Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shanique

JamesDoakes

Cytat: Shanique w Luty 18, 2013, 10:18:52 AM
A to tak było... a ja się właśnie dziwiłam, że ty takie bzdury wypisujesz :P
właśnie, przez te bzdury od razu pomyślałem że to jednak on :D

Horken

https://4gameforum.com/pl/showthread.php?t=177

Początkowo dobra polewka ale ktoś jest faktycznie żenujący :D
edit: już nie ma ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

Cytat: kornes w Luty 18, 2013, 02:04:25 PM

Szkoda mi czasu na tamto forum. Tak i tak idą takie pro klany jak BMF (czyli jazda jazda, po 2 miesiącach quit bo dud servidor no competition), już jak dziś z rozpędu to forum przejrzałem, to aż smutno się to czyta.
Dalej będę twierdził, że coumunity international >>> national (szczególnie polskie). Ale kamilek będzie się dobrze bawił driverując i robiąc za pachołka queema, a większość polaczków i tak quitnie po max 2-4 miechach, więc who cares : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

likas

Cytat: Shanique w Luty 18, 2013, 01:49:04 PM
nie widzę tu nic śmiesznego

śmieszne może nie, ale absurdalne - już tak. Cały Glaaaaaaadiator jest w sumie moim rówieśnikiem , czyli nazwijmy to wprost - pokolenie już wychowane "na internecie" i rzucanie tekstami o sądach do przypadkowych trollów (znając życie ten [email protected] - czy jak mu tam, ma coś wspólnego z xRelapse i jego dżdżownicami ;) ) jest co najmniej dziwne. Rozumiem sytuację, w której jakiś gość by zaczął sypać tekstami "zapi**** ciebie, mieszkasz na ulicy *******, nazywasz się ******", wtedy rzeczywiście obrażanie przez internet wchodzi na nowy stopień i trzeba coś działać. Zapewne w terminologii to już nie jest naruszenie dobra osobistego, a groźba, ale to inny temat i nie posiadam takiej wiedzy prawniczej ;).
Druga sprawa, no ludzie - sama postać tego gladiatora. Gość 20-kilka lat a tworzy w grze online niemalże bractwo (czymże jest dla Ciebie lojalność drogi wędrowcze, a,b,c lub d...). Równość, miłość, braterstwo! "Weterani" gier online patrzą na to z politowaniem, a już tym bardziej weterani L2, którzy są świadomi na czym ta gra polega. Powiecie, że to klan "4fun" - przypominam tylko o wspaniałych dokonaniach jakimi się reklamują GZMN oraz o planach podboju serwera. Sztywne to i sztuczne - takie jest moje zdanie.

Alarion

Likas uderzył w sedno sprawy. Dodatkowo ta beka z ich formacji bojowych "Boa". Naprawdę chciałbym to zobaczyć na czym to ma polegać. Klan leci pod zamek zygzakiem, co z góry wygląda jakby wąż pełzał po ziemi? : D

Cat Drama Maker

likas

Jedyne sensowne formacje w L2 to:
- NL - Nieziemski Lag,
- Dywany,
- Zerg.

Shanique

wiesz... koleś ma swoją wizję i dąży do jej realizacji, lubię takich ludzi. O ile wyjdzie mu to co planuje to może się z tego narodzić całkiem klimatyczny klan. Jak widać są ludzie, którzy właśnie tego szukają w L2. Nie tylko hate i kroplówka ;)

Sesto

kurde oni wygrali plemiona  i cos tam jeszcze wiec wiece jakas pare posiadaja ilu ludzi znacie co wygrali jakis server w czyms :D

Alarion

Cytat: Shanique w Luty 18, 2013, 03:19:56 PM
wiesz... koleś ma swoją wizję i dąży do jej realizacji, lubię takich ludzi. O ile wyjdzie mu to co planuje to może się z tego narodzić całkiem klimatyczny klan. Jak widać są ludzie, którzy właśnie tego szukają w L2. Nie tylko hate i kroplówka ;)

hate to masz na tym forum, a krloplówka pokroju kamilcia i BMF już quitnęła jakiś czas temu. : )

Nie wiem jak jest w OOC, bo nei gram tam, ale źle ci jest w HB? : >

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Sesto w Luty 18, 2013, 03:23:43 PM
kurde oni wygrali plemiona  i cos tam jeszcze wiec wiece jakas pare posiadaja ilu ludzi znacie co wygrali jakis server w czyms :D
Nooo, alarion?  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

a ja wygrałem Lancera bo znalem konia co robil kratery na PI! łyso wam teraz?

