BD armor i atak

Zaczęty przez niuniusa, Luty 26, 2006, 02:38:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

niuniusa

jaka jest bnajlepsza zbroja dla bd, gdzie mozna ja kupic oprucz giran na rynku

Zychu

Nie ma najlepszej zbroi zalezy na czym ci zalezy. Nigdzie indziej nie kupisz niz w giran na rynku.

Dymek69

Ja proponuje jeśli chodzi ci czy light czy heavy, to wybrałbym heavy.
Knowledge Reigns Supreme Over Nearly Everyone

Ryltar

Eee niee nie ma przyklejonego tematu Bladedancer no ale co tam lepiej zrobic 200 tematow i zasmiecac niech modowie i admin maja wiecej roboty...

niuniusa

nienarzekaj sorry wielkie no mala pomyleczka a moge sie fowiedziec jescze jakie tatuaze proponujecie??

Ryltar

-CON i max jedziesz w DEX i STR.CON ci nie potrzebny bo tankiem nie jestes no ale i tak zaraz beda teksty DE maja malo CON bierz dooma i jedz +10790 w CON ale to c**j to moje zdanie.

Fugas

zgadzam sie z ta zbroja ale ja bym obnizy con na maxa i nie powiekrzal str i tak ma h*** ataku a atk speed rzadzi

Ryltar

To po cholere brac dooma ktory daje con jak chcesz go obnizac?

niuniusa

mam zbroje blue wolf 2 czesciowy:D ale teraz nie wiem  myslicie ze zrobienieduala sls critical dmg jest dobry? i poza tym jak z tym tatuazem?

Ryltar

Najlepszy moim zdaniem dual to sls*tsu a tatuaze<tak tatuaze bo na tych lamerskich sie nei znam bierz w dex i str a - w con.

niuniusa

Mam spory problem nieiewiem s jakim miesicie mooge zrobic duale sls  critical dmg  i gdzie dokupic itemy do nich...

Ryltar

sls critical dmg to sie robi z questa lub wyrabia u kowala dajac materialy(NPC kowala).SA do duali dajesz w ten sposob ze dajesz enchant do +4

niuniusa

a mozesz jakos dokladniej bpo nic niezrozumialam...;/