Aion - free to play

Zaczęty przez vathes, Grudzień 14, 2011, 07:56:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ulquiora

Cytat: Grande w Kwiecień 27, 2012, 02:41:04 PM
Na 55 bez sprzętu to już pozostaje tylko craft złota na 50+ i farma SW jeżeli tak ładnie lecą itemy na BT, problem może być ze stygmami jedynie. No i traci się najciekawsze chwile z grą jakimi są pvp na riftach.
Dokładnie, obudzą się z palcem w nocniku że tak powiem.

Polopiryn

Ja tam dobijam 40 i bum stoimy :D. Farmimy na sprzęt itt.....
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

seken

Pierdolona gra, dla pierdolonych masochistow, jezeli 3.0.0 wyjdzie szybciej niz gw2 to moze wroce i popatrze co sie tam dzieje.

Ulquiora

No nie wiem czy szybciej wyjdzie. Dużo zmian ma być przy 3.0

Polopiryn

Yea! Wiedziałem, że tak będzie. Ja tam nie narzekam na aunharcie. Legion zrobił się inter i jesteśmy 1 na serwie z elyo. Czy gadasz z interami czy polakami pomagają oboje. Naprawdę nie ma co narzekać, a wymóg ts-a jest tylko pod insty, forty ja praktycznie wgl nie siedzę aktualnie.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Grande

Cytat: seken w Kwiecień 27, 2012, 04:32:31 PM
-_-' gra, dla -_-' masochistow, jezeli 3.0.0 wyjdzie szybciej niz gw2 to moze wroce i popatrze co sie tam dzieje.
Haha a tak się kłuciłeś. Gra jest bardzo dobra jak się potrafi w nią grać i masz naprawde fajny legion, gdyby nie ten end game i kilka drobniejszych wad przebiła by l2 moim zdaniem. Niestety twórcą brakło pomysłu w kilku momentach i wyszło jak wyszło. A co do komuikatora to ja nie wyobrażałem sobie gry bez tego. Rekrutacja do legionu odbywała się tylko i wyłącznie przez mumble, a nie jakieś śmiesze podania przez co legion był zgrany, gra była przyjemnościa i można było przymknąć oko na kilka rzeczy.

Polopiryn

U nas to 100 osób + grających, alliance z reguły są full na siege. A nawet jak Ci nie chce się iść to Ci nic nie zrobią.... Mi się dziś nie chciało to tylko pomarudzili. Boli jedynie ten inter.....
Co do TS-a dużo osób siedzi, ale ja na razie takiej potrzeby nie widzę i jakoś po prostu mi się nie chciało. Ale nikt przez to nie Cierpi bo solo robię Q

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

seken

Cytat: Grande w Kwiecień 27, 2012, 09:59:06 PM
Cytat: seken w Kwiecień 27, 2012, 04:32:31 PM
-_-' gra, dla -_-' masochistow, jezeli 3.0.0 wyjdzie szybciej niz gw2 to moze wroce i popatrze co sie tam dzieje.
Haha a tak się kłuciłeś.
W tym momencie zauwazylem, ze nie warto sie z toba klocic.

Grande

Jak ja lubie te quity z l2, aiona i kilku innych gier i potem płacz jakie to te gry są złe, niezły ubaw z takich ludzi jest. A na początku to każdy wie najlepiej jak grać, i będzie się rzucać jak szalony do każdego kto uważa inaczej.

seken

Cytat: Grande w Kwiecień 27, 2012, 10:42:10 PM
Jak ja lubie te quity z l2, aiona i kilku innych gier i potem płacz jakie to te gry są złe, niezły ubaw z takich ludzi jest. A na początku to każdy wie najlepiej jak grać, i będzie się rzucać jak szalony do każdego kto uważa inaczej.
Ubawem to jest twoja ortografia, to jest dopiero ubaw po pachy  hahaha.
I w odroznieniu do ciebie czy innych ja sie nie pluje do innych, co uwazaja ze wow/l2/aion jest dobry, ja po prostu pisze swoja opinie, rofl.
Widze, ze masz spore kompleksy wywolane quitowaniem, koledzy dreczyli?

Grande

Cytat: seken w Kwiecień 27, 2012, 11:01:28 PM
Cytat: Grande w Kwiecień 27, 2012, 10:42:10 PM
Ubawem to jest twoja ortografia, to jest dopiero ubaw po pachy  hahaha.
I w odroznieniu do ciebie czy innych ja sie nie pluje do innych, co uwazaja ze wow/l2/aion jest dobry, ja po prostu pisze swoja opinie, rofl.
Widze, ze masz spore kompleksy wywolane quitowaniem, koledzy dreczyli?
Dręczy to mnie twoja głupota na razie, jeśli chodzi o quitowanie to w aiona grałem rok czasu na jednym serwerze obecnie gram w l2 już prawie poł roku na jednym więc jakie quity.

