Problem z Critical error

Zaczęty przez Evczak, Kwiecień 10, 2012, 11:42:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Evczak

Witam gram na rpg na h5. Otóż dziś pojawił mi się problem gdy chce coś kupić (nie w grecory) klikam na item lub chce zrobić reloga to pojawia mi się error
oto jego dane:

2012.4.10 11:35:37
CPU : AuthenticAMD  AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+ @ 2009 MHz 2047MB RAM
Video : ATI Radeon HD 4350 (7008)
PosCode : LS1(273) 43631:-47862:-796 2/1 [399]

General protection fault!

History: XMLDocument::Init <- XMLDocument::XMLDocument <- XMLManager::LoadDocument <- XMLManager::LoadSchema <- NWndUtil::GetComplexTypeFromSchema <- NCPropertyController::SetProperty <- UPropertyControllerHandle::execSetProperty <- UObject::ProcessEvent <- (SceneEditorDrawerWnd Transient.SceneEditorDrawerWnd, Function Interface.SceneEditorDrawerWnd.OnLoad) <- NCFrameWnd::OnXMLLoad <- XMLDataManager::DispatchLOADMSGInWindowMap <- XMLDataManager::CreateWindowsOnCondition <- XMLUIManager::CreateWindowByUIScript <- XMLUIManager::ExecuteUIEvent <- ID:1710, param: <- UUIEventManager::execExecuteEvent <- UObject::ProcessEvent <- (DialogBox Transient.DialogBox, Function Interface.DialogBox.OnClickButton) <- NCButton::OnClickButton <- NCButton::OnLButtonUp <- NCVirtualWndMain::PassToFocusedWindow <- NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UViewport::ReadInput <- APlayerController::Tick <- ALineagePlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- UMasterLevel::Tick <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Bardzo prosze o pomoc nie wiem co z tym zrobic a na internecie nie znalazłem nic na ten temat.

Kamal

Już od Interlude Windows 98 jest oficjalnie nieobsługiwany. Gratulacje samozaparcia i działania na 13 letnim, od 6 lat niedopracowywanym systemem ;) No chyba, że używasz jakieś samoróbki w stylu MX, co nie zmienia faktu, że pora zaktualizować system

Evczak

Używam windowsa xp a w zgodności mam ustawiene win 98/me. więc może dlatego tak pokazuje.
Czyli mam zrobić format?

Kamal

Wyłącz w diabły tą zgodność :) Sprawdź też jak stoją u ciebie .net (która ver) i visual C (powinny być w dodaj/usuń programy).

Evczak

.net framework wersja 3.5   A visual c 2010 x86 Redistributable - 10.0.30319

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Evczak

Kamal

Acid

Evczak

Tak jestem pewny. ;(