[Fraps] HolyInqusition - The Execution part I.

Zaczęty przez kamiil, Marzec 30, 2012, 05:39:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

QUEEM SUMMONER POV

Dowload link: http://file.karelia.ru/rn9367/
Time: 23:16
Size: 2.6 GB
Track list included.

Youtube:  http://youtu.be/cYLK-s7niBc (nadal processng wiec mogą byc problemy przez najblizsze h)

w skrócie:
-dziesiątki bresów
-hero skille bez reuse
-najnowszy soft z ncwest
-nie ma coloseum  7v7 walk ,ani pvp z boxami
-mass pvp i  7v14

pve party=flame free

edit: scrypty od ruskich tez

Horken

Czacha z grafiki googlowskiej - już się dobrze zaczyna :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Smolensk

tyle tych filmów w ostatnich dniach, że ide po popcorn.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Horken

Ej on ma jedną rękę tylko? Na serio pytam.

[edit]
no bez kitu koleś nie ma ręki chyba xD
chyba, że robi nią coś innego podczas PvP ^^
R.I.P. Ciapu

Grande

Cytat: kamiil w Marzec 30, 2012, 05:39:49 PM
w skrócie:
dziesiątki bresów
najnowszy soft z ncwest
Tylko dla tych 2 punktów obejrze sobie, chodz w tym drugim podpukcie powinno być najnowsza wersja zrangera oraz skryptów od ruskich.

JamesDoakes

coś szybko się składają ci ludzie z HB :D

coshoo

CytatTime: 23:16
Size: 2.6 GB

Dobry skill w kompresji :)
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

lempartus

fajne naprawde sie fajnie ogląda, może ta osatnia akcja sie troszkę dłuzy  no ale coś za coś. Co prawda ja nie wiem czy akurat walczyliście vs 14 żywych osób :), ale miła odmiana
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

fossil

Jak na jednorękiego bandytę to dobra gra:D Tylko trochę mnie smuci, że jednak wszystko klika z ręki.. chwila mi myślałem, że to jakiś random zaplątał się na jakimś pvp i sobie nagrywa xd Pierwsza połowa filmiku fajna, a drugiej nie oglądnąłem bo jednak wieje nuuuudą(((

alite

Cytat: fossil w Marzec 30, 2012, 09:54:01 PM
Jak na jednorękiego bandytę to dobra gra:D Tylko trochę mnie smuci, że jednak wszystko klika z ręki.. chwila mi myślałem, że to jakiś random zaplątał się na jakimś pvp i sobie nagrywa xd Pierwsza połowa filmiku fajna, a drugiej nie oglądnąłem bo jednak wieje nuuuudą(((
kazdy gra jak mu wygodnie :o

Alarion

F1 F2 F3 F4 i reszta myszką z bara. Hmm, ale to nie interlude, że używasz 1 góra 2 skilli ; o
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

lemparus masz racje ostatnia akcja nudna ze hoho, ale to bylo 25 minut pvp 6,7 v 14
i HB wzywało posiłki zeby randomow wymienic jak pisał alarion w 1 poście

co do stylu queema ok alarion  :D klika myszką, ale on gra to samo na oly, i jak do tej pory to jest najlepszy oly farmer na serwerze ;)

Alarion

Cytat: kamiil w Marzec 31, 2012, 01:46:24 AM
lemparus masz racje ostatnia akcja nudna ze hoho, ale to bylo 25 minut pvp 6,7 v 14
i HB wzywało posiłki zeby randomow wymienic jak pisał alarion w 1 poście

cool story, walczyć 2 randomowych party, gdzie wszystkie -_-' padały non stop, a z drugiego party musiałem resować healera, bo ja jakoś się utrzymać umiałem ,a tamten KnapHek padał co chwilę.  Masz rację, wyczyn niesamowity, że party na 3 healerów i 2 summonerów utrzymało się 25 minut : )