Polopiryn

Ja nie chce nic mówić seken, ale jesteś hipokrytą jeszcze na początku mówiłeś że aion jest fajny i wgl zajebisty. Jedyny argument, który się zgadza to gw2.... Jeżeli potrafisz wytykać tylko błędy ort.... to sory. Ale masz manie wyższości

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

seken

Cytat: Polopiryn w Kwiecień 27, 2012, 11:15:55 PM
Ja nie chce nic mówić seken, ale jesteś hipokrytą jeszcze na początku mówiłeś że aion jest fajny i wgl -_-'. Jedyny argument, który się zgadza to gw2.... Jeżeli potrafisz wytykać tylko błędy ort.... to sory. Ale masz manie wyższości
Bo aion jest fajna gra, ale zeby cos znaczyc, trzeba w cholere czasu spedzic nad tym, co nie zawsze jest przyjemne.
Przy kazdym rozpoczeciu zdania musze pisac WG MNIE/IMO/IMHO tak jak polowa ludzi, zebyscie zauwazyli, ze to jest moja opinia  :shock:.
Nie lubie wytykac bledow, bo zdaza sie je popelniac, ale bez przesady Grande popelnia blad w kazdym poscie...

CytatDręczy to mnie twoja głupota na razie, jeśli chodzi o quitowanie to w aiona grałem rok czasu na jednym serwerze obecnie gram w l2 już prawie poł roku na jednym więc jakie quity.
To powiedz mi w jakim celu sie do mnie przysapales? Tak, to wlasnie jest twoja glupota, bo szukasz zaczepki.

Grande

Wcale dużo nie trzeba grać w max 2 tyg farmisz all stigmy włącznie ze złotą następnie farmisz potem itemy za ap tylko na 30 lvl lub craft w między czasie robisz instancje i do 55 cała filozofia. A co do błedów to już jak się tak tego uczepiłeś to naucz się korzystać z polskich znaków bo cię zrozumieć nie moge. A uczepiłem się tak dla śmiechu z ciebie tylko i wyłącznie bo na początku tak się kłóciłeś jaki to aion fajny, a teraz emo quit i jeździsz po grze, co jest już regułą na tym forum to samo z pseudo graczami w l2 na eu.

seken

Cytat: Grande w Kwiecień 27, 2012, 11:46:27 PM
Wcale dużo nie trzeba grać w max 2 tyg farmisz all stigmy włącznie ze złotą następnie farmisz potem itemy za ap tylko na 30 lvl lub craft i do 55 cała filozofia.
Nooo cala filozofia, szkoda ze na ten glupi exp trzeba poswiecic mase czasu...
CytatA co do błedów to już jak się tak tego uczepiłeś to naucz się korzystać z polskich znaków bo cię zrozumieć nie moge.
3 <---- oto twoja cyfra IQ
CytatA uczepiłem się tak dla śmiechu
To dlatego teraz widac w twoich postach jak bardzo sie spinasz? mhm
Cytatz ciebie tylko i wyłącznie bo na początku tak się kłóciłeś
Klocilem sie tylko i wylacznie na temat tego, ze aion nie ma sensu i ze wszystko w nim jest skopane
Cytatjaki to aion fajny, a teraz emo quit
Jest fajny, skoro cos jest fajne to nie moge przestac w to grac?
Aha i emo to moze byc twoje przezwisko w podstawowce, ogolnie polecam sie zaznajomic z tym pojeciem tak samo jak z zergiem.
Dobra patrzac na twoje wypowiedzi to objasnie ci
Emo quit jest kiedy ktos leavuje bez powodu/ z blachego powodu, a UPARCIE twierdzil, ze bedzie gral. Ja od poczatku pisalem, ze bede gralem casualowym, tak wiec niczego sobie nie zakladalem.

Cytati jeździsz po grze,
gdzie
ja
jezdze
po
grze
    get a brain plx.

