Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

zaraz wyskoczy Ci jakiś fan chińskich bajek i zacznie pisać że są również tytuły dla dorosłych.

Arimas

nie grałem w D&D  :(

Shen: bible black ahahahahah xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shanique

Shen

Fenris

Cytat: likas w Listopad 24, 2012, 12:45:52 PM
Fenris nawet nie wiem za bardzo skąd się urwałeś :>, pewnie, że najlepiej nukerem to stać w miejscu i nawalać w tanka (najlepiej, jak ma jeszcze reflecta, knight frenzy i w zapasie ud  :?), ale dostarczyłem Ci chyba za dużo radochy, że aż musiałeś na polaczkowie z tym wylądować - i to po 2 dniach od "epickiego" pvp feoh vs tank. W trosce o Twoje serduszko, następnym razem spalę bsoe, [Strasburger] nie chcę być w koncu heartbreakerem  :o[/Strasburger]

Wyjaśnij mi tylko - jeśli możesz, czy na wszystkich subach masz 99 i sigel knighta :)? Jakoś nie napisałeś, że kiedy pół party na Ciebie JEDNEGO biednego tanka poszło, to spotkaliśmy się na fotdzie na Hellmanie, gdzie wcześniej miałeś wyrównane "pvp" z osobą na ~60 lvlu, ale to w końcu te detale przecież...

biedactwo ...
zapomnialeś napisać że najpierw byłem tam na daggerze
pozniej wpadła egzekutorka z gwardią więc zmieniłem się na tanka ... a później "mighty" likas musiał party złożyć na jednego tanka ...
poza tym jutro GD włazi więc aż miło będzie 30 warów mieć :D

Arimas

Cytat: Shanique w Listopad 25, 2012, 12:56:19 PM
Arimas co lubisz w kucykach? oO
Dunno, humor, voice acting, memy, fluttershy ;P

Nie wiem czemu ludzie tak rageują na to akurat a adventure time które jest zryte nie mniej niż south-park jest ok ;d
DOUBLE STANDARS EVERYWHERE :D

shen: wat

INCOMING SHITSTORM IN 1..2..3..

gierojj

amiras najblizej kobiety to ty chyba bedziesz jak zwalisz pamieciowe z sanhique w roli glownej.

Arimas

Tylko jedna linijka? wychodzisz z wprawy  :oops:

Shanique

też liczyłam na coś bardziej rozbudowanego... Zawiodłeś mnie gojrei :<

Dyma

Ktoś sie dobrze orientuje w łączności bezprzewodowej chodzi mi głównie o WiFi i  o stronę techniczną, programistyczną.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

asdf1movie

Cytat: Arimas w Listopad 25, 2012, 03:15:43 PM
Tylko jedna linijka? wychodzisz z wprawy  :oops:
nie liczy sie ilosc ale jakosc
HAHAUHEUHAEUHE gieroj ty łobuzie,  ale mu pojechałes !

surda

Cytat: Dyma w Listopad 25, 2012, 05:48:06 PM
Ktoś sie dobrze orientuje w łączności bezprzewodowej chodzi mi głównie o WiFi i  o stronę techniczną, programistyczną.
napisz na PM co ci trzeba może pomogę.

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

misiek440

jak to jest jak ktoś nie odpowie na wara to też traci 5k crp czy tylko jak przerwie? jak działa ten nowy system, bo to chyba jakieś z du.... jest :?

Shanique

Cytat: misiek440 w Listopad 26, 2012, 05:01:01 PM
jak to jest jak ktoś nie odpowie na wara to też traci 5k crp czy tylko jak przerwie? jak działa ten nowy system, bo to chyba jakieś z du.... jest :?

polecam przeczytać http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,51384.0.html ktoś tam to ładnie napisał :P

5k CRP tracisz kiedy wypowiesz komuś wojnę, a potem ją wycofasz.

