Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Neural

A no teraz to można bić się o RBeki :D i ewentualnie Gainak in War ale tam nawet fragi nie wpadają :(
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Senshi

To  już nie to  samo... Gainak masz co parę godzin i sam dobrze wiesz jak wygląda pvp na nim...

-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Neural

No niestety wiem :( ale wczorajsze pvp o 4 RB było fajne :) szkoda tylko że nie mogliśmy ich ubić bo trzeba było iść na mass pvp o orfena :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Senshi

Przez turniej nie wiem co się wczoraj na core działo
-----------------------------------------
--Senshi--
--Healer 99 Cardi--

--Syke style--

Biz0n

Cytat: Alarion w Październik 18, 2013, 07:26:22 AM
a pisałem, że nie jestem? : ) 

Ja naprawde malo kiedy flamowalem Lilith, bo chyba kazdy kto tam gra sam widzi jaka jest sytuacja na tamtym serwerze, wiec ja nawet nie musze sie slowem odzywac ^^

że niby jaka?

Mamy 2 w miarę wyrównane clany po przeciwnych stronach + 2 clany, które mają potencjał+ kilka clanów, które myślą, że mają potencjał(...) i każdy z każdym się leje- serio niema nudy, a ocenianie servera po tym jak część jego graczy(w większości wrócili pewnie już na x15) wypowiada się na forach to i Wam nie wyszło by na dobre. ;P

a i jest tu całkiem sporo osób/cp z core, którym się tu jednak podoba :)
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Alarion

Skoro twierdzicie, że online jest w porządku, nie będę się wykłócał więcej, my się bawimy tu, wy się bawicie tam. Jeżeli kiedyś mimo wszystko miałby być merge to wiadomo w którą stronę on jednak będzie ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shanique

jaki merge? Sami GMi mówili, że merge jest niemożliwy... nigdzie nie słyszałam, żadnego oficjalnego info, że taki transfer jest w ogóle możliwy.

Biz0n

też mnie to zastanawia dlaczego ludzie o czymś takim mówią- gdyby to było możliwe to w pewnym momencie (jak core było w dołku) wylądowali byście już na jakimś ru
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Alarion

Daj wam bozie byscie z takiego dolka wyszli tak samo jak my, nam akurat baaardzo pomogl zastrzyk wkurwionych graczy sytuacja na NCbotlandzie i dalej zreszta dziala to na nasza korzysc : )

Cat Drama Maker

Quentim

Cytat: Shanique w Październik 19, 2013, 02:10:04 PM
jaki merge? Sami GMi mówili, że merge jest niemożliwy... nigdzie nie słyszałam, żadnego oficjalnego info, że taki transfer jest w ogóle możliwy.

Mumin wie lepiej, wracaj do zamiatania ch.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Qra

Qrde a ja na 20 min przed CSem napisałem że mi się nie chce iść bo nie mam piwa :( Dużo straciłem jak widzę.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

haran

Czemu bijecie orfen daggerami, a nie na przykład tyrantami/deskami/zerkami?

Cytat: Naito w Grudzień 12, 2016, 05:06:56 PM
Drobne przepychanki słowne czy lekko prowokujące słowa są jak najbardziej wskazane

Alarion

Cat Drama Maker

Shanique

Qra

Cytat: Qra w Wrzesień 23, 2013, 02:10:06 PM
Obstawiałbym jakieś Dion albo Gludio. Rune jest za blisko naszego CH :P

No i moja przepowiednia się spełniła. BA zdobyło najlepszy zamek na martwym serviorze.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Shanique

sam jesteś martwy Qra :D

mnie się tam siege podobał, BA musieli mieć nieźle nakakaukowane w gatkach jak o mały włos a straciliby zamek pod koniec siege. Ktoś przerwał crest jak było dosłownie 0,00000001 do końca ;)

Redbox

Cytat: Shanique w Listopad 04, 2013, 01:11:44 PM

mnie się tam siege podobał, BA musieli mieć nieźle nakakaukowane w gatkach jak o mały włos a straciliby zamek pod koniec siege. Ktoś przerwał crest jak było dosłownie 0,00000001 do końca ;)
około 5 procent, podobno gruz przerwał

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Itherus

Cytat: Shanique w Listopad 04, 2013, 01:11:44 PM

tak wylazl z hide siusiak na bersekerze... :( powinni mu dac nagrode.

Qra

BS - prawdziwa historia.

JamesDoakes

zmieniając klasę za pomocą chaos essence tracimy posiadany status hero? czy cofnięcie pktów do 10 to jedyny efekt niepożądany :D

Neural

S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Alarion

heroes i heroes on stand-by nie mogą zmieniać klas. musisz wpierw stracić hero.

Cat Drama Maker

JamesDoakes

Cytat: Alarion w Listopad 05, 2013, 10:07:51 AM
heroes i heroes on stand-by nie mogą zmieniać klas. musisz wpierw stracić hero.
tak to wygląda w teorii, w praktyce mogliśmy na polaczkowie używać esencji z hero stand-by, a potem odebrać samo hero ;D

ihateelfs

Ten serwer to jedno wielke zalagowane gówno...
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]