Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Smolensk

Cytat: Draghar w Listopad 27, 2012, 12:18:32 AM
Gz BS pierwszego Antka na serwie.

I zanim popadniecie w samozachwyt -> pamiętajcie że HI cisnęło Was przez ostatni rok ;) I jak to bywa w tego typu klanach dramy były, są i będą. Tak, tak Was też to kiedyś czeka ;)

A teraz gn i do zobaczenia pod Valdkiem.

raczej pod valdkiem będzie nudno jeśli HI przyjdzie, skoro dochodzi już do tego że CP kardiego ucieka przed nami na clce PAPA SPROOTA. Z tego co wiem pmowali wczoraj Gavina czy nie chcemy z  nimi zrobić valdka, za pierwszego epica. Taki masz pro ally że nawet valdka nie może zrobić, a w jedno pvp HI traci 80 fragoów gdzie my tylko 4 :)

Graj tam sobie dalej z kardiaki, może dostaniesz dostęp do bazy i nareszcie RG będzie klanem, a nie mięsem, bo jeśli to co stało się z wami na kampanii pod Aden - 60 RG nie może zabić jednego pt ooc i robi przy tym pr, a największy sukces to zabicie Warwórki, przez 5 min pvp, to zastanawiam się, dlaczego w ogóle próbujesz flamować.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

jak ja lubię te posty typka, który nie wie jak ruskei grają, podczas gdy my się z nimi o początku serwera laliśmy i widzieliśmy jak grają:

Zanim zaczniesz pisać resztę, oto kilka materiałów dla lizodupów kardi4kiego i toplesi4ki - princesi4ki, która lachę najbardziej kardiemu obciąga, by dostać valdka : D

http://www.sendspace.com/file/v77q1u  (jak wrócę do domu może poumieszczam to w formie osobnym screenów, póki co wszystko w 1 paczce)

https://www.youtube.com/watch?v=FtEYd5dBqg0  - a tutaj str0nk pvp movie by HI : D

PS. Zaraz haterzy i obrońcy legit kardiego będą pisać, że to fake, photoshop itd   hue hue hue : p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Misf

https://forum.4game.com/showthread.php?t=13276

Draco's Hat

- Draco's Hat: STR/DEX/CON/MEN/INT/WIT Pendant

wiadomo cos ile ta czapka daje str/int/con itd ?

Shanique

Cytat: Draghar w Listopad 27, 2012, 12:18:32 AM
Gz BS pierwszego Antka na serwie.

I zanim popadniecie w samozachwyt -> pamiętajcie że HI cisnęło Was przez ostatni rok ;) I jak to bywa w tego typu klanach dramy były, są i będą. Tak, tak Was też to kiedyś czeka ;)

A teraz gn i do zobaczenia pod Valdkiem.

i pisze to koleś który przez ten rok był OB i był ciśnięty przez wszystkich, a teraz jest w RG i nic w tym temacie się nie zmieniło :O
n/c

btw... dzięki za gratulacje.

Shen

Alarion

Cytat: Shen w Listopad 27, 2012, 10:12:46 AM
Gratuluje bs wygrania serwera.

Dzieki placzku, a teraz idz popisac sobie w jaka inna gre bys sobie chetnie pogral, aby po max kilkunastu tyg wrocic do L2 : )

Cat Drama Maker

xRelapse

Michał zawiodłeś mnie, miałeś tyle czasu a pozwoliłeś jakimś paziom i nadwornym ssaczom poskromić pierwszego Antoniusza.

Mój wzorowy pogląd Etosu Rycerza wzorowanym na Tobie legł w gruzach.

Redbox

jak wlaczyc cos abym widzial hp enemy?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Draghar

LEGALNIE się nie da. Zapytaj rusków pewnie coś już wykombinowali w tym temacie :>

montezuma

Cytat: Redbox w Listopad 27, 2012, 03:50:08 PM

do pliku Option.ini dodaj

Cytat
bShowAll=True
bShowFriendly=True
bShowHostile=True

upewnij się także ze masz te opcje włączone w opcjach gry.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Redbox

Cytat: montezuma w Listopad 27, 2012, 04:12:28 PM
Cytat: Redbox w Listopad 27, 2012, 03:50:08 PM

do pliku Option.ini dodaj

Cytat
bShowAll=True
bShowFriendly=True
bShowHostile=True

upewnij się także ze masz te opcje włączone w opcjach gry.
nie dziala

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

gierojj

aralion i lermpatus wymyslili dkp system zeby dzielic epiki pomiedzy 10 osob hahaha hahaha

kamiil

Cytat: gierojj w Grudzień 01, 2012, 07:02:16 PM
aralion i lermpatus wymyslili dkp system zeby dzielic epiki pomiedzy 10 osob hahaha hahaha

to nic z 3 h monologiem alariona na vencie jak jest odpoiwdzialny za przyszłosc i  rozwój core  :shock: wtedy uswiadomilem sobie ze ma cos z głową  :(

