Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

driki

To smutne jak ciagle placzecie ze inni tego używają ;d sam nigdy nie używałem bota i nie płacze, można? mozna;d

Arimas

Cytat: lempartus w Luty 16, 2013, 11:22:15 AM
logicznie jeśli inni kradną ja też mam kraść ?
jeśli inni oszukują ja też mam to robić ?  Może to i logiczne ale ja w d mam taką logikę Oszustów trza tępić i piętnować a nie ustawiać na piedestale chwały super pro ownera

CytatNaród wspaniały, tylko ludzie kurwy.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

driki

Cytat: Arimas w Luty 16, 2013, 11:26:11 AM
jeśli inni oszukują ja też mam to robić ?  Może to i logiczne ale ja w d mam taką logikę Oszustów trza tępić i piętnować a nie ustawiać na piedestale chwały super pro ownera

Tam troszke fail...

Arimas

Cytat: driki w Luty 16, 2013, 11:26:44 AM
Cytat: Arimas w Luty 16, 2013, 11:26:11 AM

Tam troszke fail...
Oświeć mnie

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

driki

Bo to w rosji jest najwiecej boterów i w sumie ich najbardziej to dotyczy a cytat który podałeś jest Piłsudskiego i mówi on o polakach, więc co maja rosjanie do polaków?

No chyba ze lempartus ma kompleks polaczków zreszta jak wiekszosc debili z tego forum i myśla ze tylko polacy się tak zachowują.

Arimas

Cytat: driki w Luty 16, 2013, 11:38:37 AM
Bo to w rosji jest najwiecej boterów i w sumie ich najbardziej to dotyczy a cytat który podałeś jest Piłsudskiego i mówi on o polakach, więc co maja rosjanie do polaków?

No chyba ze lempartus ma kompleks polaczków zreszta jak wiekszosc debili z tego forum i myśla ze tylko polacy się tak zachowują.
Mi chodziło raczej a taki typy jak taziu który usprawiedliwia botowanie

driki

Wy się bardziej przejmujecie tym botowaniem niż tym faktem ze rząd nas rucha w dupe i to tez jest akceptowane;d

Qra

Bo to jest forum L2 i staramy się tutaj rozmawiać na tematy związane z l2. Jak chcesz sobie popłakać o polskim rządzie to idź na onet.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Kard

Cytat: driki w Luty 16, 2013, 11:38:37 AM
"Większość" to siebie też do niej zaliczasz? Czy kolejne polaczkowo wszyscy głupi tylko ja mądry i oświecony?
A jak cie dupa od ruchania boli to podobno wazelina pomaga :)
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

driki

Widze strong posty byłego true legit gracza xD no cóż wysokiego poziomu wypowiedzi od kogoś takiego jak ty nie można się spodziewać.

Cytat: Qra w Luty 16, 2013, 12:06:30 PM
Bo to jest forum L2 i staramy się tutaj rozmawiać na tematy związane z l2. Jak chcesz sobie popłakać o polskim rządzie to idź na onet.
Zacytuj gdzie napisałem zeby rozmawiac o naszym "rządzie" na tym forum:) chodzi mi o to ze straszny ból dupy macie o coś na co kompletnie nie macie wpływu ale i tak to do was nie dociera i dalej swoje robicie:)

Dickert

a co ma botowanie wspólnego z rządem. Wspominasz o rządzie, co w tym temacie jest bez sensu.

driki

Boże to była tylko mała wzmianka ale widze jak się przy***** do czegos to konkretnie;d po prostu nudne już jest QQ na boty przez zbawicieli świata

Arimas

Cytat: driki w Luty 16, 2013, 12:27:40 PM
Widze strong posty byłego true legit gracza xD no cóż wysokiego poziomu wypowiedzi od kogoś takiego jak ty nie można się spodziewać.

Cytat: Qra w Luty 16, 2013, 12:06:30 PM
Zacytuj gdzie napisałem zeby rozmawiac o naszym "rządzie" na tym forum:) chodzi mi o to ze straszny ból dupy macie o coś na co kompletnie nie macie wpływu ale i tak to do was nie dociera i dalej swoje robicie:)
Można by zacząć od nie tolerowania tego g...?