Grande

Przy lekkim no lifowaniu wbijasz max lvl w tydzien więc jaki exp to nie l2 gdzie zabijać musisz miliardy mobów. No teraz to się już chyba obraziłes na świat ale polskich znaków nadal nie używasz.

seken

Cytat: Grande w Kwiecień 28, 2012, 12:00:14 AM
Przy lekkim no lifowaniu wbijasz max lvl w tydzien
Znam ludzi, ktorzy wbili max lvl w 2 tygodnie, problem jest taki, ze siedzieli 10h dziennie. I to wlasnie podchodzi MI pod masochizm, bo siedzenie takiej ilosci czasu przed kompem jest meczarnia, a nie przyjemnoscia.

CytatNo teraz to się już chyba obraziłes na świat ale polskich znaków nadal nie używasz.
Za kazdym razem jak widze, ze cos napisales to pojawia mi sie banan na twarzy, a nie zdenerwowanie, lubie sie posmiac z ludzkiej glupoty. Tutaj jeden z jej przejawow, nawet w tym poscie.

Cytatpolskich znaków nadal nie używasz
Poczekaj, poczekaj...moze nie mam takich mozliwosci?

Alarion

Cytat: seken w Kwiecień 28, 2012, 12:05:59 AM
Cytat: Grande w Kwiecień 28, 2012, 12:00:14 AM

Cytatpolskich znaków nadal nie używasz
Poczekaj, poczekaj...moze nie mam takich mozliwosci?

Religia ci zabrania? ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Ulquiora

Ale co to by była za gra którakolwiek by all na full mieć w 2tyg normalnego grania? Zero frajdy i nic poza tym. Dlatego są privy high rate servery dla takich os. Myślisz że w gw 20lvl fajnie szybko się wbija ale eq już trochę czasu trzeba przyfarmić. Nie mówię o tym gdzie pod koniec kampanii masz w ostatnich miastach, tylko dodatkowe q na elite mapce załączone. Jedno złe kliknięcie i całe party zmiecione raz dwa i od nowa :)  i nie kłóć się z grande bo dobrze prawi chłopak, albo 30 elite lub wykuć cały set + biżu za AP (ja zrobiłem cały secik za silver coiny ++), bijemy lvl/ instancje itd. itd.
Teraz problemem jest czy robić abysowy secik 40lvl czy czekać za 3.0 To jest pytanie  :D Ale raczej te drugie.
ahh 12 dni urlopu  :P

Pozdrawiam

seken

Zatrzymanie sie na 40 lvlu po to, zeby farmic AP to jak masturbacja noga.
Przeciez na 46 masz dredy, pozniej dochodzi masa instancji z ktorych wyniesiesz miliard razy wiecej ap niz po 5 godzinach riftowania.

CytatAle co to by była za gra którakolwiek by all na full mieć w 2tyg normalnego grania?
Jezeli gra sie samemu to faktycznie zadna, jezeli masz znajomych to jest.
Sory, ale w samym aionie spedzam moze 3-4h dziennie, w weekendy moze jeszcze przez noc troche pogram, przed komputerem mam zamiar sie odprezyc. Zeby sie odprezyc musze pierw zacisnac poslady i farmic.
Tak wiem, w takim wypadku MMORPGI nie sa wyborem dla mnie, mowie tak ogolnie  :).

Polopiryn

Cytat: seken w Kwiecień 28, 2012, 12:27:37 AM
Przeciez na 46 masz dredy, pozniej dochodzi masa instancji z ktorych wyniesiesz miliard razy wiecej ap niz po 5 godzinach riftowania.

I? Wejdziesz na dreda i co dalej? Przyjdzie Ci jeden dobrze ubrany asmok i Cię zmiecie w 5 sekund. Pamiętasz Zairissa? On gra teraz casualowo UT, LUT, DP, Dredgion, CD raz zrobi wszystko raz nie zrobi nic. I dopiero wyfarmił 1 item eternalowy z aren. To nie jest takie kolorowe jak Ci się wydaje ;)

Niby czemu 40 lvl-y to zły pomysł? Tym bardziej, że na tych lvl-ach jest od zajeb*** asmoków. A jak masz gear to i enemy łatwiej kładziesz. Abyss daje więcej niż myślisz.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Alarion

Cytat: Polopiryn w Kwiecień 28, 2012, 09:58:15 AM
Cytat: seken w Kwiecień 28, 2012, 12:27:37 AM

I? Wejdziesz na dreda i co dalej? Przyjdzie Ci jeden dobrze ubrany asmok i Cię zmiecie w 5 sekund. Pamiętasz Zairissa? On gra teraz casualowo UT, LUT, DP, Dredgion, CD raz zrobi wszystko raz nie zrobi nic. I dopiero wyfarmił 1 item eternalowy z aren. To nie jest takie kolorowe jak Ci się wydaje ;)

