Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

D3tox

Może i noneame, lae bynajmniej postów na siłe nie nabijam ;]

misiek440

niestety też uważam że bsi sami zgotowali sobie ten los :?, zła polityka klanu doprowadziła do sytuacji "one side", ale na pociesze dodam, że dokładnie tak samo teraz zachowuje się ooc co w przyszłości może sie im odpic czkawką :D

Arimas

Jeszcze za HB tłukliśmy się ze wszystkim co się ruszało i było fioletowe/czerwone.
A, że połowa serwera to butthurty to inna sprawa  8)

To trochę tak jak Alarion i jego hate na bubacza :P

Cytat: D3tox w Luty 03, 2013, 09:48:39 PM
Może i noneame, lae bynajmniej postów na siłe nie nabijam ;]
U mad bro?

Stań w kolejce o tam ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Smolensk

Nyweris miał rację.

Fenris hero pierwszy i ostatni raz  hahaha hahaha hahaha hahaha
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Draghar

Cytat: Smolensk w Luty 04, 2013, 08:48:11 AM
Nyweris miał rację.

Details ;<

Alarion

Nyweris miał rację.

bardziej pytanie dlaczego braveheart a nie ty i Saht? : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Smolensk

Cytat: Alarion w Luty 04, 2013, 10:45:41 AM
Nyweris miał rację.

bardziej pytanie dlaczego braveheart a nie ty i Saht? : )

Bo jest rotacja, i trzeba się tego trzymać Michał. Spokojnie za miesiąc zrobię sobie hero.  :oops: Poza tym będę miał hero w pt.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Qra

Doomcio nie dziel skóry na niedźwiedziu. Hero tanka też tak przewidywałeś miesiąc temu a tu nagle pojawił się Fenris który pojechał 3 dobrych tanków z OOC, trochę obciach że we 3 nie byliście w stanie się wyfidować. To że Gavin wam obieca hero w pt nic nie znaczy, zresztą on sam o tym hero może zapomnieć mając taką przewagę nad innymi.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

NotTheFakeTazman

Cytat: Qra w Luty 04, 2013, 01:47:41 PM
Doomcio nie dziel skóry na niedźwiedziu. Hero tanka też tak przewidywałeś miesiąc temu a tu nagle pojawił się Fenris który pojechał 3 dobrych tanków z OOC, trochę obciach że we 3 nie byliście w stanie się wyfidować. To że Gavin wam obieca hero w pt nic nie znaczy, zresztą on sam o tym hero może zapomnieć mając taką przewagę nad innymi.

Gavin nie gra na core od ponad roku, gra na nim Melady i widze ze jest clan leaderem - gratuluje tak niskiego upadku.

Alarion

no fakt, czy on, czy dobo, wiele się nie różnią i o każdym prawie (często i członkach własnego klanu) mówi "śmieć" albo "szczur". W sumie smutne, jak ktoś potrafi tylko hateować : (

Perma tank powinien być ten, co będzie miał blessed antharasa. Ten item daje kosmicznego kopa. blessed antharas i valakas to ten moment, w którym nawet handless player na oly będzie wygrywał bez większych kłopotów na swoim CB.

Cat Drama Maker

NotTheFakeTazman

Cytat: Alarion w Luty 04, 2013, 02:15:49 PM
no fakt, czy on, czy dobo, wiele się nie różnią i o każdym prawie (często i członkach własnego klanu) mówi "śmieć" albo "szczur". W sumie smutne, jak ktoś potrafi tylko hateować : (

Perma tank powinien być ten, co będzie miał blessed antharasa. Ten item daje kosmicznego kopa. blessed antharas i valakas to ten moment, w którym nawet handless player na oly będzie wygrywał bez większych kłopotów na swoim CB.

Po tym co chlopaczyna przezyl na rpg to sie nie ma co dziwic jak dostal troche wladzy ze sobie odbija.

