Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deric

Cytat: Redbox w Grudzień 07, 2012, 07:49:13 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 07, 2012, 05:14:11 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Grudzień 07, 2012, 04:26:20 PM
Sup chlopaki? Rok wam stuka na serwerku a mnie innova i polskie serwisy z grami zapraszaja do wspolpracy, pozdrawiam.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=73224

haha alarion grasz rok i nikogo to nie obchodzi, a tazman gral 3 miesiace i robią z nim wywiady  :D

caly internet widzi jak pojechalem tytusa i defro hahaha hahaha hahaha
kamil na tym skrinie to widac 11 HI przeciwko 5 HB :D co to znaczy u Alariona nie musze mówic
jeszcze immortale na r95 trolololo... a tak btw to lepszych screenów nie mieliście żeby jakoś grę pokazać a nie posadzkę orbisu?

Fatality

Cytat: Deric w Grudzień 07, 2012, 07:53:56 PM
Cytat: Redbox w Grudzień 07, 2012, 07:49:13 PM
Sup chlopaki? Rok wam stuka na serwerku a mnie innova i polskie serwisy z grami zapraszaja do wspolpracy, pozdrawiam.

haha alarion grasz rok i nikogo to nie obchodzi, a tazman gral 3 miesiace i robią z nim wywiady  :D

kamil na tym skrinie to widac 11 HI przeciwko 5 HB :D co to znaczy u Alariona nie musze mówic
jeszcze immortale na r95 trolololo... a tak btw to lepszych screenów nie mieliście żeby jakoś grę pokazać a nie posadzkę orbisu?

Dokładnie, strasznie badziewne te obrazki, zamiast zapodać jakieś ładne widoki z mroczną elfką na czele w full  shaderach, to pokazali alt+p na antku ;D gratz!

gierojj

aralion zakazal calemu klanowi wypowiadac sie na forum pod grozba utraty punktow dkp, a sam zamknal sie z totysem i dyma probujac ustalic co poszlo nie tak ze nikt nie docenil jego wysilkow przez rok gry na core hahaha

Deric

Cytat: gierojj w Grudzień 07, 2012, 11:41:52 PM
aralion zakazal calemu klanowi wypowiadac sie na forum pod grozba utraty punktow dkp, a sam zamknal sie z totysem i dyma probujac ustalic co poszlo nie tak ze nikt nie docenil jego wysilkow przez rok gry na core hahaha
chyba zostałeś  adoratorem alariona nr 1 skoro piszesz o nim w każdym poście

gierojj

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Alarion

Co tam kamilku, fail na rpg i już się tutaj znó przeniosłeś trolować? znudziło się driverowanie 1000 postaci? : (

Słyszałem, że na polaczkowy serwer się wybierasz, mówisz, że już hero podzieliliście? Może kardi4ki i jego toplesi4ki - princesi4ki wpadną do was z software i wam trochę pomogą, jakieś boty w mosie wam ustawią? : )

odnośnie miernej prowokacji tazia, który miał nabijać na rpg ze swoim all stars CP  (tylko coś nie wyszło... ((((    ) to tyle w tym temacie:
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,48454.0.html  (+ to co pisał Redbox)

właśnie zobaczyłem, że linki wygasły, ale komentarze są i w wolnej chwili zuploaduję movie jeszcze raz, albo poproszę Deliosa o Youtube upload.

także taziu, kamilek i spółka, try again   :oops:

ninja edit: linki jednak do Youtube dalszych postach są
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

WiLdEcaRd

Będę z wami szczery ale wydaje mi się ze w momencie powstania servera PL, Core = dead server
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Shanique

Core będzie dead od momentu jak pozwolą transferować postacie z Core na PL... póki co będzie się trzymał.

Dyma

Cytat: WiLdEcaRd w Grudzień 08, 2012, 10:01:52 AM
Będę z wami szczery ale wydaje mi się ze w momencie powstania servera PL, Core = dead server

Przecież Core jest martwy od x czasu jak największe gwiazdy go opuściły...
A co do PL serwera to według mnie to może być jeden z większych failów w historii.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

WiLdEcaRd

Nie no co ty Dyma, Polacy po raz pierwszy doczekali sie własnego serwera i na dodatek w pełni tłumaczonego na PL,pierwszy raz w historii Lineage 2,tu zadziała nasz Polski patriotyzm,ułańska fantazji oraz psychologia tłumu.Ja stawiam na duży sukces własnie z tych powodów.
Tak czy siak nie wyobrażam sobie gry na innym serwerze .

blacktyger

Wciąż przeszkodą dla 80% pl community będzie kronika. Poza tym wiele ludzi zleci się na start i quitnie po max miesiącu, pamiętam mobilizacje na Core w Oldboysach, na starcie 250+ ppl po pierwszym siege ~60.

Co nie zmienia faktu, że również uważam to za jedno z ważniejszych wydarzeń dla polskiej społeczności l2 i pewnie będzie się działo : ).
Innova Core [EU]: Sigiel Knight - TommyVercetti - Off

!ArO

Cytat: Shanique w Grudzień 08, 2012, 10:12:57 AM
Core będzie dead od momentu jak pozwolą transferować postacie z Core na PL... póki co będzie się trzymał.
Nierealne core jest serverem eu, a to ma być pl to tak jakby też pozwolili transfer na lancera robić.  Samym Polakom też nie mogą pozwolić bo byłaby to chyba dyskryminacja innych. z resztą różnica między servera wiekowa też jest więc najprędzej i tak to mogłoby mieć miejsce przynajmniej za rok od startu servera/ów pl.

