Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

darkmelody

Cytat: Alarion w Lipiec 29, 2014, 05:46:39 PM
nie trzeba, L2 już prawie jest martwe, ale żeby nie było, że tak tylko gadam, bo przestaliśmy grać, to przeczekam i trochę się pośmieje z tych wszystkich co przejdą jako ostatni ^^

Po cichu mam nadzieję, że wściekłe rozszczekane psy z BA pójdą na ten sam serwer do przeciwnej frakcji i tym razem będzie okazja obić im **, bo w L2 jaj zbytnio nie mieli, o ile nie startowali z pozycji 14 vs 7 przynajmniej )))
Jeszcze raz napiszę. Dopóki grałeś to serwer był cacy "masa PVP, wszystko super, online w sam raz, masa ludzi na siege"

Teraz zrobiłeś quita to L2 jest już dead, i się pośmiejesz z tych co grają na dead Core. Idź się lecz :D

Alarion

ja nie muszę się leczyć, ty sam zobaczysz co wam zostanie za kilka(nascie) meisiecy, pok ico bede siedzial cicho i napisze za jakis czas "a nie mówiłem" tak jak z Lilithem xDDDDD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

darkmelody

Wrócisz z tego ArcheAge tak jak ludzie wracali z GW2 czy TERY. I wtedy ja się pośmieje :D

EDIT: patrzę na filmiki z tego, i to jest z tego co widzę nic innego jak trochę Metina i trochę TERY

Elen

l2 dead ? :D Jeżeli chodzi o off'y to tak, fail kroniki, p2w i community. Inna sprawa ma się na privach, przynajmniej ruskich tam dalej 2 top serwery mają więcej online'u niż wszystkie serwery innovy.
Front-end web developer

[Lilith]
Elen 99 Tyrr Duelist [retired] [6x hero]
jelen 99 Feoh Soultaker [retired] [legendary server killer]
[Core]
jelen 101 Feoh Soultaker [after merge] [retired]
[Ramona]
Kuryl 102 Tyrr Titan [3x hero][retired too much p2w]

nobody1

nie trzeba, L2 już prawie jest martwe, ale żeby nie było, że tak tylko gadam, bo przestaliśmy grać, to przeczekam i trochę się pośmieje z tych wszystkich co przejdą jako ostatni ^^

o ile mnie pamiec nie myli to z aionem czy tam tera tez tak pisales, a pozniej powrot do l2  :(

Alarion

Cytat: nobody1 w Lipiec 29, 2014, 07:45:38 PM

o ile mnie pamiec nie myli to z aionem czy tam tera tez tak pisales, a pozniej powrot do l2  :(

Tak było, ale AA przyglądałem się od dłuższego czasu, żeby mieć pewność, że jest tam co robić na EndGame i nie dotrzeć do niego za szybko. W Aionie po max lvlu nie było zupełnie co robić, ale nie miałem się jak o tym przekonać. PvP też praktycznie nie było.

Prosty przykład: Grałem po cichu z Leiry na rusku do + - 45 lvla i mimo, że serwer stoi od stycznia, to miałem tam więcej PvP niż na Core przez ostatnie 2 miesiące. Nie martw się, wyciągam wnioski z moich błędów, przekonasz się sam )))

Cat Drama Maker

Doti

Cytat: darkmelody w Lipiec 29, 2014, 06:25:37 PM
Teraz zrobiłeś quita to L2 jest już dead, i się pośmiejesz z tych co grają na dead Core. Idź się lecz :D
Dziwisz się? To był ostatni off tłuściocha. Ze wszystkich innych zrobił emo quita wcześniej. Nie trzymał ciśnienia więc L2 jest złe i trzeba uciekać gdzie indziej. Już taki charakter ma ta dziewczynka.

PepsiQQ

aa to nie aion i tera/gw2 ma open pvp i farme na grube miechy.

chyba ze przyrownanie end game do poziomu moirai 900 na h5 ;) to wtedy, spoko - 1mc wystarczy

Elen

Cytat: PepsiQQ w Lipiec 29, 2014, 09:48:46 PM
aa to nie aion i tera/gw2 ma open pvp i farme na grube miechy.

chyba ze przyrownanie end game do poziomu moirai 900 na h5 ;) to wtedy, spoko - 1mc wystarczy

Farma na grube miechy czyli raj dla boterów :D Już wyczuwam ten butthurt na pt Tazmana ze strony Alariona xD
Front-end web developer

[Lilith]
[Core]
[Ramona]

Alarion

niby czemu? na 95% nie mają nawet jaj powiedzieć jakie nicki będą mieć i czy będą grali w przeciwnej frakcji. To jest samo jebanie smutów jak te wszystkie płaczki z BA, jak topic wystawiłem, że szukam 7 vs 7 to ten czas, który oni poświęcali na płacz na forum już dawno byśmy kilka PvP zrobili, ale oni woleli walczyć na forum )))

z mojej strony napisalem taziowi wszystko, zobaczmy czy będzie szczur w norze, czy może jednak tym razem się wychyli ^^

Cat Drama Maker

NotTheFakeTazman

Cytat: Alarion w Lipiec 29, 2014, 10:22:40 PM
niby czemu? na 95% nie mają nawet jaj powiedzieć jakie nicki będą mieć i czy będą grali w przeciwnej frakcji. To jest samo jebanie smutów jak te wszystkie płaczki z BA, jak topic wystawiłem, że szukam 7 vs 7 to ten czas, który oni poświęcali na płacz na forum już dawno byśmy kilka PvP zrobili, ale oni woleli walczyć na forum )))

z mojej strony napisalem taziowi wszystko, zobaczmy czy będzie szczur w norze, czy może jednak tym razem się wychyli ^^

Zawsze gram na swoim nicku w każdą możliwą grę grubasie, mam nadzieje że tym razem ty i twój gówno klan nie zaszyjecie się w "harnaku" do "ciemno niebieskich" mobów i dacie jakieś wyzwanie.

