[Problem]Subclass

Zaczęty przez dibo, Styczeń 21, 2012, 05:28:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dibo

Witam . Mam taki problem z grand masterem otóż ustawione mam tak zeby zrobic subclasse trzeba miec Mimir's Elixir kiedy np kupuje ten quest item w custom shopie i ide do grand mastera to on mi mowi ze musze miec questa na Mimir's Elixir ;/ wie ktos moze jak to zrobić ? np. mam kupiony Mimir's Elixir ide do grand mastera wybieram add subclass i on mi zabiera ten item quest Mimir's Elixir i przechodze na subclasse . 

Nayana

Cytat: dibo w Styczeń 21, 2012, 05:28:57 PM
Witam . Mam taki problem z grand masterem otóż ustawione mam tak zeby zrobic subclasse trzeba miec Mimir's Elixir kiedy np kupuje ten quest item w custom shopie i ide do grand mastera to on mi mowi ze musze miec questa na Mimir's Elixir ;/ wie ktos moze jak to zrobić ? np. mam kupiony Mimir's Elixir ide do grand mastera wybieram add subclass i on mi zabiera ten item quest Mimir's Elixir i przechodze na subclasse .
Nie wiem czy to na pewno o to chodzi, ale musisz mieć chyba rozpoczęty ten quest. Tzn, najpierw musisz z Star Of Destiny pójść , o ile dobrze pamiętam do Ladd'a, zacząć questa, i powinno być dobrze, ale pewności nie mam.

maly232

Tak ten quest sprawdza czy masz wykonane poprzewdnie questy oraz czy masz ukończony quest na subklase aby nie móc wziąć questa ponownie ;p
Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja