Aria (EU) - Screeny, PvP, Flame

Zaczęty przez ArchonQQ, Grudzień 08, 2011, 06:23:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ArchonQQ

Witam. Nie wiedziałem, gdzie to zamieścić, ale rozmawiałem z gm'em, a potem z drugim i to samo pytanie, czy postawią drugi serwer i kiedy, 1-2 dni, bo ten zaczyna powoli lagować, przynajmniej tak ludzie płaczą na shoucie. Odpowiedź brzmiała mniej więcej tak, że nowy serwer będzie soon, maybe less than 1-2 days, maybe more, but very soon.

kraha

FokuSs

Mi ostatnio sie odechciewa grać, bo cały czas mam opóżnienia... Mam latency fix, c foss speeda i nic syf kiła i mogiła. Powinni już dawno nowy serwer otworzyć;x
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

Pyroman

Ja w godzinach szczytu mam takie opóźnienia, że na NA gra się lepiej niż na EU (sic!)

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

iDevex

ATM się w ogóle nie da grać. Jedynie po 23/24 i z rana do 13/14. Potem jest katastrofa.

montezuma

Cytat: iDevex w Grudzień 17, 2011, 09:12:53 PM
ATM się w ogóle nie da grać. Jedynie po 23/24 i z rana do 13/14. Potem jest katastrofa.

prowokacja, serwer działa fantastycznie, 0 lagow.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

iDevex

Cytat: montezuma w Grudzień 17, 2011, 09:14:46 PM
Cytat: iDevex w Grudzień 17, 2011, 09:12:53 PM

prowokacja, serwer działa fantastycznie, 0 lagow.

Szczególnie w toi albo fog  :D

Pyroman

Cytat: Arimas w Grudzień 17, 2011, 09:03:45 PM
Internet na wiaderko
EOT.

Badanie www.onet.pl [213.180.146.27] z 32 bajtami danych:
Odpowiedź z 213.180.146.27: bajtów=32 czas=9ms TTL=57
Odpowiedź z 213.180.146.27: bajtów=32 czas=8ms TTL=57

Pozdro

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

sommer

Cytat: Pyroman w Grudzień 17, 2011, 09:48:05 PM
Cytat: Arimas w Grudzień 17, 2011, 09:03:45 PM
Internet na wiaderko
EOT.

Badanie www.onet.pl [213.180.146.27] z 32 bajtami danych:
Odpowiedź z 213.180.146.27: bajtów=32 czas=8ms TTL=57

Pozdro

nie wiem jak u ciebie wygladaja trasy, ale u mnie ping jest ok do frankfurtu, potem na serwerach cogentco zaczynaja sie schody ping rosnie 2-3 krotnie w godzinach szczytu 18-22  :x mozliwe ze tez masz ten sam schemat ;)
L2 Paradise  Zayl- glad
L2 DEX Zayl- PP
Lancer Gorst- WC
Skelth Gorst- WC

ArchonQQ

Ja nie szukam excuse, tylko nie mam zamiaru chodzić spać wcześnie, żeby w nocy wstać i poexpić normalnie, bo w dzień spoty pozajmowane i to wszystkie, no chyba że ktoś nolifil i teraz ma pustki na high lvl spotach

Arimas

http://windows7themes.net/disable-bandwidth-limit-in-windows-7-speed-up-your-internet.html

Acid kiedyś to dawał w dziale technicznym L2RU, ale administracja ostatnio wywaliła ten dział :D

Generalnie windows domyślnie ucina 20% przepustowości internetu w celu "poprawienia" jego jakość
w rzeczywistości jak większość tego typu bajerów od M$, -_-' daje

p.s. na win xp controltheweb.blogspot.com/2008/06/increase-your-internet-speed-really.html

xXxFelekxXx

Cytat: ArchonQQ w Grudzień 17, 2011, 10:51:34 PM
Ja nie szukam excuse, tylko nie mam zamiaru chodzić spać wcześnie, żeby w nocy wstać i poexpić normalnie, bo w dzień spoty pozajmowane i to wszystkie, no chyba że ktoś nolifil i teraz ma pustki na high lvl spotach

Każde ma swoje wyjaśnienie , ja czekam na drugi serwer bo nie miałem czasu ani ja ani znajomymi na start na pierwszym :) .

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

pokit

Cytat: xXxFelekxXx w Grudzień 17, 2011, 11:19:18 PM

Każde ma swoje wyjaśnienie , ja czekam na drugi serwer bo nie miałem czasu ani ja ani znajomymi na start na pierwszym :) .

acha, bo jak zaczniesz 5 dni pozniej to nie bedziesz factor :)

r3ni

Zmieńcie providera. Ja nie mam lagów, nie mam DC i nie odczuwam najmniejszego dyskomfortu podczas gry. Mimo wszystko coś może być na rzeczy bo osoby z mojego cp też mają problemy czasami.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

xXxFelekxXx

Cytat: pokit w Grudzień 17, 2011, 11:22:09 PM

acha, bo jak zaczniesz 5 dni pozniej to nie bedziesz factor :)

Bo święta wole spędzić z panną i rodziną a nie przy l2 , tak jak reszta osób co chce ze mną grać :) .

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

ArchonQQ

Ja OL'em gram 3 dzień i 65 lvl a i tak gram 4-5h dziennie - sry w nocy :P
Nie no mi po prostu gra w nocy nie pasuje, wtedy to ja chce spać ^^

rexetin

SS lagi są i kolejka po moby taka ze strach ..

ArchonQQ

Zacząłem grać kilka godzin po otwarciu to zrobiłem pk i char poszedł się walić, zrobiłem kolejnego kilkanaście godzin później i już spotkałem się z kolejkami. Nie grałem tydzień, zrobiłem next chara i na tych samych spotach cały czas kolejki.
Miałem cichą nadzieję, że za tydzień na vos, czy toi będzie lajt, ale wtedy część dobije już subki na tym lvlu i tak w kółko.
Nie spinam się, bo nie siedzę nie wiadomo ile, są ważniejsze rzeczy do roboty, ale lubię sobie wbić i solo bądź randomowym party sobie poexpić, co jest póki co niemożliwe. Czekamy na nowy serwer albo aż ludzie się wykruszą.

Shen

Nie musisz w toi expic, sa inne spoty, moze gorsze ale puste. Lepiej bic juz nawet na tym gorszym ale wszystkie moby twoje.

ArchonQQ

Gdzie stary? VoS zajęte, Frozen zajęte, WoA zajęte, FoD zajęte, Massacre i ten zameczek dalej też

greesha

Nienawidziele beda nienawidziec!

ArchonQQ

mam OL'a, spokojnie farmie jak gram w nocy

Ezrael

Na Vos są spoty gdzie da się poexpic miedzy 14-20 tylko troche cierpliwości trzeba. A jak OLem grasz to tym bardziej, wpadasz na spota gdzie nawalają jakies fightery i ciśniesz ksując im mobki, ostatecznie bijesz od nich szybciej i nie msuisz dobiegac do mobów, po jakimś czasie odpuszczają i szukaja nowego spotu :) Na fod od 14 to samo są spoty na których nikt albo prawie nikt nie expi, czasem są to ledwo 4-5 mobów a czasem więcej ale można spokojnie pobić (warto też tam uderzać nocą jak  sie mobki podmienią) i respią się w pore trzeba tylko poszukać :) Gorzej z woa o toi nie wspominająć, pod godd można też pobić na 65-70.
Myśli służą usprawiedliwianiu ludzkich występków, a słowa ukryciu myśli.