Deric

Cytat: kamiil w Grudzień 01, 2012, 08:24:38 PM

to nic z 3 h monologiem alariona na vencie jak jest odpoiwdzialny za przyszłosc i  rozwój core  :shock: wtedy uswiadomilem sobie ze ma cos z głową  :(
alarion to alarion a z głową to wy chyba coś macie skoro od 2lat ten sam temat wałkujecie\

btw o 3w nocy wszystkie spoty zajęte 80-95 a serwer codziennie hvy (chociaż tu to pewnie sprawka zmniejszenia slotów czy coś)

Horken

Mnie się wydaje, że akurat więcej tych ludzi jest. W Aden jakby większe tłumy przy AH ostatnio.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Smolensk

Cytat: Horken w Grudzień 02, 2012, 03:31:48 PM
Mnie się wydaje, że akurat więcej tych ludzi jest. W Aden jakby większe tłumy przy AH ostatnio.

Glory days i event zrobiły swoje
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Dyma

Pamięta ktoś jakąś starszą grę(tak przedział max 10lat) wyścigową?,Najlepiej jakiś samolot/helikopter, ale samochody też mogą być.
Gra ma być w zasadzie prosta czyli strzałki do ruchu + ewentualnie kilka klawiszy, głównie mi chodzi, żeby nie miała jakiś zabezpieczeń przed ingerowaniem w działającą aplikację.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Sniffer

Cytat: Deric w Grudzień 01, 2012, 08:29:53 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 01, 2012, 08:24:38 PM

alarion to alarion a z głową to wy chyba coś macie skoro od 2lat ten sam temat wałkujecie\

btw o 3w nocy wszystkie spoty zajęte 80-95 a serwer codziennie hvy (chociaż tu to pewnie sprawka zmniejszenia slotów czy coś)

PI, Swamp, Harnak, Soa, Fairy, Shuttgard robak, garden cos jeszcze :D??

Pelne lokacje = powod do dumy;d

Misf

Cytat: Dyma w Grudzień 02, 2012, 10:08:33 PM
Pamięta ktoś jakąś starszą grę(tak przedział max 10lat) wyścigową?,Najlepiej jakiś samolot/helikopter, ale samochody też mogą być.
Gra ma być w zasadzie prosta czyli strzałki do ruchu + ewentualnie kilka klawiszy, głównie mi chodzi, żeby nie miała jakiś zabezpieczeń przed ingerowaniem w działającą aplikację.

Need For Speed: Hot Pursuit moze

Alarion

Bardzo fajna opcja ze status warem w glory days, o to rezultat punktowy HB vs Iron Lol ally z Kardi4kim cheaterem. :

Widocznie jego GM, Head GM, mało mu pomógł, a jak się nie świeci ruskie pt to i tak szybko coś się składa mimo Z rangera QQ

GF wszystkim na siege i szkoda, że OB obrało side cheaterów (((

Cat Drama Maker

Sniffer

fajne rozwiązanie zawsze było mi go brak

Draghar

Cytat: Alarion w Grudzień 02, 2012, 11:25:09 PM
GF wszystkim na siege i szkoda, że OB obrało side cheaterów (((

Przestań Alarionek -_-'ć głupoty. Gdyby nie beznadziejna polityka Lempartusa polegająca na wojnie z całym serwerem i wspieraniu lol klanów typu Enclava albo Huntersi (confirmed w samych BSach więc nie opowiadaj bajeczek że z palca wyssane), duża część klanów miałaby o Was całkiem inną opinię.

Może OB miało patrzeć jak z jeden strony jest bita przez BS, z drugiej przez OOC? ;)

Zresztą poniższy post mówi wszystko:

Cytat: Itherus w Listopad 08, 2012, 11:41:53 AM
Super gz fajnego ally :) flame nie bedzie bo lepszej decyzji podjac nie mogliscie, chyba popchnęliśmy was do opowiedzenia sie po którejś ze stron OPS...  :o

I please skończ ze śmiesznym brainwashingiem skierowanym w likasa i shiniego o opuszczenie przez OB i RG ally i dołączenie do BSów. Powodujesz więcej funu na clan/ally chat niż może Ci się wydawać ;)

gierojj

gosc co kupil postac, bo sam nie byl w stanie przekroczyc 85 levelu, nie powinien sie w ogole wypowiadac publicznie. dolozyc do tego reprezentowanie klanu oldboyz, z ktorego wyje caly serwer to juz tylko gwozdz do trumny.

likas

Glaeran Ty nygusie! Skoro jesteś z ebaja to nie pisz do mnie nigdy więcej!

Draghar