Fatal Strike? z Great Sword????

Zaczęty przez Szunaj, Luty 23, 2006, 10:44:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Szunaj

Witam
Gram Destroyerem i mam problem z fatal strike podczas używanie Great Sworda, poprostu nie wchodzi pisze coś w że nie są spełnione jakieś warunki a na tym forum przeczytałem że walka z tym mieczem i przy użyciu tego skilla jest najskuteczniejsza.
Dodam tylko że gram na Extreme na Titanie.
To jest jakiś bug?? Ja tylko tak mam??? czy może coś źle robie???
Życie jest bez sensu, nie ma sensu się tym przejmować...

Arthas

Moze napisz co wyskakuje ci w Log'u...  :wink:

Xavierr

najprowdopodobniej bug, napisz im na forum
You watch the world exploding every single night
Dancing in the sun a newborn in the light
Say goodbye to gravity, say goodbye to death
Hello to eternity I'll live for every breath

Ryltar

Pewnie Miecze 2 reczne sa traktowane jako dagger...

Xavierr

Obadaj czy ci mortal blow działa  :lol:

No cóż uroki privów... :?

Szunaj

Nic nie działa żaden skill
A w opisie Fatal Strike pisze że jest tylko do blade

Arthas

Moze zapytaj jakiegos innego orka na Titanie czy działa ten skill...

Nabuchodonozor

Ten skill nie działa , mam glada z Dragon Slayerem i ten sam skill i też mnie to trochę zaskoczyło , bo pamiętam że jak grałem jakieś 2 miesiące temu (to nie jest mój głowny serw) to wszystko działało , a jak pograłem wczoraj to już nie .
LCiR-SH-80/Necro-78+ OneWarriorNation  Alliance/Hussars Clan
Fircyk-HE-78+/AW-74+ HussarsAcademy CL

em

no to sobie pouzywales skilla :D
a tak serio to sprawdz kazdy rodzaj broni w polaczeniu z tym skillem ( moze jakis bedzie dzialal) :P
em powrócił na forum ;D

Ryltar

Masz sprawdzic czy GS jest jako sword oznaczony czy jako dagger bo na allseronie tak jest np.z brandishem(2h).

Szunaj

Dziwna sprawa
Właśnie dobiłem do 60lvl i....niespodzianka
Crash of Doom skil do broni 2H prawie 2 razy mocniejszy od fatal strike no no niezły jest. A czy na innych serwerkach też jest ten skill bo mam zamiar się przenieść.

Szunaj

no k.....mać można się wkurzyć na ten extreme jak nie za dużo ludzi i nie można wejść, to nie można wejść bo nie można wejść bo coś tam login nie działa albo coś.
Powiedzcie mi na jakim serwerku można sobie spokojnie pograć i nie ma problemów z nadmiarem ludzi po południu i jakich takich problemów z logowaniem.

Thorin

em ladnie to tak krasc muj avatarek taki oftopik :P jusz cie pare razy widzalme musialm napisac :P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Szunaj

wow niesamowite
Dzisiaj w LoA jakiś dark elf powidziałał hit me a że miałem akurat hp ponizej 1/5 więc użyłem frenzy później crush of doom ss dwa razy i gość padł. Nie zdążył nawet mnie udeżyć.I mi zabrali buty i rękawiczki ale z tym nie ma problemu.Chodzi o to że Glad jest najlepszy wow

Zychu

Szunaj co ty pierdzielisz?? Jestes Destroyerem!! Frenzy, Crush Of Doom. Jak mozna orka z dwurakiem pomylic z ludziem z dualami :shock: (Ale zgadzam sie Glad jest najlepszy :) )

Szunaj

Po pierwsze nic nie pier dole bo jestem sam w pokoju :twisted:  :twisted: Po drugie o co ci chodzi??? Frenzy to skill który posiadam na zwiększenie p.ataku, a crush of doom to skill który dostałem na 60 lvl i gram destroyerem więc nikogo z nikim nie pomyliłem.Nie wiem moze tam gdzie ty grasz są inne skila dla destro ale ja właśnie takie mam

Zychu

Cytat: Szunajwow niesamowite
Dzisiaj w LoA jakiś dark elf powidziałał hit me a że miałem akurat hp ponizej 1/5 więc użyłem frenzy później crush of doom ss dwa razy i gość padł. Nie zdążył nawet mnie udeżyć.I mi zabrali buty i rękawiczki ale z tym nie ma problemu.Chodzi o to że Glad jest najlepszy wow

Stary od kiedy Glad ma Crush of Doom i Frenzy?? Nie wiem gdzie ty grasz ze glad ma Crush Of Doom i Frenzy hahaha 8) Patrz lepiej co piszesz a nie czepiaj sie mnie bo napisales ze Glad ma Crush of Doom i Frenzy.

Szunaj

Gram na extreme na titanie i tam właśnie Glad na 60 lvl ma crash of doom i Frenzy. Aha i nie odwracaj kota ogonem. To ty się do mnie przyczepiłeś a nie na odwrót.

Szunaj

Ups. okok sorki...fakt jestem dzisiaj troszeczke nie w formie przyznaje się do błędu i zwracam chonor. Masz racje nie wiem co pisze i już spouszczam głowe i nie pisze głópot. Napisałem glad a chodziło mi o destro.  :|  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Zychu

Jezus maria wiedzialem ze Extreme jest pojebany ale to jset juz przesada. Nie no stary albo ci sie myla nazwy albo Extreme jest jeszcze glupszy niz byl zanim z niego ucieklem. Glad ma na 60 lvlu Crash Of Doom i Frenzy Jezu Chryste :shock:  Aha grasz orkiem czy czlowiekiem??;P Ze tak sie zapytam??;]

Zychu

Hehe. Co do tego ze destro ma dooma i frenzy nie moge sie nie zgodzic bo ma:P I to sa jego zajebiste skille, tylko szkoda ze czasem nawet one moga nie pomoc :?

Szunaj

Napisałem już przepraszam, wyjaśniłem że jestem dziś nie w formie i co innego myśle a co innego pisze. Sorki. Gram orkiem o imieniu Urukhi:):)
PS masz racje estreme jest beznadziejny dlatego też przenosze się na L2w

Xavierr

Cytat: SzunajPS masz racje estreme jest beznadziejny dlatego też przenosze się na L2w

Który zresztą też jest beznadziejny. Charakterystyką L2world jest pięć słów:
- BOTY!
- rUSCY!
- n00by!
- LAGI!
- KOSMICZNE CENY!
Moge znieść tylko rUSKICH z tego. Zawsze to więcej PvP/PK na konicie :twisted:

Ryltar

Nie robcie double postow. To raz dwa to to zebyscie cholera nie pamietam co...Trzy Crush opf doom jest fajny ale zobaczymy co da earthquake :)