Aria (EU) - Screeny, PvP, Flame

Zaczęty przez ArchonQQ, Grudzień 08, 2011, 06:23:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

karpiu2822

heh, czytałem na shoutcie dzisiaj że nie da się zrobić WC bo nie ma linka i można zrobić tylko OL'a :D
Oo

ArchonQQ

Ciekawe, że byłem w pt z WC, ale nvm ;p

Kamal

Da się zrobić WC ;) Może ktoś ma problemy ze wzrokiem

karpiu2822

nie wiem, może :) wiem tylko tyle co gościu płakał na shoutcie ;)
Oo

Vraghor

core - heavy , aria - light , ncwest - wszystkie medium/heavy - innova next fail? :)
retired

ArchonQQ

medium/heavy,  gdzie 1/3 to boty <facepalm>

Kamal

Cytat: Vraghor w Grudzień 23, 2011, 10:51:01 PM
core - heavy , aria - light , ncwest - wszystkie medium/heavy - innova next fail? :)

Może tak, w każdym razie moim zdaniem warto było zaczynać. W godzinach popołudniowych Ye Sagira jak o 6-7 rano na Core, zero kolejek o moby. Dzięki PA - szybszy EXP, mniej kombinowania przy box bufferach.

olprax

Cytat: ArchonQQ w Grudzień 23, 2011, 10:56:19 PM
buahahah
Chyba nie wiesz co piszesz,jak nie grasz na ncwest to się nie wypowiadaj.Boty są wszedzie czy ncwest czy innova,sam sprawdzalem czy da sie botować na innova i nie było z tym problemu

Tyumio

Cytat: olprax w Grudzień 24, 2011, 09:14:23 AM
buahahah
Chyba nie wiesz co piszesz,jak nie grasz na ncwest to się nie wypowiadaj.Boty są wszedzie czy ncwest czy innova,sam sprawdzalem czy da sie botować na innova i nie było z tym problemu
Problemów z odpaleniem prawda nie ma, ale pobiegaj z tym dłużej a bana wyłapiesz. (Yoda ftw)

olprax

Cytat: Tyumio w Grudzień 24, 2011, 12:50:15 PM
Cytat: olprax w Grudzień 24, 2011, 09:14:23 AM
buahahah
Problemów z odpaleniem prawda nie ma, ale pobiegaj z tym dłużej a bana wyłapiesz. (Yoda ftw)
latałem 5 dni i bana nadal nie mam ale może miałem szczęście,nie sprawdzę więcej bo nie gram na innova serwerach ze względu na frosta

FokuSs

To już zależy od zdolności:D Tyle znajomych na Core lata z tym i  jeszcze  nikt nie wpadł:D
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

ArchonQQ

Amarowsky

Cytat: FokuSs w Grudzień 23, 2011, 06:23:16 PM
Cytat: Amarowsky w Grudzień 23, 2011, 04:47:12 PM
Mi też się dobrze gra, a jak widzę polaczka to go uwalam i polecam to każdemu :)
I mam 4 posty na forum i obrażam innych...

O przepraszam wielmożny urażony. To tylko moje nic nie znaczące zdanie.  hahaha
Mam nadzieję, że wiesz o jakich "graczy" mi chodzi.

Biz0n

troche pogralem na serverach oficjalnych zanim przenioslem sie na te innovy (ru), poczatkowo z zamiarem full legit, ale jako, ze mialem doswiadczenie w automatach postanowilem- krasiek moze pobiegac sam -no i biegal- 3 dni...
- Nie przenosilem sie sam i nie tylko ja dostalem bana na serverach innovy!!
- czesc z nas grala na serverach "ncwest"(off dawniej...) po kilka lat a wy nam teraz piszecie, ze nie wiemy jak jest...
- najśmieszniejsi  jednak sa randomi z l2jotow, ktorzy wiedza wszystko i maja m chuj znajomych (pewnie nawet w ncsofcie)
Cytat: FokuSs w Grudzień 24, 2011, 01:32:49 PM
To już zależy od zdolności:D Tyle znajomych na Core lata z tym i  jeszcze  nikt nie wpadł:D
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Desantis

Chcę zrobić duale A i szukałem mammona. Czy on powinien pojawiać się koło Black Marketera?
I jeszcze takie pytanie. Czy jest jakiś quest na zdobycie dualsword craft stamp?

karpiu2822

Cytat: Desantis w Grudzień 26, 2011, 12:47:25 PM
Czy on powinien pojawiać się koło Black Marketera?
tak, ja mam zrobione konto z postaciami, które stoją koło marketerów w każdym mieście co przyspiesza ich poszukiwanie :)
Cytat: Desantis w Grudzień 26, 2011, 12:47:25 PM
Czy jest jakiś quest na zdobycie dualsword craft stamp?
chyba nie ma żadnego Q (lf confirm), dostaniesz to tylko od kogoś kto ma zamek
Oo

WhiteMilker

Russe

Cytat: Dyma w Grudzień 20, 2011, 12:32:12 PM
hehe Russe wypowiada się we wszystkich tematach bo chce się pochwalić nowym podpisem ;p
Cholero :p rozgryzłeś mnie  hahaha
A graczom Arii życzymy wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku :)
A może by wrócić na oficjal :)

HellSign

Cytat: WhiteMilker w Grudzień 26, 2011, 06:54:43 PM
lf info o bocie, priv plz^^

Nie używam ale działa L2Tower, spokojnie możesz tym expić klasą Meele, archer, tank z magami gorzej. Coś tam znajomy, który z tego korzysta mówił, że jest problem - nie akceptuje resa.

Generalnie jak ktoś chce używać tego szitu to jego własna sprawa, ale sam naucz się go obsługiwać...
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Russe

Czy ktos ma liste hero z pierwszego i drugiego miesiaca??
A może by wrócić na oficjal :)