Redbox

Gdzie uczyc sie transfromacji? Takich stalych? Ivory 1 pietro nie dziala

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Shanique

Cytat: Redbox w Listopad 26, 2012, 06:12:09 PM
a masz zrobionego Questa?

Arimas

Cytat: Rickert w Listopad 26, 2012, 06:25:26 PM
Cytat: xRelapse w Listopad 25, 2012, 11:44:39 AM

JEZDEM TYPOWYM POLACZGIEM! :D
accurate =)
Znam sporo ludzi którzy oglądają anime i anie jednego który mieszka w piwnicy i przebiera się za elfa ;d

Chyba, że rickert chce nam coś wyznać ;D

Redbox

Cytat: Shanique w Listopad 26, 2012, 06:36:23 PM
Cytat: Redbox w Listopad 26, 2012, 06:12:09 PM
a masz zrobionego Questa?
jaki q

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

roli

More than eyes can see w hardin academy 50+ czy tam 55+

#edit dobra trochę inaczej się nazywa, ale
http://l2.eogamer.com/wiki/More_Than_Meets_the_Eye

Draghar

Gz BS pierwszego Antka na serwie.

I zanim popadniecie w samozachwyt -> pamiętajcie że HI cisnęło Was przez ostatni rok ;) I jak to bywa w tego typu klanach dramy były, są i będą. Tak, tak Was też to kiedyś czeka ;)

A teraz gn i do zobaczenia pod Valdkiem.

lempartus

dziekuje i do zobaczenia pod  Valdkiem
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

gierojj

prawie rok zajelo lermapturosowi wygrywanie serwera.

z tego miejsca chcialbym mu serdecznie pogratulowac, otoz z dniem dzisiejszym przestal byc 40letnim nieudacznikiem z kredytem na najblizszych 50 lat, stal sie faktorem przez duze f. od dzis kazdego ranka gdy wstaje i spieszy do pracy, bedzie mogl pomiedzy jedna kromka z pasztetem, a lykiem gorzkiej herbaty spojrzec w lustro bez wstydu.

pierwszy raz w zyciu cos mu sie udalo. ozenil sie z rozsadku, w koncu zrozumial ze latami odkladana utrata dziewictwa to nie wynik poszukiwania tej jedynej, lecz po prostu skutek bycia zyciowym lamuskiem. zona mu sie nie udala, ot troche ponizej przecietnej, ale przez lata zdolala sobie wmowic ze to wlasnie taka kobieta, z ubytkami, jest wzorem piekna. dzieci tez mu nie wyszly, na jego nieszczescie syn upodobnil sie do niego i w szkole tez kazdy bije go z otwartej, corka zas "piekno" odziedziczyla po matce - lermpatus przestal miec nadzieje, ze dochowa sie wnukow.

praca tez mu nie wyszla - szef go nie szanuje, przez 20 lat w tej samej firmie nawet nie awansowal, zarabia tyle co byle stazysta, ledwo starczy na kurczaka, zeby co druga niedziele zona mogla rosol ugotowac.

lermpatus przez lata czul sie gorszy, nie mogl sobie pozwolic na wakacje, samochod, zakupy w innym miejscu niz biedronka. lineage2 dalo mu swiatlo, w koncu mial szanse udowodnic wszystkim, ze nie jest takim zyciowym przegrancem za jakiego odbiera go otoczenie. zwyciestwo jednak nie przyszlo latwo, okupil je wieloma godzinami gry i wieloma bolami dupy, gdy przeciwnicy bili go i osmieszali, a dzikpl nie ogarnial klikania tokenow. lermpatus jednak byl cierpliwy, gdy inny odchodzili, on czekal. czekal cierpliwie, az odejda wszyscy, co do jednego. wtedy wlaczyl sie do gry, to byl jego czas, jego 5 minut.

27 listopad, roku panskiego 2012. ten dzien na zawsze zapadl w pamiec lermpatusa. a swiat? teraz juz moze sie konczyc.

10% za wyjazdy osobiste
//Russe