kamiil

przechodzac z rpg na server pełny polakow jak wrocenie do zerowki :D muchooo fun

CytatCo tam kamilku, fail na rpg i już się tutaj znó przeniosłeś trolować? znudziło się driverowanie 1000 postaci? : (

nadal jestem w top 100 expa wiec trzymam poziom :)

Dyma

Cytat: WiLdEcaRd w Grudzień 08, 2012, 10:22:35 AM
Nie no co ty Dyma, Polacy po raz pierwszy doczekali sie własnego serwera i na dodatek w pełni tłumaczonego na PL,pierwszy raz w historii Lineage 2,tu zadziała nasz Polski patriotyzm,ułańska fantazji oraz psychologia tłumu.Ja stawiam na duży sukces własnie z tych powodów.
Tak czy siak nie wyobrażam sobie gry na innym serwerze .
Wiesz nie wątpię, że ludu będzie multum, w zależności kiedy ten serwer powstanie to może nawet sam się skuszę na niego, ale to zależy jeszcze od wielu innych czynników. W każdym razie według mnei będzie to wyglądało tak, że zleci się masa gimbusów, ludzi z tibii itp, solo graczy i potem część osób co przyciśnie to quitnei po 2tyg, a Ci co mniej grają pewnie po miesiącu bo przerażą się skillem i poziomem reprezentowanym przez pl comm. Przecież w takim Aden to nie będzie nic oprócz bluzgów na shoucie i tekstów "xxx to jebany scamer" itp
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Biz0n

Cytat: Dyma w Grudzień 08, 2012, 12:01:23 PM

Przecież w takim Aden to nie będzie nic oprócz bluzgów na shoucie i tekstów "xxx to -_-' scamer" itp

No i to właśnie będzie urok tego servera, tylko pomyśl ile fajnego dowiesz się na temat swoich rodziców po wygranym pvp :D
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

kamiil

Cytat: Biz0n w Grudzień 08, 2012, 12:09:45 PM
Cytat: Dyma w Grudzień 08, 2012, 12:01:23 PM

Przecież w takim Aden to nie będzie nic oprócz bluzgów na shoucie i tekstów "xxx to -_-' scamer" itp

No i to właśnie będzie urok tego servera, tylko pomyśl ile fajnego dowiesz się na temat swoich rodziców po wygranym pvp :D

dokladnie :) albo banda alarionow zmieniajacych klany co tydzien bo nie dostali hero  ;)

WiLdEcaRd

Tyle w was negatywizmu ze szok,tak zgadza sie polaczków wszędzie pełno,ale i znakomitych graczy również co więcej mamy kilka jak nie kilkanaście świetnych CP które całkiem dobrze radziły /radzą sobie na arenie międzynarodowej. Ja apeluje do was wszystkich mniej obrzucania sie błotem a więcej pozytywizmu. Trzeba zrobić to co ruskie zrobiły z core, odciąć wszystkich obcokrajowców od koryta top spotów i Hero statusu,to wydaje sie celem jak najbardziej do osiągnięcia ponad miernymi podziałami.To bedzie nasz Serwer a nie jakie core pierdoły czy BT z GW2,poprzestawiać sobie we łbach ze o swoje się dba.

Dyma

a tak w ogóle to rpg już nie jest modny? bo jeszcze tydz temu to było, że "na rpg na barakielu więcej ludzi niż na całym core", a teraz widzę już jest zajawka na nowy serwer. Nie za szybko to?
Update:

WiLdEcaRd

A jak ma nie być ,to prawie tak jak pierwszego Macdonalda w Wawie postawili

Biz0n

nie widziałem, żeby ktoś z rpg pisał tu, że wybiera się na ten nowy server
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

kamiil

Cytat: Biz0n w Grudzień 08, 2012, 03:10:30 PM
nie widziałem, żeby ktoś z rpg pisał tu, że wybiera się na ten nowy server
serwer wstanie pwenie na ferie zeby jak najwiecej na PA zbic wiec jeszcze kupa czasu

gierojj

Cytat: Alarion w Grudzień 08, 2012, 08:20:35 AM

Co tam kamilku, fail na rpg i już się tutaj znó przeniosłeś trolować? znudziło się driverowanie 1000 postaci? : (

Słyszałem, że na polaczkowy serwer się wybierasz, mówisz, że już hero podzieliliście? Może kardi4ki i jego toplesi4ki - princesi4ki wpadną do was z software i wam trochę pomogą, jakieś boty w mosie wam ustawią? : )

odnośnie miernej prowokacji tazia, który miał nabijać na rpg ze swoim all stars CP  (tylko coś nie wyszło... ((((    ) to tyle w tym temacie:
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,48454.0.html  (+ to co pisał Redbox)

właśnie zobaczyłem, że linki wygasły, ale komentarze są i w wolnej chwili zuploaduję movie jeszcze raz, albo poproszę Deliosa o Youtube upload.

także taziu, kamilek i spółka, try again   :oops:

ninja edit: linki jednak do Youtube dalszych postach są
epicki bol dupy, gdy twoje roczne wysilki zostaly olane sikiem prostym i tak wszyscy znaja tazmana a nie ciebie hahaha moze nastukaj matce krzeslem ze ci internet wylaczyla na siegu to tez gdzies o tobie napisza

kamiil

gdy po roku dochapali sie do top to inoova otweira polski serwer  hahaha ktory juz zapowiada sie epicko bo na nim bede   8)

surda

Cytat: kamiil w Grudzień 08, 2012, 03:44:03 PM
gdy po roku dochapali sie do top to inoova otweira polski serwer  hahaha ktory juz zapowiada sie epicko bo na nim bede   8)
PolaczekPL będzie grał na polaczkowym serwerze.

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]