Proszę doradzcie

Zaczęty przez nostro, Marzec 14, 2006, 07:11:04 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nostro

Witam mam do waz prośbe proszę doradżcie mi kim lepiej zostac bo jestem teraz dark avanger. No i nie wiem jaką podklase mam sobie bybradz.
W prawdzie jestem na 55lvl ale to szybko mi idzie. Więc jak waszym zdaniem jaką podklase mam wybrać bo lubie rozwałke. Walcze tylko mieczami no i chciałbym mieć jakieś fajne skille. POZDRO

WarHammer

hhmm nie podklase tylko subklase to taki szcegol nie wiem jak jest poproanie a co do klasy to proponowal bym gladiatora dobra postac na pvp mocne skilee moze duzo zwojowac (gladaiator to tylko duale nei jak niektorzy sadza topory) albo wez sobei Tresure Huntera najleprzy atak speed ze wszystkich postaci najwiecej hp z sztyleciarzy postac bardzo dobra do pvp a z bufaami w LA to porostu niczym Punisher :Da i jescze jedno Th ma tez najwiekrzy atak ze sztyleciarzy najwiekrzą sznase na krytyka i najwiekrza celnosc  no cuz tyle odemnie powodzenia
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

Feanor

Największy atk. spd. w grze ma tyrant. Największą szansę na krytyka ma PW ze sztyleciarzy. Najsilniejsze krytyki ze sztyleciarzy AW. TH jest uniwersalny. Ale owszem, ze sztyleciarzy bije najszybciej. Większy p. atk. od TH ma AW. TH ma najwięcej życia i jest najwolniejszy (dasha nie liczę, trwa 10 sekund....).
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+

WarHammer

no ja bym niepowiedzial TH miazdzy Aw w kazdej kwestji na pvp jkak sa rowni TH ma najleprze skile
EDIT by Shaman: skasowalem sygnature i wystawiam ostrzezenie za syga niezgodnego z regulaminem. Mozesz wstawic innego w to miejsce i skasowac moj edit

GlooM

Cytat: WarHammerno ja bym niepowiedzial TH miazdzy Aw w kazdej kwestji na pvp jkak sa rowni TH ma najleprze skile
skille TH wcale nie sa lepsze, bo power skilla na tym samym lvlu jest identyczny bo te same staby maja tylko jedno ID, a biorac pod uwage AW i TH na self buffach only to AW bedzie mial lepsze staby z racji tego ze ma wiecej STR i self buffa czyli po prostu wiecej patk(aczkolwiek patk nie zwieksza znacznie dmg ze stabow), a Critical Power lv6 maja oboje.
na temat kto kogo zmiazdzy nie bede spekulowac bo to zalezy glownie od umiejetnosci graczy, ale fakt jest taki ze AW ma lepszy Patk (lepsze staby), speed i evasion za to TH lepsza szanse na crita, wiekszy atk spd i wiecej hp.

Arthas

GlooM zapomniałeś dodać że AW ma także debuffy..po wrzuceniu Hex'a lub Power Break'a na TH walka jest przesądzona..

nostro

dzięki wszystkim za takie szczegółowe dorady. Ale mi najbardziej zależy na dobrych skillach i na dużym ataku więc teraz nie wiem TH czy AW? To który jest lepszy waszy zdaniem??????

Cyceron

TH grają noobki(w większości przypadków) które nie potrafią wygrać z innym graczem jeżeli do walki muszą używać więcej niż 3 klawiszy, to postać br. nudna... Dla osób które chcą zabijać zabijać i jeszcze 1 zabijać...

AW klimatyczna postać, sporo skilli.

Wiesz może wszedłbyś w tematy o danej klasie i poczytał co tam nabazgrali, ale oczywiście sie nie chce... :|

Feanor

Jeżeli walczysz mieczami, to żaden sztyleciaż. Teraz trzeba sprecyzować: Jeden miecz czy dwa miecze. Jeżeli jeden miecz i chcesz wymiatać to bierz Orka Destroyera. Wprawdzie on to miecz dwuręczny ale zawsze :D. Ma potężną ilość p.atk, niemało p.def. kosmiczne HP i wspaniałe skille 1/5 hp. Niestety łucznicy zjedzą go na śniadanie (spróbuj destroyerem, jedną z najwolniejszych o ile nie najwolniejszą postacią w grze, dogonić SRa, PRa, a nawet HE. Marneee szanseee). Ostrzał wytrzyma długo, ale w końcu padnie. Jeżeli dwa miecze to Glad. Ewentualnie BD, ale on jest supportem i nie posługuje się aż tak dobrze dualkami.
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+