Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

Cytat: slon w Luty 03, 2013, 12:14:42 AM
Cytat: kamiil w Luty 03, 2013, 12:11:19 AM
ehehehe ooc czekało na BS pod antkiem, a w tym czasie qra/alarion/tytus pisali o moim pve skillu  hahaha hahaha hahahau
O kur*a, ale jestes uposledzony, jesli nawet ktos z ooc side przedstawia sytuacje, a ty dalej jej nie rozumiesz

rozumiem  !!

lempartus- siema, ilu macie ludzi przy atharasie
doomcio- okolo 150
lempartus- ok, my 90 wiec siedzimy w miescie

driki

Cytat: kamiil w Luty 03, 2013, 12:23:39 AM
ehehehe ooc czekało na BS pod antkiem, a w tym czasie qra/alarion/tytus pisali o moim pve skillu  hahaha hahaha hahahau
O kur*a, ale jestes uposledzony, jesli nawet ktos z ooc side przedstawia sytuacje, a ty dalej jej nie rozumiesz

rozumiem  !!

doomcio- okolo 150
Hahahaha zaliczylem ROTFL-a;d

Redbox

rozumiem  !!

doomcio- okolo 150
ile macie- 193
aha to ok bo my 50~~
to nei sparta

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Arimas

Cytat: Draghar w Luty 02, 2013, 11:48:20 PM
Ale tak w ogóle to TERA miała być taka fajna i GW2 i D3 a ludzie i tak wracają i przychodzą do L2.
:oops: Tu się nadal w TERE gra  :oops:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shanique

rozumiem  !!

Defro- siema, ilu macie ludzi przy atharasie
doomcio- okolo 150
Defro- ok, my 90 wiec siedzimy w miescie

/fixed

*Lempartus już nie gra

Shen

Redbox

Cytat: Shen w Luty 03, 2013, 09:44:41 AM
Defro czy defro-redbox?
Defro to tylko do farmy, jak kamill u quemma

Shen

Cytat: Shanique w Luty 03, 2013, 08:55:50 AM

*Lempartus już nie gra
To dobrze dla was, moze zaczniecie wreszcie skutecznie rekrutowac i utrzymacie jakies ally dluzej niz tydzien.

Redbox

Cytat: Shen w Luty 03, 2013, 10:00:40 AM
Cytat: Shanique w Luty 03, 2013, 08:55:50 AM

*Lempartus już nie gra
To dobrze dla was, moze zaczniecie wreszcie skutecznie rekrutowac i utrzymacie jakies ally dluzej niz tydzien.
skutecznie rekrutowac mozna jezeli ludzie chca isc. Niestety  wola 1 side server/nachapac sie antkow

Shen

Teraz zupełnie serio, mam alta w klanie dwarfow, znajomych w kilku innych mniejszych i ludzie tam was po prostu nie lubia i sie cieszyli jak straciliscie aden. Wiec po czesci to niechec do was na ktora dlugo pracowaliscie.

Draghar

Cóż jedyną szansą na jakikolwiek 2gi sajd byłby Wasz merge z Enclavą + ally z TH i Errorami.. Ale coś mi podpowiada że z tych czy też innych powodów do czegoś takiego zbyt szybko nie dojdzie ;<

Małych klanów jest dość uboga ilość a nie sądzę żeby takie 7S czy PF (ofc no offense w stronę PFów bo się bardzo z chłopakami lubimy) wnioslo coś więcej do ally

Redbox

Cytat: Shen w Luty 03, 2013, 10:08:58 AM
Teraz zupełnie serio, mam alta w klanie dwarfow, znajomych w kilku innych mniejszych i ludzie tam was po prostu nie lubia i sie cieszyli jak straciliscie aden. Wiec po czesci to niechec do was na ktora dlugo pracowaliscie.
zawsze na serwie kogos nie lubia. Z asassinami na lancerze bylo to samo, z HB tutaj to samo, z BS to samo. Jedyne co wiem to predzej czy pozniej o ile OOC RG czy OB to nie "care pve" klany w koncu pojda po rozum do glowy i bedzie pvp. Chodzi mi o dramy i przejscia.
Nawet po polaczeniu z encalwa mamy nie wiecej jak 100 osob.

