Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mel

O, skoro juz mnie do tablicy wywolano. Nie bardzo kumam co niby nie tak robilem wbiegajac do crest roomu na hide? Powinienem to robic na /walk albo jakos inaczej, oswieccie mnie :o zauwazyl mnie ktos  czy nie zauwazyl tylko raz sfailowlem w ten sposob.
Gz zamku, dalismy ciala z kampania choc wciaz zastanawia mnie dlaczego drzwi byly rozwalone od poczatku. Gdybysmy nie zrobili faila na kampanii mysle ze biegalibyscie bez zamku lub w ostatniej chcwili probowali zajac cos innego, a transfer z ooc -> hi byl wlasnie po to zeby bronic sie z zamku a nie z zewnatrz - nie wypalil przez kampanie. Naprawde Alarion z calym szacunkiem jesli sie tego nie domysliles to sie starzejesz  :noob:
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Shen

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 17, 2012, 01:07:47 AM

Cytat: Alarion w Grudzień 17, 2012, 12:45:08 AM
żeby hero healer przegrał od nukera, to już trzeba być wybitnym ; p )
nom, kompletne zero z niego. szkoda tylko ze przez rok czasu patrzyles bezradnie jak sobie z hero biega hahaha

:D

Gz zamku, po malejące aktywności w Hi spodziewałem się tego.

Alarion

Cytat: Mel w Grudzień 17, 2012, 11:05:16 AM
O, skoro juz mnie do tablicy wywolano. Nie bardzo kumam co niby nie tak robilem wbiegajac do crest roomu na hide? Powinienem to robic na /walk albo jakos inaczej, oswieccie mnie :o zauwazyl mnie ktos  czy nie zauwazyl tylko raz sfailowlem w ten sposob.
Gz zamku, dalismy ciala z kampania choc wciaz zastanawia mnie dlaczego drzwi byly rozwalone od poczatku. Gdybysmy nie zrobili faila na kampanii mysle ze biegalibyscie bez zamku lub w ostatniej chcwili probowali zajac cos innego, a transfer z ooc -> hi byl wlasnie po to zeby bronic sie z zamku a nie z zewnatrz - nie wypalil przez kampanie. Naprawde Alarion z calym szacunkiem jesli sie tego nie domysliles to sie starzejesz  :noob:

1) lepiej biegac z party / klanem niz partyzantka. Gdybys biegl w tlumie, pewnie bym cie nie wychwycil, ze wchodzis w hide
2) kampania nie dosyc, ze zaczela sie z opznieniem 3-4 minutotwym, to ktos po waszej stronie otworzyl drzwi. Na kampani da sie to robic, w tren sposob kilka miesiecy temu fajnie rune bronilismy na kampani:
Na komende Nemesys otwieral wrota i po 3-4 sekundach je zamykal. Cholota z ironLol wbiegala czesciowo, a reszta stala za zamknieta brama. U was po prostru ktos je otworzyl i nie zamknal, wiec gz dla tego pana/pani : D

3) lepiej by wam bylo byc calym klanem w ooc lub hi. Zawsze byscie mieli 1 friendly fire mniej, a tak proporcje wyszly mniej wiecej 50% - 50%.

Btw szutgard przeszlo na dark bo chlopaki maja "ballz" czy pozbywacie sie zamku w niedziele i znow sie w aden widzimy? : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Draghar

Cytat: Alarion w Grudzień 17, 2012, 01:00:31 PM
2) kampania nie dosyc, ze zaczela sie z opznieniem 3-4 minutotwym, to ktos po waszej stronie otworzyl drzwi. Na kampani da sie to robic, w tren sposob kilka miesiecy temu fajnie rune bronilismy na kampani:
Na komende Nemesys otwieral wrota i po 3-4 sekundach je zamykal. Cholota z ironLol wbiegala czesciowo, a reszta stala za zamknieta brama. U was po prostru ktos je otworzyl i nie zamknal, wiec gz dla tego pana/pani : D

Not rly. Połówki drzwi które rozwaliliście na kampanii (bodajże lewe drzwi w każdej bramie) zeszłotygodniowej po prostu się NIE ZRESPIŁY. Szybki PM do GMa przyniósł odpowiedź w stylu: "Drzwi pojawią się PRZED SIEGEM.". Nie bez powodu byliście w 40 sekund w throne roomie :|

Fenris

draghar ... to giran wam sie znudziło .. wiec gdzie teraz zrbobicie swoja "baze" :D

pokit

Cytat: Fenris w Grudzień 17, 2012, 02:11:33 PM
draghar ... to giran wam sie znudziło .. wiec gdzie teraz zrbobicie swoja "baze" :D

slyszalem cos o namiotach na polu przed giran

AtosPortosiAmiras

pokit i fernis wychodza z nory tylko jak im aralion pozwoli hahaha

zrobcie na tym forum funkcje lubie to, zeby im bylo latwiej wyrazac swoje uwielbienie dla postow mistrza hahaha
Cytat: lempartus w Grudzień 17, 2012, 07:37:32 PM
Oczywiście i dzięki temu:
- mam najlepszych ludzi w klanie z całego serwera
- najwięcej hero
- zamek w aden
- zrobiliśmy 3/4 z dotychczasowych smokow
- i tylko chyba ja wiem dlaczego bramy były otwarte a wy geniusze zastanawiajcie się dalej
Pomyśl jakbyście mieli -_-' gdybym nie był taki zły ...

dziękuje mojemu klanowi za wspaniała mobilizację i obecność na siegu - z aktywnych graczy zabrakło tylko 4/100 osób to chyba najlepiej obrazuje jakim klanem mam zaszczyt kierować.
Do przeciwników: dziękuję za wspaniała pełna determinacji zabawę i do zobaczenia w środę pod Antkiem

Mel

Cytat: Alarion w Grudzień 17, 2012, 01:00:31 PM
Cytat: Mel w Grudzień 17, 2012, 11:05:16 AM

1) lepiej biegac z party / klanem niz partyzantka. Gdybys biegl w tlumie, pewnie bym cie nie wychwycil, ze wchodzis w hide

3) lepiej by wam bylo byc calym klanem w ooc lub hi. Zawsze byscie mieli 1 friendly fire mniej, a tak proporcje wyszly mniej wiecej 50% - 50%.