Ciekawe ile byście się utrzymali, gdyby to były 2 pełne party z HB
Cytat: kamiil w Marzec 31, 2012, 01:46:24 AM
co do stylu queema ok alarion  :D klika myszką, ale on gra to samo na oly, i jak do tej pory to jest najlepszy oly farmer na serwerze ;)

bo jako jedyny umie wykorzystać potencjał tej prfki na oly, a ruskie są -_-', tylko odwala im robotę sprzęt i lvl, ale myślę, że sam zauważyłes, jak dajecie się [CIACH], że queem feeduje tych leszczy, zamiast samemu być hero.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Horken

No jak na klikanie myszką to jest dobry ale fraps to nic specjalnego.
R.I.P. Ciapu

Err0rcrc

Imo dużo lepszy fraps niż anal(ion) pt ;p pov heala ssa

"Nobody's Perfect But I'm Pretty Damn Close"
Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Core @              Err0rCrC  Łóg 90/77/00/00

bula

Cytat: Err0rcrc w Marzec 31, 2012, 12:21:58 PM
Imo dużo lepszy fraps niż anal(ion) pt ;p pov heala ssa
tez mam takie odczucie ;p mimo ze nie hejtuje amber grp

kamiil

Cytatbo jako jedyny umie wykorzystać potencjał tej prfki na oly, a ruskie są -_-', tylko odwala im robotę sprzęt i lvl, ale myślę, że sam zauważyłes, jak dajecie się [CIACH], że queem feeduje tych leszczy, zamiast samemu być hero.

gramy jako klan , a nei jak ty jakis czas temu w HI "jestem najlepszy, musze miec hero"

Dyma

Cytat: kamiil w Marzec 31, 2012, 04:12:01 PM
Cytatbo jako jedyny umie wykorzystać potencjał tej prfki na oly, a ruskie są -_-', tylko odwala im robotę sprzęt i lvl, ale myślę, że sam zauważyłes, jak dajecie się [CIACH], że queem feeduje tych leszczy, zamiast samemu być hero.

gramy jako klan , a nei jak ty jakis czas temu w HI "jestem najlepszy, musze miec hero"
albo dajecie się ruchać po dupsku ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

Cytat: Dyma w Marzec 31, 2012, 04:44:44 PM

bastard teraz hero, fanto w maju 100% hero, queem hero  maj/czerwiec
epiki by turn wiec jest ok ;)

Arimas

Cytat: kamiil w Marzec 31, 2012, 05:21:20 PM

Co mają epiki do ogaru w pvp  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

bula

Cytat: Arimas w Marzec 31, 2012, 05:55:41 PM

ale teraz byla rozmowa o dawaniu sie ruchac przez ruskich, a nie o ogarze, no i chyba kamilek mial tym razem racje

Dyma

Cytat: bula w Marzec 31, 2012, 07:13:06 PM
Cytat: Arimas w Marzec 31, 2012, 05:55:41 PM

ale teraz byla rozmowa o dawaniu sie ruchac przez ruskich, a nie o ogarze, no i chyba kamilek mial tym razem racje

bastard hero bo sproota jedzie pół serwera i nie ma szans na hero
fantomizza jeśli sobie wywalczy to i moze ruskie trochę pomoga bo nie maja w pt dagera
queem już w lutym słyszał, że w marcu/kwietniu bedzie miał szanse, ewentualnie ruskie już sie mentalnie szykują, że będą dostawać od coraz większej ilości ludzi i historia jak ze sprootem będzie

jeśli partnerstwem nazywasz dawanie komuś czegoś co sam nie możesz mieć to ok, dla meni jest to ruchanie w dupe. Czemu do tej pory queem nei miał hero, czemu dopiero teraz bastard, czemu Wilde nie idzie na hero? Bo te klasy sobie ruskie zarezerwowały i maja Was gdzieś.
Jakos w tym miesiący lataliście bez hero w pt, tymczasem ruskie miały 4
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

lempartus

ale o co wam chodzi ?

Grają jako klan a nie 7 osobowe const. Kiedyś takie zachowanie było normalne  a  teraz jest to dawanie się ruchać ?
Kurde chyba już za stary się robię na tą grę, bo dla mnie klan ciągle jest ważny i jakoś nie wyobrażam sobie żeby skakać z klanu do klanu  co 2-3 tygodnie w myśl zasady kto da więcej
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

kamiil

dyma a czego od was z party nikt nei idzie na hero ??