Alarion

zmyślaj sobie dalej swoje historyjki i epitety i daj znać, czy będziecie grali na 1st serwerze po przecinwej i doprecyzuj nick. Mój będzie Alarion, a ja nie wiem pod jakim nickiem ty grasz, bo jak typowy szczur siedziałeś ostatnie miesiące na Core, więc słucham więcej bajeczek taziu )))))))

Cat Drama Maker

fithlaf

Alariona powinni chyba zbanowac, nie da sie tego czytac, przygladam sie temu od jakiegos czasu, kiedys pisac jakies faktycznie pomagajace rzeczy, ale nie da sie czytac tych jego postow "czesc quentim" "idz zbierac truskawki" albo tekstow o psach. 3/4 userow ma racje, ale nie, on oczywiscie wie lepiej, bo wszyscy sie przeciw niemu zgrali i probuja obnizyc jego wieczna chwale. Raziel dorosl, a ten pan widocznie na zawsze chce zapisac sie w pamieci tego forum negatywnie. przepraszam za post niedotyczacy tematu i pozdrawiam jako obiektywny user.

Arimas

Cytat: NotTheFakeTazman w Lipiec 29, 2014, 10:43:27 PM
Cytat: Alarion w Lipiec 29, 2014, 10:22:40 PM

Zawsze gram na swoim nicku w każdą możliwą grę grubasie, mam nadzieje że tym razem ty i twój gówno klan nie zaszyjecie się w "harnaku" do "ciemno niebieskich" mobów i dacie jakieś wyzwanie.
A moir to legit gracz :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

darkmelody

Alarion dzidzio idź spać i nie ćpaj tyle

PepsiQQ

Alarion taki marketing stosuje, zeby kolege wyzej do odp. zmusic a Wy lykacie jak mlode pelikany.

NotTheFakeTazman

Cytat: Alarion w Lipiec 29, 2014, 10:46:57 PM
zmyślaj sobie dalej swoje historyjki i epitety i daj znać, czy będziecie grali na 1st serwerze po przecinwej i doprecyzuj nick. Mój będzie Alarion, a ja nie wiem pod jakim nickiem ty grasz, bo jak typowy szczur siedziałeś ostatnie miesiące na Core, więc słucham więcej bajeczek taziu )))))))

Przepraszam że dobijając 99 nie napisałem do ciebie o 7vs7, masz racje zachowałem się jak tchórz i oszust.

Będziesz miał tittle $%&amber$%& CPL? Jest to dość istotne.

Btw gdzieś tam kiedyś napisałeś że sprawdzałeś l2store na lilith czemu szczurze nie napisałeś o 7vs7? I pewnie to robiłeś z fejka, ładnie się tak ukrywać? Mam nadzieje że w nowej grze będziesz miał swój nick.

AsmWalker

Core Ded servid000r    :D :D
  A ja sciągam high five i spróbuję sobie pyknąć na rpgu x1000 for fun zobaczymy co tam u naszych Ru community brothers.  W tym Archeage jest system targetu czy non target?

Gandam

target  :?

tu sie dzieje wiecej niz na dedykowanym forum fanowski pod AA :D
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Arimas

Cytat: Gandam w Lipiec 30, 2014, 12:55:32 AM
target  :?

tu sie dzieje wiecej niz na dedykowanym forum fanowski pod AA :D
No ba. Same gwiazdy 8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Elen

Bardzo dobry temat, czekam na więcej dramy  :afro: Alarion nie poddawaj się to dopiero 10 błagalnych postów o nick Tazmana, jak dobijesz 50 to napisze Cie pod jakim będzie grać, tymczasem #popcorn.
Front-end web developer

[Lilith]
[Core]
[Ramona]

Alarion

nie ma sensu, kazdy widzi jaki z niego szczur, ja otwarcie wszystko napisalem, a taziu chowa sie po norach, tak samo jak robil to na core ))))

Cat Drama Maker

darkmelody

Tazman to dziwny jest, ale ty to już ułom jesteś.

Koleś przyszedł z Lilith na Core, nie wiem czy nawet 2 miesiące pograł, a ty grający tam od wieków pvp z nim chciałeś LOL xDDDD

a sorry, jak to piszesz " ))))))))))))) " chociaż nie wiem co to ma znaczyć

Alarion

nie martw się, ze wszystkich botów z lilitha i waszej ułomności, że 1 CP na całym serwerze sobie mogło np. taki CoC farmić, to taziu miał tutaj w te 3 miesiące takei same itemy jak my i spokojnie mógł się bić z dowolnym party, ale szczury mają to do siebie, że siedzą cicho i tylko czasem po kostkach podgryzają )))

Cat Drama Maker

darkmelody

"waszej ułomności"

Już ci się w głowie miesza? Czyżbym był w liczbie mnogiej? Bo ja nie jestem ani z BA ani od Tazia, jestem "randomkiem" jak to sobie określasz mistrzu "))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))"