Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Deric

to nie jest zabawne tylko żenujące

sobek

Cytat: Alarion w Luty 18, 2013, 08:56:44 PM
Sobek, akurat ty jesteś z tych co mają wielki hype na początku, ale bardzo szybko walisz quita. I jeszcze psizesz coś o real life, a napalasz się na każdy nowy serwer na który cchesz iść, jakbyś brał z tydzień urlopu na start serwera...

Alarion, ja nie wiem czy w ogóle pójdę na PL serwer, real jest zbyt fajny :P

Polecam słownik co oznacza słowo "każdy" i zapraszam ponownie do dyskusji , tylko nie baw się w Karda :D

kamiil

Cytat: kornes w Luty 19, 2013, 05:10:58 PM
https://4gameforum.com/pl/showthread.php?t=182&p=3337#post3337
alarion pewnie już straszył policją :DD

oczywiscie, jak przeczytałem pierwszy post "alariona" ze prawdziwi gracze zostali na core to pomyslalem ze to prawdziwy alarion  :shock: a potem tutaj patrze i okazało sie że jednak nie  :(

szkoda ze alarion niby taki drama maker, a nie podszedł do tego z dystansem tylko sie rozpłakał jak z resztą o wszystko   

sobek

Cytat: kamiil w Luty 18, 2013, 09:05:01 PM
Sobek, akurat ty jesteś z tych co mają wielki hype na początku, ale bardzo szybko walisz quita. I jeszcze psizesz coś o real life, a napalasz się na każdy nowy serwer na który cchesz iść, jakbyś brał z tydzień urlopu na start serwera...

za wysoko stawiam poprzeczke na starcie i ludzie quitują

Kamil jakoś nie pamiętam żadnego farmera na starcie ... zresztą po miesiącu za sama postać miałem około 700zł :D
wiec sobie nie dopisuj :d

Dyma

Cytat: Alarion w Luty 18, 2013, 03:34:25 PM
Cytat: Shanique w Luty 18, 2013, 03:19:56 PM
wiesz... koleś ma swoją wizję i dąży do jej realizacji, lubię takich ludzi. O ile wyjdzie mu to co planuje to może się z tego narodzić całkiem klimatyczny klan. Jak widać są ludzie, którzy właśnie tego szukają w L2. Nie tylko hate i kroplówka ;)

hate to masz na tym forum, a krloplówka pokroju kamilcia i BMF już quitnęła jakiś czas temu. : )

Nie wiem jak jest w OOC, bo nei gram tam, ale źle ci jest w HB? : >
tylko kamila kroplówka pozwoliła mu chociaż expić w orbis, a bmf, ooc i inni "prosi" siedzieli w harnaku do 95 bo jedynie tam mogli expić. W ogóle raz wszedłem na to forum to zal totalny. Kolesie sie do tej pory jarają jakimiś epizodami z core, a przecież poza 2 pt, które chociaż potrafiły chwile wystać to reszte sie jechało z boxem, a czasem dwoma. Co nie zmieni faktu, że na polaczkowym serwerze pewnie będą faktycznie jedymi z lepszych.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Prezes1

Na pewno beda jednymi z lepszych na tym servie bo wielkiej konkurencji nie bedzie raczej

TTerrorPropaganda

Myślę ze wykładnikiem najlepszego serwera pod każdym względem, jest tylko ten na którym gra cp alariona. Tak przynajmniej podaje wikipedia :)

kamiil

Cytat: TTerrorPropaganda w Luty 19, 2013, 08:31:23 PM
Myślę ze wykładnikiem najlepszego serwera pod każdym względem, jest tylko ten na którym gra cp alariona. Tak przynajmniej podaje wikipedia :)

aktualnie cp alariona to banda randomów 99 lvlowych, np. fenir, których gdyby nie super online na core nikt by nie wziął do cp

Alarion

hue hue hue kamilek komentuje CP na Core, dobre żarty ; D

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Luty 19, 2013, 09:50:58 PM
hue hue hue kamilek komentuje CP na Core, dobre żarty ; D

masz cos do mojego cp  ;>

Alarion

ciężko to było nazwać cp co miałeś, więc nie mogę nic mieć do czegoś co nie istniało, sorry  : S

Cat Drama Maker

Kard

Cytat: sobek w Luty 19, 2013, 05:48:12 PM

Polecam słownik co oznacza słowo "każdy" i zapraszam ponownie do dyskusji , tylko nie baw się w Karda :D
Dyskusja? z tobą? przecież:
Cytat: Sobeki jestem zakrecony jak nalesnik
hahaha
jak nie truskawkowy troll to znów jakiś naleśnik...

Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

surda

Cytat: kamiil w Luty 19, 2013, 08:41:33 PM

aktualnie cp alariona to banda randomów 99 lvlowych, np. fenir, których gdyby nie super online na core nikt by nie wziął do cp

Fascynujące core fe i bleh jest ale cały czas o nim mówisz, cały czas komentujesz.....

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

kamiil

Cytat: surda w Luty 20, 2013, 07:54:13 AM
Cytat: kamiil w Luty 19, 2013, 08:41:33 PM

Fascynujące core fe i bleh jest ale cały czas o nim mówisz, cały czas komentujesz.....

a co nie moge ?

Khav

wiesz... koleś ma swoją wizję i dąży do jej realizacji, lubię takich ludzi. O ile wyjdzie mu to co planuje to może się z tego narodzić całkiem klimatyczny klan. Jak widać są ludzie, którzy właśnie tego szukają w L2. Nie tylko hate i kroplówka ;)

hate to masz na tym forum, a krloplówka pokroju kamilcia i BMF już quitnęła jakiś czas temu. : )

A ten uczepił się BMF jak rzep psiego ogona (albo jak czelabińska wesz -ruskiej pizdy). Tyle razy Ci tłumaczyć że BMF to nie kroplówka tylko skoczkowie, przytakniesz 2x, a i tak za 10 stron piszesz swoje.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

kamiil

Cytat: Khav w Luty 20, 2013, 04:04:56 PM

A ten uczepił się BMF jak rzep psiego ogona (albo jak czelabińska wesz -ruskiej pizdy). Tyle razy Ci tłumaczyć że BMF to nie kroplówka tylko skoczkowie, przytakniesz 2x, a i tak za 10 stron piszesz swoje.

skaczą po serwerach jak amber cp po klanach  :D

co do comy nawet spoko
http://www.youtube.com/watch?v=5LnUvsIIRCU

Dyma

Cytat: kamiil w Luty 20, 2013, 04:17:20 PM
Cytat: Khav w Luty 20, 2013, 04:04:56 PM

skaczą po serwerach jak amber cp po klanach  :D
coś w tym jest...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Alarion

w ilu bylismy?

OldBoyz bo kogos tam znalismy (ja ludzi z Aiona i z l2 na Franz ncsoft) i od razu zaznaczylismy, ze to kwestia tygodni az zmienimy klan

- ooc tu faktycznie, byl chwilowy skok

- HI. wyszlismy bo kardi okazal sie ruska *** ktora potrafila tylko na bocie i programach leciec, a i tak pod koneic musieli quitnac (ruchajac swoich czlonkow zabierajac valdka ; p ) bo nawet programy im na pvp nei styknely

od tej pory caly czas HB.

OB ile? 1-1,5 miesiaca?
ooc 203 tyg
hi neicaly meisiac

wiec zmyslaj dalej kamilku swoje truskakowe historyjki ^^

Cat Drama Maker

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

sobek

Cytat: Kard w Luty 19, 2013, 11:56:11 PM
Cytat: sobek w Luty 19, 2013, 05:48:12 PM

Dyskusja? z tobą? przecież:
Cytat: Sobeki jestem zakrecony jak nalesnik
hahaha
jak nie truskawkowy troll to znów jakiś naleśnik...

No i jest nasz bohater co upublicznił swoje dane z powodu małego :D

asdf1movie

Cytat: Alarion w Luty 20, 2013, 06:43:06 PM
ktora potrafila tylko na bocie i programach leciec, a i tak pod koneic musieli quitnac (ruchajac swoich czlonkow zabierajac valdka ; p ) bo nawet programy im na pvp nei styknely

wiemy wiemy. tylko ty nieomylny nigdy nie uzywałeś czituuf a mimo tego jesteś najlepszy wszechmogący o paaaanie tyś jedyny jezuu

Alarion

Cytat: asdf1movie w Luty 20, 2013, 10:07:48 PM
Cytat: Alarion w Luty 20, 2013, 06:43:06 PM
ktora potrafila tylko na bocie i programach leciec, a i tak pod koneic musieli quitnac (ruchajac swoich czlonkow zabierajac valdka ; p ) bo nawet programy im na pvp nei styknely

wiemy wiemy. tylko ty nieomylny nigdy nie uzywałeś czituuf a mimo tego jesteś najlepszy wszechmogący o paaaanie tyś jedyny jezuu

sup?

Cat Drama Maker

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Kard

Cytat: sobek w Kwiecień 25, 1974, 05:18:26 PM

No i jest nasz bohater co upublicznił swoje dane z powodu małego :D
z powodu czego? :o żeby choć jeda twoja wypowiedź miała jakikolwiek sens... ale nie można od nalesnika wiele wymagać  hahaha
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans