Aion - free to play

Zaczęty przez vathes, Grudzień 14, 2011, 07:56:21 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nerisu

Jak ogarnąć swój ping pomijając lepszego dostawcę internetu i leatrix latency fix? Odblokowałem porty ale zastanawiam czy coś jeszcze da się zrobić.

Polopiryn

A jak sprawdzasz ping? :D Bo czasem to ja też mam nie miłosiernie lagi, patrz reakcja postaci występuje po 3 sekundach, a czasem chodzi jak ta lala.

Na pewno jeszcze jest battle ping
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Abruzzi

Cytat: Polopiryn w Maj 07, 2012, 11:08:04 AM
A jak sprawdzasz ping? :D Bo czasem to ja też mam nie miłosiernie lagi, patrz reakcja postaci występuje po 3 sekundach, a czasem chodzi jak ta lala.

Na pewno jeszcze jest battle ping

w grze ENTER -> /ping ? :P
born different.

Polopiryn

A tego to nie znałem :D

50 ms, ee ładnie jest  :)

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Nerisu

Ja mam 90-110 z Battlepingiem... Nie ma to jak mieszkać na zadupiu. Chyba nic więcej już nie da się zrobić. Do tego ten Battleping rozłącza z grą a nie z serverem co 20 minut  :shock: , więc mój prawdziwy ping to 150-160 co jest lekką żenadą. Chyba, że zacznę wydawać 15 zł na Battleping co miesiąc  :?.

Polopiryn

Trzymajcie cytacik:
CytatA sorcerer w pozniejszych levelach biega dalej z tą książka telefoniczna czy nie ? bo słabo to wyglada..

//ashdashdas jest orgazm :D
The Home Defense Buff (Rift Buff) will be activated for the old servers this week and stays deactivated for new servers.

Nie będzie curse przez tydzień! Można riftować do upadłego.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Nerisu

Ta jak wbiłem 51 to nie ma Curse, jasne...

seken

Co w ogole robil ten curse i na jakiej zasadzie on dzialal, bo rfitowalem po 1-2h i zadnych roznic nie widzialem. I w ogole jak sprawdzic czy sie go ma.

Polopiryn

Slow, obniżenie statów. Curse występuje tam gdzie SS i działa tylko na stronie przeciwnika. Czyli jak gracie asmo to na ely. W abyss i asmo już nie.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Nerisu

Że co? Ja po prostu nie mogłem wejść do riftu i tyle, może miałem mały lvl tego ścierwa. Nie ma to jak zabijać PVP  :D. Te areny solo to też śmiech na sali, wbijasz 51 lvl i możesz usiąść i popatrzeć jak niszczy Cię 55 ubrana w arenowy secik.

seken

Cytat: Nerisu w Maj 08, 2012, 11:31:08 PM
Że co? Ja po prostu nie mogłem wejść do riftu i tyle, może miałem mały lvl tego ścierwa. Nie ma to jak zabijać PVP  :D. Te areny solo to też śmiech na sali, wbijasz 51 lvl i możesz usiąść i popatrzeć jak niszczy Cię 55 ubrana w arenowy secik.
Ja teraz na 48 lvlu ladnie sie ubralem i dzisiaj mialem pvp z sorcem, ktorego rozwalilem przed czasem, ja 6 fragow on 0.
1szy frag to instafear i nuke.
2gi frag to scoverowany silence i nuke
3ci frag to fearshriek i nuke
4ty frag to wrzucenie dotek i odbiegniecie sobie (o dziwo dotki nie przerywaja roota Oo)
5ty frag tak samo jak 2gi
6ty frag zabilem go, bo juz chlopak afczyl.
Wczoraj z templarem mialem doslowanie taka sama sytuacje, ani razu mnie nie zabil, bo nie mial jak. Najgorsze bedzie przejscie wlasnie na 51 i cdredy+arenki 51-55, bo na cdreda chodza tylko takie hardtraje lvl 55+gear z kosmosu, ewentualnie mozna na afk cdreda pochodzic...

Swoja droga vengeful backdraft to najlepszy skill SMa jaki mogli wymyslec <3.

Polopiryn

fear...fear....fear gdyby nie to  :oops:

Co do Root-a, to ja sam nie mam pojęcia czy dota przerywa czy nie... Raz przerwało na sorcu, raz nie. Zostańcie na 50 i zbierajcie insygnie, jak już będzie cały set to rachu ciachu dobijacie 55. A się z tym xp pier*** 43.... i 174 aetheru :/

Na dredach nie afkujcie, bo to jedyne miejsce do pvp. Potem na ING to już zupełnie inna para kaloszy :). Trudno, dostaniecie w dupę, ale zawsze ta szansa na jakiś kill jest ;p. No chyba, że całe pt wasze afkuje.....

