Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Smokepsv

asdf1movie

Cytat: misiek440 w Listopad 20, 2012, 08:07:54 PM
dobrze wam tak oduczycie się robić instancje w randomowych party, od tego jest cp/clan, a jak jesteście solistami to żal do siebie. Dziwią mnie te wszystkie redropy i inne uje muje. W poprzednich kronikach tego nie było tylko kto łyknął ten miał farta i tyle.

no pewnie, zawsze tak było, kto podniosl ten ma drop
z kazdego valakasa, antharasa, frintezzy, frey itd....

kto to widział zeby epic jewele i inne dropy przydzielac randomowo a nie szły dla klanu :D

sobek

Cytat: Shanique w Listopad 19, 2012, 07:23:06 AM
2h CSa przeleciały tak szybko, że byłam w szoku... Siege baaaaardzo fajny, non stop pvp, non stop bieganina od jednego zamku na drugi... Udało nam się pomóc ally w zdobyciu zamku, na nasz nikt się nie zapisał. Jedyna zmiana u nas to, że Lemp zdecydował się na Dark side ;)

GF wszystkim!!

Nikt nie zapisał się na siege? Na botLUNA tak się nie zdarzyło... więc na Core to już musi być żal dead server.

misiek440

CytatCytat: misiek440 w Listopad 20, 2012, 08:07:54 pm
dobrze wam tak oduczycie się robić instancje w randomowych party, od tego jest cp/clan, a jak jesteście solistami to żal do siebie. Dziwią mnie te wszystkie redropy i inne uje muje. W poprzednich kronikach tego nie było tylko kto łyknął ten miał farta i tyle.

kto to widział zeby epic jewele i inne dropy przydzielac randomowo a nie szły dla klanu

mało tego takich ludzi od scamerów wyzywają, a ja to bym jeszcze powybijał połowę randomów pod rb co by nie mogli podnieść :D, bo co poniektórzy chyba w tej kronice mają za łatwo  :)

Kard

Cytat: sobek w Listopad 21, 2012, 11:04:56 AM
więc na Core to już musi być żal dead server.
dokładnie tak, w związku z czym omijaj go z daleka, a zrobisz dzięki temu dobrze sobie i innym
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Fenris

Cytat: misiek440 w Listopad 22, 2012, 11:01:46 AM
CytatCytat: misiek440 w Listopad 20, 2012, 08:07:54 pm

kto to widział zeby epic jewele i inne dropy przydzielac randomowo a nie szły dla klanu

mało tego takich ludzi od scamerów wyzywają, a ja to bym jeszcze powybijał połowę randomów pod rb co by nie mogli podnieść :D, bo co poniektórzy chyba w tej kronice mają za łatwo  :)

co boli ?
jest war i będe go bił czy ci się to podoba czy nie ... zrób tak jak twoi znajomi z klanu oldboys  - mistrzowie salvacji i wychodzenia z klanu aby suby na rb wykoksać

Sesto

innych chce pouczac a sam na 99   goni  te subki  :oops:

Fenris

Cytat: Sesto w Listopad 24, 2012, 08:55:47 AM
innych chce pouczac a sam na 99   goni  te subki  :oops:

na subie gonie te subki ... a ze moja suba ma 9x lvl to juz tylko detale :D

po prostu jak widze war tag to zapalają mi sie takie czerwone diody...

btw jak tam u likasa ? dalej uceika przez całe SOS... albo na mnie JEDNEGO woła pół pt ? :D

Draghar

Cytat: Fenris w Listopad 24, 2012, 09:20:39 AM
po prostu jak widze war tag to zapalają mi sie takie czerwone diody...

To może pora zmienić grę i udać się do lekarza?

Shanique

Smolensk

Cytat: Shanique w Listopad 24, 2012, 11:21:38 AM
Draghar już nie w OB? :O

Teraz jaj przybyło, i hejtuje mnie na potęgę.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Draghar

Ja Cię Doomcio zawsze hejtowałem :>

Shan - > tak wyszło że się przeniosłem ;)

Arimas

Cytat: Smolensk w Listopad 24, 2012, 11:28:13 AM

Nie ładnie ofkowi kraść avatar  :x

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

likas

Fenris nawet nie wiem za bardzo skąd się urwałeś :>, pewnie, że najlepiej nukerem to stać w miejscu i nawalać w tanka (najlepiej, jak ma jeszcze reflecta, knight frenzy i w zapasie ud  :?), ale dostarczyłem Ci chyba za dużo radochy, że aż musiałeś na polaczkowie z tym wylądować - i to po 2 dniach od "epickiego" pvp feoh vs tank. W trosce o Twoje serduszko, następnym razem spalę bsoe, [Strasburger] nie chcę być w koncu heartbreakerem  :o[/Strasburger]

Wyjaśnij mi tylko - jeśli możesz, czy na wszystkich subach masz 99 i sigel knighta :)? Jakoś nie napisałeś, że kiedy pół party na Ciebie JEDNEGO biednego tanka poszło, to spotkaliśmy się na fotdzie na Hellmanie, gdzie wcześniej miałeś wyrównane "pvp" z osobą na ~60 lvlu, ale to w końcu te detale przecież...

Smolensk

Cytat: Arimas w Listopad 24, 2012, 12:11:10 PM

dostępne za free w opcjach forum  :beksa:

gierojj

zjazd factorow na forum widze. aralion napisz im ze maja kiepskie pvp, totys zripostuje, a dyma polubi. a jak sie wywiaze flejm war to sanqhiue zejdzie z miotły i odejdzie od kotła zeby tu posprzatac.

Arimas

Cytat: Smolensk w Listopad 24, 2012, 01:19:40 PM

A ty w ogóle anime oglądasz?  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Kard

Cytat: gierojj w Listopad 24, 2012, 01:33:21 PM
zjazd factorow na forum widze. aralion napisz im ze maja kiepskie pvp, totys zripostuje, a dyma polubi. a jak sie wywiaze flejm war to sanqhiue zejdzie z miotły i odejdzie od kotła zeby tu posprzatac.
głodny troll = zły troll
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Smolensk

Cytat: Arimas w Listopad 24, 2012, 01:35:03 PM
Cytat: Smolensk w Listopad 24, 2012, 01:19:40 PM

A ty w ogóle anime oglądasz?  :D

12 lat temu oglądałem evana.

Arimas

Arimas

Arimas

Cytat: asdf1movie w Listopad 25, 2012, 11:18:04 AM

Przynajmniej dał byś coś oryginalnego bo to już widziałem chyba ze sto razy  :bump:

Idę o zakład, że zaraz wpadnie gieroj czy jak mu tam i zabłyśnie jakimś wierszykiem  :D

xRelapse