Quentim

Nie grałem długo na core i o tym co sie dzieje na serwerze mam pojecie tylko z tego forum, ale wydaje mi się że sytuacja jaka teraz jest na serwerze jest wynikiem polityki BS, i tłumaczenie się zergiem po przeciwnej stronie jest tak naprawdę strzałem w stopę. To właśnie polityka jest jednym z najciekawszych aspektów tej gry i chyba tylko w różowych snach alariona jest możliwa sytuacja ze mały klan pociśnie resztę serwera, albo reszta serwera przestanie byc obrażona za traktowanie jak scierwo i połączą siły.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Redbox

Cytat: Quentim w Luty 03, 2013, 10:59:47 AM
Nie grałem długo na core i o tym co sie dzieje na serwerze mam pojecie tylko z tego forum, ale wydaje mi się że sytuacja jaka teraz jest na serwerze jest wynikiem polityki BS, i tłumaczenie się zergiem po przeciwnej stronie jest tak naprawdę strzałem w stopę. To właśnie polityka jest jednym z najciekawszych aspektów tej gry i chyba tylko w różowych snach alariona jest możliwa sytuacja ze mały klan pociśnie resztę serwera, albo reszta serwera przestanie byc obrażona za traktowanie jak scierwo i połączą siły.
polityka była jaka była. Nie chcielismy dodawac do klanu party które nic nie wnosily poza iloscia. TEraz sa tego skutki.

Horken

Ja też BSów nie trawiłem i zapierałem się rękami i nogami swojego czasu ale okazało się całkiem ciekawie overall. Miłe zaskoczenie zmienić klan na taki w którym znacznie więcej się dzieje zwłaszcza, że nie było tak strasznie jak wszyscy opisywali ^^
Swoją drogą to nie wiem skąd te mniejsze klany mogą czuć niechęć - bo dostali wara? Lulz. Już prędzej z ludzkiej zawiści czytając hv :S
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Soneo

Cytat: Arimas w Luty 03, 2013, 06:51:36 AM
Ale tak w ogóle to TERA miała być taka fajna i GW2 i D3 a ludzie i tak wracają i przychodzą do L2.

Arimas ja gram XD
Skelth Lineage 2 CLASSIC EU

Soneo

Cytat: Redbox w Luty 03, 2013, 11:10:16 AM
Cytat: Quentim w Luty 03, 2013, 10:59:47 AM
polityka była jaka była. Nie chcielismy dodawac do klanu party które nic nie wnosily poza iloscia. TEraz sa tego skutki.
XD
Skelth Lineage 2 CLASSIC EU

setarcos

Cytat: Horken w Luty 03, 2013, 11:17:19 AM

Ja też BSów nie trawiłem i zapierałem się rękami i nogami swojego czasu ale okazało się całkiem ciekawie overall. Miłe zaskoczenie zmienić klan na taki w którym znacznie więcej się dzieje zwłaszcza, że nie było tak strasznie jak wszyscy opisywali ^^
Swoją drogą to nie wiem skąd te mniejsze klany mogą czuć niechęć - bo dostali wara? Lulz. Już prędzej z ludzkiej zawiści czytając hv :S
No niektóre klany były jakiś czas temu nastawione neutralnie a nawet aby pomagać BS, ale po tekstach w stylu:
,,Zabieramy wam zamek bo się go dobrze broni"
nastawienie się całkowicie zmieniło :)

Innym aspektem są niektóre osoby w BS (np. Fenris) które nie potrafią napisać GF po PVP a od razu zaczyna się od wyzywania innych. Dzięki takiemu zachowaniu ludzie nie lubią BS.

Arimas

Nie macie za co dziękować  :D

Cytat: Soneo w Luty 03, 2013, 12:42:56 PM
Cytat: Arimas w Luty 03, 2013, 06:51:36 AM

Arimas ja gram XD
Tyle, że my na US a ty pewnie EU xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Arimas

Up Ja, Delios, Rudzik, Bubi, i chyba Sylvian  :afro:

On topic: Kamil nie umi pivipi ale Alarion nie umi nie hejtować :D

D3tox

A ty nie umiesz się powstrzymać od pisania w temacie który cie nie dotyczy, lecisz jak mucha do gówna

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bula

Cytat: D3tox w Luty 03, 2013, 08:53:27 PM
A ty nie umiesz się powstrzymać od pisania w temacie który cie nie dotyczy, lecisz jak mucha do gówna
hey random

it's only a forum

dont have to be mad

Arimas

Cytat: D3tox w Luty 03, 2013, 08:53:27 PM
Znowu jakiegoś noname przywiało?  :D

Edit: aha jakiś koleś za asima x10 god hue hue hue