Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shanique

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

roli

5 - 8 tanków zależy czy mają podwójny reflect.

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Shanique

Szczerze to o tym sposobie dowiedziałam się jakiś czas temu od Amberów... mój własny tank nie puścił pary z ust >.<
Zajebiste mam CP!

Neural

hehe :D a to Atlantor :P na tanków to w ostateczności się idzie jak nie ma ludzi do ubicia tego :).  Ale można tak merchanty bić i należy pamiętać o tym aby zbufować moba bądź RB healerem :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Qra

To pewnie zależy od tanka. W przypadku takiego Neurala boss odbija sobie OVER 9000 !! i pada na hita.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Dickert

Jakie buffy? Bo większość daje i p.atk i p.def, więc nie wiem które się opłaca. A jak tank ściągnie set to jakoś wpłynie na zwracany dmg?

Neural

Z tego co widziałem healer wrzuca wszystkie buffy :) a ja odbijam po 15k :) mniej więcej :) najważniejsze buffy to p attac i attack speed. Co do ściągniecia seta to chyba dużo nie daje skoro nikt tego nie robi ale nie próbowałem :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

JamesDoakes

rasówki w lindviorze mają jakiś ukryty success rate? desparation/unbind cleansują raz na 2-3 użycia :D

Alarion

Cytat: kornes w Październik 12, 2013, 01:32:24 AM
rasówki w lindviorze mają jakiś ukryty success rate? desparation/unbind cleansują raz na 2-3 użycia :D

https://4gameforum.com/showthread.php?t=20413

poczytaj, to ogolnie problem livindora z tym 1 sec delayem i problem tyczy sie niestety nie tylko rasowek ale i takich skilli jak mass cleanse, celka etc.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Horken

Cytat: Alarion w Październik 12, 2013, 09:08:58 AM
Cytat: kornes w Październik 12, 2013, 01:32:24 AM

https://4gameforum.com/showthread.php?t=20413

poczytaj, to ogolnie problem livindora z tym 1 sec delayem i problem tyczy sie niestety nie tylko rasowek ale i takich skilli jak mass cleanse, celka etc.

Hmm, a ja myślałem, że to trick failuje rasówke :S
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

oczywisie tak też bywa, ale jak przejrzysz topic + popytasz swoich healerow, to ci powiedzą, że w lividnorze to są sytuacje nagminne...

Cat Drama Maker

Qra

Jaka cisza. Naprawdę nic ciekawego się nie dzieje ? Nie ma czego opisywać ?
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

przeciez grasz z sepsa, to wiesz dobrze, ze dzieje sie w cholere, a poza tym i tak malo kogo to forum interesuje, kilkukrotnie wiecej dzieje sie na forum 4game, tutaj wiekszosc polaczkow gra na polaczkowym nadal jeszcze ))

Cat Drama Maker

bleble12

Cytat: Alarion w Październik 17, 2013, 12:07:49 PM
przeciez grasz z sepsa, to wiesz dobrze, ze dzieje sie w cholere, a poza tym i tak malo kogo to forum interesuje, kilkukrotnie wiecej dzieje sie na forum 4game, tutaj wiekszosc polaczkow gra na polaczkowym nadal jeszcze ))

Dobrze, że ty Polaczkiem nie jesteś.
nope

Alarion

a pisałem, że nie jestem? : ) 

Ja naprawde malo kiedy flamowalem Lilith, bo chyba kazdy kto tam gra sam widzi jaka jest sytuacja na tamtym serwerze, wiec ja nawet nie musze sie slowem odzywac ^^

Cat Drama Maker

Shanique

Ja jestem polaczkiem i nie gram na polaczkowym :< czy może powinnam zacząć? W końcu jestem polaczkiem QQ

Neural

Wystarczy że na Core mamy polaczkowy klan :D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Shanique

ej... nasz klan jest international!... Nawet moje CP stało się international :D

Redbox

Cytat: Shanique w Październik 18, 2013, 08:55:56 AM
rozmowy po rumuńsku  nie czynią Twojego cp int :D

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Shanique

Cytat: Redbox w Październik 18, 2013, 09:37:24 AM
Cytat: Shanique w Październik 18, 2013, 08:55:56 AM
rozmowy po rumuńsku  nie czynią Twojego cp int :D

ke? (sry nie załapałam)

Senshi

Cytat: Alarion w Październik 17, 2013, 12:07:49 PM
przeciez grasz z sepsa, to wiesz dobrze, ze dzieje sie w cholere...

No niestety  po ostatnio  wprowadzonych  zmianach  zniszczyli   najlepszą   miejscówkę  na  tej  kronice...
-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--