[Movie] HB -CL disarmament ( PVP - leader squad)

Zaczęty przez Arimas, Styczeń 14, 2012, 01:28:09 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Arimas

Cytat: Suchutki w Styczeń 20, 2012, 12:08:45 AM
Ja tam czekam na frapsa z Arimasem w roli glownej ;)
Soon

Ale nie ogarniam w pi-_du więc będziecie się śmiać   :(

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

WiLdEcaRd

ON to przeciętniak jakich wiele a do tego debil pierwszej wody ,co do frapsa to mam mniej więcej tyle do powiedzenia co GSP ponizej :
http://www.youtube.com/watch?v=gX3sEGtG8mQ
Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

xalen

"wall of text i ton wypowiedzi króla słońce" - ahaha to mnie rozwaliło. Dyma Ty lepiej weź się za te studia bo za dużo grasz, mniemanie Ci wzrasta a ja potem muszę takich tempaków zatrudniać w pracy, bo żal człowiekowi jak widzi tak drastycznie opadający poziom polskiej młodzieży. Czytam te Twoje wypowiedzi i dochodzę do wniosku, że masz poważne problemy ze sobą. I ten utarty schemat spychający Ciebie do poziomu średniego ale innych do poziomu gorszego - hehe stare i już nie praktyczne.

Dyma

Cytat: xalen w Styczeń 29, 2012, 04:25:58 PM
"wall of text i ton wypowiedzi króla słońce" - ahaha to mnie rozwaliło. Dyma Ty lepiej weź się za te studia bo za dużo grasz, mniemanie Ci wzrasta a ja potem muszę takich tempaków zatrudniać w pracy, bo żal człowiekowi jak widzi tak drastycznie opadający poziom polskiej młodzieży. Czytam te Twoje wypowiedzi i dochodzę do wniosku, że masz poważne problemy ze sobą. I ten utarty schemat spychający Ciebie do poziomu średniego ale innych do poziomu gorszego - hehe stare i już nie praktyczne.

właśnie chyba uwaliłem angielski bo miałem w piątek egzamin ustny i o nim zapomniałem ;p 250 zeta w plecy się szykuje ;( kurde i za co ja bede PA kupował?
moje życie nie ma już sensu, grać w l2 bez PA omg

/edit: co do mojej gry to na Amber pt to i tak słabo bo mam najsłabszy lvl z pt
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

JamesDoakes

Cytat: Dyma w Styczeń 29, 2012, 05:22:08 PM

właśnie chyba uwaliłem angielski bo miałem w piątek egzamin ustny i o nim zapomniałem ;p 250 zeta w plecy się szykuje ;( kurde i za co ja bede PA kupował?
moje życie nie ma już sensu, grać w l2 bez PA omg
tylko 250 za warunek? ;o

Horken

250 to tylko? Tylko za warunek? Za angielski? U mnie za angielski miałbym 50 zł bo jest 1 ECTS ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Dyma

Cytat: Horken w Styczeń 29, 2012, 05:32:34 PM
250 to tylko? Tylko za warunek? Za angielski? U mnie za angielski miałbym 50 zł bo jest 1 ECTS ^^
u nas ang jest jakos inaczej liczony, aczkolwiek jest szansa, że może bedę miał jeszcze możliwość zaliczyć bo chyba powtórka z ustnego też jest, ale to po pisemnych poprawkach...

a więc można koksać dalej ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Redbox

Cytat: Dyma w Styczeń 29, 2012, 06:51:26 PM
u nas ang jest jakos inaczej liczony, aczkolwiek jest szansa, że może bedę miał jeszcze możliwość zaliczyć bo chyba powtórka z ustnego też jest, ale to po pisemnych poprawkach...

Warunek Ekonometria UMCS - 400 zł pozdrwaiam.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

surda

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

Redbox

" ja potem muszę takich tempaków zatrudniać w pracy

no dobrze ze taki tępak musi zatrudniać takich "tempaków"

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

bula

Cytat: Redbox w Styczeń 31, 2012, 12:10:00 AM
" ja potem muszę takich tempaków zatrudniać w pracy

no dobrze ze taki tępak musi zatrudniać takich "tempaków"
wszyscy sie go czepiacie, a przeciez napisal ze to tylko tekst z liceum

coraz fajniejsze "teksty" macie xalen w liceach ;s

alite

Cytat: Redbox w Styczeń 29, 2012, 07:14:41 PM
Cytat: Dyma w Styczeń 29, 2012, 06:51:26 PM

Warunek Ekonometria UMCS - 400 zł pozdrwaiam.
gleboznawstwo na akademii pomorskiej 1000 zeta przebije ktoś? :o

Russe

Cytat: alite w Styczeń 31, 2012, 12:23:03 AM
gleboznawstwo na akademii pomorskiej 1000 zeta przebije ktoś? :o
Przebije to dowolna osoba z medyka w Krakowie :)
A może by wrócić na oficjal :)