Problem z zalogowaniem się lineage2 H5

Zaczęty przez Asker, Czerwiec 13, 2012, 12:37:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Asker

Witam.
Jestem tutaj nowy, i jak dotąd nie miałem żadnych kłopotów z l2 do czasu gdy pojawiła się nowa kronika H5. Otóż nie mogę się zalogować na serwer. Wpisuje login i hasło pojawia cie okno:
You are currently logging in.
Please wait a moment.
I na tym się kończy i nic się nie dzieje. Próbowałem na różnych serwerach i ciągle to samo, przeinstalowywałem grę, system, wyłączyłem antywirus i dalej to samo. Może wie ktoś co z tym jest nie tak?

Kamal

Asker

Wiem że ma rok. Wtedy już miałem taki problem to dałem sobie spokój z tym. Serwer np l2world, ale każdy inny też nie działa i zatrzymuje się na tym samym momencie. Clienta pobrałem ze strony która jest umieszczona na www.l2world.org może z tym jest coś nie tak?

Kamal

sprawdź czy nie masz zawalonego pliku hosts (x:\windows\system32\drivers\etc\). Zmieniałeś/aktualizowałeś może antywir?

Asker

Hosta chyba kiedyś modyfikowałem.. Nie jestem pewien na 100% ale to bardzo możliwe. Co należy w tym przypadku zrobić? Tak antywirus aktualizowałem. Nawet go wyłączałem i odinstalowywałem dla sprawdzenia.

Kamal

Asker

Niestety to też nie pomogło.. na drugim komputerze również nie działa. Może to avast blokuje? Chociaż nigdy nie miałem z nim problemów..

Kamal

Klienta umieszczonego w dziale download już nie ma na serwerach gamershell. Poszukaj na innych portalach :)

Asker

Ściągałem ten client dobre pół roku temu więc wtedy to jeszcze był.