Neural

OK skończcie o botach lepiej pospamujcie o turnieju
https://4gameforum.com/showthread.php?t=14825

kto się pisze?
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

bula

czyli wracajac (po raz kolejny) do tego od czego ta dyskusja sie zaczela

to do cholery "pietnujcie" boterow, ale nie wiem czy ktokolwiek zdaje sobie sprawe ze nikt nie bedzie sie przejmowal jezeli bedzie "napietnowany" na tym forum (bez urazy dla nikogo, po prostu uwazam ze malo kto by sie tym przejal), robcie to ingame, na forum innovy, na forach serwerow na ktorych gracie, piszcie petycje, ale nie do cholery teksty w stylu "idz tam bo to miejsce dla takich jak ty"; przeciez to kompletnie nikogo nie przekona, ani nie posiada mistycznej mocy sprawczej, ktora zmieni botera w czlowieka ktory nagra film jak na kolanach przeprasza wszystkich legit graczy ze oszukiwal

a co do
Cytatlogicznie jeśli inni kradną ja też mam kraść ?
takiej postawy w moich postach nie znajdziesz, wiec po co w ogole o tym wzmianka pod moim cytatem?

Shanique

a kto powiedział, że tego rodzaju działania nie są podejmowane w grze/na forum serwera/petycje itp... jeśli chce się z czymś walczyć to najlepiej wszędzie gdzie się tylko da, nie tylko na danym serwerze

asdf1movie

NotTheFakeTazman

Cytat: Qra w Luty 16, 2013, 10:11:43 AM
Cytat: NotTheFakeTazman w Luty 15, 2013, 11:16:40 PM
Cytat: Qra w Luty 15, 2013, 10:27:32 PM
Odkąd tylko sięgam pamięcią booterow chiterów i innych oszustów w grach traktowało się jak gówno. Tutaj nagle robicie z tego coś normalnego a ludzie którzy mają siebie za doświadczonych znawców botowania posiadają status VIP, pewnie mają go za to samo co Raziel moda czyli za nic.

W szanujących się grach jak np CS albo Starcraft pisanie na forum o jakichkolwiek wspomagaczach kończy się perma banem. Ludzie na których pada chociaż cień podejrzeń wylatują z klanów a o grze w jakiś turniejach offline mogą zapomnieć.

Zależy w jakich grach się ich tak traktowało, czystko skillowych typu cs/sc owszem w mmo nie. W szanujących się grach typu CS/SC żeby pograć według przeznaczenia tej gry czyli 5vs5 i 1vs1 itp itp musisz mieć odpalony program antyhaxowy do tego nagrywać dema itp itp. Więc nie porównuj gier zaliczanych do esportu do gierek w których się farmi potworki a ich admini maja w dupie czy ktoś botuje czy nie.

Ale inni gracze np na Core nie mają tego w dupie (admini zresztą też nie). Szkoda tylko że wy w tym nie widzicie nic złego i co najwyżej napierdalacie się z Alariona że się przypierdala. Zresztą ty tazman lepiej nie wypowiadaj się na temat oszustów bo sam do nich należysz a zrobienie Hero poprzez zenchantowanie bugiem skilli na +30 kiedy cały server biegał w DC robe to coś gorszego niż bootowanie adenki i expa.

Widzę znasz historie moją i moich hero na RPG lepiej niż ja sam :D:D Po tym co tutaj napisałeś nawet nie będę ci odpisywał chyba że "twój stary batman" bo jest w tym tyle samo faktów co w twoim poście.

Deric

fakty są takie że zapierałeś się że jesteś legit co było kłamstwem a teraz się szczycisz że bota używałeś. żałosne i tyle

NotTheFakeTazman

Cytat: Deric w Luty 16, 2013, 07:30:43 PM
fakty są takie że zapierałeś się że jesteś legit co było kłamstwem a teraz się szczycisz że bota używałeś. żałosne i tyle

Szczycę ? Napisałem tylko że sobie trochę wykoksałem sube botem (bot który expił moją sube niestety przestał działać dość szybko i wbił tylko kilka lvl :/). Ale widzę kolejny przyj ebany intelektualnie który nie widzi że jedyne co robię to pompuje sobie z innovy za którą najprawdopodobniej sprzedali byście rodziny (alarion to na 100%) i pokazuję wam że innova to takie samo gówno jak ncsoft z takim samym podejściem (czyt. żadnym).

Redbox

Cytat: NotTheFakeTazman w Luty 16, 2013, 07:41:40 PM

Szczycę ? Napisałem tylko że sobie trochę wykoksałem sube botem (bot który expił moją sube niestety przestał działać dość szybko i wbił tylko kilka lvl :/). Ale widzę kolejny przyj ebany intelektualnie który nie widzi że jedyne co robię to pompuje sobie z innovy za którą najprawdopodobniej sprzedali byście rodziny (alarion to na 100%) i pokazuję wam że innova to takie samo gówno jak ncsoft z takim samym podejściem (czyt. żadnym).
ale za to jakie kurwa community mamy !

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

NotTheFakeTazman

Cytat: Redbox w Luty 16, 2013, 07:44:29 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Luty 16, 2013, 07:41:40 PM

ale za to jakie kurwa community mamy !

Nom community dobre, każdy jeden najchętniej spalił by graczy z ncsoft na stosie za "czary" a jak się im uświadamia że u nich to samo to piszą ze na rpg hero miałem dlatego że miałem skille na +30 a przeciwnicy byli w DC :D Masz racje drugiego takiego community jak na Core nie ma, trochę mi to przypomina naszą politykę i jedyną słuszną partię Jarka.

Deric

ah sorry w 'bot' chodziło mi też o cheaty i zranger no ale to inna sprawa przecież, za cheata więcej $$$ na allegro było

Qra

Cytat: NotTheFakeTazman w Sierpień 03, 2012, 11:56:31 AM
Cytat: pokit w Sierpień 03, 2012, 05:11:25 AM
Cytat: NotTheFakeTazman w Sierpień 02, 2012, 10:50:45 PM
Cytat: Khav w Sierpień 02, 2012, 10:45:58 PM
Cytat: xRelapse w Sierpień 02, 2012, 10:38:27 PM
Dupe mi trują tym nowym rpg na maila, z L2 co prawda od dawna koniec, ale fajną perełkę tu dostałem o to co się tak zawzięcie wykłócacie z tym poprzednią edycją rpg, czy coś?

Zacięty w tej dyskusji Tazman jest bohaterem filmiku, dobry enchant całkiem spoko.

http://www.youtube.com/watch?v=oYL48hGG9Sk

1:32 jeśli chodzi o Tazmana bo to chyba ten sam z forum, nie?

Okej, resztę pozostawiam Wam koguciki.

FAKE.. TAZMAN GRA LEGIT..!

old, wy nawet jakbyscie mieli dojscie do takiego enchantu to -_-' by z tego byl bo zeby zrobic skill z 1 na 30 trzeba jakies +-30gcm i do tego na 85  200-300% expa i jakies 4b sp :)

dlatego wlasnie uwazam cie za imbecyla, w ogole ludzi nie znasz a ich oceniasz, na lancerze mialem 2 skille na 30 i kilka na 28, robiac to bez zadnych haksow. Uwazasz wszystkich co przyszli pozniej na core od ciebie za gorszych od siebie bo z nimi nie walczyles a moim zdaniem teraz jest lepsze competition niz bylo na poczatku.

Ja mialem chyba tylko 1 albo 2 skille na 30 bo o bugu dowiedzialem sie troche puzno i kolega mi tylko troche podpimpowal skille :D Co niezmienia faktu ze gdyby to bylo warte to bez buga bym sobie powbijal all na 30 ale wolalem te kilka tys na allgro dostac.

Sorry koleś jesteś oszustem na dodatek tak głupim że przyznałeś się do tego. Myślisz że ktoś ci teraz uwierzy ?

Czy już mówiłem jak traktuje oszustów ? Nie ? No to w..
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Penance