Problem z 1 Questem

Zaczęty przez ZALL, Marzec 21, 2006, 02:13:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ZALL

Witam mam problem z qestem teraz gram Dark Mystic i mam juz 20 lev chce zmienic profesje na Shillen Oracle i musze udac sie do Dark Forest tam mam kogos zabic . dokladnie to jest tak
Hury and go to the Dark Forest  ther near the School of Dark Arts , the ar dark succubi. destroy them and brin back five blondy runes May the divine protection ot Grein Kain be with you
Prosze powiedcie mi gdize moge go znalesc jak mam zrobic tego qesta bo nie moge nic tam znalesc . Kraze obokdark Elf Wilage po tym dark Forest ale nie moge tego znalesc. Moze ktos wie jak to zrobic albo ma strone z qestami
Pozdrawiam

Tyr

pewnie ich tam szukasz co :D schodzisz an dół i gdze one są :? :D
powiem ci tyle ze ona sobie latają nad powierzchnią SoDA :D w poblizu tego czegoś :D
Lineage 2 Classic EU

ZALL

moszesz byc bardziej dokladny lataja obok czego mozesz przeciesz mi napisac gdzie mam sie kierowac i co to jest  SoDA . Prosze napisz mi gdzie mam isc bo naprawde nie wiem w ktorym kierunku

Tyr

Masz tu po PL tego questa :D

1. Porozmawiaj z Magister Sidra i udaj się po tym do Magister Talbot w Gludin.
2. Wyśle cię w pobliże Dark Elven Dungeon, poluj tam na Dark Succubuses, aż dropnie Scrolls Of Bloody Runes. Zabierz to do Talbota, da Ci Garmiel's Book.
3. Następnie porozmawiaj z Priest Adonis i zapoluj na Skeletons i na Zombies w Ruins Of Despair, aż dropnie 10 Ashen Bones. Wróć Adonisem, a dostaniesz Andariel's Book.
4. Teraz pogadaj z Magister Sidra dostaniesz Orb Of Abyss.
5. Porozmawiaj jeszcze z Grand Master Tobias, a staniesz się Shillien Oraclem.

jak by co to:
http://l2dc.onlinewelten.com/index.php
Lineage 2 Classic EU

ZALL

dzieki wielkie tylko w okol jakiego monumentu w DArk Folest jest ich troszke wiec jak mozesz byc bardiej dokladny byl bym wdzieczny przyjacielu

Ashurei

WERSJA TEKSTOWA:
Dark Succubus sa w duzej ilosci na lewo od Altar of Rites (lewo od drogi, patrzac na mapie).

WERSJA OBRAZKOWA

Tyr

przeicez jest anpsiane co masz bić :?
Lineage 2 Classic EU

ZALL

mam do was jeszcze jedno pytanie gdzie znajde Priest Adonis musze z nia porozmawiac i po tem ide polowac na Skeletory i zombi w Ruins of despair . Tylko powiedze mei gdzie ja znajde bo naprawde nie wiem chodze obok ruin i nie wiem czy ona tu jest . I jak mozecei od razu napisac gdzi ejest ten Adonis . Wielkie dzieki za pomoc

Kirdan

Adonis jest pewnie w kościele w Gludio lub Gludin, tam zazwyczaj możesz spotkać priesta.

Wiesz jak wygląda szkielet? Masz tu przykład:

Jak spotkasz takiego w Ruins of Despair to bij! (Jest ich tam od cholery)

Tyr

lol :D lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  lol  no nie mogę :D:D
Lineage 2 Classic EU