Alarion

ale on był taki sam jeszcze nim został CL-em. Rozmawiasz z nim na TS i jego głos aż kipi od nienawiści : ) 

Cat Drama Maker

Draghar

Alarion

Cat Drama Maker

NotTheFakeTazman

Cytat: bula w Luty 03, 2013, 09:04:34 PM
Cytat: D3tox w Luty 03, 2013, 08:53:27 PM
A ty nie umiesz się powstrzymać od pisania w temacie który cie nie dotyczy, lecisz jak mucha do gówna
hey random

it's only a forum

dont have to be mad

Dlaczego masz w ava/sig qpad dragons :D ?

Alarion

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,52106.0.html - {Amber} PvP movie - Bloody Amber

Dziś zabawnie, Horda przyniosła zerg spory, ścisnęli nasze 2 pt + 3 pt ooc. Dodatkowo epic fail przy próbie wejścia na isitine (7 vs 14)

Efekt był taki :

i na koniec:

Doomcio śmiał się goniąc nasze 4 osoby że uciekamy do flight device'a podczas gdy tylko czekaliśmy, aż skoczy reszta party naszego. Bez tanka, bez cloaków, na 2 lol feohów vs pt z 3 healerami. Tylko Doomcio tak szybko kliknął "to village" że się na fotkę nie załapał z resztą party ; p

Znudzony Zergiem OOC + RG + OB? Join us : )

Cat Drama Maker

bula

Cytat: NotTheFakeTazman w Luty 04, 2013, 09:18:00 PM
Cytat: bula w Luty 03, 2013, 09:04:34 PM
Cytat: D3tox w Luty 03, 2013, 08:53:27 PM
A ty nie umiesz się powstrzymać od pisania w temacie który cie nie dotyczy, lecisz jak mucha do gówna
hey random

it's only a forum

dont have to be mad

Dlaczego masz w ava/sig qpad dragons :D ?
#1 fan najlepszego teamu w docie2 )

aw shit, nowy fraps troya, sori jak juz ktos gdzies wrzucal :<

http://www.youtube.com/watch?v=_0Am11P7pYk

POV: Yul Archer 99, Iss Enchanter 85 (in L2dex pvp)
Duration: 32:41

Tracklist:
Adele - Skyfall
Blue Stahli - Ultranumb
Rise Against - The Approaching Curve
Within Temptation - Hand of Sorrow
Chase & Status Feat. Plan B - Pieces
Innerpartysystem - Last night in Brooklyn
New Radicals - You Get What You Give

bajabongo

Nyweris miał rację.

najciekawsze jest to że poźniej Fenris scisnął brave na miękko z 15k przewagi dmg :)
ehhhh jak to on ciebie nazywa noobcio .. .tak noobcio nigdy się nie zmieni :D

KoCzi

widze pan bajabongo w dupie byl gowno widzial... 15k +/-  poniewaz fernris przerwal UD ? czyli 40s ale na miekko go pocisnol

bajabongo

Cytat: KoCzi w Luty 05, 2013, 07:50:35 AM
widze pan bajabongo w dupie byl gowno widzial... 15k +/-  poniewaz fernris przerwal UD ? czyli 40s ale na miekko go pocisnol

kto tu był w dupie i gówno widział? Oglądałem cała walke i albo wam brave kit wcisnął albo ślepy maczek ejsteś bo miał UD...
Ciekawe jest że on was dalej jedzie nawet nie mając cloaka .... coż bez bless antrasa to uciekac tylko potrafi :D

KoCzi

to widac slabo ogladales.. i jeszcze mi bedzie mowil ze mial UD no nie mam pytan ok malenka nie dyskutuje z toba to to nie ma najmniejszego sensu... trzymaj sie gl
tak brave zlamil mogl to zagrac lepiej fenris wygral byl lepszy tym razem

tytusDeZoo

kazdy exciuse jest dobry niektorzy sie tlumacza ze akurat cos jedli pili nie koczi ;)
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Alarion

ja też w weekend na oly przegrałem z Ydo bo mi rebirtha przerwał i nie miałem MP. (Chociaż zlamiłem, że nie schowałem się za ścianę jakąś przed odpaleniem : > ) Jak już walimy excusy, to na całego ; D

Cat Drama Maker

bajabongo

dzisiaj usłyszałem iż brave podobno ma filmik z tej walki na oly ... I MIAŁ ODPALONE UD !!!
więc maczek666 zamiast siedziec po nocach i zabijać low leveli na dv south - zajął byś się swoimi oczami :)

AtosPortosiAmiras

Tęskniliście?

