Aion - free to play

Zaczęty przez vathes, Grudzień 14, 2011, 07:56:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

Chodzi o to, ze na riftach (po waszej stronie) spotkanie jakiegos asmo to cud nawet zastanawiam sie nad zmiana serva.

bleble12

Seminarium dyplomowe, trzeba skończyć te studia, a co do tego, że mało u nas ludzi po stronie asmo, to samo zauważyłem po stronie Elyosów.Na razie wkurza mnie jedna rzecz mało kto chodzi na SR, może max dwa party w ciągu dnia :(
nope

Ulquiora

Jestem z jednych low lvl'i i moge powiedzieć że niedługo lokacje typu belusian zostaną zapełnione. Trochę ludu gra. Z resztą jak ktoś wcześniej zaznaczył, ludzie nie mają zamiaru cisnąc lvl na chama ;p

seken

Ja sie teraz mecze z questami kampani, ten w kaidan hq to jakas porazka...
Pomimo, ze mam tylko 39 lvl to mecze sie z lvlem upem tak jakbym lvlowal z 54 na 55.
Jak wy tak szybko expicie :<?

Ulquiora

Rób all questy jakie napotkasz, prócz tych repeat i na matsy (matsy kupuję, nie zbieram.. nie chce mi się ~~). Czwartego dnia Aion odpalony i dziś coś do ok 32lvl'u wbiję. Ale na jakiś czas zatrzymam się z expem.. w końcu będę musiał skillować ten gathering..  :(

bleble12

Cytat: Ulquiora w Marzec 29, 2012, 10:05:17 PM
Rób all questy jakie napotkasz, prócz tych repeat i na matsy (matsy kupuję, nie zbieram.. nie chce mi się ~~). Czwartego dnia Aion odpalony i dziś coś do ok 32lvl'u wbiję. Ale na jakiś czas zatrzymam się z expem.. w końcu będę musiał skillować ten gathering..  :(

Ja teraz jadę na Repeat :/
nope

Ulquiora

pewnie te w belusian tak? ;p

bleble12

Tak, jutro coś popykam, dzisiaj nie mam sił już :P
nope

seken

Robie rerolla na Nexusa!

Dobra mam SMa lv 29 kampania zrobiona tak daleko jak sie da, powiedzcie mi gdzie w asmo znajde elitki albo cos innego do pobicia?

bleble12

A nie lepiej w FT siedzieć ?
nope

seken

Faktycznie :D.

Ulquiora

seken

Z tego co wiem jest taka opcja, ze dajesz komus pt i po prostu wchodzisz.

bleble12

Lepiej w kilka osób chodzić, nie pisze o full party i dropić boxa z której przecież będziesz mieć dobrą broń na kolejne lvle
nope

Ulquiora

Co do broni to dobrą masz za bronze coin tak samo set. Trzeba uzbierać 171 coin tylko. Ja tak zrobiłem, wpakowałem kamyki na cryta (glad) i przyjemnie teraz idzie.

Polopiryn

Ulq jedna teza extand>allllllllllllllllllllll dla glada
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

bleble12

Cytat: Ulquiora w Marzec 30, 2012, 08:27:29 PM
Co do broni to dobrą masz za bronze coin tak samo set. Trzeba uzbierać 171 coin tylko. Ja tak zrobiłem, wpakowałem kamyki na cryta (glad) i przyjemnie teraz idzie.

Ale możesz złączyć z tą z FT, albo poczekać bo każdy na 41 lvl ma spy questa z którego wyciąga bardzo dobrą złotą broń. Złota broń +broń z atk speedem i jedziesz aż miło  :)
nope

Ulquiora

Cytat: bleble12 w Marzec 30, 2012, 08:53:14 PM

Ale możesz złączyć z tą z FT, albo poczekać bo każdy na 41 lvl ma spy questa z którego wyciąga bardzo dobrą złotą broń. Złota broń +broń z atk speedem i jedziesz aż miło  :)
Już połączyłem z byle jaką inną by mieć więcej slotów  :P Jak poleci mi ten z FT to jeszcze raz wykupię i połączę bo trochę tych coin'ów jeszcze mam  :) Ale teraz myślę nad bronią za abyss pointy elite z 30lvl'a

Cytat: Polopiryn w Marzec 30, 2012, 08:31:35 PM
nie rozumiem, co masz na myśli?  :P

Polopiryn

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

bleble12

Cytat: Ulquiora w Marzec 30, 2012, 09:03:35 PM
Cytat: bleble12 w Marzec 30, 2012, 08:53:14 PM

Już połączyłem z byle jaką inną by mieć więcej slotów  :P Jak poleci mi ten z FT to jeszcze raz wykupię i połączę bo trochę tych coin'ów jeszcze mam  :) Ale teraz myślę nad bronią za abyss pointy elite z 30lvl'a

Cytat: Polopiryn w Marzec 30, 2012, 08:31:35 PM
nie rozumiem, co masz na myśli?  :P

Poczekaj sobie do 41lvl  i zrób questa na złotą broń
Elyos http://www.aionarmory.com/quest.aspx?id=1619
Asmo http://www.aionarmory.com/quest.aspx?id=2656

Wcześniej ciężko było dostać te bronie, a teraz to pic na wodę, a broń dobra :)
nope

Polopiryn

Nie wiem czemu, ale przy broniach pisze 45+ lvl. No, ale.....

@Bleblek
Kromede spear dla glada + e30 or spear 35 z atk spd = wymiot. Nie ma lepszego połączenia, z tym spokojnie można biegać do 45~+. A te betoni, nie są w cale takie uber.....

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Ulquiora

Cytat: Polopiryn w Marzec 30, 2012, 10:10:04 PM

@Bleblek
Kromede spear dla glada + e30 or spear 35 z atk spd = wymiot. Nie ma lepszego połączenia, z tym spokojnie można biegać do 45~+. A te betoni, nie są w cale takie uber.....
Mu raczej chodziło o to by betoni połączyć z jakąś co ma atk speed. Ale coraz bardziej zastanawiam się czy nie iść w stronę 2h sword. na początku Aion'a było to useless dla glada, no ale teraz...

bleble12

@Bleblek

Jest napisane 45 + bo to były stare czasy, teraz jest już inaczej więc od 41 można biegać, a co do broni to jak na swój lvl jest najlepsza no chyba, że będziesz crafcić broń i walnie tobie critical na broń z  atak speedem  :)
nope

Ulquiora

Na razie warto mieć te sety za coiny i starcza. Ale jeśli ma się zmienić na lepsze to muszą być przejęte forty by móc instancje robić na nich.. mowa tu o AP. jeszcze w inny sposób można zbierać ap ale poza fortami nie znam lepszego sposobu. AP/medale = nice gear

Polopiryn

Cytat: Ulquiora w Marzec 31, 2012, 04:07:10 AM
Na razie warto mieć te sety za coiny i starcza. Ale jeśli ma się zmienić na lepsze to muszą być przejęte forty by móc instancje robić na nich.. mowa tu o AP. jeszcze w inny sposób można zbierać ap ale poza fortami nie znam lepszego sposobu. AP/medale = nice gear

Agree ;)

Cytat: bleble12 w Marzec 30, 2012, 11:51:16 PM

@Bleblek

Jest napisane 45 + bo to były stare czasy, teraz jest już inaczej więc od 41 można biegać, a co do broni to jak na swój lvl jest najlepsza no chyba, że będziesz crafcić broń i walnie tobie critical na broń z  atak speedem  :)

I tak kromede>betoni :). Mowa ofc. o spearze. Ulq odpuść se sword, to jest tylko dla tempaka....

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)