Pomocy. Chce wrócić do miasta.

Zaczęty przez misiek123321, Marzec 19, 2006, 03:01:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

misiek123321

Uaktywniłem jakiegoś głupiego scrolla i przeniosło mnie do Giran Castle Town. A bardzo chciałbym wrócić do Talking Island Village. Jak mam to zrobić??? HELP PLZ!

dermoszpan

no niestety musisz posiadac jakies 30000 adena i z giran przeniescsie do dion pozniej do  gludio pozniej do gludin a z tamtad to juz do islandvillage w kazdym miescie musisz znalesc gk

Ashurei

Zawsze mozna isc z buta do Gludin, a z Gludin statkiem na TI (zwykle ilet jest po ~2k)

Arthas

Zawsze mozna isć z buta, a później przepłynąć o własnych siłach...Zajmie ci to prawie około 90min,jeżeli nie masz  lagów i w miare szybkiego kompa.

Tyr

ta bo szybki komp pomoze mu szybciej biec :?
Lineage 2 Classic EU

IGHooR

Cytat: AshureiZawsze mozna isc z buta do Gludin, a z Gludin statkiem na TI (zwykle ilet jest po ~2k)

Tak z ciekawosci bo popatrzylem na mape... z Giran Harbor tez sa statki do TI? Wydajse sie blizej niz Gludin... ale ja sie nia znam wiec moze glupie pytanie :P

IGHooR vel Niother - Elvel Scout
ingame:
Niother Elven Fighter lvl. 8 at NoobsWars ;P

Ashurei

Ta z Giran tez jest krypa do TI, ale bilet jest chyba po ~8k (ja jestem straszna sknera, wiec wole isc do Gludin i tam zlapac krype za ~2k :P)

Kofan

Cytatta bo szybki komp pomoze mu szybciej biec Confused

Taa ale sprobuj na Celeronie 2GHz G-F4MX i 256ramu pobiegać po mapie i uzyc kilku teleportow to docenisz jak szybki komp pomaga biegać :evil:[/quote]
ES
--------------------------------------------------------