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

seken

Cytat: Polopiryn w Maj 09, 2012, 12:52:11 AM
fear...fear....fear gdyby nie to  :oops:
Rownie dobrze moge powiedziec zebys ty gladem nie uzywal roota, assasin ambusha, a ranger stun chaina.
Po to kurwa mam tego feara zeby go uzywac, a to ze ludzie uwazaja go za noob spella to nie moj problem, nie robie fearlocka wiec  gdyby ogarniali to by mnie zabili/ wrzucili silence podczas castowania/ innego stuna.

Z reszta 2 na 5 fragow zdobyte fearem, srsly gdyby nie fear to napewno bym przegral.
Nie wspominajac o tym, ze nie zawsze mialem full hp i stoneskina.

Polopiryn

Co się od razu rzucasz, przecież ja tylko się śmieje

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

seken

Cytat: Polopiryn w Maj 09, 2012, 03:50:05 PM
Rzucam sie, bo takie sieroty jak ty ksztaltuja community aiona  :oops:.

Polopiryn

Cytat: seken w Maj 09, 2012, 04:25:37 PM
Cytat: Polopiryn w Maj 09, 2012, 03:50:05 PM
Rzucam sie, bo takie sieroty jak ty ksztaltuja community aiona  :oops:.

Nie wiem czym Cię skrzywdziłem, ale nie współczuje.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

seken

WTT SM 48 na rangera/sorca ew clera lv 46+
Szczegoly na PW.

Polopiryn

W końcu prawdziwe pvp, o każdy punkt. Z chanterem 48... do ostatniego tchu, przegrałem o 100 pkt ;<< ale warto było

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Nerisu

Coś umarł temat  :D . Nikt nie gra? Ja sobie zacząłem grać Assassinem dla funu bo sesja się zbliża, więc postanowiłem sobie lajtowo pochodzić na rifty i nic więcej :D.

seken

Naogladalem sie filmikow z tery, znajomy cos tam gadali i teraz raczej bede sie przymierzal wlasnie do grania w tere, chociaz jeszcze nie wiem jak to bedzie.

Polopiryn

Cytat: Nerisu w Maj 20, 2012, 04:49:24 PM
Coś umarł temat  :D . Nikt nie gra? Ja sobie zacząłem grać Assassinem dla funu bo sesja się zbliża, więc postanowiłem sobie lajtowo pochodzić na rifty i nic więcej :D.

Na razie brak chęci do gry, gram se w bf p4f i z sentymentu diablo 2 :D. Wchodzę tylko bilecik na arene odebrać :)

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Nerisu

Temat umarł  :D. Zacząłem grać Gladem for fun w oczekiwaniu na GW2. Na razie 20 lvl.

Abruzzi

Mnie tam znowu znudziła gra, tak samo jak było to gdy Aion wyszedł i nie wpuszczali nowego patch, ileż można farmić BT. Ciekawe kiedy EU doczeka się tego 3.0 : o
born different.

PingwinekPikPok

Prawda jest taka ze w Aionie jest straszna nuda - zmiany w MMO jakie wprowadzaja czyli brak famy , kraft w sumie zbedny wszystko szybko i bez wysilku konczy sie tym ze po 2 miechach nie ma co robic - ludzie wykoksani i z equip z aren robia dreda , esoterance , i z wielka meka te areny (tez nie zawsze) . Wszyscy czekaja na 3.0 (a najlepiej na 3.5) 3.0 pod koniec weakacji bodajze 28 sierpien co z tego bedzie zobaczymy.

co do przerywania skilli - jest szansa ale nie 100% - duzo zalezy od buildow   m.resist , m.acc itd. np SM idzie w full M.acc i wyciagnie ponad 2100 magic accuracy ciezko bedzie komukolwiek uniknac fear-a  - moze jak sorc/cler wrzuci set clotha w full m.resist i wyciagnie kolo 2k M.resist : Buildy chyba znacie :) 

Co zabija Aiona na serwerach EU F2P -
a) glownie cheaty :
AutoChain, AutoReact, Aether Hack, Vitality Hack, Gravity (up, down, glide, lock), No Hide, Super Jump,
Anti-AFK, ZoomHack, NoClip, Console, NoAnim, NoAnim2, SlowFall, skiller, autobuff, heal center(beta)
b)Zbugowane praktycznie wszystkie bossy insancje
Bolving , LUT / UT (Debilkharim , Anurati) , BT (Dorakiki , Stormwing) , Esoterance (moze nie tyle co bug ale sposob)

Prawda taka ze w 2 mozna zrobic wiekszosc  , Ogarniety ! Kleryk jest w stanie zrobic solo UT / LUT  Esoterance i bog wie co jeszcze

i to zabija te gry ktore w zalozeniu mialy byc zespolowe a coraz nowsze patch-e robia z tego single player. Jest masa psotow , zglaszanie na community cheaterow bugow etc. Podobno maja zatrudnic zewnetrzna firme tworzaca zabezpieczenia GameGuard i wziąć sie za cheaterow etc. co wyjdzie sie zobaczy ponoc od 3.0 ma to funkcionowac. A co z Bugami (bossy , geo) ? uj wie.

seken

Temat troche upadl, wiec jezeli komus znudzil sie aion to z checia przygarne jakies konto z postacia lv 50+