Diablo 3

Zaczęty przez Ryane, Marzec 15, 2012, 04:08:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

EsTeCzteryRkA

Cytat: Ryane w Czerwiec 30, 2012, 01:32:40 PM
Jaka klasa grasz? Moze kwestia zle dobranych skilli?

Ja na barbie przy diablo nie mialem nawet 2k dpsu i ok. 15k HP.
DH
dodaj mnie
Starky#2965
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Ryane

Gra ktos jeszcze z tego forum? :)

Dyma

Cytat: Ryane w Czerwiec 30, 2012, 02:08:17 PM
Gra ktos jeszcze z tego forum? :)
Dyma#2470
mnich 2a inferno, aczkolwiek ostatnio gram sporadycznie
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

sosula

Gozbar#2312
inferno:
wizz a3, baba a2
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Madith

pogralem troche wczoraj w to :P

wbilem 30lvl, jestem w 4 akcie.

Czasami na prawde odnosze wrazenie jakbym gral w 2 tylko remasterowaną :P

Potworki te sami co w 2, tylko troche ładniej wyglądające, lokacje do zludzenia przypominajace te wczesniejsze :P

Ogolnie mi sie podoba, nawet mnie wciagnela na kilka ladnych godzin ale przyznam szczerze, ze sie nie popisali :P

Wiem, ze Wy to juz na pewno zauwazyliscie dawno temu ale ja dopiero teraz sie do pelnej wersji dorwalem :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Ryane

http://www.youtube.com/watch?v=Aed55ZYRv4c&feature=plcp

I pewnie z tego samego powodu odpuszcze sobie Diablo za jakis miesiac. Nie daje rady na Inferno? Kupuje zestaw itemow na Auction House i juz po problemie. W d2 to sie grindowalo nizsze poziomy trudnosci w poszukiwaniu lepszego sprzetu, a tutaj takie cos nie ma sensu przed Pieklem, bo po prostu leca itemy o 5-10lvli nizsze od naszego.
Mozecie powiedziec, ze nie musze korzystac z Auction House i meczyc sie grindujac Pieklo, ale po co? Taki dom aukcyjny jest zbyt duza pokusa, ktorej nie da sie oprzec.
Inferno mialo byc na kilka miesiecy, moze by takie bylo, jesli dobre przedmioty nie bylyby tak latwo dostepne. Teraz wystarczy jakies 3-5kk golda i do 3 aktu spokojnie damy sobie rade.
Ale jednak cos w sobie ta gra ma. Sprzedalem konto, a po 2 tygodniach kupilem nowy cd-key, bo nie bylo co w domu robic :)

sosula

Nie przesadzaj. Co za roznica czy ah w grze czy allegro?
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87

Kamal

zakup w AH jest wymuszony przez mechanikę gry. W D2-jce np. set Tal-rasha można było lekką ręką wyciągnąć na koszmarze i potrafiłeś grę skończyć solo.

Z ciekawości: poziom trudności jest ten sam niezależnie od graczy czy działa to jak na zasadzie D2?

piempek

Cytat: Kamal w Lipiec 06, 2012, 05:38:51 PM
zakup w AH jest wymuszony przez mechanikę gry. W D2-jce np. set Tal-rasha można było lekką ręką wyciągnąć na koszmarze i potrafiłeś grę skończyć solo.

Z ciekawości: poziom trudności jest ten sam niezależnie od graczy czy działa to jak na zasadzie D2?

Od niedawna zwiększa się tylko liczba HP potwora wraz z kolejnymi graczami w drużynie. Kiedyś również DMG się zwiększał ale od tego odeszli.
Guild Wars 2 Aurora Glade- Yvety 80lvl Ranger
DOTA 2 Steam ID: Winford
Diablo 3: Yvette#2536

Ryane

Ogolnie gra jest bardzo dobrze zrobiona, jest kilka glupich zmian (na przyklad przedmioty legendarne i setowe), ale da sie to przezyc.
Auction House niszczy sens tej gry, jakim jest grindowanie w celu zdobycia lepszych przedmiotow. Nie wiem jak inni, ale ja juz nie czuje tego funu z gry, pogram jeszcze z miesiac i odstawie w oczekiwaniu na jakies zmiany (system pvp bylby idealny). Tworzenie kilku postaci mnie nie bawi, a content, jaki mial byc na miesiace (Inferno) dzieki AH mozna opanowac na spokojnie w 2 tygodnie.

btw wiadomo juz na co sa Black Rock Ledger?

Krzychu

Ja gierze w diablo do momentu wyjścia GW2 bo potem Diablo nie ma sensu przejdziesz inferno i co robisz kolejne postacie

WiLdEcaRd

Live To Play -- Play To Win -- As Much As Possible -- As Hardcore As Possible

Ryane

Nic w tym dziwnego, zawsze gracze najwiecej czasu przy grze spedzaja przez pierwszy miesiac od premiery (wyjatkiem sa gry mmorpg i wieksze patche). Diablo 3 jest dobrze zrobione, ale przez AH nie mam co w nim robic. Gra jest zbyt bardzo ulatwiona, nie czuje juz tego klimatu, nudze sie przy niej. Bardziej mnie wciagnely niektore o wiele mniejsze produkcje ze steama.

sosula

Cytat: Ryane w Lipiec 10, 2012, 05:35:12 PM
Nic w tym dziwnego, zawsze gracze najwiecej czasu przy grze spedzaja przez pierwszy miesiac od premiery (wyjatkiem sa gry mmorpg i wieksze patche). Diablo 3 jest dobrze zrobione, ale przez AH nie mam co w nim robic. Gra jest zbyt bardzo ulatwiona, nie czuje juz tego klimatu, nudze sie przy niej. Bardziej mnie wciagnely niektore o wiele mniejsze produkcje ze steama.
Czyli farmisz elitki na a3 i a4 ?
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87