Cat Drama Maker

kamiil

CytatTak i tak idą takie pro klany jak BMF

a twoim zdaniem kto niby ma isc na PL serwer ?? roa z T może  :shock:

Alarion

no np. tacy gracze tylko do bicia mobow jak ty. : )

Cat Drama Maker

Shanique

Daj spokój Alarion... walczysz z wiatrakami. Świat już jest tak stworzony, że są ci lepsi i ci gorsi, ci wykorzystujący i wykorzystywani, ci lubiani i ci znienawidzeni... a żeby nie było, że twierdze, że świat jest czarno-biały, tak, są jeszcze ci szarzy... ci których nikt nie pamięta, bo się niczym nie wyróżnili :P

Ależ moralizatorsko dziś ><

kamiil

Cytat: Alarion w Luty 18, 2013, 04:19:11 PM
no np. tacy gracze tylko do bicia mobow jak ty. : )

idź plakac na pl forum ze ci lepsi zostali na core

o widze alarion  już płakał do administracji zeby kolesia zbanowali  hahaha

czuje ze teraz zacznie sie wylengarnia alarionów na forum  :D :D

fun

Już widzę jak ten koleszka leci na posterunek lub do prokuratury z plikiem screenów w łapce. Śmiechem go zabiją. Anyway to jest naprawdę dobre forum, szczególnie do poczytania i poprawienia sobie humoru w przerwach między pracą. Mam ogromną nadzieję, że to tylko przedsmak tego, co nas czeka gdy serwer wystartuje.
Serdecznie pozdrawiam.

Solar

Aż mi sie przypomniało jak sobie bociłem na starych serwerach ncsoftu  z innymi starymi botami i naszymi największymi klientami adeny i postaci  byli ludzie 100% legit XD

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

sobek

Cytat: Alarion w Luty 18, 2013, 02:35:29 PM
Cytat: kornes w Luty 18, 2013, 02:04:25 PM

Szkoda mi czasu na tamto forum. Tak i tak idą takie pro klany jak BMF (czyli jazda jazda, po 2 miesiącach quit bo dud servidor no competition), już jak dziś z rozpędu to forum przejrzałem, to aż smutno się to czyta.
Dalej będę twierdził, że coumunity international >>> national (szczególnie polskie). Ale kamilek będzie się dobrze bawił driverując i robiąc za pachołka queema, a większość polaczków i tak quitnie po max 2-4 miechach, więc who cares : D

Alarion zabrzmiało to tak jakbyś czuł się dummy, iż grasz tyle czasu na core i poświęcasz nadal czas L2.

Jedni wybierają real, inni L2 :P
Po co te udowadnianie przez 700 strony, iż serwer na którym grasz jest jedynym sensownym?
Buraków na innych poważnych serwerach było ogrom, są i na CORE i będą też na L2PL, pytanie a kogo to obchodzi.

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.

Arimas

^Up: i tak quitniesz po miesiącu  8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Sobek, akurat ty jesteś z tych co mają wielki hype na początku, ale bardzo szybko walisz quita. I jeszcze psizesz coś o real life, a napalasz się na każdy nowy serwer na który cchesz iść, jakbyś brał z tydzień urlopu na start serwera...

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Luty 18, 2013, 08:56:44 PM
Sobek, akurat ty jesteś z tych co mają wielki hype na początku, ale bardzo szybko walisz quita. I jeszcze psizesz coś o real life, a napalasz się na każdy nowy serwer na który cchesz iść, jakbyś brał z tydzień urlopu na start serwera...

za wysoko stawiam poprzeczke na starcie i ludzie quitują

alite

widocznie za stara jesteś :o albo to ja nie wyrosłem jeszcze ze stadium gimbazianego bo mnie wszystko na forum nowego polaczkowego servera śmieszy :D

kamiil

Cytat: alite w Luty 18, 2013, 09:24:31 PM
widocznie za stara jesteś :o albo to ja nie wyrosłem jeszcze ze stadium gimbazianego bo mnie wszystko na forum nowego polaczkowego servera śmieszy :D

szkoda ze alarion płakał do administracji i  jakis troll dostał bana bo potencjał byl  :D

Shanique

Cytat: alite w Luty 18, 2013, 09:24:31 PM
przestanie być śmieszne jak skończysz palić to świństwo :<