie jest łatwiej...

Acid

TTerrorPropaganda

Cytat: Kard w Październik 26, 2012, 06:43:09 AM

Przepraszam, nie chciałem przywoływać twoich złych wspomnień z dzieciństwa wybacz...Następnym razem postaram się zrozumieć twój ciągły płacz i agresje, zważając na twoja ciężkie doświadczenia w życiu. W każdym bądź razie przyjmij moje najszczersze współczucie, zostańmy przyjaciółmi?

pokit

Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 26, 2012, 08:45:33 AM

Przepraszam, nie chciałem przywoływać twoich złych wspomnień z dzieciństwa wybacz...Następnym razem postaram się zrozumieć twój ciągły płacz i agresje, zważając na twoja ciężkie doświadczenia w życiu. W każdym bądź razie przyjmij moje najszczersze współczucie, zostańmy przyjaciółmi?

co za pajac :D

xRelapse

Trzymają ten sam poziom, także riposta na tym poziomie, na którym się komunikują akurat mu się udała :D

montezuma

Cytat: Shanique w Październik 26, 2012, 07:22:23 AM

i tak było b. łatwo ubić octavis epic.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

TTerrorPropaganda

Cytat: xRelapse w Październik 26, 2012, 10:37:52 AM
Trzymają ten sam poziom, także riposta na tym poziomie, na którym się komunikują akurat mu się udała :D

To forum dawno przekroczyło poziom mistrzowski, tak samo jak party alariona w samozachwycie, aczkolwiek muszę przyznać ze czasem ciężko jest by go utrzymać.

Cytat: pokit w Październik 26, 2012, 09:48:29 AM

co za pajac :D

Skoro mowa o pajacach, to się nie musisz martwic, nikt cie w tej dziedzinie nie pobije...

Shanique

Cytat: montezuma w Październik 26, 2012, 10:56:57 AM
Cytat: Shanique w Październik 26, 2012, 07:22:23 AM

i tak było b. łatwo ubić octavis epic.
wiem jak się bije e.octavisa... ale ok... koniec tematu, bo widzę, że nie ma to sensu.

Kard

odejdź na chwile od kompa to może jakiś w realu znajdziesz i czytaj ze zrozumienie, bo twoja odpowiedz nie ma najmniejszego sensu
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Fenris

Jaden owned
Unext owned

i UWAGA!

DOOMCIO OWNED...

co tym razem ? talizmany sie skonczyly ? shoty ? czy po prostu lagowało ci ?

hahahah - rob szybciej tego krasia tanka bo cienki jestes jak szczoch węża ...

ps ... lotusa prawie miałem

Russe

A może by wrócić na oficjal :)

Rickert

To teraz sie cieszymy ze jestesmy drudzy? :D Awhhh jeszcze pare miesiecy i wygracie core)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

pokit

Cytat: Rickert w Październik 27, 2012, 01:25:35 AM
To teraz sie cieszymy ze jestesmy drudzy? :D Awhhh jeszcze pare miesiecy i wygracie core)

jestes na tyle ograniczony ze myslisz ze liczy sie jedynie bycie pierwszym?

kamiil

dawac screeeny na ktorych sie "prawie wygrało"  hahaha

podobno lotus to taki nieogar i wygrywał wszytsko dzieki przewadze lvlowej :) a tu prosze 5x wiecej pkt niz farmer fenris ktory wszyskich prawie rozwala  :D

Fenris

Cytat: kamiil w Październik 27, 2012, 02:50:58 AM
dawac screeeny na ktorych sie "prawie wygrało"  hahaha

podobno lotus to taki nieogar i wygrywał wszytsko dzieki przewadze lvlowej :) a tu prosze 5x wiecej pkt niz farmer fenris ktory wszyskich prawie rozwala  :D

heh no o włos przegrałem :)
lotus jest wg mnie dobrym graczem - a przez te pół roku się wyrobił no i ma straszną przewage sprzętową - set +6 skile na +10... wg mnie jest to najcięższy hero do ruszenia ...
poza tym nie farmie oly bo  w weekendy wole do klubu isc czy z dziewczyna się spotkać :)
i dla mnie jest to pewien sukces - wole być 2 w mieście niż pierwszy na wsi...