Btw szutgard przeszlo na dark bo chlopaki maja "ballz" czy pozbywacie sie zamku w niedziele i znow sie w aden widzimy? : )

1)Party bilo flage ktora nawet bez waszej obrony trzeba bylo trzaskac jakies 10 min w 4-5 pt (ale nie, flaga to zadna przewaga hahaha). Nie bieglem w tlumie a i tak 80% rushy dostalem sie gdzie chcialem
2)Kampania zawsze zaczyna sie kilka min po 18. A drzwi nie bylo od tygodnia.
3)Friendlyfire i tak by bylo, a nie moglismy zostawic schutt pustego
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Redbox

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 17, 2012, 02:28:38 PM

zrobcie na tym forum funkcje lubie to, zeby im bylo latwiej wyrazac swoje uwielbienie dla postow mistrza hahaha
widze ze nowa dostawa internetu z caritasu przyszła, no nic baw sie zakapiorku póki  możesz, zaraz tato przyjdzie i wspołna kąpiel z karpiami Cie czeka

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

AtosPortosiAmiras

najkrótszy kawał świata? derfo hero

hahaha hahaha hahaha
- najwięcej hero
- zamek w aden
- i tylko chyba ja wiem dlaczego bramy były otwarte a wy geniusze zastanawiajcie się dalej

dziękuje mojemu klanowi za wspaniała mobilizację i obecność na siegu - z aktywnych graczy zabrakło tylko 4/100 osób to chyba najlepiej obrazuje jakim klanem mam zaszczyt kierować.
Do przeciwników: dziękuję za wspaniała pełna determinacji zabawę i do zobaczenia w środę pod Antkiem

Horken

Imo gówno by to zmieniło jakby były drzwi.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Deric

to friendly fire usprawiedliwia 1godzine BS vs OOC HI HORDA RG?  :o
hahaha

Fenris

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 17, 2012, 02:28:38 PM

a mam wyjebane na araliona - chcesz kręcić sensacje rób to dalej ... noamda :D

Redbox

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 17, 2012, 02:42:31 PM

hahaha hahaha hahaha
najkrótszy kawał swiata gieroj ma dziewczyne hahaha

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Mel

Cytat: Redbox w Grudzień 17, 2012, 03:07:33 PM
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 17, 2012, 02:42:31 PM

hahaha hahaha hahaha
najkrótszy kawał swiata gieroj ma dziewczyne hahaha

Ten 1 jest krótszy. I zabawniejszy :D
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Draghar

Ja mam baze w Goddard, a zapasową w Rune :>. Try again.

Cytat: Horken w Grudzień 17, 2012, 02:49:48 PM
Imo -_-' by to zmieniło jakby były drzwi.

Cóż. Może byśmy zyskali 20 minut, może byśmy utrzymali, może i tak Aden poszło w ręce NPC. Na pewno nam z perspektywy obrońców byłoby łatwiej.

Deric

Cytat: Draghar w Grudzień 17, 2012, 04:10:17 PM

Cóż. Może byśmy zyskali 20 minut, może byśmy utrzymali, może i tak Aden poszło w ręce NPC. Na pewno nam z perspektywy obrońców byłoby łatwiej.
moar excuse !!!

Fenris

Cytat: Draghar w Grudzień 17, 2012, 04:10:17 PM

chcesz przez to powiedziec ze ejstes w redguard teraz ?
ahaaa czaje byłeś za SŁABY na OldBoysów ... kurde jaki żal :D

Vogar

Mam problem. Chce wejść na serwer, gdy wchodze na strone i w miejscu gdzie powinno pisac "Play" jest pusto... jest tylko czarne pole. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego?

bula

adblock? albo nie zupdatowana java/flash player?

AtosPortosiAmiras

Cytat: Vogar w Grudzień 17, 2012, 04:50:13 PM
Mam problem. Chce wejść na serwer, gdy wchodze na strone i w miejscu gdzie powinno pisac "Play" jest pusto... jest tylko czarne pole. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć dlaczego?
twoj aniol stroz nad toba czuwa.
- najwięcej hero
- zamek w aden

Vogar

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 17, 2012, 05:18:39 PM
Cytat: Vogar w Grudzień 17, 2012, 04:50:13 PM
twoj aniol stroz nad toba czuwa.

xD. Niestety już się przestał mną interesowac i wszystko działa.
Dzięki za pomoc. Zresetowałem komputer.

misiek440

kurde ale mi was żal bsi, po prostu ruscy was wyhu,.., bo aby nie przegrać zamku oddali go quitująć i przez to nigdy nie będziecie mogli powiedzieć że byliście silniejsi od nich. Piękne zagranie taktyczne z ich strony :P

Deric

Cytat: misiek440 w Grudzień 17, 2012, 05:48:42 PM
kurde ale mi was żal bsi, po prostu ruscy was wyhu,.., bo aby nie przegrać zamku oddali go qutująć i przez to nigdy nie będziecie mogli powiedzieć że byliście silniejsi od nich. Piękne zagranie taktyczne z ich strony :P
wyhu... to was skoro "zamek wam się znudził"
btw miałem jednak nadzieję  że grave zostanie nowym cl'em HI.... by zabrał tytuł najgorszego cl'a lempowi  :D