Niby czemu 40 lvl-y to zły pomysł? Tym bardziej, że na tych lvl-ach jest od -_-'*** asmoków. A jak masz gear to i enemy łatwiej kładziesz. Abyss daje więcej niż myślisz.

to było własnei smutne w tej grze najbardziej. Do jakiegoś czasu wbijasz sobie AP na riftach (my nie mielismy tych śmiesznych kar jeszcze za riftowanie, więc czasem siedziałem tam cały dzień), dochodzisz do jakieś dobrej rangi i dalej co? Głupia farma i spierdzielanie do safe zone, by przypadkiem ktoś cię nei zabił i żebyś nei stracił przy 1 zgonie tego co farmiłeś 2 dni PvE.

Tak btw, nie jest dla was poronione, że AP ludzie farmią przez PvE w pewnym momencie (ew dredgion, gdzie nie da się stracić) całkowicie wyłączając się z PvP? Przecież AP ma być dla itemów PvP! To był chyba główny powód odejścia z tej gry. Z patcha na patch marginalizowanie systemu PvP (o braku riftów na max lvlu i 1 side'owych zergu już nie wspomnę)
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

seken

Kojarze zairissa, on gral chanterem chyba?
Moje riftowanie na bialasach wyglada tak:
Zabijasz mase osob, mimo wszystko polowa z nich daje 100 ap, wiec juz wygodniej jest siedziec na obojetnie jakiej fortecy i farmic balaury, przynajmniej na nexusie tak sie da.

CytatNiby czemu 40 lvl-y to zły pomysł? Tym bardziej, że na tych lvl-ach jest od -_-'*** asmoków. A jak masz gear to i enemy łatwiej kładziesz. Abyss daje więcej niż myślisz.
Mimo wszystko na tych riftach bedziesz musial siedziec dluzej niz ci sie wydaje. Ludzie na instancjach farmia 20k ap dziennie i to wcale nie sa wielkimi no lifami, teraz pomysl, ze na rifcie dostajesz srednio 100ap za fraga, raz na jakis czas wpadnie 400, a moj rekord to 900 i tylko raz w calej grze mi sie to przytrafilo.
Wiec jezeli sadzisz, ze okolo 200 fragow zlapiesz szybciej niz ja robie insty to sie mylisz, dodatkowo sfarmisz ten sprzet i co dalej? Musisz gonic z lvlem, bo ja mam dawno 55, a ty dopiero skonczyles farmic ap na itemy.

Klucznik

lvl w tej grze od 2.6 to nie problem akurat idzie zrobic w max tydzien 55 bez cisnienia na lajcie. i wcale nie czeba miec itemow, liczy sie skill, ping, a nie to co nosisz  dowod http://www.youtube.com/watch?v=jQwqs9H1Y0g&feature=player_embedded,

ludzie po ubieraniw full sety 55 abyss dostaje w pipe od ludzia co jest goly i ma tylko buty i ksiazke. wiec to byly naprawde super noobki,
POZDRO LOL

Grande

Cytat: seken w Kwiecień 28, 2012, 11:28:41 AM
Kojarze zairissa, on gral chanterem chyba?
Moje riftowanie na bialasach wyglada tak:
Zabijasz mase osob, mimo wszystko polowa z nich daje 100 ap, wiec juz wygodniej jest siedziec na obojetnie jakiej fortecy i farmic balaury, przynajmniej na nexusie tak sie da.

CytatNiby czemu 40 lvl-y to zły pomysł? Tym bardziej, że na tych lvl-ach jest od -_-'*** asmoków. A jak masz gear to i enemy łatwiej kładziesz. Abyss daje więcej niż myślisz.
Mimo wszystko na tych riftach bedziesz musial siedziec dluzej niz ci sie wydaje. Ludzie na instancjach farmia 20k ap dziennie i to wcale nie sa wielkimi no lifami, teraz pomysl, ze na rifcie dostajesz srednio 100ap za fraga, raz na jakis czas wpadnie 400, a moj rekord to 900 i tylko raz w calej grze mi sie to przytrafilo.
Wiec jezeli sadzisz, ze okolo 200 fragow zlapiesz szybciej niz ja robie insty to sie mylisz, dodatkowo sfarmisz ten sprzet i co dalej? Musisz gonic z lvlem, bo ja mam dawno 55, a ty dopiero skonczyles farmic ap na itemy.
Jak ty wszystko wiesz lepiej i uczysz ludzi grać z o wiele większym stażem niż. A samemu nawet dobrze nie zacząłeś grać w aiona.