Ryane

Alarion

ale tak się napalali wszyscy ; D

Warto było Wilde? : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dyma

mnie tam to ie dziwi to tak samo jak ze startem EU było, najpierw "huraaaaaaaa" a potem "ale syf". Ja tam w grę gram od czasu do czasu jak nie mam co robić, a nie, że każdą wolną chwilę na to poświęcam i mi się podoba. Nie grałem w d2, ale wiedziałem, że to nie bedzie nic innego jak pusta nawalanka. A tu ludzie płaczą, że brak taktyk, dobrej fabuły itp. tak samo jak przed god byli niedoinformowani i oczekiwali nie wiadomo czego i teraz płacz.
A tak btw, z belialem jest tak samo jak z rzeźnikiem, że im dłużej się go bije to tym trudniej? bo dochodzę do połowy hp i zaczyna robić 2 serie pod rząd wybuchów i jak na początku wybuch zabierał mi ok 20k hp to potem całe 36k .
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

AsmWalker

Cytat: Alarion w Lipiec 11, 2012, 11:37:23 AM
ale tak się napalali wszyscy ; D

Warto było Wilde? : )
Dla odmiany i przyjemność gry w 2(z kuzynem) a nie w całym cp i gry wtedy kiedy chce a nie w cp time . Tak warto bylo przyjemnie popykac i nie żałuje zakupu.Nie porównujmy d3 i l2 bo nie ma sensu a wiem, że niektórzy usilnie to próbują robić  :) D3 to nie mmo

sosula

Kazdego bossa, elite itp trzeba ubic w kilka minut bo jak nie to zaczynaja szalec i sie nie da
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87

Jaffeveyda

Jak ktos chce pobiegac czasami to podaje moj battletag.
Gram Dh i Barbem.
Jaff#2301

OsamaInAden

Sprzedam Diablo 3 konto:
Barb 60 lvl  240 MF
DH 60 lvl 235% GF z Buffem 245% GF
Szaman 60 lvl pod tanka - daje rade na inferno :)

Sporo unikatów itemków po parę mln.
Jak ktoś chce zamienić sprzęt mogę w kilka h nafarmić mu parę milionów na start,żeby nie czekać na AH.

TYLKO POWAŻNE OFERTY BEZ PYTAŃ ILE ZA KONTO ITP. DAJ CENĘ JEŚLI UZNAM JĄ ZA OK SPRZEDAJE. Na koncie BN tylko Diablo 3.

YouMakeMeCry

Cytat: OsamaInAden w Lipiec 17, 2012, 01:41:07 PM
Sprzedam Diablo 3 konto:
Barb 60 lvl  240 MF

Jak ktoś chce zamienić sprzęt mogę w kilka h nafarmić mu parę milionów na start,żeby nie czekać na AH.

TYLKO POWAŻNE OFERTY BEZ PYTAŃ ILE ZA KONTO ITP. DAJ CENĘ JEŚLI UZNAM JĄ ZA OK SPRZEDAJE. Na koncie BN tylko Diablo 3.

Ciezko raczej bedzie sprzedac Ci konto - Nie da sie zmienic danych osobowych jezeli  sa normalne a nie typu "dahgsjad" :) Nastepna rzecza jest to ze pierwszy wlasciciel moze zawsze odzyskac konto nawet jak ktos  sprzeda gre 4 razy nastepnej osobie . Moim zdaniem Blizzard sie tak zabezpieczyl aby nie handlowac wlasnie kontami-bo niby skad pewnosc ze osoba ktora sprzedaje konto za 2 tyg/miesiace nie odzyska sobie konta :)
L2Paradise       - SK/HE- abhorsen                     
L2Supreme       - HE/EE/DA - XiHuan                   
Luna                 - EE - YouMakeMeCry
RpgClubx15      - BP/TR/PAL - YouMakeMeCry
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
Aion - Cleryk - Nunane - spatalos/perento - AmberEye/Taco clan :)

Abruzzi

Cytat: YouMakeMeCry w Lipiec 17, 2012, 05:39:48 PM
Cytat: OsamaInAden w Lipiec 17, 2012, 01:41:07 PM
Sprzedam Diablo 3 konto:
Barb 60 lvl  240 MF

Ciezko raczej bedzie sprzedac Ci konto - Nie da sie zmienic danych osobowych jezeli  sa normalne a nie typu "dahgsjad" :) Nastepna rzecza jest to ze pierwszy wlasciciel moze zawsze odzyskac konto nawet jak ktos  sprzeda gre 4 razy nastepnej osobie . Moim zdaniem Blizzard sie tak zabezpieczyl aby nie handlowac wlasnie kontami-bo niby skad pewnosc ze osoba ktora sprzedaje konto za 2 tyg/miesiace nie odzyska sobie konta :)

+ prawdopodobnie Osama nie sprzeda tego konta taniej niż 200zł, lepiej sobie zamówić nowe i nie mieć później problemów ;) A wyexpienie postaci to nie problem. Mi się zwróciło już D3, 2 itemki poszły za ojro i jest git :)
born different.

Ryane

Wymienie konto battle.net:
Diablo III®
StarCraft II®: Wings of Liberty
Warcraft III®: Reign of Chaos
Warcraft III®: The Frozen Throne
Diablo II®: Lord of Destruction
Diablo II®
+ pudelka + authenticator

Na key GW2 :P Maila mozna zmienic, z danymi osobowymi moze byc problem, ale one nie sa za bardzo potrzebne :)

Ryane