Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Draghar

BS graty Valdka.

Och w8... Nawet 1 sztuki od Was nie było :|. 1 sided servidur again...

kamiil

Cytat: Draghar w Styczeń 24, 2013, 12:39:33 AM
BS graty Valdka.

alarion walna focha za zamek

Shen

Jak sie ma nieudolnego lidera ktory nie potrafi rekrutowac do klanu czy ally to tak sie konczy. Wczesniej mogli zwalac na programy, teraz sie cos cicho na polaczkowie zrobilo, screenow i frapsow tez cos juz nie widac.

Redbox

BS graty Valdka.

gz Redgurad Valdka, oh w8... ooc ma go :<

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Horken

Galerian tam pewnie powąchał dropa ale euforia zwycięstwa się udziela widzę :D
z uwagi na forum community kąśliwa uwaga to dobry post :)
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

kamiil

Cytat: Alarion w Styczeń 23, 2013, 07:46:24 PM
pokaż mi gdzie płaczę bajkopisarzu : )

tutaj
Cytatprotip 1) : you have already 250+ with whole your ally, didnt think about 400 ppl maybe? I think would be even more fun : >

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Kard

Cytat: kamiil w Styczeń 24, 2013, 01:13:06 AM

tutaj
Cytatprotip 1) : you have already 250+ with whole your ally, didnt think about 400 ppl maybe? I think would be even more fun : >
Czy ty z Alarionem tych miłosnych wyznań nie możecie sobie na pw wymieniać, przecież to już obrzydliwe się robi.
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Alarion

tutaj

ty widzę potrafisz tylko wyjęte z całego kontekstu jak QQshen albo QQuentimek kamilciu : <

to może następnym razem cytuj całość wypowiedzi:

Cytat: Alarion;105826says someone whose clan leader leader shouting on HV via Sexydream "OOC recruit more CPs"  : D

Well yes, have fun atm no pvp for you

protip 1) : you have already 250+ with whole your ally, didnt think about 400 ppl maybe? I think would be even more fun : >

Before some retards will answer: "go cry more"  :  I do not cry i will not emo quit like some ppl who started to loosing i dont care : D

także trochę fail kamilku : (

BS graty Valdka.

nudyyyyyyyyyyyyyyyy   :oops:

Wiesz co, ta logika mnei rozbraja na łopatki:

1) Rekrutujecie zerg, wygraliście, ok gf wasza sprawa
2) płaczecie, że 1 side serwer
3) rekrutujecie nadal więcej

Tak jak pisałem na forum 4 game, nie zamierzam tu pisać niczego innego. Liczby wygrały, gratki dla was, bawcie się dobrze, gdzie na 1 nasze CP będzie przypadać 3-4 waszych, tylko nie wal glarean takich idotyzmów jak przed chwilą ty lub doomcio. : D

Cytat: Shen w Styczeń 24, 2013, 12:47:31 AM
Jak sie ma nieudolnego lidera ktory nie potrafi rekrutowac do klanu czy ally to tak sie konczy. Wczesniej mogli zwalac na programy, teraz sie cos cicho na polaczkowie zrobilo, screenow i frapsow tez cos juz nie widac.

pisze kto? Random co płacze na forum, zmieniając serwer co 2-3 miesiące, wracając do l2 już chyba 5 razy, do tej pory bojący podać się nicka, zapewne ciuchutko jak myszka grający w OB (nie mam nic do OB, tylko do takich szczekaczy jak qqshen ; p )?

Fraps soon, bo ostatnie 2 miesiące średnio czas miałem.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Smolensk

Cytat: Alarion w Styczeń 24, 2013, 09:50:19 AM

tutaj

ty widzę potrafisz tylko wyjęte z całego kontekstu jak QQshen albo QQuentimek kamilciu : <

to może następnym razem cytuj całość wypowiedzi:

Cytat: Alarion;105826says someone whose clan leader leader shouting on HV via Sexydream "OOC recruit more CPs"  : D

Well yes, have fun atm no pvp for you

protip 1) : you have already 250+ with whole your ally, didnt think about 400 ppl maybe? I think would be even more fun : >

Before some retards will answer: "go cry more"  :  I do not cry i will not emo quit like some ppl who started to loosing i dont care : D

także trochę fail kamilku : (

BS graty Valdka.

nudyyyyyyyyyyyyyyyy   :oops:

Wiesz co, ta logika mnei rozbraja na łopatki:

1) Rekrutujecie zerg, wygraliście, ok gf wasza sprawa
2) płaczecie, że 1 side serwer
3) rekrutujecie nadal więcej

Tak jak pisałem na forum 4 game, nie zamierzam tu pisać niczego innego. Liczby wygrały, gratki dla was, bawcie się dobrze, gdzie na 1 nasze CP będzie przypadać 3-4 waszych, tylko nie wal glarean takich idotyzmów jak przed chwilą ty lub doomcio. : D

Cytat: Shen w Styczeń 24, 2013, 12:47:31 AM

pisze kto? Random co płacze na forum, zmieniając serwer co 2-3 miesiące, wracając do l2 już chyba 5 razy, do tej pory bojący podać się nicka, zapewne ciuchutko jak myszka grający w OB (nie mam nic do OB, tylko do takich szczekaczy jak qqshen ; p )?

Michał ryczysz aż miło patrzeć.

Alarion

Przecież gadaliśmy na PM, więc wiesz, że nie : )

poza tym jak HI nas zergowało i byliśmy w 4-5 CP to płakał ktoś? Mówi się trudno i gra się dalej : D

Cat Drama Maker

Mel

Fraps od amber cp? hahaha
Core - 9xMS hero
BlackAngels

Alarion

a czego szczeka jednoręki bandyta składający się na 2 hity? : D

Mel, bez obrazy, ale twoje cp jest naprawdę mocno poniżej średniej, a na forum zachowujesz się jak do niedawna Ego party na forum 4 game.

Tak, mój fraps, i z CP i w mieszanych składach klanowych (np. będzie akcja Ja, Defro, Szogal, Nickmgs, Sindeya(Chyba przed hero jeszcze), Blackbird (chyba przed hero też) i jakiś tank od nas, vs wasa śmietanka klanowa:

- KAsyra :  Umiem oly, a na daily pvp jestem jednym z gorszych tyrów ever
- RandomDigger : Mindeye + rhapso, 1 minute off, they are still allive? PR!
- Bugaimer: Biegam dużo, szczekam jak factor, jak dostaję w dupę to siedzę cichutko
Musa, DaFernandes i ktoś tam jeszcze

Sam zobaczysz jak to wyglądało

A i tak best z ostatnich kilku dni 7 vs 14 (nasze pt bez tanka i bez cloaków z healerem 98) Party Ydo i lorda gavina potrzebowało ponad 13 minut by nas ściągnąć, a ile fragó przy tym nawpadało to sam zobaczysz

+ kilka innych

mad? : )

Cat Drama Maker

netheril

alarion malo pociskow tu odbija i zaczyna juz dzialy polaczkowa odwiedac  :D myslicie ze "wpadnie tylko zobaczyc i ewentualnie casualowo pograc" (aka nolife + aspiracje na hero)?  hahaha
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Alarion

Cytat: netheril w Styczeń 24, 2013, 01:30:15 PM
alarion malo pociskow tu odbija i zaczyna juz dzialy polaczkowa odwiedac  :D myslicie ze "wpadnie tylko zobaczyc i ewentualnie casualowo pograc" (aka nolife + aspiracje na hero)?  hahaha

Wiem, że zaraz napiszesz, że tak samo było z lancerem, bla bla, ale

1) Nie wyobrażam sobie L2 po polsku z tymi diotycznymi tłumaczeniami (i brak możliwości ustawienia eng klienta O_o )
2) Większa banda metinowców niż gdziekolwiek indziej
3) tu nie braknie polskich graczy, którzy nie mają ochoty pchać się w tamto bagno

i jakimi aspiracjami na hero, wtf? O_o

Cat Drama Maker

netheril

Cytat: Alarion w Styczeń 24, 2013, 01:36:39 PM
Cytat: netheril w Styczeń 24, 2013, 01:30:15 PM

Wiem, że zaraz napiszesz, że tak samo było z lancerem, bla bla, ale

1) Nie wyobrażam sobie L2 po polsku z tymi diotycznymi tłumaczeniami (i brak możliwości ustawienia eng klienta O_o )
2) Większa banda metinowców niż gdziekolwiek indziej
3) tu nie braknie polskich graczy, którzy nie mają ochoty pchać się w tamto bagno

i jakimi aspiracjami na hero, wtf? O_o
1. tez mnie to boli
2. wiem, bedzie smiesznie jak beda zjadani
3. wiem i szanuje ich wybor dlatego sie tu nie wpierdalam

a co do hero to nie chce mi sie przeszukiwac poczatkowych stron tego dzialu ale wszyscy wiedza o co chodzi jak sie klociles z ruskimi o hero i wielka drame cisnales jak ci nie pozwolili a z poczatku twierdziles ze nie bedziecie tu grac i blablabla...
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Alarion

i możesz mi wierzyć, że pewnie byśmy jeszcze na Lancerze grali, gdyby się prawie wszyscy polacy  stamtąd nie wykruszyli, albo quit by się opóźnił.

Drama z ruskimi była też o inne (ważniejsze) aspekty, a jak się potem okazało na krótko po naszym wyjściu i kilku pvp z nimi jechali na programach aż huczało, a znasz moje nastawienie do tego od kiedy quitnąłem z tego bagna NCsh1tu. To, że kilku leszczy po kroju kamilka przyklaskuje i cieszy radośnie buźkę gdy ruskie cheatują, nie znaczy, że my mieliśmy coś takiego akceptować

Cat Drama Maker

asdf1movie

Finch, tank z kamaela. mowil przeciez juz kiedys jaką postacią gra.

Draghar

Cytat: Alarion w Styczeń 24, 2013, 12:55:57 PM
A i tak best z ostatnich kilku dni 7 vs 14 (nasze pt bez tanka i bez cloaków z healerem 98) Party Ydo i lorda gavina potrzebowało ponad 13 minut by nas ściągnąć, a ile fragó przy tym nawpadało to sam zobaczysz

Ja bym raczej stwierdził że to było 10 vs 14, które potem się jeszcze zmieniło na 14 vs 14 z tego co pamiętam :>

Alarion

ok, sam zobaczysz sobie na frapsie, nie zamierzam się kłócić z tobą : )

P.S.
Gadałem z Ydo, bardzo fajny i w porządku koleś, sam napisał, że strasznie ciulowo wyszło, że tyle czasu potrzebowaliscie na pokonanie nas" i nie pisał żadnych zmyślonych faktów ; p

Btw ten Ydo to wasz najlepszy healer w klanie i najlepszy na oly z waszego ally. Szkoda, że obydwaj zdajemy sobie sprawę, że jest granica, gdzie skill przestaje mieć znaczenie na tle 80-90kkk kupionych za $$. Trigger bije łeb na szyję Troya i bugaimera w kupionej adenie : D

@asdf
niby gdzie to pisał i kiedy?

Cat Drama Maker

Draghar

Cytat: Alarion w Styczeń 24, 2013, 02:02:51 PM
ok, sam zobaczysz sobie na frapsie, nie zamierzam się kłócić z tobą : )

Anyłej nudny healer PoV czy planujecie coś więcej?

Alarion

Jak nie dostaję od nikogo materiałów, to nic innego nei złożę. Równie dobrze, W00dy mógłby coś nakręcić, bo drugiego takiego feoha w ogarze na Core nie ma, bo nie dosyć, że prawie first target zawsze, to targetuje genialnie i nie wali smętów, że feoh ssie itd.

Btw fraps nie będzie długi, raptem ~~10-11 min i specjlanie skomponowany  pod muzykę, sam zobaczysz, o ile chcesz obejrzeć. I tak teraz dużo lepiej się ogląda frapsy, bo te komunikaty na czerwono lub niebiesko znacząco ułatwiają życie w ogarnianiu tego co się dzieje na ekranie i która ze stron lepiej wypadła w czasie pvp

Poza tym ja gram nukerem, tylko Bertonina ma 98 jeszcze i zmuszają mnie do healowania czasem QQ

Cat Drama Maker

Smolensk

LF FENRIS FRAPS.

A TAK ON NIE MA NASA PC

OK CZESC

btw sleeper mi mówił że fajny skill bar ma fenek :D  :oops:

Alarion

Cytat: Smolensk w Styczeń 24, 2013, 02:16:39 PM
LF FENRIS FRAPS.

A TAK ON NIE MA NASA PC

OK CZESC

btw sleeper mi mówił że fajny skill bar ma fenek :D  :oops:

Fenris na polaczkowie nic nie napisze (i dobrze ; p ) i nie wiem o co się czepiasz do jego gry na oly. Przy takim samym sprzęcie gra od ciebie dużo lepiej (akurat oly nie jest twoją mocną stroną). Oczywiście jak dostaniesz blessed antka od lorda gavina to pewnie zaczniesz wygrywać, ale wiesz dobrze, że gdy obydwaj macie tylko antka, to nie masz z nim szans, tak samo jak reszta tanków od was, z wyjątkiem może Jadena od czasu do czasu, który gra najlepiej na oly z waszego klanu/ally

Cat Drama Maker