Mały updejt odnośnie badania + wstępna klasyfikacja objętych nim graczy. Dzięki za cały feedback jaki dostałem od czasu ostatniego postu, aż dziw bierze, jak wielu z was wiedziało od początku i po prostu udawało specjalnie po to, by pomóc mi nabrać innych :)

Bez zbędnego wprowadzenia (legenda poniżej):

Zainspirowane Boską Komedią Danetego (polecam w przerwach od podbijania wirtualnego świata), a dokładniej opisem Piekła. Tym razem jednak nie Wergiliusz, lecz Reusse zdecydował się być naszą gwiazdą (stąd znaczek na piersi) i przewodnikiem.

Piekło Core swoją budową przypomina odwrócony stożek, składający się z 9 kręgów, w których wegetują jego mieszkańcy. Jak w przyrodzie, im niżej, tym gorzej.

Legenda:

Krąg 1 - swoiste Limbo, znajdziemy tu graczy, którzy quitneli zaraz po starcie serwera. Podobnie jak w oryginalne - "Nie doznają oni cierpienia, lecz nieustannie towarzyszy im uczucie tęsknoty". Przykłady: hellsign.

Krąg 2 - Randomy - ludzie, którzy nie potrafili zapanować nad swoimi zmysłami/życiem i stali się marionetkami w rękach poważniejszych "grzeszników", robiącymi wszystko co rozkaże "szef". Przykłady: pokit, derci.

Krąg 3 - nie znający umiaru w grze, wszyscy którzy zdecydowali się na grę pod kroplówką. Przykłady: Kardi CP.

Krąg 4 - wszyscy gniewni, nie potrafiący prowadzić normalnej dyskusji, bez zbędnego rzucania mięsem. Przykłady: Fernis.

Krąg 5 - 40 letnie podnietki z nastoletnimi synami, uwodzące młodych i niedoświadczonych chłopców. Przykłady: tastybee.

Krąg 6 - młodzi, niedoświadczeni i poszukujący prawdziwej miłości w internecie chłopcy, tryskający wiadrami myśląc o piersiach w awatarze 40 letnich podnietek. Przykłady: amiras.

Krąg 7 - Dolne piekło. Ludzie, którzy swoją nieudacznością zepsuli nie tylko swoje życie, lecz ściągnęli na dno także swoich bliskich. Przykłady: lerampatus, pracownik biurowy.

Krąg 8 - megalomaniacy, bajkopisarze, kłamcy, ludzie starający się na siłę wmówić innym, że czarne jest białe. Przykłady: Amber CP na czele z Dymą.

Krąg 9 - najgorsi z najgorszych. W odróżnieniu od innych kręgów piekła, tu znajdują się tylko 3 osoby, które cierpią najstraszliwsze katusze w Trzech Paszczach Admina. Są to zdrajca dobroczyńców - Aralion (zdradził Kardi CP, które pomogło mu zdobyć pierwsze i ostatnie w życiu hero), wieczny "prawie hero" - Derfo oraz Król Głupców - Totys.

P.S.
Notatki poczynione na marginesach, są po prostu skrótami myślowymi autora - należy je pominąć, jako że w większości są wielce oderwane od rzeczywistości i czysto hipotetyczne.

Pozdrawiam serdecznie.
Cytat: lempartus w Grudzień 17, 2012, 07:37:32 PM
Oczywiście i dzięki temu:
- mam najlepszych ludzi w klanie z całego serwera
- najwięcej hero
- zamek w aden
- zrobiliśmy 3/4 z dotychczasowych smokow
- i tylko chyba ja wiem dlaczego bramy były otwarte a wy geniusze zastanawiajcie się dalej
Pomyśl jakbyście mieli -_-' gdybym nie był taki zły ...

dziękuje mojemu klanowi za wspaniała mobilizację i obecność na siegu - z aktywnych graczy zabrakło tylko 4/100 osób to chyba najlepiej obrazuje jakim klanem mam zaszczyt kierować.
Do przeciwników: dziękuję za wspaniała pełna determinacji zabawę i do zobaczenia w środę pod Antkiem