Ankieta - praca magisterska - ogromna prośba :)

Zaczęty przez Busia, Kwiecień 20, 2012, 12:14:07 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Busia

Witam :)

Piszę pracę magisterską z tematyki uzależnienia od gier typu MMO. W związku z tym mam do was ogromną prośbę o wypełnienie tej oto ankiety ---> http://www.ankieta.somee.com/. Jest ona oczywiście anonimowa i skierowana do osób do 25 roku życia. Mogę liczyć na waszą pomoc ? :)

Z góry dziękuję ! :)

Rickert

Wypelnil bym ale pytania sa tak glupie ze szkoda czasu.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

Busia

dziękuję bardzo GenesiZ :)

@Rickert chętnie zobaczę ankietę do pracy magisterskiej stworzoną przez Ciebie, być może wtedy wykorzystam Twoją wiedzę  i doświadczenie przy pisaniu doktoratu ;) ;)

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

x3nomorph

Done ale pytania a w szczegolnosci niektore odpowiedzi totalnie bezsensu i widac, ze pisane przez kogos kto kompletnie nie zna tematu.
new future.

Ryane

Cytat: x3nomorph w Kwiecień 20, 2012, 12:37:23 PM
Done ale pytania a w szczegolnosci niektore odpowiedzi totalnie bezsensu i widac, ze pisane przez kogos kto kompletnie nie zna tematu.

+1, dlatego nie wypelnilem tej ankiety.

Busia

pytania są niestety układane pod przestarzałe kryteria diagnostyczne, niestety jest to wymóg abym mogła się bronić  i uzyskać tytuł mgr :)

Rickert

Cytat: Ryane w Kwiecień 20, 2012, 01:29:12 PM

+1, dlatego nie wypelnilem tej ankiety.
Yup.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Polopiryn

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kamal

Rival

GladiuszC

Done, pytania nie są do końca bez sensu, zdecydowanie przesadzacie  :( . Widać jedynie duży zwrot w stronę nolife'ów. Zdrowe granie w MMO wyklucza większość zagadnień tej ankiety. Pytanka trochę jak dla nieogarniętych 14 latków :D. Ale mimo wszystko jakaś teoretyczna znajomość tematu jest, nie można zarzucać kompletnego jej braku  :oops: . Powodzonka na uczelni.
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Zanim coś napiszesz, przeczytaj to kilka razy i dopiero potem wyślij.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.
I CZYTAJ KURWA ZE ZROZUMIENIEM!

Solar

Tak właściwie to co ty studiujesz ?  Trochę tendencyjne te pytania. Jak sie twoj promotor upierał przy takich pytaniach trzeba było powiedzieć, że mogą urazić lub zirytować osoby badane. Bardzo fajnym tematem do badania są osoby niepełnosprawne w intrnecie i w grach mmo.

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Busia

Solar studiuje pedagogike opiekuczno-resocjalizacyjna, ale z racji, że nie mialam mozliwosci wyboru promotora (tylko zostalam wylosowana) Prace pisza u kogos z zupelnie innego zakladu ... i stad pelno zgrzytow miedzy moja wizja wygladu mojej pracy mgr, a wizją promotra....